Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Σουηδε δεν εχεις καταλαβει κατι..με καποιον που θα μιλησει ωραια και θα μου πει ναι ρε φιλε δεν υπαρχουμε εδω και 20 χρονια,υπηρχαμε παλια κι εχουμε μεαλη ιστορια,αλλα κι εσεις εχετε και τα σχετικα να μιλησω και να συμφωνησω..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΠΟΥ ΕΧΩ 2 ΠΑΡΠΑΝΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ 1 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Ας ΠΕΦΤΩ Β ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

ΔΝΕΒΡΙΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΝΕΣ ΔΟΡΗΤΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...ΟΠΩς ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΣΟΝΑΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΩ...

ΠΕΡΣΟΝΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤησεις και δεν ασχολεισαλεει ψεμματα η εγκυκλοπαιδεια?εσυ ρε δωρητη τι καταλαβεινεις οταν καπου λεει τι η μια ανεβηκε με την πρωτη προσπαθεια και η αλλη επσε το 54 κι ανεβηκε το 62?προφανς το παλικαρι ο περσονας δεν ξερει αγγλικα η μαλλον δεν εχει τα φρυδια να παραδεχτει τη μαλακια που πε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Σουηδε δεν εχεις καταλαβει κατι..με καποιον που θα μιλησει ωραια και θα μου πει ναι ρε φιλε δεν υπαρχουμε εδω και 20 χρονια,υπηρχαμε παλια κι εχουμε μεαλη ιστορια,αλλα κι εσεις εχετε και τα σχετικα να μιλησω και να συμφωνησω..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΠΟΥ ΕΧΩ 2 ΠΑΡΠΑΝΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ 1 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Ας ΠΕΦΤΩ Β ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

ΔΝΕΒΡΙΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΝΕΣ ΔΟΡΗΤΗ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...ΟΠΩς ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΠΕΡΣΟΝΑΚΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΩ...

ΠΕΡΣΟΝΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤησεις και δεν ασχολεισαλεει ψεμματα η εγκυκλοπαιδεια?εσυ ρε δωρητη τι καταλαβεινεις οταν καπου λεει τι η μια ανεβηκε με την πρωτη προσπαθεια και η αλλη επσε το 54 κι ανεβηκε το 62?προφανς το παλικαρι ο περσονας δεν ξερει αγγλικα η μαλλον δεν εχει τα φρυδια να παραδεχτει τη μαλακια που πε
το πουτανοσπερμα ειναι βρισια για την μανα του

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ρε παιδια δε βαρεθηκατε τα ιδια ολη την ωρα..... :huh:

καποιος απο εσας δεν ειπε οτι δε ξαναγραφει στο σαιτ? :think:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιοι εφυγαν απο τον βαζελο ρε μαλακα επι κοσκωτα?ο σαραβακος πηγε να φυγει και την προλαβε ο βαρδινο
πως υπεγραφαν στον καπετανιο?με μηδενικα συμβολαια και παραχωρησεις βενζιναδικων
κλασε μας τον πουτσο λοιπον
νομιζα οτι ξερεις τι εστι κοκκαλης
το τι ξέρω θα τα πούμε από κοντά όχι με πι μι.....
τον κόκκαλη ξέρεις ότι ξέρω καλύτερα τι εστί. Και δυστυχώς το ξέρουν και πάρα πολλοί άλλοι.

ΚΟΥΙΖ μέχρι τον καφέ:
Ποιανού συμπαίκτη του ήταν συγγενής η γυναίκα του Σαραβάκου;

τα αλλα μεταξύ μας.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε παιδια δε βαρεθηκατε τα ιδια ολη την ωρα..... :huh:

καποιος απο εσας δεν ειπε οτι δε ξαναγραφει στο σαιτ? :think:

εγώ.... οι λόγοι δεν παρατίθενται γιατί δεν γουστάρω να δικαιολογούμαι.
στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν εξελίξεις. περίμενε μέχρι τότε.
για τον φίλο μας που χαλάει την παρέα.
κύριε εδώ είμαστε μια παρέα και μεταξύ μας βριζόμαστε για πλάκα.
Μέχρι να γίνεις μέλος και να καταλαβαίνουμε πότε αστειεύεσαι και πότε κάνεις χάβαλο είσαι παρείσακτος. Μετά μπορείς να μας λες ότι θέλεις..
Τώρα πες το κλίκα πες το ότι θες το ότι εδώ πλακωνόμαστε γαύροι βάζελοι, παόκια και γιάννινα, αεκτζήδες και πανιώνιοι και μετά πάλι κολλητοί είμαστε. Δεν θα το χαλάσεις επειδή έτσι γουστάρεις.
Κέρδισε με τη συμμετοχή σου την αποδοχή και με το χρόνο το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε ο δωρητής η Ταράτσα ο ταύρος, ο μπόντος ο πλέ και οι λοιποί μπορούν να μου τα σούρνουν όλη μέρα και δεν παρεξηγιέμαι.
Κέρδισε και συ το αυτό και δεν θα χάσεις.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το τι ξέρω θα τα πούμε από κοντά όχι με πι μι.....
τον κόκκαλη ξέρεις ότι ξέρω καλύτερα τι εστί. Και δυστυχώς το ξέρουν και πάρα πολλοί άλλοι.

ΚΟΥΙΖ μέχρι τον καφέ:
Ποιανού συμπαίκτη του ήταν συγγενής η γυναίκα του Σαραβάκου;

τα αλλα μεταξύ μας.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ζησε μαη μου να φας τριφυλλι
ασε τα κουιζ και πες μου ποιοι εφυγαν επι κοσκωτα απο τον παναθηναικο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μέχρι να γίνεις μέλος και να καταλαβαίνουμε πότε αστειεύεσαι και πότε κάνεις χάβαλο είσαι παρείσακτος. Μετά μπορείς να μας λες ότι θέλεις..
Τώρα πες το κλίκα πες το ότι θες το ότι εδώ πλακωνόμαστε γαύροι βάζελοι, παόκια και γιάννινα, αεκτζήδες και πανιώνιοι και μετά πάλι κολλητοί είμαστε. Δεν θα το χαλάσεις επειδή έτσι γουστάρεις.
Κέρδισε με τη συμμετοχή σου την αποδοχή και με το χρόνο το ξανασυζητάμε. Μέχρι τότε ο δωρητής η Ταράτσα ο ταύρος, ο μπόντος ο πλέ και οι λοιποί μπορούν να μου τα σούρνουν όλη μέρα και δεν παρεξηγιέμαι.
ειμαι εναντια σε καθε μορφη βιας και ιδιως στην λεκτικη
γιατι να σε βρισω? :grin:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
δεν θελω να μαι φιλος ειδικα με σενα...ακομα και ο βοδος δεν αρχει να με προσβαλλει ετσι και δεν τον εβρισα ποτε τοσο χυδαια οσο εσενα..με τυπακια σαν κι σενα που το παζουν εξυπνοι τους το βουλωνων και μετα δεν ασχολουνται δεν ξερουν δεν δεν δεν δεν θελω να χω σχεσεις και δεν με ενδιαφερει και η αποψη τους...παλι κουιζ εβαλες?ελπιζω να ναι σωστο αυτη τη φορα μην γινεις ρεζιλι παλι

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6

κοιτα εσυ την εκανες τη δηλωση δε την εκανα εγω.....τωρα αν γουσταρετε να βριζεστε ολη μερα,καρφι δε μου καιγεται.....και μην το πας επι προσωπικου γιατι δε με ξερεις προσωπικα....απλα μια αναφορα εκανα..... :sunglasses:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοιτα εσυ την εκανες τη δηλωση δε την εκανα εγω.....τωρα αν γουσταρετε να βριζεστε ολη μερα,καρφι δε μου καιγεται.....και μην το πας επι προσωπικου γιατι δε με ξερεις προσωπικα....απλα μια αναφορα εκανα..... :sunglasses:

δες τις απαντήσεις και κρίνε τι κυκλοφοράει στο νετ....
Υπάρχε πολύ κόμπλεξ αγαμία και στέρηση.
Δεν είναι κακό αρκεί να υπάρχιε με μέτρο...
Και εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση απ τον έλεγχο.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
δες τις απαντήσεις και κρίνε τι κυκλοφοράει στο νετ....
Υπάρχε πολύ κόμπλεξ αγαμία και στέρηση.
Δεν είναι κακό αρκεί να υπάρχιε με μέτρο...
Και εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση απ τον έλεγχο.

γι'αυτο ακριβως και εγω δεν ποσταρω πολυ γιατι βλεπω πολλους χαζους εδω μεσα....

και επειδη εσυ απο τα γραφομενα σου φαινεσαι σκεπτομενο ατομο θα σε παρακαλουσα να μη με κανεις να αλλαξω γνωμη.... :sunglasses:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γι'αυτο ακριβως και εγω δεν ποσταρω πολυ γιατι βλεπω πολλους χαζους εδω μεσα....

και επειδη εσυ απο τα γραφομενα σου φαινεσαι σκεπτομενο ατομο θα σε παρακαλουσα να μη με κανεις να αλλαξω γνωμη.... :sunglasses:
η γνώμη στο νετ με ενδιαφέρει να μην αλλάξει γι αυτούς που με αφορούν και είναι γνωστοί μου.
Ειδάλλως και να αλλάξεις άλλο έαν άι πι είσαι.
Ο δωρητής λ.χ. δεν είναι άι πι. Είναι αδερφός.
Υπάρχει τεράστια διαφορά.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
η γνώμη στο νετ με ενδιαφέρει να μην αλλάξει γι αυτούς που με αφορούν και είναι γνωστοί μου.
Ειδάλλως και να αλλάξεις άλλο έαν άι πι είσαι.
Ο δωρητής λ.χ. δεν είναι άι πι. Είναι αδερφός.
Υπάρχει τεράστια διαφορά.
δηλαδη δεν θα βριστουμε σημερα?
δεν μπορω τα σαλια αλλο
βρισε μωρη αδερφη γαμω την λιβερπουλ σου και τον παναθηναικο σου

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ρε περσονα γαυρος ειμαι και εγω αλλα προσπαθω να ειμαι ανοιχτομυαλος,απλα δε μπορω να κανω την ιδια πλακα που κανεις εσυ με τον δωρητη που γνωριζεστε,το ειπες και εσυ πριν,αλλα ποτε δε ξερεις ο κοσμος ειναι μικρος.... :sunglasses:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε περσονα γαυρος ειμαι και εγω αλλα προσπαθω να ειμαι ανοιχτομυαλος,απλα δε μπορω να κανω την ιδια πλακα που κανεις εσυ με τον δωρητη που γνωριζεστε,το ειπες και εσυ πριν,αλλα ποτε δε ξερεις ο κοσμος ειναι μικρος.... :sunglasses:
μαλακα περσονα σε εχουν παρει ολοι χαμπαρι :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
περσονα νομιζω οτι την απαντηση στο κουιζ την εχω. μηπως ειναι γεροθοδωρος;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
δηλαδη δεν θα βριστουμε σημερα?
δεν μπορω τα σαλια αλλο
βρισε μωρη αδερφη γαμω την λιβερπουλ σου και τον παναθηναικο σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαλακα περσονα σε εχουν παρει ολοι χαμπαρι :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σαλιάρηδες.... :bottom:
Μωρή καριόλα σγουρομάλλα έκατσες και στον περσόνα???

Αντε να μου κάτσεις εμένα που είμαι ένας τσοπαναράς άξεστος και χωριάτης να το καταλάβω ότι έψαχνες λίγη βαρβατίλα και προβατίλα...
Με βάζελο ρεεεεε??????
ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝ :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σαλιάρηδες.... :bottom:
Μωρή καριόλα σγουρομάλλα έκατσες και στον περσόνα???

Αντε να μου κάτσεις εμένα που είμαι ένας τσοπαναράς άξεστος και χωριάτης να το καταλάβω ότι έψαχνες λίγη βαρβατίλα και προβατίλα...
Με βάζελο ρεεεεε??????
ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝ :2funny:
εχεις μελιταιο πυρετο εσυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom