Επισκέπτης
αυτες οι ερωτησεις δεν ειναι για σενα ο περσονας ξερει!!!!!να βαλω και εγω ενα κουιζ?
τα παιδια του ζεββεδαιου ποιον ειχανε πατερα και τι δουλεια εκανε ο μπατζανακης του?
αυτες οι ερωτησεις δεν ειναι για σενα ο περσονας ξερει!!!!!να βαλω και εγω ενα κουιζ?
τα παιδια του ζεββεδαιου ποιον ειχανε πατερα και τι δουλεια εκανε ο μπατζανακης του?
αυτες οι ερωτησεις δεν ειναι για σενα ο περσονας ξερει!!!!!
σωστος!!!!!!!!!!!!!εγώ ξέρω ότι η γυναίκα του ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΝΑ ΡΑ.....
κλάψε δωρήτρια τώρα........
δεν εχεις να μιλησεις για το λιβερπουλακι και το εχετε ριξει στο κους κουςεγώ ξέρω ότι η γυναίκα του ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΝΑ ΡΑ.....
κλάψε δωρήτρια τώρα........
τη βλεπω και ειμαι εντυπωσιασμενος πιστευα οτι θα χασουμε περιπατο χωρις τους λατιν και τον κουμουρτζι αλλα στο τελος μεχρι και 2πλο μας βλεπω!!δεν εχεις να μιλησεις για το λιβερπουλακι και το εχετε ριξει στο κους κους
τι σχεση εχουν αυτα με την πρεμιερ λιγκ ρε καμμενοι?
μποντο δεν βλεπεις την ομαδα σου?
άστονα το μαλάκα ρε να πηγαίνει γήπεδο να βλέπει το γαύρο...σωστος!!!!!!!!!!!!!
Φέργκιουσον: "Πηγαίνουν προς το άγνωστο"
Την πεποίθησή του ότι άγχος και η νευρικότητα θα λυγίσει τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ και η ομάδα θα μπορέσει να κόψει πρώτη το νήμα στο αγγλικό πρωτάθλημα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Επίσης τόνισε ότι η εμπειρία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει ρόλο στο τέλος.
"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα γίνουν νευρικοί. Με την εμπειρία που έχουμε, με την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων τα τελευταία δύο χρόνια, θα παραμείνουμε ψύχραιμοι μέχρι το τέλος. Πηγαίνουν προς το άγνωστο και σε περίπτωση που κάνουν λάθη θα τιμωρηθούν", ήταν τα λόγια του σερ Αλεξ.
Μεγάλη αλήθεια απο τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο!!!
δεν κοιμάται με αυτό το πλευρό....Με αυτό το πλευρό να κοιμάται...
φέλλωσέ το γιατί θα αρχίσεις πάλι τις κωλόταπες.στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό......μην βγάζετε γλώσσα λέμεεεεεεεε...........
καλάααααααααα.............θα σας δω τον μάη.....φέλλωσέ το γιατί θα αρχίσεις πάλι τις κωλόταπες.
καλάααααααααα.............θα σας δω τον μάη.....
τον γλάρο τον τρώω μόνο με λαχανάκια βρυξελλών και φουά γκρά στρασβούργου......να ξέρεις για να μου κάνεις το τραπέζι........μη φας θα έχουμε γλάρο.....
Πιπέρι θα σου βάλω, ο περσονας είναι καλύτερος προπονητής από τον Φέργκιουσον, πως τολμάς και τον αμφισβητείς? Επειδή δεν ξέρει η ομάδα του από πρωταθλητισμό? Αίσχος κακό παιδί!!!καλάααααααααα.............θα σας δω τον μάη.....
Φέργκιουσον: "Πηγαίνουν προς το άγνωστο"
Την πεποίθησή του ότι άγχος και η νευρικότητα θα λυγίσει τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ και η ομάδα θα μπορέσει να κόψει πρώτη το νήμα στο αγγλικό πρωτάθλημα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Επίσης τόνισε ότι η εμπειρία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει ρόλο στο τέλος.
"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα γίνουν νευρικοί. Με την εμπειρία που έχουμε, με την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων τα τελευταία δύο χρόνια, θα παραμείνουμε ψύχραιμοι μέχρι το τέλος. Πηγαίνουν προς το άγνωστο και σε περίπτωση που κάνουν λάθη θα τιμωρηθούν", ήταν τα λόγια του σερ Αλεξ.
Μεγάλη αλήθεια απο τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο!!!
A δεν ξέρω, όπως το βρήκα το έβαλα, ίσως λόγω συναγωνισμού γιατί στην Αργεντινή αλλάζουν συχνά οι πρωταθλητές!Με τι κριτήρια προκύπτει η κατάταξη ρε συ Ταράτσα?Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το Ισπανικό πρωτάθλημα είναι κάτω από το Αργεντίνικο!
Ε τότε το Αγγλικό πως είναι πρώτο?Αφού εκεί υπάρχει μόνιμος πρωταθλητής!A δεν ξέρω, όπως το βρήκα το έβαλα, ίσως λόγω συναγωνισμού γιατί στην Αργεντινή αλλάζουν συχνά οι πρωταθλητές!