Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ετσί πές μας ντε...τα κάλπικα της Ρεάλ φταίνε που δεν σαρώνετε τους τίτλους και στην Ευρώπη... :2funny:

Τσιώπα καληώρα σ' τσιώπα... :babycry:
οταν πηρε 5-6 σερι προπολεμικα και κλεβοντας απο την μπαρτσα τον ντι στεφανο
και οταν ειχε τον φρανκο να την στηριζει,τι ειναι?αληθινα?
σιχαμενη ρεαλ,ομαδα της χουντας και της πουστιας για αυτο τακιμιασε με την βαζελα

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
βοδο σου ξαναλεω..μεινε μαζι με την ιστορια..κρατην καλα.κανε την αγκαλιτσες και πηγαινε μαζι με τους οπαδους της νοτιγχαμ..τα ιδια επιχειρηματα εχουν...Στο νησι αυτη τη στιγμη παντως μια υπερδυναμη αναγνωριζουν...ακομα και την τσελσι πιο πανω απο σ;ς τη βαζουν...ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙς?ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙς ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ..ΡΕ ΕΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
warnwarn.gif
 Δεν βρίζουμε.

Επισκέπτης
τελικα περσονα εχεις δικιο αυτος δεν εχει φαρμακο δεν παλευεται με τιποτα!!!!!!! :jerking: :jerking:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
οταν πηρε 5-6 σερι προπολεμικα και κλεβοντας απο την μπαρτσα τον ντι στεφανο
και οταν ειχε τον φρανκο να την στηριζει,τι ειναι?αληθινα?
σιχαμενη ρεαλ,ομαδα της χουντας και της πουστιας για αυτο τακιμιασε με την βαζελα
Κι αυτό τι σχέση έχει με την ανυπαρξία του γαυρου...??? :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
προς ολους

η ιστορια μιας ομαδας μετραει απο την ιδρυση της και οι κουπες κανουν μια ομαδα μεγαλη
σε ομαδες οπως η λιβερπουλ ομως και η μαντσεστερ που υπαρχει τοσο μικρη διαφορα σε τιτλους και επι 20 χρονια η μια ειναι ανυπαρκτη και πελατης της αλλης δεν μπορεις να κολλας στο οτι εχεις 2 ευρωπαικα παραπανω και 3 πρωταθληματα π.χ.
αυτα τα μυαλα σας κρατανε πισω και συντομα θα λιωσει και η καραμελα των περισσοτερων τιτλων
επισης πρεπει να υπολογισουμε και το δυστυχημα που ειχε η μεγαλη μαντσεστερ τοτε που ισως να ειχε παρει κανα δυο κουπιτσες ακομη

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ελα ρε άστονα και τα έχει βάλει με τη χούντα του φράνκο τώρα....
μόνο η χούντα του κόκκαλη δεν τον πειράζει γιατί τον συμφέρει......
Επαναστάτες τύπου Στάλιν......

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ΝΑΙ Ο ΠΕΡΣΟΝΑΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΠΕΡΣΟΝΑΚΟ ΕΙΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ WIKIPAIDEIA...τΙ ΜΑς ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕς?ΟΤΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 4 ΦΟΡΕς ΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩ Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ 2..ΤΟ ΑΜΣΙσβητει λοιπον αυτο ο περσονακος και μας το γυριζει ποσα χρονια επαιξε η καθε ομαδα...τι μας λεει λοιπον τοτε η εγκυκλοπαιδεια?οτι  η μαντσεστερ κερδισε με την μια την ανοδο στην πρωτη της προσπαθεια(εκτος ανη δεν ξερειςαγγλικα)ενω η λιβερπουλιτσα επεσε το 53-54 και καταφερε ν ανεβει τ 61-62..ξερεις μαθηματικα περσονακο?9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ..

ΕΥΓΕ..ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΟΥΙΖ..ΑΥΤΟΞΕΦΤΥΛΛΙΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
που την ειδες ρε παπαρα την ανυπαρξια?
το οτι ειναι καλπικα της ρεαλ καποια ευρωπαικα το αμφισβητεις δηλαδη?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
α μπραβο..ακριβως αυτο λεμε ρε δωρητη και οι κολλημενοι δεν καταλαβαινουν...επισης νικες σ εολες τις διοργανωσεις...68 μαντσεστερ 58 λιβερπουλ....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ναι οκ κυριοι..σ εμενα παρατηρηση...στα παιδακα τ αλλα 2 δεν εχει που ξεκινησαν να βριζουν και να προσβαλλουν,..να στε καλα!!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ελα ρε άστονα και τα έχει βάλει με τη χούντα του φράνκο τώρα....
μόνο η χούντα του κόκκαλη δεν τον πειράζει γιατί τον συμφέρει......
Επαναστάτες τύπου Στάλιν......
α τελικα η χουντα ειναι του κοκκαλη?γιατι χτες σου εφταιγε ο γκαγκατσης και ελεγες οτι τωρα που φευγει θα μας σφαξουν οι διαιτητες
ειχα δικιο τελικα οτι κανεις για πολιτικος
ετοιμαζεις το αλλοθι απο την προηγουμενη μερα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ναι οκ κυριοι..σ εμενα παρατηρηση...στα παιδακα τ αλλα 2 δεν εχει που ξεκινησαν να βριζουν και να προσβαλλουν,..να στε καλα!!!!!!
σιγουρα ξεκινησαν οι αλλοι τις προσβολες ελλειψει επιχειρηματων αλλα εσυ ξεφυγες
δεν σου φταινε οι μανες σε τιποτα

Επισκέπτης
προς ολους

η ιστορια μιας ομαδας μετραει απο την ιδρυση της και οι κουπες κανουν μια ομαδα μεγαλη
σε ομαδες οπως η λιβερπουλ ομως και η μαντσεστερ που υπαρχει τοσο μικρη διαφορα σε τιτλους και επι 20 χρονια η μια ειναι ανυπαρκτη και πελατης της αλλης δεν μπορεις να κολλας στο οτι εχεις 2 ευρωπαικα παραπανω και 3 πρωταθληματα π.χ.
αυτα τα μυαλα σας κρατανε πισω και συντομα θα λιωσει και η καραμελα των περισσοτερων τιτλων
επισης πρεπει να υπολογισουμε και το δυστυχημα που ειχε η μεγαλη μαντσεστερ τοτε που ισως να ειχε παρει κανα δυο κουπιτσες ακομη
αρα τη εγινε που εχει δυο ευρωπαικα παραπανω . και η μαντσεστερ ειχε 20 χρονια να παρει πρωταθλημα. εφοσον μια ομαδα εχει παραπανω ευρωπαικα και πρωταθληματα ειναι πιο πετυχημενη πως να το κανουμε. οσο για το ατυχημα εγινε και κριμα αλλα υποθετικα δεν μπορω να μιλαω το τη θα γινοταν. μιλαω με αυτα που εχει γραψει η ιστορια και αυτη λεει οτι η λιβερπουλ εχει τα περισοτερα τη να κανουμε αυτη ειναι η αληθεια.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
που την ειδες ρε παπαρα την ανυπαρξια?
το οτι ειναι καλπικα της ρεαλ καποια ευρωπαικα το αμφισβητεις δηλαδη?
Oχι δεν το αμφισβητώ αυτά που γράφεις γαι τη Ρεαλ..κι εγώ Μπάρτσα είμαι αλλά τι σχέση έχουν αυτά με τα περι μεγαλύτερου συλλόγου παγκοσμίως μου λές...??? :jerking:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α τελικα η χουντα ειναι του κοκκαλη?γιατι χτες σου εφταιγε ο γκαγκατσης και ελεγες οτι τωρα που φευγει θα μας σφαξουν οι διαιτητες
ειχα δικιο τελικα οτι κανεις για πολιτικος
ετοιμαζεις το αλλοθι απο την προηγουμενη μερα
έλα να σε γνωρίσω με παίκτες του βάζελου και πώς έφευγαν από τον βάζελο επί Κοσκωτά....
έλα να σε γνωρίσω και με παίκτες του βάζελου να μάθεις πώς υπέγραφαν στον Καπετάνιο....

Οσο καταγγέλεις μόνο τα έτερα τόσο πιο χουντική είναι η συμπεριφορά σου.

με τα νούμερα τους εντεταλμένους του νετ δεν ασχολούμεθα.
ελληνικά και μαθηματικά πρώτα.

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
η λιβερπουλ εχει μεγαλυτερη ιστορα απο τη μαντσεστερ και 58 τροπαια εναντι 54 της μαντσεστερ...υτο δεν την κανει ουτε πολυ μεγαλυτερη ομαδα ουτε θα καθομαι να ακουω μαλακιες οτι δεν μπορω να της μιλαω επειδη εχει αυτα...στα αρχιδια μου τι εγινε πριν γεννηθω..εγω ειμαι 24 και οσο ζω σε γαμαω απο πισω κι απο μπροσς...εχω δει 20 και βαλε κουπες κι εχεις δει 3-4....εχω δει 2 τσαμπιονς λιγκ κι εχεις δει 1...εχω δει 11 πρωταθληματα αγγλιας τωρα που ναι και το πιο δυσκολο στον κοσμο..εχω δει 2 παγκοσμια που δεν εχεςι δει ποτε..αλλα και αν θες να το παμε πιο παλια...εχω δει την μεγαλη ομαδα της λιβεουλ να κανει 100 χρονια να αποκλεισει την μαντσεστερ στο κυπελλο αγγλιας...εχω δει τις νικες στα μεταξυ μας ματς σε ολς τις διοργανωσεις να ναι 68-58 υπερ της μαντσεστερ....επισης δεν εχω ζησει αλλα εχω διαβασει οτι το πρωτο ευρωπαικο στην αγγλια το φερε η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ...οτι αν δεν πιεζε η μαντσεστερ η αγγλια δεν θα χε μπει ποτε στις ευρωπαικες διοργανωσεις..οτι αν δεν ριχνατε καταρες ρε ζωα δεν θα χε σκοτωθει η καλυτερη ομαδα ολων των εποχω και ενας θεος ξερει ποσο λιγοι θα σασταν αυτη τη στιγμη...

κι επειδη εισαι κι εντελως ασχετος...τρεμπλ σημαινει πρωταθλημα-κυπελλο(οχι λιγκ καπ που χουν μονο 3-4 χωρες)και ευρωπαικο πρωταθλημα...ΑΥΤΟ Τ ΟΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΕΛΤΙΚ Η ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ..και καποιοι αλλοι για να το ισοφαρισουν το συνεκρινα με οταν πηραν κυπελλο-λιγκ καπ και ουεφα!!!!!!!!!

Ειχατε μια χρυση 20ετια...αυτη ειναι ολη η ιστορια της λιβερπουλ....οσο για το τσαμπιονς λιγκ που πηρες...οταν θα φτασεις στον τελικο τουλαχιστον και θα σαι μεσα και στο πρωταθλημα οπως κανει παντα η μαντσεστερ ακομα και το τσελσακι που τα διεκδικεουν ολα ελα να μιλησουμε...

ΑΙΝΤΕ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΚΙΑ....ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ...ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΓΡΑΔΦΟΥΜΕ!!!!
Μεγαλο λαθος μαγκα.
Η ιστορια της καθε ομαδας υπαρχει πολυ πριν απο τον καθενα μας και ειναι εκει για να μας θυμιζει ενδοξες στιγμες ή στραπατσα.
Μιλας συνεχως για το ατυχημα του Μοναχου.Δεν αλληλοσυγκρουονται αυτα τα 2 που λες?
Με την λογικη σου δεν ''δικαιουσαι'' να μιλας ουτε για George Best,ουτε για αλλους παικταραδες που εχουν φορεσει την φανελα σου επειδη πολυ απλα επαιξαν μπαλα πρν γεννηθεις εσυ.
Το οτι ΤΩΡΑ η Γιουναιτεντ ειναι πανω απο την Λιβερπουλ ειναι σιγουρα ενα credit παραπανω για εσας.Aλλο αυτο ομως και αλλο να ισοπεδωνουμε την ιστορια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Oχι δεν το αμφισβητώ αυτά που γράφεις γαι τη Ρεαλ..κι εγώ Μπάρτσα είμαι αλλά τι σχέση έχουν αυτά με τα περι μεγαλύτερου συλλόγου παγκοσμίως μου λές...??? :jerking:
εσυ βρηκες σχεση
εγω σαν συλλογος ειμαι πανω απο την ρεαλ
σαν ποδοσφαιρικη ομαδα δεν συγκρινομαι καν

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
έλα να σε γνωρίσω με παίκτες του βάζελου και πώς έφευγαν από τον βάζελο επί Κοσκωτά....
έλα να σε γνωρίσω και με παίκτες του βάζελου να μάθεις πώς υπέγραφαν στον Καπετάνιο....

Οσο καταγγέλεις μόνο τα έτερα τόσο πιο χουντική είναι η συμπεριφορά σου.

με τα νούμερα τους εντεταλμένους του νετ δεν ασχολούμεθα.
ελληνικά και μαθηματικά πρώτα.
ποιοι εφυγαν απο τον βαζελο ρε μαλακα επι κοσκωτα?ο σαραβακος πηγε να φυγει και την προλαβε ο βαρδινο
πως υπεγραφαν στον καπετανιο?με μηδενικα συμβολαια και παραχωρησεις βενζιναδικων
κλασε μας τον πουτσο λοιπον
νομιζα οτι ξερεις τι εστι κοκκαλης

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ βρηκες σχεση
εγω σαν συλλογος ειμαι πανω απο την ρεαλ
σαν ποδοσφαιρικη ομαδα δεν συγκρινομαι καν
φαντάζομαι στην μπάρτσα αναφέρεσαι γιατί διαφορετικά πρέπει να το βοηθήσουμε όχι απλά με συντηρητική αγωγή.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom