Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
[size=14pt]Νέο σόου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς[/size]

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά αν έπαιζα εκεί θα την είχα... διαλύσει, όπως έχω κάνει όπου έχω παίξει»

“The last time I faced England, which is supposed to be the best players in the Premier League, what happened?”  :cheesy:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
[size=14pt]Νέο σόου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς[/size]

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά αν έπαιζα εκεί θα την είχα... διαλύσει, όπως έχω κάνει όπου έχω παίξει»

“The last time I faced England, which is supposed to be the best players in the Premier League, what happened?”  :cheesy:

Είναι θεός!Τέλος!
Πως λέγεται αυτή που έχεις για avatar?

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Tι πέναλτι έδωσε ο παπάρας γαμώ το κέρατό μου  :headbang: :headbang: :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ήταν βαρύ...το παραδέχομαι....αλλά η λογική του όσα βάλω και όσα φάω δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!Σαν τον άλλο τον κλαρινόγαμπρο τον Μαντσίνι.....
Αυτός ΜΑΛΙΣΤΑ. Αυτός δεν υπάρχει όντως

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όχι!Δεν πρέπει να αφήσει η Λίβερπουλ αυτό τον παίχτη να φύγει!Ας πουλήσουν τον Σουάρεζ, τον Σταριτζ ακόμα και τον Τζέραρντ, αλλά όχι τον Σκρτελ!!!!
Ρε δε γαμιέσαι;;;  :grin:
Αν έρθει πρόταση στη Λίβερπουλ από την Σίτυ  και την οποιαδήποτε Σίτυ για τον Σκτρλ για πάνω από 10 λεπτα της λίρας θα πρέπει η Λίβερπουλ να τον στείλει πακέτο, μαζί και δώρο και καμία κούτε υπογλώσσια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Kατσε να δεις την τριτη πως θα γερνει  :2funny:
Καλά ρε και συ. Με την Κρίσταλ Πάλας παίζατε. Αν δεν είχε χάσει η ΑΕΚ (είχε τέτοια νεύρα που ούτε στο μπου δε μπήκα) θ έβλεπες καζούρα. Σας γλίτωσε η Θύελα ρεεεεεεεεεεεεεε

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε δε γαμιέσαι;;;  :grin:
Αν έρθει πρόταση στη Λίβερπουλ από την Σίτυ  και την οποιαδήποτε Σίτυ για τον Σκτρλ για πάνω από 10 λεπτα της λίρας θα πρέπει η Λίβερπουλ να τον στείλει πακέτο, μαζί και δώρο και καμία κούτε υπογλώσσια.
Δώστε τον αλλιώς να φύγει!Πάλι παπαριές κάνει σήμερα!Δώστε και τον Τουρέ δώρο...σαν τις πίτσες!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για Γερμανία και Ιταλία καλός είναι.

Για το φύσικαλ/τάφ γκέιμ της Αγγλίας, πιστεύω πως όχι.
Θα μου επιτρέψεις ννα διαφωνήσω. Ο Παπασταθόπουλος έχει σχεδόν την ιδια σωματοδομή με τον Σκτρλ. Σε περίπτωση που πήγαινε Αγγλία θα έπρεπε απλά να χτίσει λίγο παραπάνω το κορμί του. Αλλιώς σα παίκτης βλέπει πολύ καλύτερα τον  χώρο από τον Σκτλ. Έχει το ψηλό παιχνίδι, μπορεί να κάνει και μια τρίπλα παραπάνω αν χρειαστεί, έχει καλές μεταβιβάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο, τουλάχιστον ΠΡΙΝ τον τραυματισμό του. Επίσης ο Παπασταθόπουλος δε παίζει σε καμία μικρομεσαία ομάδα της Γερμανίας, αλλά στην Ντορτμουντ. Μπορεί αυτή τη περίοδο η Γερμανικη ομάδα να μην ειναι στα καλύτερά της (της έχουν φύγει και οι καλύτεροί της παίκτες) αλλα θεωρείτε η μεγάλη αντίπαλος της Μπάγερν.
Θεωρώ ότι θα ταίριαζε ταμαμ στη Λίβερπουλ και πως ΑΝ πήγαινε και έχτιζε λίγο το κορμί του θα εξαφάνιζε πολλούς επιθετικούς κλάσης.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Θα μου επιτρέψεις ννα διαφωνήσω. Ο Παπασταθόπουλος έχει σχεδόν την ιδια σωματοδομή με τον Σκτρλ. Σε περίπτωση που πήγαινε Αγγλία θα έπρεπε απλά να χτίσει λίγο παραπάνω το κορμί του. Αλλιώς σα παίκτης βλέπει πολύ καλύτερα τον  χώρο από τον Σκτλ. Έχει το ψηλό παιχνίδι, μπορεί να κάνει και μια τρίπλα παραπάνω αν χρειαστεί, έχει καλές μεταβιβάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο, τουλάχιστον ΠΡΙΝ τον τραυματισμό του. Επίσης ο Παπασταθόπουλος δε παίζει σε καμία μικρομεσαία ομάδα της Γερμανίας, αλλά στην Ντορτμουντ. Μπορεί αυτή τη περίοδο η Γερμανικη ομάδα να μην ειναι στα καλύτερά της (της έχουν φύγει και οι καλύτεροί της παίκτες) αλλα θεωρείτε η μεγάλη αντίπαλος της Μπάγερν.
Θεωρώ ότι θα ταίριαζε ταμαμ στη Λίβερπουλ και πως ΑΝ πήγαινε και έχτιζε λίγο το κορμί του θα εξαφάνιζε πολλούς επιθετικούς κλάσης.
:thumbsup:
Γι' αυτό τον ανέφερα...θεωρώ οτι θα ήταν ιδανική μεταγραφή για την Λίβερπουλ....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
O Martin είναι απλά ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.

Ναι, μπορεί να είναι γιός της γκέλας, αλλά εμένα μου αρέσει.

Βγάζει τρομερό πάθος και στην μέρα του (και δεν είναι σπάνιες αυτές οι φορές), είναι τοπ κλάς αμυντικός.
Αστιεύεσαι φυσικά ετσι;
Εκτός το παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο 80% των παιχνιδιών που έχει παίξει έχει κάνει ΜΙΝΙΜΟΥΜ μια γκέλα. Και σήμερα είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ γαμώ το σπίτι του. Ε ρε καημένε Ρότζερ τι τραβάς. Θα κοιτάει τον πάγκο του ο άνθρωπος και θα τραβάει τα μαλλιά του. Άντε και τον έβγαλε; Ποιον να βάλει; Γαμώ τη ατυχία μου. Έχουμε 2-3 αμυντικούς τραυματίες και παιζουμε με τη παιδικη χαρά που λέγετε Σκρτλ- Τουρε.
Επειδη το πέναλντι δε το είδα. Ήταν όντως ή ήταν ακόμα μία εφεύρεση του διαιτητή;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αστιεύεσαι φυσικά ετσι;
Εκτός το παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο 80% των παιχνιδιών που έχει παίξει έχει κάνει ΜΙΝΙΜΟΥΜ μια γκέλα. Και σήμερα είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ γαμώ το σπίτι του. Ε ρε καημένε Ρότζερ τι τραβάς. Θα κοιτάει τον πάγκο του ο άνθρωπος και θα τραβάει τα μαλλιά του. Άντε και τον έβγαλε; Ποιον να βάλει; Γαμώ τη ατυχία μου. Έχουμε 2-3 αμυντικούς τραυματίες και παιζουμε με τη παιδικη χαρά που λέγετε Σκρτλ- Τουρε.
Επειδη το πέναλντι δε το είδα. Ήταν όντως ή ήταν ακόμα μία εφεύρεση του διαιτητή;
Πιστεύω οτι ήταν...αλλά δεν έδωσε και ένα πέναλτυ στην Λίβερπουλ.....

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Reporter: “You’ve got some scars on your face, Zlatan. What has happened?”

Zlatan: “Well…I don’t know…you’ll have to ask your wife about that”

μεγαλη μορφη ο ζλαταν, ολλανδε !

;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ. Μεγάλο παιχνίδι από τον Χεντερσον σήμερα. Αλλά με Τουρέ και Σκτρλ στην άμυνα πως να ηρεμήσεις; Μπορείς; Δε μπορείς. Έχω στ ένα χέρι τ υπογλώσσια και στο άλλο κοντεύω να σπάσω το κομπολόι. Και αυτός ο Ρότζερ. Τι σκατα; Έβγαλε τον Άγκερ και έβαλε τον Τουρέ; Μπυ φαίνεται πως παίζει με τα νεύρα μας μερικές φορές. Τα θέλει και ο δικός του κώλος.
Πάλι γκάφα έκανε ο Τουρέ....συννενόηση μπουζούκι....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ. Μεγάλο παιχνίδι από τον Χεντερσον σήμερα. Αλλά με Τουρέ και Σκτρλ στην άμυνα πως να ηρεμήσεις; Μπορείς; Δε μπορείς. Έχω στ ένα χέρι τ υπογλώσσια και στο άλλο κοντεύω να σπάσω το κομπολόι. Και αυτός ο Ρότζερ. Τι σκατα; Έβγαλε τον Άγκερ και έβαλε τον Τουρέ; Μπυ φαίνεται πως παίζει με τα νεύρα μας μερικές φορές. Τα θέλει και ο δικός του κώλος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Με διαφορά το χειρότερο αμυντικό δίδυμο στις ομάδες που είναι στη πρώτη 6άδα. Το καλοκαίρι πρέπει να φύγουν ΚΑΙ ΟΙ 2. Μ αυτούς δε μπορείς να πας μακριά του χρόνου όταν θ έχεις ΚΑΙ ευρώπη πέρα των άλλων. Αν δε μπορέσει να πάρει ΚΑΙ από τους 2 μαζί κανένα 20άρι μύρια να μη το πει ούτε του παπά. Με 30 μύρια μπορεί να πάρει 2 ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ παίκτες στο κέντρο της άμυνας και με τον έναν να μπορεί να παίζει και στ άκρα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΚΤΡΛ ΚΑΙ ΤΟΥΡΕ (μπορεί ο δεύτερος στα νιάτα του να ήταν καλός αλλά τώρα απλά δεν)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
H καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα πλέον  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories