Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Καθαρό πέναλτυ τύπε για έναν και μόνο λόγο: Πάει για τον παίχτη και όχι για την μπάλα. Ο Σουάρες τσιμπάει την μπάλα αλλά ο παίχτης δεν την κοιτάζει καν, συνεχίζει και πέφτει πάνω στον Σουάρες.
:rockon: :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ειναι πολυ περιεργη η φαση,απλα ο Σουαρεζ με τους θεατρινισμους του,πρεπει να ματωνει πλεον για να του δινουν πεναλτυ,ειδικα μετα απο αυτο με την Αστον Βιλα.
Έχεις δίκιο...
Το παρακάνει κ χάνει το δίκιο του πολλές φορές...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε μάγκες τι έγινε; Χάθηκαν τα πόστ μας!!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το σχόλιο από κάτω το είδες?
Ryan Giggs 1991-2014 34 τίτλους
Manchester City 1880-2014 14 τίτλους
Ο Γκιγκς όπως και πολλοί παίκτες της Μαν Γιουν είχαν τη τύχη να είναι παίκτες της Μαν Γιουν όταν στο τιμόνι της ήταν προπονητής ο τσίχλας. Μπορεί να είμαι Λίβερπουλ μέχρι το κόκκαλο, αλλά δεν είμαι κανένανς μαλάκας να μη παραδεχτώ ότι η Μαν Γιουν επί τσίχλα γιγαντώθηκε. Αρκεί να δει κανείς που ήταν η Μαν Γιουν της προ τσιχλα επιχής. Όταν πήρε τον πρώτο της τίτλο επί τσίχλα είχε σχεδόν 20 χρόνια να δει κάποιον τίτλο. Επί τσίχλα ΜΟΝΟ η Μαν Γιουν πήρε τόσα πρωταθλήματα όσο και ΟΛΟΙ οι τίτλοι της Μαν Γιουν.
Από την άλλη αυτό δε σημαίνει ότι η φετινή Μαν Γιουν απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Εξάλλου και ο ίδιος ο Πελεγκρίνι αυτό λέει.
Α! Και οι πραγματικοί Μαντσεστεριανοί στη πλειοψηφία τους είναι Σίτυ. Μιλάω γι αυτούς που μένουν ΣΤΗ ΠΟΛΗ του Μαντσεστερ και όχι σε προάστια του (η Γιουνάϊτεντ είναι σε μια περιοχή, Τράφορντ, ενός ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ, Σαλφορντ, του Μαντσεστερ)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Γκιγκς όπως και πολλοί παίκτες της Μαν Γιουν είχαν τη τύχη να είναι παίκτες της Μαν Γιουν όταν στο τιμόνι της ήταν προπονητής ο τσίχλας. Μπορεί να είμαι Λίβερπουλ μέχρι το κόκκαλο, αλλά δεν είμαι κανένανς μαλάκας να μη παραδεχτώ ότι η Μαν Γιουν επί τσίχλα γιγαντώθηκε. Αρκεί να δει κανείς που ήταν η Μαν Γιουν της προ τσιχλα επιχής. Όταν πήρε τον πρώτο της τίτλο επί τσίχλα είχε σχεδόν 20 χρόνια να δει κάποιον τίτλο. Επί τσίχλα ΜΟΝΟ η Μαν Γιουν πήρε τόσα πρωταθλήματα όσο και ΟΛΟΙ οι τίτλοι της Μαν Γιουν.
Από την άλλη αυτό δε σημαίνει ότι η φετινή Μαν Γιουν απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Εξάλλου και ο ίδιος ο Πελεγκρίνι αυτό λέει.
Στο αγγλικο πρωταθλημα ειναι χωμα οντως,στο τσαμπιονς λιγκ μεχρι στιγμης τα παει αρκετα καλα.
Πρωτη στον ομιλο της εχοντας βαλει 9 γκολ στην δευτερη ομαδα,που ειναι και δευτερη στο πρωταθλημα γερμανιας.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στο αγγλικο πρωταθλημα ειναι χωμα οντως,στο τσαμπιονς λιγκ μεχρι στιγμης τα παει αρκετα καλα.
Πρωτη στον ομιλο της εχοντας βαλει 9 γκολ στην δευτερη ομαδα,που ειναι και δευτερη στο πρωταθλημα γερμανιας.
Καλά κάτσε μην αποκλειστεί από τον ΟΣΦΠ και μετά δεν βρίσκεται τρύπες για να κρυφτείτε.
Εγώ το λεω. ΑΝ σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και αποκλειστεί από τον ΟΣΦΠ βρειτε σύμπαν να πάτε. Τέτοια καζούρα δε θ έχει ξαναγίνει. Και ΧΩΡΙΣ φωτογραφίες και τα σχετικα

Υ.Γ Μοντ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλά κάτσε μην αποκλειστεί από τον ΟΣΦΠ και μετά δεν βρίσκεται τρύπες για να κρυφτείτε.
Εγώ το λεω. ΑΝ σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και αποκλειστεί από τον ΟΣΦΠ βρειτε σύμπαν να πάτε. Τέτοια καζούρα δε θ έχει ξαναγίνει. Και ΧΩΡΙΣ φωτογραφίες και τα σχετικα

Υ.Γ Μοντ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
2 νικες μεσα εξω θα εχει.Μην συγκρινεις σου ξαναλεω το πως παιζει στην Πρεμιερ και πως παιζει στο Τσαμπιονς Λιγκ.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Α! Και οι πραγματικοί Μαντσεστεριανοί στη πλειοψηφία τους είναι Σίτυ. Μιλάω γι αυτούς που μένουν ΣΤΗ ΠΟΛΗ του Μαντσεστερ και όχι σε προάστια του (η Γιουνάϊτεντ είναι σε μια περιοχή, Τράφορντ, ενός ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ, Σαλφορντ, του Μαντσεστερ)
Πρώτον δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι, δεύτερον η Σίτυ είναι μεγαλύτερη δύναμη στην πόλη, στον πλανήτη όμως δεν υπάρχει ούτε και αυτή οπαδικά....φέτος είναι καλύτερη και πιστεύω οτι απόψε θα νικήσει την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι είναι ομάδα των τελευταίων χρόνων....φωτοβολίδα?Σταθερή δύναμη στον ποδοσφαιρικό χάρτη?Αυτό θα το δείξει η πορεία της.....
Το κομπλεξάκι πάλι το έβγαλες όμως.... :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πρώτον δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι, δεύτερον η Σίτυ είναι μεγαλύτερη δύναμη στην πόλη, στον πλανήτη όμως δεν υπάρχει ούτε και αυτή οπαδικά....φέτος είναι καλύτερη και πιστεύω οτι απόψε θα νικήσει την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι είναι ομάδα των τελευταίων χρόνων....φωτοβολίδα?Σταθερή δύναμη στον ποδοσφαιρικό χάρτη?Αυτό θα το δείξει η πορεία της.....
Να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που έγραψες "δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι" δε το πήρα στα σοβαρά το ποστ σου. Σόρρυ αλλά αν θεωρείς ότι ΔΕΝ υπάρχει σαν προπονητής ο άνθρωπος που πήρε τη Βιγιαρεάλς στη τρίτη θέση της ισπανικής λίγκας το 05, τηνν πήγε στα ημιτελικά του Τσ Λου το 06 και το 08 μπήκε σφήνα στις 2 μεγάλες το 08 τι να πω; επίσης μη ξεχνάς ότι το 10 η Ρεαλ έκανε ρεκόρ πόντων στην ιστορία της (96. Τ έσπασε ο Μουρίνιο) τερματίζοντας μόλις 3 βαθμούς πίσω από την τότε ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ Μπάρτσα.
Μετά; Απλά πήρε τη Μάλαγα και τη πήγε στη 4η θεέση και από εκει στα προημιτελικα του Τσου Λου.
Δηλαδή ΑΝ αυτός δεν είναι προπονητής, τότε ποιος στον πούτσο είναι; Ο Μόγιες;;; Που έχει δείξει και έργο στην Έβερτον; Μη γαμήσω!! Με τον Πελεγκρίνι στον πάγκο η Μαν Γιουν θα ήταν ΑΝΕΤΑ στη 4άδα.
Είπαμε να το γαμήσουμε, αλλά εσύ το ξέσκισες ρε αδερφάκι μου με αυτό το "δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι"

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που έγραψες "δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι" δε το πήρα στα σοβαρά το ποστ σου. Σόρρυ αλλά αν θεωρείς ότι ΔΕΝ υπάρχει σαν προπονητής ο άνθρωπος που πήρε τη Βιγιαρεάλς στη τρίτη θέση της ισπανικής λίγκας το 05, τηνν πήγε στα ημιτελικά του Τσ Λου το 06 και το 08 μπήκε σφήνα στις 2 μεγάλες το 08 τι να πω; επίσης μη ξεχνάς ότι το 10 η Ρεαλ έκανε ρεκόρ πόντων στην ιστορία της (96. Τ έσπασε ο Μουρίνιο) τερματίζοντας μόλις 3 βαθμούς πίσω από την τότε ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ Μπάρτσα.
Μετά; Απλά πήρε τη Μάλαγα και τη πήγε στη 4η θεέση και από εκει στα προημιτελικα του Τσου Λου.
Δηλαδή ΑΝ αυτός δεν είναι προπονητής, τότε ποιος στον πούτσο είναι; Ο Μόγιες;;; Που έχει δείξει και έργο στην Έβερτον; Μη γαμήσω!! Με τον Πελεγκρίνι στον πάγκο η Μαν Γιουν θα ήταν ΑΝΕΤΑ στη 4άδα.
Είπαμε να το γαμήσουμε, αλλά εσύ το ξέσκισες ρε αδερφάκι μου με αυτό το "δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι"
Εμένα δεν μου αρέσει, ούτε οι ομάδες του, ούτε αυτή η Σίτυ που τον πάει καρότσι....έχεις κουράσει με τον Μόγιες....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εμένα δεν μου αρέσει, ούτε οι ομάδες του, ούτε αυτή η Σίτυ που τον πάει καρότσι....έχεις κουράσει με τον Μόγιες....
Άλλο το να μη σου αρέσει πως παίζουν οι ομάδες του, άλλο να λες ότι δεν υπάρχει σαν προπονητής. Γιατί και εμενα δε μου αρέσει η σοφτ-οσύνη της Άρσεναλ, αλλά ανβγω να πω "δεν υπάρχει προπονητής Βενγκερ, θα πέσει να με πλακώσει το σύμπαν". Μη τα μπερδεύουμε.
Πελεγκρίνι προπονητής υπάρχει και παραυπάρχει και είναι τοπ επιπέδου. Δεν λέω ότι είναι Ο ΤΟΠ. Αλλά από τον άλλον (ξέρετε ποιον) είναι 10 κλάσεις καλύτερος

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:rockon: :rockon: :rockon:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom