You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 313K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ασε σου λέω. Μη το συνεχίζεις. Δεν υπάρχει περίπτωση Αγγλος οπαδός της Λίβερπουλ να έχει πει την ομάδα Λούζερπουλ. Άσε σου λεω. Έχω ζήσει τη Λιβερπουλ τα χρόνια της μαυρίλας και ξέρω τι σου λέω.Εσεις φωναζατε τους παιχτες σας λουζερς και βγηκε απο εκει το προσωνυμιο λουζερπουλ.
οταν αποκλειοσασταν απο κατι κολτσεστερ και κατι ρεντινγκ.
Το Λούζερπουλ πιο πιθανό να βγήκε από τίποτα Έλληνες.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Γρηγόρη αγόρι μου, μάλλον εσυ δεν πολυβλέπεις την Λίβερπουλ εκεί στα ξένα που είσαι.
Ο Σκρτέλ στην μέρα του, κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις.Και δεν είναι λίγες αυτές οι μέρες.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
O Martin είναι απλά ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.
Ναι, μπορεί να είναι γιός της γκέλας, αλλά εμένα μου αρέσει.
Βγάζει τρομερό πάθος και στην μέρα του (και δεν είναι σπάνιες αυτές οι φορές), είναι τοπ κλάς αμυντικός.
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Πάλι έχω ένσταση για αυτή την ενδεκάδα! :-
Την θέση του Evra πρέπει να πάρει ο Kolarov που έδωσε την ασίστ στον Toure για το μοναδικό γκολ της Σίτι.
Και στην επίθεση την θέση του Cole πρέπει να πάρει ο Jelavic που σκόραρε δις επί της Κάρντιφ.
Επίσης δεν αναφέρθηκε ότι ένας παλιός γνωστός μας έπαιξε τα πρώτα του 17 λεπτά στην Premier League με την φανέλα της Σάντερλαντ!
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Να σου πω την αλήθεια είχα αρχίσει ν απορώ αν στη Κίνα δείχνουν αγώνες από προηγούμενα χρόνια της Λιβερπουλ, και αν όντως ο Σκτρλ φέτος είναι Ο αμυντικός. αλήθεια σου λεω. Αφού αναγκάστηκα να ανοίξω γιουτιουμπι για να βεβαιωθώ
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Θα ξεχάσουμε κ τα βασικά κάποια στιγμή εδώ μέσα...
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 196
- Like
- 4.637
- Πόντοι
- 15.775
Κατι διαβαζα οτι ο Αγκερ δεν ειναι ικανοποιημενος επειδη εχει ξεκινησει σε λιγα παιχνιδια βασικος και οτι για αυτο το λογο παιζει να φυγει το καλοκαιρι..Θα χει πλακα να φυγει αυτος και να μεινει το κριαρι ο Σκρτελ..Αν ειναι να φυγει αμυντικος ας φυγει ο Σκρτελ οχι ο Αγκερ..Τις κανει και ο Αγκερ τις μαλακειες του βεβαια αλλα εχει ποιοτητα..Αγκερ και Σακο πρεπει να ειναι το βασικο αμυντικο διδυμο..
Κατι διαβαζα οτι ο Αγκερ δεν ειναι ικανοποιημενος επειδη εχει ξεκινησει σε λιγα παιχνιδια βασικος και οτι για αυτο το λογο παιζει να φυγει το καλοκαιρι..Θα χει πλακα να φυγει αυτος και να μεινει το κριαρι ο Σκρτελ..Αν ειναι να φυγει αμυντικος ας φυγει ο Σκρτελ οχι ο Αγκερ..Τις κανει και ο Αγκερ τις μαλακειες του βεβαια αλλα εχει ποιοτητα..Αγκερ και Σακο πρεπει να ειναι το βασικο αμυντικο διδυμο..
Για εμένα προσωπικά θέλει οπωσδήποτε μία μεταγραφάρα η ομάδα σ΄αυτή την θέση για να ανέβεις λίγο επίπεδο. Ειδικά αν τερματίσει στην πρώτη τετράδα - που έτσι φαίνεται και θέλουμε.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όχι ότι ο Ανγκερ είναι τίποτα το σπουδαίο, ένας απλά καλός παίκτης είναι, αλλά αν φύγει αυτός και μείνει Σκτρλ και Τουρέ τα βρισίδια μου θα ακουστούν μέχρι το Ανφιλντ.Κατι διαβαζα οτι ο Αγκερ δεν ειναι ικανοποιημενος επειδη εχει ξεκινησει σε λιγα παιχνιδια βασικος και οτι για αυτο το λογο παιζει να φυγει το καλοκαιρι..Θα χει πλακα να φυγει αυτος και να μεινει το κριαρι ο Σκρτελ..Αν ειναι να φυγει αμυντικος ας φυγει ο Σκρτελ οχι ο Αγκερ..Τις κανει και ο Αγκερ τις μαλακειες του βεβαια αλλα εχει ποιοτητα..Αγκερ και Σακο πρεπει να ειναι το βασικο αμυντικο διδυμο..
Το καλοκαίρι τον πούλο Σκτρλ και Τουρέ. Και επειγόντος μια ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ στο κέντρο. Ένας το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που θα μπορέσει μαζέψει την άμυνα και που μαζί με Ανγκερ ή Σακό (εναλλαξ) θα μπορέσει να βελτιώσει αυτή την άμυνα λούνα παρκ που έχει φέτος η Λίβερπουλ
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όταν έλεγα πως αυτή η Μαν Γιουν είναι ικανή να χάσει και από τον ΟΣΦΠ ή αν θέλετε ο ΟΣΦΠ είναι ικανός να κερδίσει αυτή τη Μαν Γιουν κάποιοι λέγανε πως δε γίνονται αυτά. Και όμως η Μαν Γιουν πρέπει ν είναι και ευχαριστημένη που πάει με μόλις 1-0 πίσω στο σκορ.
Κοίτα να δεις που θα μου κάνει χαλάστρα στην Αγγλία ο ΟΣΦΠ και θα πάρουν τα μουνάκια προπονητή και μετά τέλος η καζούρα
Κοίτα να δεις που θα μου κάνει χαλάστρα στην Αγγλία ο ΟΣΦΠ και θα πάρουν τα μουνάκια προπονητή και μετά τέλος η καζούρα
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Πάντως όχι σε σκληρό πορνο να τρώει δυο τις πόυτσες που τις τρώει η Μαν Γιουν.Γρηγορη με ποιον παιζει αυριο η λουζερπουλ
Σου τ έλεγα μαλάκαααααα. Έπρεπε να κρατάς μικρό καλάθι. Εσύ δ με άκουγες.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Αν ο ΟΣΦΠ δε φοβόταν και ρίσκαρε λίγο παραπάνω και δεν έκοβε ρυθμό από το 65 θα είχατε ρουφήξει 3 μπαλάκια τώρα. ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΣΑΣΤΑΝ προ τσίχλα ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑΓΙΝΑΤΕ.
Βάλτε τώρα φωτογραφίες μαλάκες με τους οπαδούς της Λίβερπουλ, και ξαναπείτε τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του νησιού Λούζερπουλ.
Χου ρε Λάκηδες
Βάλτε τώρα φωτογραφίες μαλάκες με τους οπαδούς της Λίβερπουλ, και ξαναπείτε τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του νησιού Λούζερπουλ.
Χου ρε Λάκηδες
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.161
- Πόντοι
- 506
γρηγορη, το κερασακι στην τουρτα
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/article2662155.ece/BINARY/w460/sun.jpg[/img[/URL]]
Even circus clowns would run riot over a Moyes-managed club.
Worst it's been. Absolutely shocking.
Worst I've seen us play in memory. Words cannot explain how bad that was.
Our squad, bar four players and one kid, is completely devoid of any real talent.
Easily in the top 5 worst ever performances I have watched.
One of the worst performances I've seen. That first half was appalling. Indefensible.
Why are ITV absolving Moyes of any blame. It's unbelievable how soft the media are on him.
[URL unfurl="true"]http://www.redcafe.net/threads/post-match-olympiacos.385476/[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.redcafe.net/threads/moyes-has-to-go.385470/[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.redcafe.net/threads/2014-annus-horribilis.385544/[/URL]
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/article2662155.ece/BINARY/w460/sun.jpg[/img[/URL]]
Our squad, bar four players and one kid, is completely devoid of any real talent.
One of the worst performances I've seen. That first half was appalling. Indefensible.
Why are ITV absolving Moyes of any blame. It's unbelievable how soft the media are on him.
[URL unfurl="true"]http://www.redcafe.net/threads/post-match-olympiacos.385476/[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.redcafe.net/threads/2014-annus-horribilis.385544/[/URL]
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Καλά η Σίτυ είχε την ατυχία να παίξει με την Μπάρτσα η οποία ξέρει πως από τη στιγμή που στην Ισπανία δε πάει και τόσο καλά (γιατί κακά τα ψέμματα δε πάει καλά και ας είναι στη κορυφή) η Ευρώπη είναι η μόνη σωτηρία για να μην αρχίσουν τα σφυρίγματα στο Καμπ Νου.Άμα χάσει κι η τσέλσι αύριο θα χύσω, όλες οι ομάδες του... "καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου" μην χέσω να χάσουν στην ευρώπη... κι ακόμα καλύτερο, να αποκλειστούν!
Η Μαντσεστερ εγώ το λέω από τον Σεπτέμβρη. Είναι ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ. Τι καλύτερο μπορούσε να κάνει δηλαδή; Το έχω γράψει απο την επομένη της κλήρωσης με τον ΟΣΦΠ. Είχα γράψει πως ΑΝ ο ΟΣΦΠ δείξει χαρακτήρα και σοβαρότητα ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ να περάσει. Τότε είχαν βγει κάποιοι ΑΜΠΑΛΟΙ (πραγματικά το πιστεύω αυτό) και άρχισαν να λένε ότι ο ΟΣΦΠ στο πρωτάθλημα Αγγλίας θα έβγαινε τελευταίος και πως η τελευταία ομάδα της πρέμιερ λιγκ θα έπαιρνε πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Τους είχα πει πολλές φορές ότι άλλο πράγμα ένας μαραθώνιος 38αγωνιστικών και άλλο 180 λεπτά αγώνα στα οποία αν είσαι σοβαρός μπορείς να κάνεις την έκπληξη ΕΙΔΙΚΑ σ αυτό το συνοθύλευμα παικτών που έχει καταντήσει η Μαν Γιουν.
Η Τσέλσι με ποιον παίζει;
Υ.Γ Ελπίζω μόνο να κρατήσουν στη Μαν Γιουν τον "έχει δείξει έργο" Μόγιες για κάποια χρόνια ακόμα και σε 2-3 η Μαν Γιουν θα παίζει μπαράζ παραμονης....
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
γρηγορη, το κερασακι στην τουρτα
[/quote]
Το πως έχει χυθεί ο Μόγιες στη καρέκλα είναι όλα ταα λεφτά. Αν ψάξει κανείς κάποιες εικόνες στο νετ θα δει τον εκνευρισμό των παικτών στο χθεσινό παιχνίδι και την απελπισία του Μόγιες.
Προσπαθώ να θυμηθώ άλλον προπονητή, και καλά αξίας, που να κάνει 2 μαζεμένες αλλαγές ενώ οι παίκτες που είναι να μπουν έχουν δεν έχουν κάνει 2 λεπτα προθέρμανση και δε μπορώ. (δε μιλάω για αναγκαστική αλλαγή).
Τέλος τ αποφάσισα. Ο Μόγιες είναι ο Αλέφας της Αγγλίας. Περιμένω τη μέρα που θα δηλώση
"Learn some ball little boy" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Englandrules που είσαι αγορίνα μου; Βάλε καμιά απ τις γνωστές φωτό που ανέβαζες μέχρι τον Οκτώμβρη. Βάλε καμία με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να γελάσουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Εσύ που βλέπεις και μπάλα και στο Τράφορντ (έχεις πάρει και διαρκείας παναθεμάσε) γράψε απ τα γνωστά που έγραφες και μας χάριζες το γέλιο "ο Μογιες έχει μάθει πως πρέπει να παίζει η ομάδα και τώρα θα δείτε την πραγματική Γιουναϊτεντ". Έλα ρε. Σε παρακαλώ δηλαδή. Έχω κάτι φίλους που θέλουν και αυτοί να κάνουν νέο συκώτι λεμε
Που είσαστε ΟΛΟΙ εσείς οι άλλοι Γιουναϊτάδες; Ε; Τι έγινε; Ακόμα να συνέλθετε μετά το χθεσινοβραδυνό; Ελάτε! Μη φοβάστε! Αϊ γουιλ μπι τζεντλ γουιθ γιου
Εσύ που βλέπεις και μπάλα και στο Τράφορντ (έχεις πάρει και διαρκείας παναθεμάσε) γράψε απ τα γνωστά που έγραφες και μας χάριζες το γέλιο "ο Μογιες έχει μάθει πως πρέπει να παίζει η ομάδα και τώρα θα δείτε την πραγματική Γιουναϊτεντ". Έλα ρε. Σε παρακαλώ δηλαδή. Έχω κάτι φίλους που θέλουν και αυτοί να κάνουν νέο συκώτι λεμε
Που είσαστε ΟΛΟΙ εσείς οι άλλοι Γιουναϊτάδες; Ε; Τι έγινε; Ακόμα να συνέλθετε μετά το χθεσινοβραδυνό; Ελάτε! Μη φοβάστε! Αϊ γουιλ μπι τζεντλ γουιθ γιου
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Απο όλα οσα έγραψες , εχω να διαφωνισω στο οτι ...... ο Ταράτσας μενει στο Λονδινο απο όσο θυμαμαι . Οχι στο Μαντσεστερ.Englandrules που είσαι αγορίνα μου; Βάλε καμιά απ τις γνωστές φωτό που ανέβαζες μέχρι τον Οκτώμβρη. Βάλε καμία με τους οπαδούς της Λίβερπουλ να γελάσουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.