Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Πρώτον δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι, δεύτερον η Σίτυ είναι μεγαλύτερη δύναμη στην πόλη, στον πλανήτη όμως δεν υπάρχει ούτε και αυτή οπαδικά....φέτος είναι καλύτερη και πιστεύω οτι απόψε θα νικήσει την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι είναι ομάδα των τελευταίων χρόνων....φωτοβολίδα?Σταθερή δύναμη στον ποδοσφαιρικό χάρτη?Αυτό θα το δείξει η πορεία της.....
Το κομπλεξάκι πάλι το έβγαλες όμως.... :grin:

ΌΧΙ ρε τύπε!!!!!!!!!!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Άλλο το να μη σου αρέσει πως παίζουν οι ομάδες του, άλλο να λες ότι δεν υπάρχει σαν προπονητής. Γιατί και εμενα δε μου αρέσει η σοφτ-οσύνη της Άρσεναλ, αλλά ανβγω να πω "δεν υπάρχει προπονητής Βενγκερ, θα πέσει να με πλακώσει το σύμπαν". Μη τα μπερδεύουμε.
Πελεγκρίνι προπονητής υπάρχει και παραυπάρχει και είναι τοπ επιπέδου. Δεν λέω ότι είναι Ο ΤΟΠ. Αλλά από τον άλλον (ξέρετε ποιον) είναι 10 κλάσεις καλύτερος

Δεν θυμάμαι άλλο ποστ σου χωρίς να αναφέρεις τ' όνομά του!!!!  :dancing: :dancing:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καλά το γήπεδο γέρνει...ανέβασε στροφές επικίνδυνα η Γιουνάιτεντ!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ήταν βαρύ...το παραδέχομαι....αλλά η λογική του όσα βάλω και όσα φάω δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!Σαν τον άλλο τον κλαρινόγαμπρο τον Μαντσίνι.....

Αυτός μάλιστα, είναι μυρουδιάς. Απορώ τι σκατά σπρώξιμο τρώει και πηγαίνει σε τέτοιες ομάδες (βλέπε Σίτυ) ή με τέτοια συμβόλαια (βλέπε Τουρκία).  :headbang: :headbang:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αυτός μάλιστα, είναι μυρουδιάς. Απορώ τι σκατά σπρώξιμο τρώει και πηγαίνει σε τέτοιες ομάδες (βλέπε Σίτυ) ή με τέτοια συμβόλαια (βλέπε Τουρκία).  :headbang: :headbang:
Αυτό αναρωτιόμουν πέρυσι.....θες υποτίθεται να φτιάξεις τον ποδοσφαιρικό τερμινέιτορ...με ποια λογική παίρνεις τον Μαντσίνι????Πάρε τον Αλέφαντο εκεί να χαλάσει το σύμπαν!!!!!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Αυτό αναρωτιόμουν πέρυσι.....θες υποτίθεται να φτιάξεις τον ποδοσφαιρικό τερμινέιτορ...με ποια λογική παίρνεις τον Μαντσίνι????Πάρε τον Αλέφαντο εκεί να χαλάσει το σύμπαν!!!!!

Σωστός! Ο Αλέφαντος θα ταίριαζε σε Αγγλία.

Σήμερα κάπου πήρε και το άλλο παλαβό το μάτι μου: Η Σίτυ θέλει το ποδοσφαιρικό τέρας που λέγεται Σκρτελ λέει!  :S :S

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Σωστός! Ο Αλέφαντος θα ταίριαζε σε Αγγλία.

Σήμερα κάπου πήρε και το άλλο παλαβό το μάτι μου: Η Σίτυ θέλει το ποδοσφαιρικό τέρας που λέγεται Σκρτελ λέει!  :S :S
Όχι!Δεν πρέπει να αφήσει η Λίβερπουλ αυτό τον παίχτη να φύγει!Ας πουλήσουν τον Σουάρεζ, τον Σταριτζ ακόμα και τον Τζέραρντ, αλλά όχι τον Σκρτελ!!!!

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Όχι!Δεν πρέπει να αφήσει η Λίβερπουλ αυτό τον παίχτη να φύγει!Ας πουλήσουν τον Σουάρεζ, τον Σταριτζ ακόμα και τον Τζέραρντ, αλλά όχι τον Σκρτελ!!!!

Συμφωνώ, δεν υπάρχουν πολλά σέντερ μπακ στην Ευρώπη στην αξία του. Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ειδικά από λάθη και γκέλες.  :tooth: :tooth: :tooth:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Συμφωνώ, δεν υπάρχουν πολλά σέντερ μπακ στην Ευρώπη στην αξία του. Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ειδικά από λάθη και γκέλες.  :tooth: :tooth: :tooth:
Η Λίβερπουλ πραγματικά πρέπει να τον πουλήσει όσο πιο ακριβά μπορεί, να πάρει τα λεφτά και να φύγει χωρίς να ρίξει ούτε μια ματιά πίσω! :grin:
Και μετά μπορεί και να βρει, αν ψάξει πολύ, έναν αμυντικό τέτοιας κλάσης :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Η Λίβερπουλ πραγματικά πρέπει να τον πουλήσει όσο πιο ακριβά μπορεί, να πάρει τα λεφτά και να φύγει χωρίς να ρίξει ούτε μια ματιά πίσω! :grin:
Και μετά μπορεί και να βρει, αν ψάξει πολύ, έναν αμυντικό τέτοιας κλάσης :grin:

Ανετότατατατατατα! Το transfermarkt τον κοστολογεί στα 14Μ €.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ανετότατατατατατα! Το transfermarkt τον κοστολογεί στα 14Μ €.
Τον μόνο που λυπάμαι σε όλη αυτή την ιστορία είναι ο Κομπανί....φέτος με τον Ντεμικέλις, του χρόνου μπορεί με τον Σκρτελ....όλη την λάτζα μόνος την κάνει...δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση του :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τον μόνο που λυπάμαι σε όλη αυτή την ιστορία είναι ο Κομπανί....φέτος με τον Ντεμικέλις, του χρόνου μπορεί με τον Σκρτελ....όλη την λάτζα μόνος την κάνει...δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση του :grin:

Μωρέ ας έπαιρνα τα λεφτά που παίρνει και θα έβγαζα και τα σκουπίδια το βράδυ...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
O Martin είναι απλά ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.

Ναι, μπορεί να είναι γιός της γκέλας, αλλά εμένα μου αρέσει.

Βγάζει τρομερό πάθος και στην μέρα του (και δεν είναι σπάνιες αυτές οι φορές), είναι τοπ κλάς αμυντικός.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
O Martin είναι απλά ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.

Ναι, μπορεί να είναι γιός της γκέλας, αλλά εμένα μου αρέσει.

Βγάζει τρομερό πάθος και στην μέρα του (και δεν είναι σπάνιες αυτές οι φορές), είναι τοπ κλάς αμυντικός.
Ο Παπασταθόπουλος είναι καλύτερος και πιο φθηνός :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom