Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,1%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,2%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 94 28,4%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,1%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    331
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ότι πεις παπάρα μου! :-*
Κάτσε εδώ με τα 700 βασικό, με το να παρακαλάς να πάρεις σύνταξη των 500 ευρώ, να μην έχεις υποδομές υγείας και άλλα πολλά που βαριέμαι να αναφέρω! Α και να ελπίζεις σε κάθαρση του πολιτικού συστήματος!
Κατα τα άλλα σε αγαπώ πολύ! :smitten: :smitten: :smitten:

Ρε παπάρα.....
Οταν η αδερφή μου έκανε ρότες στο Σέντ Μέρις έπαιζες βόλους στο Σέιχ σου...
Επίσης όταν η αδερφή μου είχε βρεττανικό διαβατήριο εσύ ήθελες βίζα για να πας στην Αγγλία...........
Τις παπαριές αυτές σε άλλους που σε παίρνει όχι σε μένα.
Οσο για το πόσα παίρνω και που ζω αυτό είναι ένας γρίφος που θα κατατρέχει σε όλη σου τη ζωή.....
Γιατί σου είναι αδιανόητο να καταλάβεις πώς γίνεται να μένεις σε Γκρικ σόιλ με μπριτις σάλαρι και μπένεφιτς.....
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Ρε παπάρα.....
Οταν η αδερφή μου έκανε ρότες στο Σέντ Μέρις έπαιζες βόλους στο Σέιχ σου...
Επίσης όταν η αδερφή μου είχε βρεττανικό διαβατήριο εσύ ήθελες βίζα για να πας στην Αγγλία...........
Τις παπαριές αυτές σε άλλους που σε παίρνει όχι σε μένα.
Οσο για το πόσα παίρνω και που ζω αυτό [size=20pt]είναι ένας γρίφος που θα κατατρέχει σε όλη σου τη ζωή[/size].....
Γιατί σου είναι αδιανόητο να καταλάβεις πώς γίνεται να μένεις σε Γκρικ σόιλ με μπριτις σάλαρι και μπένεφιτς.....
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Ρε πούστη πολύ υπερβολικός είσαι! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε πούστη πολύ υπερβολικός είσαι! :2funny: :2funny: :2funny:
όχι εσύ είσαι βλαμμένος.....

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

αλλά σε αγαπάω γιατί μικρός ήθελα και γω να γίνω βρεττανός...
Μεγαλώνοντας βέβαια κατάλαβα πόσο μαλάκες είναι...
Αλλά τους αγαπώ ακόμα.....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ξέρω πόσο σοβαρό ήταν το επεισόδιο αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι αν γινόταν κάτι παρόμοιο στο Ελλάντα π.χ. με τον Ζαγοράκη ή τον Νικοπολίδη...θα τους ανακρίναν για 21 ώρες και δεν θα είχε επαναστατήσει ο "πύρινος" λαός τους!!!

Επισκέπτης
Δεν ξέρω πόσο σοβαρό ήταν το επεισόδιο αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι αν γινόταν κάτι παρόμοιο στο Ελλάντα π.χ. με τον Ζαγοράκη ή τον Νικοπολίδη...θα τους ανακρίναν για 21 ώρες και δεν θα είχε επαναστατήσει ο "πύρινος" λαός τους!!!
Mην ασχολείσαι με τον καθυστερημένο, θυμάσαι τι έλεγε πέρσι? Ήταν μαγκιά η 7αρα που έριξαν στους Τούρκους ενώ η δικιά μας η 7αρα στους Ιταλούς ήταν πουστιά! :jerking:
Άντε βρες άκρη μετά! :uglystupid:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Βρήκε έναν τάρανδο του Άγιου Βασίλη και τον φυστικώνει! :knockinb:
θες να πεις οτι απατησε την προβατινα του?με οικοσιτο βορειας προελευσης?
εγω φταιω του ειχα πει οτι οι σκανδιναβες ειναι καλες στο γαμησι και ο μαλακας την επεσε σε ταρανδο
Οσό και να κωλοτρίβεστε με καμένους και στράκια δεν άσχολουμε... :thefinge:

Κι όπως λέει και ο φίλος μ' ο ανεπιθύμητος....
[move]:rockon: :rockon: :rockon:[size=18pt]GERRY CHRISMAS COCKSUCKERS[/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Επισκέπτης
Οσό και να κωλοτρίβεστε με καμένους και στράκια δεν άσχολουμε... :thefinge:

Κι όπως λέει και ο φίλος μ' ο ανεπιθύμητος....
[move]:rockon: :rockon: :rockon:[size=18pt]GERRY CHRISMAS COCKSUCKERS[/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
Θα περάσει καλά μέσα στην φυλακή το πουλεν σας, έχει και συνήθειες που ταιριάζουν στο κλίμα! :birdman:
URL]]

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα περάσει καλά μέσα στην φυλακή το πουλεν σας, έχει και συνήθειες που ταιριάζουν στο κλίμα! :birdman:
http://[URL unfurl="true"]www.whoateallthepies.tv/alanso%20gerrard%20gay-thumb-425x298.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ααχχχχχχχχχχχχχχχ

περιμενουν οι μαλ΄καες να πάει φυλακή ο τζέρραρντ για να δουν άσπρη μέρα...
ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Απέλαση στην Κριστιάνα τώραααααααααααααααααααααα...
Καλή χρονιά ταρατσούλα μου.
και για να μη ξεχνιόμαστε.
Να μη δει ξανά πρωτάθλημα η κωλομάδα σου....

Επισκέπτης
ααχχχχχχχχχχχχχχχ

περιμενουν οι μαλ΄καες να πάει φυλακή ο τζέρραρντ για να δουν άσπρη μέρα...
ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Απέλαση στην Κριστιάνα τώραααααααααααααααααααααα...
Καλή χρονιά ταρατσούλα μου.
και για να μη ξεχνιόμαστε.
Να μη δει ξανά πρωτάθλημα η κωλομάδα σου....
Ναι 20 χρόνια τώρα δεν έχω δει άσπρη μέρα με τόσα τρόπαια που σήκωσε η λουλου! :jerking:
Όσα έχει πάρει ο Γκιγκς δεν έχεις πάρει εσύ σαν σύλλογος στην σύγχρονη ιστορία σου! :2funny:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι 20 χρόνια τώρα δεν έχω δει άσπρη μέρα με τόσα τρόπαια που σήκωσε η λουλου! :jerking:
Όσα έχει πάρει ο Γκιγκς δεν έχεις πάρει εσύ σαν σύλλογος στην σύγχρονη ιστορία σου! :2funny:

το γαύρο μου θυμίζεις......
ΚΑι κόψε την ίδια πιπίλα των γαύρων για τα τρόπαια γιατί τουλάχιστον αυτοί ξέρουν να μετράνε...

Υ.Γ.
Σύγχρονη ιστορία στο ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
ΚΑι κόψε την ίδια πιπίλα των γαύρων για τα τρόπαια γιατί τουλάχιστον αυτοί ξέρουν να μετράνε...

Υ.Γ.
Σύγχρονη ιστορία στο ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Τα τελευταία 35 χρόνια ρε παπαρα πιο πολλά απο εσένα έχει παρει [size=20pt]ΑΣΧΕΤΕ![/size]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Υ.Γ.
κοψε τις μαλακιες ρε που το μαντσεστερακι σου θυμιζει τον γαυρο?
www.imageshack.gr/view.php?file=5c6a4s9dea2bdf6ik07r.jpg] [/URL]

Επισκέπτης
Τα τελευταία 35 χρόνια ρε παπαρα πιο πολλά απο εσένα έχει παρει [size=20pt]ΑΣΧΕΤΕ![/size]
χοντρουλη οταν φτασεις τα ευρωπαικα και εγχωρια τροπαια της ομαδαρας τοτε τα ξαναλεμε. που να δειτε ρε κακομοιρηδες 4ευρωπαικα. προς το παρον κοιτα την πλατη του αρχηγου και οταν  σταματησεις να αγκομαχεις να κερδιζεις με το ζορι παλι τα ξαναλεμε. προς το παρον στη πιπα σε εχω οταν με φτασεις στα τροπαια θα εχεις λογο. εχεις το ακαταλογιστο να λες οτι θες ο πελατης εχει παντα δικιο!!!!!!!!!! :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom