Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
H καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα πλέον  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Και η χειρότερη άμυνα της 5άδας (παίζει κ ομάδες που είναι στη μέση του πίνακα ν έχουν καλύτερες άμυνες)

Παρακαλείτε όποιος μένει Αγγλία να πάει στο σπίτι του Σκρτλ ενώ αυτός κοιμάται και να του σκάσει στη μάπα καμιά σφιγγοφωλιά μπας και παραμορφωθεί στο πρόσωπό του και δε μπορεί να παίξει μπάλα για κανένα 3μηνο. Επίσης παρακαλείτε κάποιος να πάει στο σπίτι του Τουρέ να τον απαγάγει να τον ντύσει Μπιν Λάντεν και να πάει να τον αφήσει έξω από τα κεντρικά γραφεία της NSA μπας και τον συλλάβουν και μέχρι να καταλάβουν οι Αμερικάνοι ότι έκαναν λάθος θ έχει τελιώσει το πρωτάθλημα.
Το καλοκαίρι τον ΠΟΥΛΟ και οι 2. Ο Παπασταθόπουλος είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερος και από τους 2. Για να μη πω ότι και ο....Σιόβας με τον Μανωλά θα ήταν καλύτερο αμυντικο δίδυμο για την Λίβερπουλ απ αυτούς του ΑΜΠΑΛΟΥΣ. Τι σκατά είδαν σ αυτόν τον Σκτρλ οι σκάουτερ της Λίβερπουλ και τον πήραν δε μπορώ να καταλάβω! Δηλαδή πιο παλτό απ αυτό και σε κυνηγάει η γκριν πις γιατί σκότωσες ένα κοπάδι φώκιες για να το φτιάξεις. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ. Παραλίγο ΠΑΛΙ να μας κοστίσουν 2 βαθμούς. Θα δίναμε χαρά στους ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Χέντερσον. Σιγά σιγά θα βρει τα πατήματά του και θα βοηθάει και αυτός στο κέντρο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Ο Σκρτελ υπέγραψε νέο συμβόλαιο το 2012 και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις φέτος και όνειρό του είναι να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποιος ΠΑΠΑΡΑΣ γράφει στο γκαζέτα σχετικά με τη Πρέμιερ Λιγκ; Έχει δει ΕΣΤΩ ΕΝΑ παιχνίδι της Λίβερπουλ; Πάνε καλά; Δηλαδή ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.
Αν τον θέλει η Σίτυ είναι δικός της ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Μια απλή ανταλαγη με Κομπαϊνι.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Ο Σκρτελ υπέγραψε νέο συμβόλαιο το 2012 και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις φέτος και όνειρό του είναι να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποιος ΠΑΠΑΡΑΣ γράφει στο γκαζέτα σχετικά με τη Πρέμιερ Λιγκ; Έχει δει ΕΣΤΩ ΕΝΑ παιχνίδι της Λίβερπουλ; Πάνε καλά; Δηλαδή ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ.
Αν τον θέλει η Σίτυ είναι δικός της ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Μια απλή ανταλαγη με Κομπαϊνι.
Μήπως να σας δώσει δώρο και τον Νταβιντ Σίλβα μαζί με τον Κομπανί?

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Και η χειρότερη άμυνα της 5άδας (παίζει κ ομάδες που είναι στη μέση του πίνακα ν έχουν καλύτερες άμυνες)

Παρακαλείτε όποιος μένει Αγγλία να πάει στο σπίτι του Σκρτλ ενώ αυτός κοιμάται και να του σκάσει στη μάπα καμιά σφιγγοφωλιά μπας και παραμορφωθεί στο πρόσωπό του και δε μπορεί να παίξει μπάλα για κανένα 3μηνο. Επίσης παρακαλείτε κάποιος να πάει στο σπίτι του Τουρέ να τον απαγάγει να τον ντύσει Μπιν Λάντεν και να πάει να τον αφήσει έξω από τα κεντρικά γραφεία της NSA μπας και τον συλλάβουν και μέχρι να καταλάβουν οι Αμερικάνοι ότι έκαναν λάθος θ έχει τελιώσει το πρωτάθλημα.
Το καλοκαίρι τον ΠΟΥΛΟ και οι 2. Ο Παπασταθόπουλος είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερος και από τους 2. Για να μη πω ότι και ο....Σιόβας με τον Μανωλά θα ήταν καλύτερο αμυντικο δίδυμο για την Λίβερπουλ απ αυτούς του ΑΜΠΑΛΟΥΣ. Τι σκατά είδαν σ αυτόν τον Σκτρλ οι σκάουτερ της Λίβερπουλ και τον πήραν δε μπορώ να καταλάβω! Δηλαδή πιο παλτό απ αυτό και σε κυνηγάει η γκριν πις γιατί σκότωσες ένα κοπάδι φώκιες για να το φτιάξεις. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ. Παραλίγο ΠΑΛΙ να μας κοστίσουν 2 βαθμούς. Θα δίναμε χαρά στους ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Χέντερσον. Σιγά σιγά θα βρει τα πατήματά του και θα βοηθάει και αυτός στο κέντρο.

Εγώ την άποψή μου για τον Σκρτέλ την είπα.Τον γουστάρω.

Ο Άγκερ σήμερα δεν ήταν καλά...

Ο Τουρέ όντως μέγας γκαφατζής, αλλά σιγά την επενδυσάρα που κάναμε...Ελεύθερο τον τσιμπήσαμε....

Υ.Γ.:Δίδαξε ήθος ο Shelvey...Mπράβο ρε μάγκα...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Γρηγόρη αγόρι μου, μάλλον εσυ δεν πολυβλέπεις την Λίβερπουλ εκεί στα ξένα που είσαι.

Ο Σκρτέλ στην μέρα του, κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις.Και δεν είναι λίγες αυτές οι μέρες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγόρη αγόρι μου, μάλλον εσυ δεν πολυβλέπεις την Λίβερπουλ εκεί στα ξένα που είσαι.

Ο Σκρτέλ στην μέρα του, κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις.Και δεν είναι λίγες αυτές οι μέρες.
Και πλην του ματς με την Άρσεναλ ποιες είναι αυτές οι γαμημένες μέρες; Όταν είναι να γαμήσει τη γκόμενά του;
Σε παρακαλώ. Ρώτα όποιον Λιβερπουλά θέλεις απ εδώ μέσα να σου πει. Το 70 με 80% των παιχνιδιών που έχει δώσει η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκέλα είναι στο πρόγραμμά του. Άλλο ότι της περισσότερες φορές δε μας στοιχίζει (όπως πχ στη περίπτωση του Τουρέ).

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Και πλην του ματς με την Άρσεναλ ποιες είναι αυτές οι γαμημένες μέρες; Όταν είναι να γαμήσει τη γκόμενά του;
Σε παρακαλώ. Ρώτα όποιον Λιβερπουλά θέλεις απ εδώ μέσα να σου πει. Το 70 με 80% των παιχνιδιών που έχει δώσει η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκέλα είναι στο πρόγραμμά του. Άλλο ότι της περισσότερες φορές δε μας στοιχίζει (όπως πχ στη περίπτωση του Τουρέ).

Είπαμε, είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο.

Βλέπεις καθόλου τα παιχνίδια μας?

Μια χαρά εμφανίσεις έχει κάνει.Και με Άρσεναλ, και με γιουνάιτεντ εντός και με ...χίλιες δυό μικρομεσσαίες ομάδες.

Άσε τα κόμπλεξ και ευχαριστήσου την μπάλα που παίζουμε.

Όλο με τον Σκρτέλ και με τον Μόγιες ασχολείσαι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Είπαμε, είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο.

Βλέπεις καθόλου τα παιχνίδια μας?

Μια χαρά εμφανίσεις έχει κάνει.Και με Άρσεναλ, και με γιουνάιτεντ εντός και με ...χίλιες δυό μικρομεσσαίες ομάδες.

Άσε τα κόμπλεξ και ευχαριστήσου την μπάλα που παίζουμε.

Όλο με τον Σκρτέλ και με τον Μόγιες ασχολείσαι.
Δηλαδή συγγνώμη για να καταλάβω; Εσύ θέλεις να έχεις έναν αμυντικό που ν είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο; Δηλαδή ν έχει απόδοση ανσανσερ;;;;
Δεν έχω δει ΟΛΑ τα παιχνίδια της ομάδας. 6-7 έχω δει. Και απ αυτά ΜΟΝΟ με την Άρσεναλ ήταν πραγματικά πολύ καλός. Σ όλα τ άλλα ήταν μέτριος (για μια ομάδα που θέλει να κυνιγήσει μέχρι τέλους κάτι καλύτερο από τη 4άδα) και σ όλα αυτά τα παιχνίδια η γκέλα ήταν στο πρόγραμμά του.

Τη μπάλα που παίζει η ομάδα από το κέντρο και μπροστά ΦΥΣΙΚΑ και την ευχαριστιέμαι. Συγγνώμη κιόλας που θέλω ν έχω μια αμυνα ανάλογη μ αυτη της επίθεσης. Και δε κατάλαβα; Όταν ο άλλος είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ καβάλα τι θέλεις να λέω; "τι παιχταράς είναι"; Διώξτον, πούλα τον, καντον μπαλ μπόυ θα λέω.
Όσο για το Μόγιες κανένα κόμπλεξ. Εγώ ξέρω ότι είναι προπονητής για ομάδες που κυνηγάνε ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ τη 6η θέση είναι. Ότι γράφω είναι καζούρα σε κάτι ΜΑΛΑΚΑΣ που από τον Σεπτέμβριο που τον έκραζα αυτοί έβγαιναν και έγραφαν "έχει δείξει έργο" και άλλες τετοιες παπαριές.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γρηγορη στην Ευρωπη που παιζει η Λιβερπουλ  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και κάτι ακόμα. ΑΝ ο Σκτρλ ήταν τόσο καλός όσο λες τότε ο Ρότζερ για ποιον λόγο να διαλέξει να βάζει τον αρχηγό τόσο κοντά στην άμυνα της ομάδας; Ο λόγος που τ έκανε είναι για να μπορεί, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ, να μαζεύει αυτό το...πράγμα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Υ.Γ Απορώ κατά πόσο ΕΣΥ βλέπεις τα παιχνίδια της ομάδος

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Και κάτι ακόμα. ΑΝ ο Σκτρλ ήταν τόσο καλός όσο λες τότε ο Ρότζερ για ποιον λόγο να διαλέξει να βάζει τον αρχηγό τόσο κοντά στην άμυνα της ομάδας; Ο λόγος που τ έκανε είναι για να μπορεί, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ, να μαζεύει αυτό το...πράγμα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Υ.Γ Απορώ κατά πόσο ΕΣΥ βλέπεις τα παιχνίδια της ομάδος

Για να τελειώνουμε με το παραμυθάκι, όντως ΔΕΝ έχουμε δυνατά CB.

Ο Σκρτέλ όμως είναι καλύτερος από Τουρέ και Άγκερ φέτος.

Αν συνυπολογίσεις το διάστημα που ο Σακό είναι εκτός, είναι μια ΣΤΑΝΤΑΡ επιλογή στην άμυνα σε σύγκριση με τους άλλους!

Πιο λογικό είναι να έχεις εμμονή με τον Τουρέ και με τον φετινό Άκγερ παρά με τον Σκρτέλ.

Τον Τζέραρντ σαφώς ο Ρότζερς τον έβαλε μπροστά απο την άμυνα για να μαζέψει τα κενά και τις γκάφες αλλά και για να οργανώνεται γρηγορότερα το παιχνίδι.Να μεταβιβάζει δηλαδή σωστά την μπάλα γρήγορα στο κέντρο.

Όσο για τα παιχνίδια, ΟΤΕ TV έχω, τώρα βλέπω και την Τότεναμ  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Αν συνυπολογίσεις το διάστημα που ο Σακό είναι εκτός, είναι μια ΣΤΑΝΤΑΡ επιλογή στην άμυνα σε σύγκριση με τους άλλους!

Πιο λογικό είναι να έχεις εμμονή με τον Τουρέ και με τον φετινό Άκγερ παρά με τον Σκρτέλ.

Τον Τζέραρντ σαφώς ο Ρότζερς τον έβαλε μπροστά απο την άμυνα για να μαζέψει τα κενά και τις γκάφες αλλά και για να οργανώνεται γρηγορότερα το παιχνίδι.Να μεταβιβάζει δηλαδή σωστά την μπάλα γρήγορα στο κέντρο.

Την τριτη να δεις και την Μαντσεστερ να περναει στους 8  :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Γιατί εγώ έγραψα ότι ο Τουρέ είναι καλύτερός του; Αν διαβάσεις προσεκτικά τα ποστ μου θα δεις ότι έχω γράψει πόσο άτυχος είναι ο Ρότζερ; Έχεις μέσα τον Σκρτλ και τον Τουρέ που κάνουν τ ένα λάθος μετά τ άλλο γυρνά στον πάγκο του και βλέπει τ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι το καλοκαίρι πρέπει μ τον έναν τρόπο ή τον άλλον να φύγουν ΚΑΙ ΟΙ 2 και να κάνει η ομάδα μια ΣΟΒΑΡΗ επένδυση σε σεντερ μπακ. Αν χρειαστεί να δώσει το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζερ σε σέντερ μπακ να το κάνει.
Αυτό έχω πει. Δεν είπα ότι έχουμε καλύτερα σεντερ μπακ στον πάγκο. Μη τα μπερδεύουμε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Την τριτη να δεις και την Μαντσεστερ να περναει στους 8  :rockon:
Καλά. Εγώ σου έχω πει. Κράτα μικρό καλάθι. Επειδή έριξες 2 στη Κρύσταλ δε σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και μη μου πεις ότι καμία ομάδα Ελληνική δε μπορεί να σταθει στη Πρέμιερ. Γιατί σου έχω εξηγήσει. Άλλος ένας μαραθώνιος 38αγωνιστικών και άλλο 2 αγώνες στους οποίους μάλιστα ο ΟΣΦΠ δεν έχει να ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ απολύτως (σ αντίθεση με τη Μαν Γιουν)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλά. Εγώ σου έχω πει. Κράτα μικρό καλάθι. Επειδή έριξες 2 στη Κρύσταλ δε σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και μη μου πεις ότι καμία ομάδα Ελληνική δε μπορεί να σταθει στη Πρέμιερ. Γιατί σου έχω εξηγήσει. Άλλος ένας μαραθώνιος 38αγωνιστικών και άλλο 2 αγώνες στους οποίους μάλιστα ο ΟΣΦΠ δεν έχει να ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ απολύτως (σ αντίθεση με τη Μαν Γιουν)
To οτι η μια ομαδα θα εχει μπροστα Ρουνι - Φαν Περσι και η αλλη Ολαιταν,ουτε αυτο να σημαινει τιποτα λες  :2funny: :2funny:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί εγώ έγραψα ότι ο Τουρέ είναι καλύτερός του; Αν διαβάσεις προσεκτικά τα ποστ μου θα δεις ότι έχω γράψει πόσο άτυχος είναι ο Ρότζερ; Έχεις μέσα τον Σκρτλ και τον Τουρέ που κάνουν τ ένα λάθος μετά τ άλλο γυρνά στον πάγκο του και βλέπει τ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι το καλοκαίρι πρέπει μ τον έναν τρόπο ή τον άλλον να φύγουν ΚΑΙ ΟΙ 2 και να κάνει η ομάδα μια ΣΟΒΑΡΗ επένδυση σε σεντερ μπακ. Αν χρειαστεί να δώσει το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζερ σε σέντερ μπακ να το κάνει.
Αυτό έχω πει. Δεν είπα ότι έχουμε καλύτερα σεντερ μπακ στον πάγκο. Μη τα μπερδεύουμε

Συμφωνώ σε αυτό.

Είναι διαφορετικό όμως μέρα-νύχτα να βρίζεις τον Σκρτέλ, την στιγμή μάλιστα που είναι πολύ πολύ καλύτερος του Τουρέ και του φετινού Άγκερ.

Και αριστερό μπάκ θέλουμε, και ένα 1-2 εξτρεμάκια δυνατά.

Θα δείξει.Ο Χένρυ τον έπαιζε τον Γενάρη.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Συμφωνώ σε αυτό.

Είναι διαφορετικό όμως μέρα-νύχτα να βρίζεις τον Σκρτέλ, την στιγμή μάλιστα που είναι πολύ πολύ καλύτερος του Τουρέ και του φετινού Άγκερ.

Και αριστερό μπάκ θέλουμε, και ένα 1-2 εξτρεμάκια δυνατά.

Θα δείξει.Ο Χένρυ τον έπαιζε τον Γενάρη.
Ο Τουρέ είναι και παλαίμαχος (όχι ότι δε του τ έχω σούρει και αυτουνού). Τον Σκτρλ όμως κάποιοι θέλουν να μας τον παρουσιάσουν ΥΠΕΡΑΜΥΝΤΙΚΟ τη στιγμή που δεν είναι. Και είναι κακό που θέλω το καλοκαίρι να φύγει. Τώρα και να θέλω και το σημαντικότερο, να θέλει να τον δώσει και ο Ρότζερ, δε μπορεί απλά. Και το χειμώνα απλά δε μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο γιατί πολύ απλά οι καλοί θα ήθελανα να παίζουν και Ευρώπη. Απο εκεί και πέρα αν μπορούμε να βρουμε κάποιον το καλοκαίρι που να μπορεί να παιζει και σεντερ μπακ και αριστερο μπα (πχ ο Παπασταθόπουλος τ έχει κάνει αρκετες φορες) θα είναι ταμαμ. Από την άλλη εξτερ χρειαζόμαστε, αλλά όμως ΜΟΝΟ για ν έρχεται από πάγκο (ο Σταριντζ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και από τη στιγμή που ο Σουαρές έχει σιγήσει είναι αυτός που σπρ'ωχνει τη μπάλα στο πλεκτο) και ο Στερλιγκ είναι ένας 20χρονος πολύ υποσχόμενος νέος που πρέπει να τον προσέξει η ομάδα. Εγώ θεωρώ πως θα πρέπει να κινηθεί και για κάποιον καλό αμυντικό χαφ, γιατί ο αρχηγός μεγαλώνει και του χρόνου και Ευρώπη και Αγγλία θα χρειάζεται σημαντικές ανάσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom