Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ ΠΕΡΣΟΝΑ ελα να σου δωσω λεφτα να πας εσυ στη φυλης...αντε κανε μας τη χαρη..θα απαντησεις στο κουιζ σου μωρη πουτανιτσα?ποσες φορες εχει παιξει β εθνικη η μαντσεστερ?και ποσες το λιβερπουλακι?ε?κι αμα απαντησεις σωστα θα σου κανω ενα ωραιοτατο γαμησακι σοτ λαιμο...πουτανακι...

βοδο τη νοτιγχαμ μαθε τη παντως..κι οι οπαδοι αυτηνης παιζουν τωρα ερασιτεχνικο αλλα σαν κι εσενα τη λενε σε αυτους της τσελσι και της αρσεναλ γιατι αυτοι δεν εχουν δει ευρωπαικο....αιντε μαλακα κι εσυ..ρε ζηστε με το παρελθον πουτανακια ολα σας...
Ετσι δείξε μας ρε σκατόμαγκα του πληκτρολογίου πόσο βαρύς άντρας είσαι... :jerking:
Face to face εχεις τα πελέ να πετάς τέτοιες μαλακίες...????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εσυ που εισαι τοσο αντρας και πειραιωτης δεν απαντησες σε αλλο κουιζ ποια ειναι η πιο πετυχημενη αγγλικη ομαδα με τα περισοτερα ευρωπαικα τροπαια;
δεν με ρωτησες
σε πρωταθλητριων και τσου λου μαζι η λιβερπουλ
δεν ειμαι ουτε μαλακας ουτε γατακι να λεω οτι ειναι η αρσεναλ που υποστηριζω επειδη την υποστηριζω
αυτο κανετε εσεις,παραδεχτειτε οτι τα τελευταια 20 χρονια ειστε 4 ομαδα στο νησι

Επισκέπτης
ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ ΠΕΡΣΟΝΑ ελα να σου δωσω λεφτα να πας εσυ στη φυλης...αντε κανε μας τη χαρη..θα απαντησεις στο κουιζ σου μωρη πουτανιτσα?ποσες φορες εχει παιξει β εθνικη η μαντσεστερ?και ποσες το λιβερπουλακι?ε?κι αμα απαντησεις σωστα θα σου κανω ενα ωραιοτατο γαμησακι σοτ λαιμο...πουτανακι...

βοδο τη νοτιγχαμ μαθε τη παντως..κι οι οπαδοι αυτηνης παιζουν τωρα ερασιτεχνικο αλλα σαν κι εσενα τη λενε σε αυτους της τσελσι και της αρσεναλ γιατι αυτοι δεν εχουν δει ευρωπαικο....αιντε μαλακα κι εσυ..ρε ζηστε με το παρελθον πουτανακια ολα σας...
εγω ρε παμηλιθιε τα λεω σε σενα που εχω τα περισοτερα ευρωπαικα και παιζουμε και στην ιδια κατηγορια!!!!! εισαι πισω τη να κανουμε δεν μπορεις να το χωνεψεις!!! :jerking:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω ρε παμηλιθιε τα λεω σε σενα που εχω τα περισοτερα ευρωπαικα και παιζουμε και στην ιδια κατηγορια!!!!! εισαι πισω τη να κανουμε δεν μπορεις να το χωνεψεις!!! :jerking:

μην ασχολείσαι λέμε....
πάει βάρκιζα.......

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η λιβερπουλ εχει 5..η μαντσεστερ 3 και η νοτιγχαμ με τη βιλλα εχουν 2..αρα η νοτιγχαμ και η βλλα ειναι καλυτερες απο την τσελσι και την αρσεναλ τωρα!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΛΙΑΝΣ..ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΑΓΝΟΙ!!!!!!

λουγκρα περσονα ρωτησες.ποσες φορες επαιξε β εθνικη η μαντσεστερ...2 ΦΟΡΕς..ΠΟΣΕς ΕΠΑΙΞΕ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?4 ΦΟΡΕς...κΙ επειδη εισαι ασχετος παρ εκι αυτο για να το βουλωσεις...

United were relegated in 1974, by which time the golden trio of Best, Law and Charlton had left the club. Denis Law had moved to Manchester City in the summer of 1973, and ended up scoring the goal that many people say relegated United, and politely refused to celebrate the goal with his team mates. Players like Lou Macari, Stewart Houston and Brian Greenhoff were brought in to replace Best, Law and Charlton, but none could live up to the stature of the three that came before.

The team won promotion at the first attempt, with a young Steve Coppell making his début towards the end of that season, having joined from Tranmere Rovers,Ποσα χρονια επαιξε μωρη πορνη στη β εθνικη?ε?ποσα?

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν με ρωτησες
δεν ειμαι ουτε μαλακας ουτε γατακι να λεω οτι ειναι η αρσεναλ που υποστηριζω επειδη την υποστηριζω
αυτο κανετε εσεις,παραδεχτειτε οτι τα τελευταια 20 χρονια ειστε 4 ομαδα στο νησι

όλα σχετικά είναι....
αλλά στην ελλάδα ένα είναι το απόλυτο μέγεθος......
Οι γαύροι είναι οι περισσότερο μαλάκες από όλους διαχρονικά.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
δεν με ρωτησες
δηλαδη να το παμε αλλου οταν στην ελλαδα ειχες να παρεις 10 χρονια το πρωταθλημα ακυρωνοταν τα προηγουμενα και οτι ειχες τα περισοτερα. δηλαδη το παρελθον διαγραφεται; και πιο ειναι το κριτηριο τα ευρωπαικα και τα πρωταθληματα της χωρας που αγωνιζεσαι η τα τσαρλι και τα λιγκ καπ;  

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η λιβερπουλ εχει 5..η μαντσεστερ 3 και η νοτιγχαμ με τη βιλλα εχουν 2..αρα η νοτιγχαμ και η βλλα ειναι καλυτερες απο την τσελσι και την αρσεναλ τωρα!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΛΙΒΕΡΠΟΛΙΑΝΣ..ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΑΓΝΟΙ!!!!!!

λουγκρα περσονα ρωτησες.ποσες φορες επαιξε β εθνικη η μαντσεστερ...2 ΦΟΡΕς..ΠΟΣΕς ΕΠΑΙΞΕ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?4 ΦΟΡΕς...κΙ επειδη εισαι ασχετος παρ εκι αυτο για να το βουλωσεις...

United were relegated in 1974, by which time the golden trio of Best, Law and Charlton had left the club. Denis Law had moved to Manchester City in the summer of 1973, and ended up scoring the goal that many people say relegated United, and politely refused to celebrate the goal with his team mates. Players like Lou Macari, Stewart Houston and Brian Greenhoff were brought in to replace Best, Law and Charlton, but none could live up to the stature of the three that came before.

The team won promotion at the first attempt, with a young Steve Coppell making his début towards the end of that season, having joined from Tranmere Rovers,Ποσα χρονια επαιξε μωρη πορνη στη β εθνικη?ε?ποσα?

εκτός από ελληνικά δεν ξέρεις και αριθμητική.
και επειδή δε μου φταίει σε τίποτα η μάνα σου δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί πλέον θα πρέπει να σχοληθώ με αυτήν.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πες μας για τον μεγαλύτερο παγκοσμίως σύλλογο εσύ τώρα...έλα μ'αρέσει να τ' ακούω... :2funny:
σε ευρωπαικους τιτλους δεν ειμαστε τιποτα ποδοσφαιρικα
εχουμε ομως ενα λαο που ο φεργκιουσον ειπε πως θα τον εκανε μεταγραφη αν μπορουσε και ολοι υποκλινοντε.
στην ελλαδα ειμαστε οι απολυτοι επιβητορες και σε κουπες και σε κοσμο
σαν συλλογος δε μαζι με τσσκα δεν υπαρχει αλλος παγκοσμιως και αν προσθεσεις και τον κοσμο που δεν υπαρχει πουθενα για μενα ειμαστε τεραστιοι
ποια ρεαλ?γαμω την ρεαλ και τα καλπικα ευρωπαικα της,ολες οι ομαδες ειναι μικρες μπροστα στον λαο του ολυμπιακου
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
βοδο ελα αλεκο..ποια ιδια κατηγορια βρε βλακακο...μην παραμυθιαζεσαι..εγω υποστηριζω τη μαντσεστερ που παιζει συνεχως τσαμπιονς λιγκ απ το 93 κι εσυ τη λιβερπουλ που την ξαναδαμε εκει το 2001...εγω υποστηριζω την ομαδα που χει 11 στα 16 κι εσυ αυτη που βγηκε τριτη και πανηγυρισε σαν να πηρε πρωταθλημα..ουτοπικο ειναι το ιδια κατηογρια...Εμεις ειμαστε HIGH CLASS ΚΙ ΕΣΕΙΣ απλα συμπληρωνετε την λιστα των ομαδων οπως η μπολτον,η χαλ,η στοουκ ομαδες που κατα καιρους σας κλεινουν και το σπιτακι αλλωστε..

ο antoninho δεν τους συμφερει να μπει γιατι ειναι απο τους λιγους οπαδους που εν ζει στο παρελθον και βλεπει οτι τωρα δεν εχει ομαδα για τιτλο...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δηλαδη να το παμε αλλου οταν στην ελλαδα ειχες να παρεις 10 χρονια το πρωταθλημα ακυρωνοταν τα προηγουμενα και οτι ειχες τα περισοτερα. δηλαδη το παρελθον διαγραφεται; και πιο ειναι το κριτηριο τα ευρωπαικα και τα πρωταθληματα της χωρας που αγωνιζεσαι η τα τσαρλι και τα λιγκ καπ;  
παλι μεθυσμενος εισαι?εχεις ακουσει ποτε κανα ολυμπιακο να μετραει οπως τον συμφερει?αυτα τα κανουν οι βαζελοι που μετραγαν την α εθνικη μετα τα επαγγελματικα μετα ανα 3ετιες κτλ
εγω μετραω απο το 1925 και ειμαι περηφανος για ολη την ιστορια μου απο τοτε
δεν ψαχνω δικαιολογιες που ακυρωνουν την ιστορια μου και παικτες που ειχαν δωσει το ονομα τους στο γηπεδο "μου"

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ναι δεν ξερω μαθηματικα..καθηγητς μαθηματικων..μαλλονεσευ δεν ξερεις αγγλικα!!!διαβασες τι λεει?η ομαδα κερδισε την ανοδο με την πρωτη προσπαθεια..αντε βρε ζωο..παραδεξου οτι ειπεσ μαλακια!!!!!λογικο ειναι,....αγαμητος εισαι...μια μαλακια δεν κανει κακο..ποσο μαλλον ολες αυτες που αραδιαζεις κατα καιρος

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ποια ρεαλ?γαμω την ρεαλ και τα [size=18pt]καλπικα ευρωπαικα της[/size],ολες οι ομαδες ειναι μικρες μπροστα στον λαο του ολυμπιακου
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ετσί πές μας ντε...τα κάλπικα της Ρεάλ φταίνε που δεν σαρώνετε τους τίτλους και στην Ευρώπη... :2funny:

Τσιώπα καληώρα σ' τσιώπα... :babycry:

Επισκέπτης
βοδο ελα αλεκο..ποια ιδια κατηγορια βρε βλακακο...μην παραμυθιαζεσαι..εγω υποστηριζω τη μαντσεστερ που παιζει συνεχως τσαμπιονς λιγκ απ το 93 κι εσυ τη λιβερπουλ που την ξαναδαμε εκει το 2001...εγω υποστηριζω την ομαδα που χει 11 στα 16 κι εσυ αυτη που βγηκε τριτη και πανηγυρισε σαν να πηρε πρωταθλημα..ουτοπικο ειναι το ιδια κατηογρια...Εμεις ειμαστε HIGH CLASS ΚΙ ΕΣΕΙΣ απλα συμπληρωνετε την λιστα των ομαδων οπως η μπολτον,η χαλ,η στοουκ ομαδες που κατα καιρους σας κλεινουν και το σπιτακι αλλωστε..

ο antoninho δεν τους συμφερει να μπει γιατι ειναι απο τους λιγους οπαδους που εν ζει στο παρελθον και βλεπει οτι τωρα δεν εχει ομαδα για τιτλο...
ρε χαζουλη στο ξαναλεω μηπως και το καταλαβεις αν και δεν το βλεπω! εχω 5 ευρωπαικα 18 πρωταθληματα οταν με φτασεις τα ξξαναλεμε. προς το παρον μεινε με τη στατιστικη και τα 1116 οι τιτλοι δεν ειναι βολες η ουσια μετραει και σε αυτη οσο και αν δεν το βλεπεις εισαι πισω.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Liverpool struggled after this success, and suffered relegation to the Second Division in the 1953–54 season.[4]

Liverpool floundered until the appointment of Bill Shankly as manager in 1959. On his appointment he released 24 players and began to reshape the squad.[5] Promotion to the First Division was achieved in 1961–62,

λουγκρα παρε και μετρα και πες μου τωρα και ποσα χρονια επαιξε το λιβρπουλακι συνεχομεα β εθνικη...αντε γιατι ειχες πολυ επιτυχημενο κουιζ..φτυσε τα σπερατα τωρα...πουτανακι

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δωρήτρια επειδή σε αγαπάω και μαζί θα γαμήσουμε τις λούγκρες του πληκτρολογίου που το παίζουν έξυπνες αμοιβάδες στο λέω για να μην πέφτεις και συ στην παγίδα των ηλιθίων.....

ο αγάμητος ψάχνει και βρίσκει στον γούγλη...
Βρίσκει λοιπόν ότι η Λίβερπουλ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ το πρωτάθλημα βου εθνικής και η μαν γιου 2 ΦΟΡΕΣ.
Αυτό απαντάει πόσες φορές ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ η κάθε ομάδα ΒΟΥ κατηγορία;
να στο πω με μαθηματικά ΜΗ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ.
μπορεί να αγωνίζεσαι 10 χρόνια βου και να πάρεις το πρωτάθλημα 2 φορές.
μπορεί να αγωνιστείς 4 και να το πάρεις και τις 4.

Ψάξε μαλάκα πάλι σοτν γουγλη.
Αντε με το κάθε νούμερο εδώ μέσα.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
παλι μεθυσμενος εισαι?εχεις ακουσει ποτε κανα ολυμπιακο να μετραει οπως τον συμφερει?αυτα τα κανουν οι βαζελοι που μετραγαν την α εθνικη μετα τα επαγγελματικα μετα ανα 3ετιες κτλ
εγω μετραω απο το 1925 και ειμαι περηφανος για ολη την ιστορια μου απο τοτε
δεν ψαχνω δικαιολογιες που ακυρωνουν την ιστορια μου και παικτες που ειχαν δωσει το ονομα τους στο γηπεδο "μου"
μα αυτο λεω για καποιους που μετρανε τα τελευταια 20 χρονια!!! σαν παραδειγμα το εφερα αρα συμφωνεις οτι η ιστορια γραφεται με τιτλους ανεξαρτητος χρονολογιας!!! καποιοι δεν το καταλαβαινουν!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom