1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε συ ούτε με φράγκα δε θα γαμήσει αυτός.....Είναι πρόταση-παγίδα poto!Κάνουν ντου οι μπάτσοι εκεί αυτές τις μέρες!
περιμένει τον γκίγκς.......
ρε συ ούτε με φράγκα δε θα γαμήσει αυτός.....Είναι πρόταση-παγίδα poto!Κάνουν ντου οι μπάτσοι εκεί αυτές τις μέρες!
δεν ξερω στην αγγλια καμια νοτριχαμ!!!!!! απο την ταραχη σου μαλακιες γραφεις!!!!η νοτριγχαμ ρε μαλακα πηρε 2 στη σειρα..ουτε αυτο δεν ξερεις?το παιζεις οτι ξερεις και απο αγγλια?και φυσικα και μετρανε ρε μλκ..ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΟΡΝΗ ΕΠΟΧΗ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ..ΟΤΑΝ 20 ΧΡΟΝΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΝΦΙΛΝΤ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΕ ΧΩΑΤΙΝΑ ΓΗΕΔΑ....ΑΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ρε μην ασχολείσαι.....περσονα αυτος για να ξελαμπικαρει θα χρειαστει τον προυπολογισμο της ομαδας του και παλι η κατασταση του ειναι μη αναστρεψιμη!!!!!!
εισαι γεννημενος για πολιτικος στην ελλαδα εσυρε συ ούτε με φράγκα δε θα γαμήσει αυτός.....
περιμένει τον γκίγκς.......
δεν ξερω στην αγγλια καμια νοτριχαμ!!!!!! απο την ταραχη σου μαλακιες γραφεις!!!!
Ο Mr αλήθεια μίλησε, τέλος!περσονα αυτος για να ξελαμπικαρει θα χρειαστει τον προυπολογισμο της ομαδας του και παλι η κατασταση του ειναι μη αναστρεψιμη!!!!!!
εισαι γεννημενος για πολιτικος στην ελλαδα εσυ
Εσύ μωρή αστραπόπτσα εκεί να ρίξεις λάδι στη φωτιά...Είναι πρόταση-παγίδα poto!Κάνουν ντου οι μπάτσοι εκεί αυτές τις μέρες!
ρε μαλάκα ταράτσα... εσύ που είσαι και γνωστικός....Ο Mr αλήθεια μίλησε, τέλος!
οτι πεις χοντρουλη μου MR.NOTIXAM!!!!!!!!Ο Mr αλήθεια μίλησε, τέλος!
βλεπω οτι οταν στερευουν τα επιχειρηματα το ριχνεις αλλουόπου πίκρα και αγαμία η βασίλω πρώτη....
εσύ δικαιολογείσαι...
απ΄το πολύ σπέρμα έχεις πάθεις παράκρουση.
άστονα ρε μαλάκα να τηγανίσουμε τα φυτά του νετ........Εσύ μωρή αστραπόπτσα εκεί να ρίξεις λάδι στη φωτιά...
μαλλον του αρεσουν τα πισωγλεντια γιαυτο αλλωστε οπως εχει πει πηγαινει συχνα στην αγγλια!!!!ρε μαλάκα ταράτσα... εσύ που είσαι και γνωστικός....
εγώ στη θέση σου θα ντρεπόμουνα να λέω ότι υποστηρίζω ίδια ομάδα με τον Μαγκί....
για Γκαρσίες μας έλεγες, για γαμήσια......
Είδες τι σου είναι η πουτάνα η ζωή εεεεε
βλεπω οτι οταν στερευουν τα επιχειρηματα το ριχνεις αλλου
εβαλες ενα κουιζ το οποιο σου γυρισε μπουμερανγκ και απο τοτε γραφεις τις γνωστες σου ασχετες με το θεμα μαλακιες
ειναι πολυ αντρικια σταση να παραδεχεσαι το λαθος σου η την ανωτεροτητα
δοκιμασε το καποτε
πες μας για τον μεγαλύτερο παγκοσμίως σύλλογο εσύ τώρα...έλα μ'αρέσει να τ' ακούω...βλεπω οτι οταν στερευουν τα επιχειρηματα το ριχνεις αλλου
εβαλες ενα κουιζ το οποιο σου γυρισε μπουμερανγκ και απο τοτε γραφεις τις γνωστες σου ασχετες με το θεμα μαλακιες
δοκιμασε το καποτε
εσυ που εισαι τοσο αντρας και πειραιωτης δεν απαντησες σε αλλο κουιζ ποια ειναι η πιο πετυχημενη αγγλικη ομαδα με τα περισοτερα ευρωπαικα τροπαια;βλεπω οτι οταν στερευουν τα επιχειρηματα το ριχνεις αλλου
δοκιμασε το καποτε
Προσπαθώ να βρω και τους antoninhio και orca για να γίνει πιο σοβαρή συζήτηση!Εσύ μωρή αστραπόπτσα εκεί να ρίξεις λάδι στη φωτιά...
ξερω οτι εισαι μαλακας και οι ομαδες που εχεις διαλεξει(ελπιζω να εγινε τυχαια αυτο)ειναι συνεχως στην πουτσα εδω και μια 15ετια μεσο ορο σε ελλαδα και νησιρε μαλάκα.......
ποιό κουίζ μου γύρισε μπούμεραγκ ρε ηλίθιε και συ;
Επειδή δεν απαντά σε ηλιθίους πάει να πει ότι λέε αλήθεια;
δες τι ρώτησα ρε καμμένε... Και απάντησε μόνος σου.....
ΠΟΣΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Η μαν γιου βου εθνική;
Η Ταράτσα γιατί δεν απαντάει ξέρεις;
Δεν απαντάω γιατί δεν ξέρω ακριβώς, δεν είμαι η μπουμπου για να πετάω μαλακίες και ψέματα όταν δεν ξέρω κάτι! ;)ρε μαλάκα.......
ποιό κουίζ μου γύρισε μπούμεραγκ ρε ηλίθιε και συ;
Επειδή δεν απαντά σε ηλιθίους πάει να πει ότι λέε αλήθεια;
δες τι ρώτησα ρε καμμένε... Και απάντησε μόνος σου.....
ΠΟΣΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Η μαν γιου βου εθνική;
Η Ταράτσα γιατί δεν απαντάει ξέρεις;