Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
I see dead peopleΚαι πιο μετά μπορεί να σου μυρίσει και ΝΕΑ γκέλα.... ;)
I see dead peopleΚαι πιο μετά μπορεί να σου μυρίσει και ΝΕΑ γκέλα.... ;)
Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Είναι ψόφιοι οι παίκτες της Αγγλικής ομάδαςI see dead people
Που να τα βάλουν τώρα με Μαρκάνους και Ολαιτάνες τα καημένα......Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Είναι ψόφιοι οι παίκτες της Αγγλικής ομάδας
Η Φουλαμ που εχει στον παγκο τον Νταρεν Μπεντ και εδιωξε τον Μπερμπατοφ.Έχεις δίκιο. Εδώ έφτυσαν αίμα για να πάρουν το Χ από παίκτες της Φούλαμ που να τα βγάλουν πέρα με δαύτους
Αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιον καλύτερο να βάλει ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Χθες ο Άγκερ δεν ήταν κακός. Ήταν ας πούμε μέτριος. Με το που μπήκε στη θέση του ο Τουρέ έγινε πίσω της πουτάναςΜπροστα κουκλα πισω πανουκλα αυτη η Λιβερπουλ..Αυτος ο Σκρτελ πρεπει να φυγει το καλοκαιρι οποσδηπωτε εχω βαρεθει να τον βλεπω να κανει μαλακειες..Παντως το καλο ειναι οτι δεν παραταει τα παιχνιδια τα παλευει μεχρι το τελος..
Για να πάρει στη θέση του τον....Μήτρογλου......Για σκέψου λίγο ;)Η Φουλαμ που εχει στον παγκο τον Νταρεν Μπεντ και εδιωξε τον Μπερμπατοφ.
Να σκεφτω τι;Οτι ειναι καλυτερος του Μπερμπατοφ;Εχει την ευκαιρια να το αποδειξει ο Μητρογλου.Για να πάρει στη θέση του τον....Μήτρογλου......Για σκέψου λίγο ;)
Τους λόγους που ο Μπερμπάτωφ ΕΦΥΓΕ από τη Φούλαμ ίσως;;Να σκεφτω τι;Οτι ειναι καλυτερος του Μπερμπατοφ;Εχει την ευκαιρια να το αποδειξει ο Μητρογλου.
Εσυ ομως αλλο καταλαβες.
Τελικό Τσου Λου με την Ρεάλ νομίζω....ή ευρωπαϊκό σουπερκαπ....???Γρηγορη με ποιον παιζει αυριο η λουζερπουλ
με αυτόν που θα παίζεται εσείς για τ επόμενα πολλά χρόνια.....Γρηγορη με ποιον παιζει αυριο η λουζερπουλ
To λουζερπουλ εσεις οι ιδιοι το εχετε βγαλει,ουτε αυτο δεν ξερεις και το παιζεις και φανατιλα λιβερπουλ. ;)με αυτόν που θα παίζεται εσείς για τ επόμενα πολλά χρόνια.....
Υ.Γ Μερικοί λένε για το δικό μου κομπλεξ αλλά ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έγραψα τη Μαν Γιουν με κάποιο και καλά "εξυπνο" αστείο όπως κάνεις εσύ με το Λουζερπουλ. Μάλλον τελικά κάποιος άλλος έχει κόμπλεξ ;)
Όταν λες "εμεις οι ίδιοι" ποιους ακριβως εννοείς; Γιατί αν μου πεις ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ στην Αγγλία είπαν την ομάδα Λούζερπουλ ε καλύτερα να σταματήσουμε εδώ τη κουβένταTo λουζερπουλ εσεις οι ιδιοι το εχετε βγαλει,ουτε αυτο δεν ξερεις και το παιζεις και φανατιλα λιβερπουλ. ;)
Εσεις φωναζατε τους παιχτες σας λουζερς και βγηκε απο εκει το προσωνυμιο λουζερπουλ.Όταν λες "εμεις οι ίδιοι" ποιους ακριβως εννοείς; Γιατί αν μου πεις ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ στην Αγγλία είπαν την ομάδα Λούζερπουλ ε καλύτερα να σταματήσουμε εδώ τη κουβέντα
To λουζερπουλ εσεις οι ιδιοι το εχετε βγαλει,ουτε αυτο δεν ξερεις και το παιζεις και φανατιλα λιβερπουλ. ;)