αν η ιστορια της μαντσεστερ ειναι ρε βλακα βοδο απο το 90 και μετα τοτε η ιστορια της λιβερπουλ ηταν απο το 70 και μεχρι το 90....απο τοτε και μετα ειστε παρελθον...γιατι και πριν το 70 παλι η μαντσεστερ ηταν η κυριαρχος..αρα μαλλον αλλος εκανε μια 20ετια δυναστειας και μας ζαλιζει τα παπαρια τωρα....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 314K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ρε ηλιθιε αυτο καταλαβες; ειπα οτι εσεις τη μετρατε γιατι ολο τη τελευταια δεκαετια αναφερετε !!! αλλα τοσο μυαλο κουβαλας . βεβαια πριν απο το 90 δεν εχετε και τιποτα ιδιαιτερο να δειξετε εκτος απο ενα ευρωπαικο και καποιες αναλαμπες. τρια συνεχομενα ευρωπαικα ουτε στον υπνο σας δεν θα τα δειτε αλλα εσυ τοτε ησουν αγγενητο και δεν τα ξερεις. ρωτα να σου πουνε τη ομαδα ειχε η λιβερπουλ και πως γαμουσε κατι κωλαρακια σαν αυτο της ομαδιτσας σου!!!!αν η ιστορια της μαντσεστερ ειναι ρε βλακα βοδο απο το 90 και μετα τοτε η ιστορια της λιβερπουλ ηταν απο το 70 και μεχρι το 90....απο τοτε και μετα ειστε παρελθον...γιατι και πριν το 70 παλι η μαντσεστερ ηταν η κυριαρχος..αρα μαλλον αλλος εκανε μια 20ετια δυναστειας και μας ζαλιζει τα παπαρια τωρα....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ
Επισκέπτης
Συνεχίζεις να είσαι άσχετος με το άθλημα, 5 σερί έχει η ρεαλ, 3 η Μπαγερν και, 3 ο Άγιαξ! Τα δικά σου ήταν 77-78-81-84, συνεχόμενα είναι? μήπως οι ενδιάμεσες διοργανώσεις δεν έγιναν? Μπουμπού είσαι κουραστική με την ασχετοσύνη επι του αθλήματος! Δεν μπορώ να έρχομαι σε αντιπαράθεση με άτομα που στο μπαλέτο είναι πιο σχετικοί απο ότι με το ποδόσφαιρο!ρε ηλιθιε αυτο καταλαβες; ειπα οτι εσεις τη μετρατε γιατι ολο τη τελευταια δεκαετια αναφερετε !!! αλλα τοσο μυαλο κουβαλας . βεβαια πριν απο το 90 δεν εχετε και τιποτα ιδιαιτερο να δειξετε εκτος απο ενα ευρωπαικο και καποιες αναλαμπες. [size=20pt]τρια συνεχομενα ευρωπαικα[/size] ουτε στον υπνο σας δεν θα τα δειτε αλλα εσυ τοτε ησουν αγγενητο και δεν τα ξερεις. ρωτα να σου πουνε τη ομαδα ειχε η λιβερπουλ και πως γαμουσε κατι κωλαρακια σαν αυτο της ομαδιτσας σου!!!!
Επισκέπτης
Τα μαζεμένα τσου λου που πήρες μπουμπού δείχνουν μια καλή 15ετια που είχες και μετά απο εκεί το χάος! Η πιο σταθερή ομάδα στον κόσμο με διαφορά είναι η Μίλαν μετά η ρεαλ και μετά το χάος!
Επισκέπτης
αυτο σε πειραξε χοντρουλη ειναι πολυ κοντινα και δεν τα θυμαμαι. εσυ βλεπω τα ξερεις ολα και βλεπεις τη ιστορια και το ποιος ειναι το αφεντικο στο πουστονησι!!! σε εχουν πονεσει οι κουπες που τις ξερεις απεξω και ανακατοτα χοντρουλη!!! εγω συγχωρεσε με δεν τις θυμαμαι ολες ειναι πολλες και απο το παρελθον!!! εσυ τιες θυμασαι αφου μονο προσφατες εχεις δει. για την ιστορια της ομαδαρας κουβεντα χοντρουλη. και στην ερωτηση παλαιοτερα ποια ειναι η πιο πετυχημενη αγγλικη ομαδα απαντησες αν θυμαμαι νοτιχαμ!!!!!!!!!!!!! και θεωρεισαι σχετικος με τη μπαλα ασε μας ρε χοντρουλη που το παιζεις και σχετικος!!!!!!!Συνεχίζεις να είσαι άσχετος με το άθλημα, 5 σερί έχει η ρεαλ, 3 η Μπαγερν και, 3 ο Άγιαξ! Τα δικά σου ήταν 77-78-81-84, συνεχόμενα είναι? μήπως οι ενδιάμεσες διοργανώσεις δεν έγιναν? Μπουμπού είσαι κουραστική με την ασχετοσύνη επι του αθλήματος! Δεν μπορώ να έρχομαι σε αντιπαράθεση με άτομα που στο μπαλέτο είναι πιο σχετικοί απο ότι με το ποδόσφαιρο!
Επισκέπτης
Είσαι άσχετος και το αποδεικνύεις κάθε μέρα μπουμπου, απο μόνος σου εκτίθεσαι! Αν νομίζεις πως με ψέματα μπορείς να ανεβάσεις την ομάδα σου είσαι γελασμένη κουκλάρα μου!αυτο σε πειραξε χοντρουλη ειναι πολυ κοντινα και δεν τα θυμαμαι. εσυ βλεπω τα ξερεις ολα και βλεπεις τη ιστορια και το ποιος ειναι το αφεντικο στο πουστονησι!!! σε εχουν πονεσει οι κουπες που τις ξερεις απεξω και ανακατοτα χοντρουλη!!! εγω συγχωρεσε με δεν τις θυμαμαι ολες ειναι πολλες και απο το παρελθον!!! εσυ τιες θυμασαι αφου μονο προσφατες εχεις δει. για την ιστορια της ομαδαρας κουβεντα χοντρουλη. και στην ερωτηση παλαιοτερα ποια ειναι η πιο πετυχημενη αγγλικη ομαδα απαντησες αν θυμαμαι νοτιχαμ!!!!!!!!!!!!! και θεωρεισαι σχετικος με τη μπαλα ασε μας ρε χοντρουλη που το παιζεις και σχετικος!!!!!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ξεφτιλιζεσαι,τουλαχιστον παραδεξου το οτι εισαι ασχετος να τελειωνειαυτο σε πειραξε χοντρουλη ειναι πολυ κοντινα και δεν τα θυμαμαι. εσυ βλεπω τα ξερεις ολα και βλεπεις τη ιστορια και το ποιος ειναι το αφεντικο στο πουστονησι!!! σε εχουν πονεσει οι κουπες που τις ξερεις απεξω και ανακατοτα χοντρουλη!!! εγω συγχωρεσε με δεν τις θυμαμαι ολες ειναι πολλες και απο το παρελθον!!! εσυ τιες θυμασαι αφου μονο προσφατες εχεις δει. για την ιστορια της ομαδαρας κουβεντα χοντρουλη. και στην ερωτηση παλαιοτερα ποια ειναι η πιο πετυχημενη αγγλικη ομαδα απαντησες αν θυμαμαι νοτιχαμ!!!!!!!!!!!!! και θεωρεισαι σχετικος με τη μπαλα ασε μας ρε χοντρουλη που το παιζεις και σχετικος!!!!!!!
ακου 3 σερι η λιβερπουλ
ο πανιωνιος ποσα σερι πρωταθληματα εχει?
Επισκέπτης
εσυ που ησουν 20 χρονια χοντρουλη; εγω και στα πετρινα χρονια πηρα μια κουπα και ενα τελικο και παντα ημουν στην οχταδα . εσυ εκεινα τα χρονια εβγαινε η ομαδαρα σου απο το νησι;Τα μαζεμένα τσου λου που πήρες μπουμπού δείχνουν μια καλή 15ετια που είχες και μετά απο εκεί το χάος! Η πιο σταθερή ομάδα στον κόσμο με διαφορά είναι η Μίλαν μετά η ρεαλ και μετά το χάος!
Επισκέπτης
ρε χοντρε επειδη ειμαι ασχετος και θελω να μαθαινω πες μου ποια ομαδα στην αγγλια εχει τα περισοτερα πρωταθληματα και τα περισοτερα ευρωπαικα;Είσαι άσχετος και το αποδεικνύεις κάθε μέρα μπουμπου, απο μόνος σου εκτίθεσαι! Αν νομίζεις πως με ψέματα μπορείς να ανεβάσεις την ομάδα σου είσαι γελασμένη κουκλάρα μου!
Επισκέπτης
γεια σου ρε ευρωπαιε με την μεγαλη ιστορια σου!!! χρονια πολλα καλη χρονια και παντα τετοιες προκρισεις σαν την περσινη!!!!!!! εγω τη να κανω δεν εχω πρωταθληματα ουτε ευρωπαικα!!!! η λιβερπουλ ομως απο την ομαδαρα σου εχει περισοτερα μαθε μονο να μετρας γιατι θα χασεις το λογαριασμο!!!!ξεφτιλιζεσαι,τουλαχιστον παραδεξου το οτι εισαι ασχετος να τελειωνει
ακου 3 σερι η λιβερπουλ
ο πανιωνιος ποσα σερι πρωταθληματα εχει?
Επισκέπτης
ΤΡΟΠΑΙΑ
18 Πρωταθλήματα Αγγλίας
5 Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης
3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ
3 Κύπελλα ΟΥΕΦΑ
7 Κύπελλα Αγγλίας
7 Λιγκ Καπ Αγγλίας
9 Charity Shield δεν ειναι κακο να τα μαθαινετε!!!!!! οταν τα φτασετε τα ξαναλεμε σχετικοι!!!!! μετρατε ειναι πολλα; ζαλιστικα !!!!!!
18 Πρωταθλήματα Αγγλίας
3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ
3 Κύπελλα ΟΥΕΦΑ
7 Κύπελλα Αγγλίας
7 Λιγκ Καπ Αγγλίας
9 Charity Shield δεν ειναι κακο να τα μαθαινετε!!!!!! οταν τα φτασετε τα ξαναλεμε σχετικοι!!!!! μετρατε ειναι πολλα; ζαλιστικα !!!!!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεγεια σου ρε ευρωπαιε με την μεγαλη ιστορια σου!!! χρονια πολλα καλη χρονια και παντα τετοιες προκρισεις σαν την περσινη!!!!!!! εγω τη να κανω δεν εχω πρωταθληματα ουτε ευρωπαικα!!!! η λιβερπουλ ομως απο την ομαδαρα σου εχει περισοτερα μαθε μονο να μετρας γιατι θα χασεις το λογαριασμο!!!!
κατι γατουλες σαν και σενα εκαναν τον πανιωνιο παραρτημα της παναθας
οσο για ευρωπη μην μιλας γελασαμε πολυ στο ουεφα προπερσι που αποκλειστηκες απο κατι ψαραδες
λιβερπουλ δεν σε θεωρω γιατι δεν ξερεις ουτε τα βασικα
Επισκέπτης
Η Λίβερπουλ!!!!!!!!!!ρε χοντρε επειδη ειμαι ασχετος και θελω να μαθαινω πες μου ποια ομαδα στην αγγλια εχει τα περισοτερα πρωταθληματα και τα περισοτερα ευρωπαικα;
Ορίστε, ακούστηκε και μια αλήθεια σε συζήτηση μαζί σου!
Επισκέπτης
αλλη ερωτηση. ποια ομαδα καταφερε το πρωτο τρεμπλ στην ιστορια δηλαδη πρωταθλητριον λιγκ καπ και πρωταθλημα; ακουω χοντρουλη και αλλες αληθειες!!!!
Επισκέπτης
LIVERPOOL: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
Οι δεσμοί ανάμεσα στην ομάδα και τους οπαδούς είναι θρυλικοί. Ενισχύθηκαν από τον Bill Shankly, ο οποίος έφερε την επιγραφή "This is Anfield" στην καταπακτή και ζήτησε από το KOP να ανεβάσει τον παλμό του για να σπρώξει τους παίκτες στις επιτυχίες.
Ο σύλλογος έχει το δικό του "μερίδιο" στις ποδοσφαιρικές τραγωδίες. Με τα τραγικά επεισόδια στο Χέιζελ το 1985 και το φρικτό θάνατο 96 οπαδών το 1989 στο Hillsborough Stadium του Σέφιλντ.
Ο ύμνος της ομάδας "You'll never walk alone", που τραγουδιέται στις κερκίδες από τις αρχές της δεκαετίας του '60 (όταν ο Gary Marsden από το Λίβερπουλ το ανέβασε στα μουσικά τσαρτς) έμεινε για πάντα ανεξίτηλα χαραγμένος στην ιστορία του συλλόγου στα μνημόσυνα που ακολούθησαν αυτές τις τραγωδίες.
Το τραγούδι YNWA έχει γίνει μέρος του εμβλήματος του συλλόγου και αποτελεί απαραίτητο τελετουργικό πριν από κάθε αγώνα, που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.
Στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η ομάδα πάσχιζε να σταθεί στα πόδια της μετά το προβάδισμα με 3-0 που πήρε η Milan, οι οπαδοί το τραγούδησαν με τρόπο που προκαλούσε ανατριχίλα. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν την απίστευτη ανατροπή σε αυτήν την πανίσχυρη έκφραση αλληλεγγύης και υποστήριξης.
Επισκέπτης
Το σύνολο? [size=20pt]52[/size]ΤΡΟΠΑΙΑ
18 Πρωταθλήματα Αγγλίας
3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ
3 Κύπελλα ΟΥΕΦΑ
7 Κύπελλα Αγγλίας
7 Λιγκ Καπ Αγγλίας
Manchester united
17 πρωταθλήματα Αγγλίας
3 Κύπελλα πρωταθλητριών
1 Κύπελλο ουεφα
1 Κύπελλο κυπελλούχων
11 Κύπελλα Αγγλίας
2 Λιγκ απ Αγγλίας
2 Κύπελλα παγκόσμιου πρωταθλήματος (διηπειρωτικό)
17 charity shield
Σύνολο? [size=20pt]54[/size]
Ποιος έχει πιο πολλά και ζαλίστηκε?
Μια αλήθεια δεν μπορείς να πείς? τόσο δύσκολο είναι?
Στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η ομάδα πάσχιζε να σταθεί στα πόδια της μετά το προβάδισμα με 3-0 που πήρε η Milan, οι οπαδοί το τραγούδησαν με τρόπο που προκαλούσε ανατριχίλα. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αποδίδουν την απίστευτη ανατροπή σε αυτήν την πανίσχυρη έκφραση αλληλεγγύης και υποστήριξης.
Σιγα μην εγινε και θαυμα.....
Επισκέπτης
Ένας σοβαρός οπαδός του Λιβερπουλιακού δεν υπάρχει να έρθω σε αντιπαράθεση γιατί η ψεύτρα και άσχετη Μπουμπου είναι για γέλια?
Επισκέπτης
17 charity shield!!!!!! θεε μου υπαρχει αυτη η φοβερη διοργανωση. δεν πρεπει να μιλας σοβαρα φυσικα. αν συγρινεις τα πρωταθλητριων με αυτα τοτε εισαι πολυ σχετικος οντως!!!!!!! ακου 17!!!!!!! ανατριχιασα!!!!!!
Επισκέπτης
17 charity shield!!!!!! θεε μου υπαρχει αυτη η φοβερη διοργανωση. δεν πρεπει να μιλας σοβαρα φυσικα. αν συγρινεις τα πρωταθλητριων με αυτα τοτε εισαι πολυ σχετικος οντως!!!!!!! ακου 17!!!!!!! ανατριχιασα!!!!!!
Βρε ηλίθιε, βρε καθυστερημένε εσύ τα έβαλες τα charity shield στην λίστα με τα τρόπαια! Πόσο μαλάκας και ψεύτης μπορεί να είσαι? Ότι και να γράψεις σε ξεφτιλίζω και έχεις μούτρα και μιλάς?