η λιβερπουλ εχει μεγαλυτερη ιστορα απο τη μαντσεστερ και 58 τροπαια εναντι 54 της μαντσεστερ...υτο δεν την κανει ουτε πολυ μεγαλυτερη ομαδα ουτε θα καθομαι να ακουω μαλακιες οτι δεν μπορω να της μιλαω επειδη εχει αυτα...στα αρχιδια μου τι εγινε πριν γεννηθω..εγω ειμαι 24 και οσο ζω σε γαμαω απο πισω κι απο μπροσς...εχω δει 20 και βαλε κουπες κι εχεις δει 3-4....εχω δει 2 τσαμπιονς λιγκ κι εχεις δει 1...εχω δει 11 πρωταθληματα αγγλιας τωρα που ναι και το πιο δυσκολο στον κοσμο..εχω δει 2 παγκοσμια που δεν εχεςι δει ποτε..αλλα και αν θες να το παμε πιο παλια...εχω δει την μεγαλη ομαδα της λιβεουλ να κανει 100 χρονια να αποκλεισει την μαντσεστερ στο κυπελλο αγγλιας...εχω δει τις νικες στα μεταξυ μας ματς σε ολς τις διοργανωσεις να ναι 68-58 υπερ της μαντσεστερ....επισης δεν εχω ζησει αλλα εχω διαβασει οτι το πρωτο ευρωπαικο στην αγγλια το φερε η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ...οτι αν δεν πιεζε η μαντσεστερ η αγγλια δεν θα χε μπει ποτε στις ευρωπαικες διοργανωσεις..οτι αν δεν ριχνατε καταρες ρε ζωα δεν θα χε σκοτωθει η καλυτερη ομαδα ολων των εποχω και ενας θεος ξερει ποσο λιγοι θα σασταν αυτη τη στιγμη...
κι επειδη εισαι κι εντελως ασχετος...τρεμπλ σημαινει πρωταθλημα-κυπελλο(οχι λιγκ καπ που χουν μονο 3-4 χωρες)και ευρωπαικο πρωταθλημα...ΑΥΤΟ Τ ΟΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΕΛΤΙΚ Η ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ..και καποιοι αλλοι για να το ισοφαρισουν το συνεκρινα με οταν πηραν κυπελλο-λιγκ καπ και ουεφα!!!!!!!!!
Ειχατε μια χρυση 20ετια...αυτη ειναι ολη η ιστορια της λιβερπουλ....οσο για το τσαμπιονς λιγκ που πηρες...οταν θα φτασεις στον τελικο τουλαχιστον και θα σαι μεσα και στο πρωταθλημα οπως κανει παντα η μαντσεστερ ακομα και το τσελσακι που τα διεκδικεουν ολα ελα να μιλησουμε...
ΑΙΝΤΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΚΙΑ....ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΓΡΑΔΦΟΥΜΕ!!!!
Μεγαλο λαθος μαγκα.
Η ιστορια της καθε ομαδας υπαρχει πολυ πριν απο τον καθενα μας και ειναι εκει για να μας θυμιζει ενδοξες στιγμες ή στραπατσα.
Μιλας συνεχως για το ατυχημα του Μοναχου.Δεν αλληλοσυγκρουονται αυτα τα 2 που λες?
Με την λογικη σου δεν ''δικαιουσαι'' να μιλας ουτε για George Best,ουτε για αλλους παικταραδες που εχουν φορεσει την φανελα σου επειδη πολυ απλα επαιξαν μπαλα πρν γεννηθεις εσυ.
Το οτι ΤΩΡΑ η Γιουναιτεντ ειναι πανω απο την Λιβερπουλ ειναι σιγουρα ενα credit παραπανω για εσας.Aλλο αυτο ομως και αλλο να ισοπεδωνουμε την ιστορια.