Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Ας πάρουν τον Πέπε να αποκτήσει ενδιαφέρον το παιχνίδιΓια Γερμανία και Ιταλία καλός είναι.
Για το φύσικαλ/τάφ γκέιμ της Αγγλίας, πιστεύω πως όχι.
Ας πάρουν τον Πέπε να αποκτήσει ενδιαφέρον το παιχνίδιΓια Γερμανία και Ιταλία καλός είναι.
Είναι θεός!Τέλος![size=14pt]Νέο σόου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς[/size]
«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά αν έπαιζα εκεί θα την είχα... διαλύσει, όπως έχω κάνει όπου έχω παίξει»
“The last time I faced England, which is supposed to be the best players in the Premier League, what happened?”
Αυτός ΜΑΛΙΣΤΑ. Αυτός δεν υπάρχει όντωςΉταν βαρύ...το παραδέχομαι....αλλά η λογική του όσα βάλω και όσα φάω δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!Σαν τον άλλο τον κλαρινόγαμπρο τον Μαντσίνι.....
Ρε δε γαμιέσαι;;;Όχι!Δεν πρέπει να αφήσει η Λίβερπουλ αυτό τον παίχτη να φύγει!Ας πουλήσουν τον Σουάρεζ, τον Σταριτζ ακόμα και τον Τζέραρντ, αλλά όχι τον Σκρτελ!!!!
Καλά ρε και συ. Με την Κρίσταλ Πάλας παίζατε. Αν δεν είχε χάσει η ΑΕΚ (είχε τέτοια νεύρα που ούτε στο μπου δε μπήκα) θ έβλεπες καζούρα. Σας γλίτωσε η Θύελα ρεεεεεεεεεεεεεεKατσε να δεις την τριτη πως θα γερνει
Δώστε τον αλλιώς να φύγει!Πάλι παπαριές κάνει σήμερα!Δώστε και τον Τουρέ δώρο...σαν τις πίτσες!Ρε δε γαμιέσαι;;;
Αν έρθει πρόταση στη Λίβερπουλ από την Σίτυ και την οποιαδήποτε Σίτυ για τον Σκτρλ για πάνω από 10 λεπτα της λίρας θα πρέπει η Λίβερπουλ να τον στείλει πακέτο, μαζί και δώρο και καμία κούτε υπογλώσσια.
Θα μου επιτρέψεις ννα διαφωνήσω. Ο Παπασταθόπουλος έχει σχεδόν την ιδια σωματοδομή με τον Σκτρλ. Σε περίπτωση που πήγαινε Αγγλία θα έπρεπε απλά να χτίσει λίγο παραπάνω το κορμί του. Αλλιώς σα παίκτης βλέπει πολύ καλύτερα τον χώρο από τον Σκτλ. Έχει το ψηλό παιχνίδι, μπορεί να κάνει και μια τρίπλα παραπάνω αν χρειαστεί, έχει καλές μεταβιβάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο, τουλάχιστον ΠΡΙΝ τον τραυματισμό του. Επίσης ο Παπασταθόπουλος δε παίζει σε καμία μικρομεσαία ομάδα της Γερμανίας, αλλά στην Ντορτμουντ. Μπορεί αυτή τη περίοδο η Γερμανικη ομάδα να μην ειναι στα καλύτερά της (της έχουν φύγει και οι καλύτεροί της παίκτες) αλλα θεωρείτε η μεγάλη αντίπαλος της Μπάγερν.Για Γερμανία και Ιταλία καλός είναι.
Θα μου επιτρέψεις ννα διαφωνήσω. Ο Παπασταθόπουλος έχει σχεδόν την ιδια σωματοδομή με τον Σκτρλ. Σε περίπτωση που πήγαινε Αγγλία θα έπρεπε απλά να χτίσει λίγο παραπάνω το κορμί του. Αλλιώς σα παίκτης βλέπει πολύ καλύτερα τον χώρο από τον Σκτλ. Έχει το ψηλό παιχνίδι, μπορεί να κάνει και μια τρίπλα παραπάνω αν χρειαστεί, έχει καλές μεταβιβάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο, τουλάχιστον ΠΡΙΝ τον τραυματισμό του. Επίσης ο Παπασταθόπουλος δε παίζει σε καμία μικρομεσαία ομάδα της Γερμανίας, αλλά στην Ντορτμουντ. Μπορεί αυτή τη περίοδο η Γερμανικη ομάδα να μην ειναι στα καλύτερά της (της έχουν φύγει και οι καλύτεροί της παίκτες) αλλα θεωρείτε η μεγάλη αντίπαλος της Μπάγερν.
Θεωρώ ότι θα ταίριαζε ταμαμ στη Λίβερπουλ και πως ΑΝ πήγαινε και έχτιζε λίγο το κορμί του θα εξαφάνιζε πολλούς επιθετικούς κλάσης.
Αστιεύεσαι φυσικά ετσι;O Martin είναι απλά ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.
Ναι, μπορεί να είναι γιός της γκέλας, αλλά εμένα μου αρέσει.
Βγάζει τρομερό πάθος και στην μέρα του (και δεν είναι σπάνιες αυτές οι φορές), είναι τοπ κλάς αμυντικός.
Πιστεύω οτι ήταν...αλλά δεν έδωσε και ένα πέναλτυ στην Λίβερπουλ.....Αστιεύεσαι φυσικά ετσι;
Εκτός το παιχνίδι με την Άρσεναλ, στο 80% των παιχνιδιών που έχει παίξει έχει κάνει ΜΙΝΙΜΟΥΜ μια γκέλα. Και σήμερα είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ γαμώ το σπίτι του. Ε ρε καημένε Ρότζερ τι τραβάς. Θα κοιτάει τον πάγκο του ο άνθρωπος και θα τραβάει τα μαλλιά του. Άντε και τον έβγαλε; Ποιον να βάλει; Γαμώ τη ατυχία μου. Έχουμε 2-3 αμυντικούς τραυματίες και παιζουμε με τη παιδικη χαρά που λέγετε Σκρτλ- Τουρε.
Επειδη το πέναλντι δε το είδα. Ήταν όντως ή ήταν ακόμα μία εφεύρεση του διαιτητή;
Θα πεις ποια είναι αυτή που έχεις για avatar?Reporter: “You’ve got some scars on your face, Zlatan. What has happened?”
Zlatan: “Well…I don’t know…you’ll have to ask your wife about that”
μεγαλη μορφη ο ζλαταν, ολλανδε !
Πάλι γκάφα έκανε ο Τουρέ....συννενόηση μπουζούκι....Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ. Μεγάλο παιχνίδι από τον Χεντερσον σήμερα. Αλλά με Τουρέ και Σκτρλ στην άμυνα πως να ηρεμήσεις; Μπορείς; Δε μπορείς. Έχω στ ένα χέρι τ υπογλώσσια και στο άλλο κοντεύω να σπάσω το κομπολόι. Και αυτός ο Ρότζερ. Τι σκατα; Έβγαλε τον Άγκερ και έβαλε τον Τουρέ; Μπυ φαίνεται πως παίζει με τα νεύρα μας μερικές φορές. Τα θέλει και ο δικός του κώλος.