gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όταν πρωτοείδα τον Πέπε, νόμιζα οτι ο Τσιρίλο πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ.....
Όταν πρωτοείδα τον Πέπε, νόμιζα οτι ο Τσιρίλο πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ.....
Πανευκολο,εγω τον εχω κοψει απειρες φορες με τον Τσιριλο.
Στο φιφα 14.
Παίζεις και μπάλα τρομάρα σου και ξεστόμισες αυτήν την παπαριά. Τον Σουάρεζ μαρκάρει, όχι τον κουτρουμπή
Καθαρό πέναλτυ τύπε για έναν και μόνο λόγο: Πάει για τον παίχτη και όχι για την μπάλα. Ο Σουάρες τσιμπάει την μπάλα αλλά ο παίχτης δεν την κοιτάζει καν, συνεχίζει και πέφτει πάνω στον Σουάρες.
Έχεις δίκιο...Ειναι πολυ περιεργη η φαση,απλα ο Σουαρεζ με τους θεατρινισμους του,πρεπει να ματωνει πλεον για να του δινουν πεναλτυ,ειδικα μετα απο αυτο με την Αστον Βιλα.
"one city, one team" mission accomplish ;)
Δεν υπάρχει Γιουναϊτεντ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ο Γκιγκς όπως και πολλοί παίκτες της Μαν Γιουν είχαν τη τύχη να είναι παίκτες της Μαν Γιουν όταν στο τιμόνι της ήταν προπονητής ο τσίχλας. Μπορεί να είμαι Λίβερπουλ μέχρι το κόκκαλο, αλλά δεν είμαι κανένανς μαλάκας να μη παραδεχτώ ότι η Μαν Γιουν επί τσίχλα γιγαντώθηκε. Αρκεί να δει κανείς που ήταν η Μαν Γιουν της προ τσιχλα επιχής. Όταν πήρε τον πρώτο της τίτλο επί τσίχλα είχε σχεδόν 20 χρόνια να δει κάποιον τίτλο. Επί τσίχλα ΜΟΝΟ η Μαν Γιουν πήρε τόσα πρωταθλήματα όσο και ΟΛΟΙ οι τίτλοι της Μαν Γιουν.Το σχόλιο από κάτω το είδες?
Ryan Giggs 1991-2014 34 τίτλους
Manchester City 1880-2014 14 τίτλους
Στο αγγλικο πρωταθλημα ειναι χωμα οντως,στο τσαμπιονς λιγκ μεχρι στιγμης τα παει αρκετα καλα.Ο Γκιγκς όπως και πολλοί παίκτες της Μαν Γιουν είχαν τη τύχη να είναι παίκτες της Μαν Γιουν όταν στο τιμόνι της ήταν προπονητής ο τσίχλας. Μπορεί να είμαι Λίβερπουλ μέχρι το κόκκαλο, αλλά δεν είμαι κανένανς μαλάκας να μη παραδεχτώ ότι η Μαν Γιουν επί τσίχλα γιγαντώθηκε. Αρκεί να δει κανείς που ήταν η Μαν Γιουν της προ τσιχλα επιχής. Όταν πήρε τον πρώτο της τίτλο επί τσίχλα είχε σχεδόν 20 χρόνια να δει κάποιον τίτλο. Επί τσίχλα ΜΟΝΟ η Μαν Γιουν πήρε τόσα πρωταθλήματα όσο και ΟΛΟΙ οι τίτλοι της Μαν Γιουν.
Από την άλλη αυτό δε σημαίνει ότι η φετινή Μαν Γιουν απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Εξάλλου και ο ίδιος ο Πελεγκρίνι αυτό λέει.
Καλά κάτσε μην αποκλειστεί από τον ΟΣΦΠ και μετά δεν βρίσκεται τρύπες για να κρυφτείτε.Στο αγγλικο πρωταθλημα ειναι χωμα οντως,στο τσαμπιονς λιγκ μεχρι στιγμης τα παει αρκετα καλα.
Πρωτη στον ομιλο της εχοντας βαλει 9 γκολ στην δευτερη ομαδα,που ειναι και δευτερη στο πρωταθλημα γερμανιας.
2 νικες μεσα εξω θα εχει.Μην συγκρινεις σου ξαναλεω το πως παιζει στην Πρεμιερ και πως παιζει στο Τσαμπιονς Λιγκ.Καλά κάτσε μην αποκλειστεί από τον ΟΣΦΠ και μετά δεν βρίσκεται τρύπες για να κρυφτείτε.
Εγώ το λεω. ΑΝ σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και αποκλειστεί από τον ΟΣΦΠ βρειτε σύμπαν να πάτε. Τέτοια καζούρα δε θ έχει ξαναγίνει. Και ΧΩΡΙΣ φωτογραφίες και τα σχετικα
Υ.Γ Μοντ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Πρώτον δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι, δεύτερον η Σίτυ είναι μεγαλύτερη δύναμη στην πόλη, στον πλανήτη όμως δεν υπάρχει ούτε και αυτή οπαδικά....φέτος είναι καλύτερη και πιστεύω οτι απόψε θα νικήσει την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι είναι ομάδα των τελευταίων χρόνων....φωτοβολίδα?Σταθερή δύναμη στον ποδοσφαιρικό χάρτη?Αυτό θα το δείξει η πορεία της.....Ο Γκιγκς όπως και πολλοί παίκτες της Μαν Γιουν είχαν τη τύχη να είναι παίκτες της Μαν Γιουν όταν στο τιμόνι της ήταν προπονητής ο τσίχλας. Μπορεί να είμαι Λίβερπουλ μέχρι το κόκκαλο, αλλά δεν είμαι κανένανς μαλάκας να μη παραδεχτώ ότι η Μαν Γιουν επί τσίχλα γιγαντώθηκε. Αρκεί να δει κανείς που ήταν η Μαν Γιουν της προ τσιχλα επιχής. Όταν πήρε τον πρώτο της τίτλο επί τσίχλα είχε σχεδόν 20 χρόνια να δει κάποιον τίτλο. Επί τσίχλα ΜΟΝΟ η Μαν Γιουν πήρε τόσα πρωταθλήματα όσο και ΟΛΟΙ οι τίτλοι της Μαν Γιουν.
Από την άλλη αυτό δε σημαίνει ότι η φετινή Μαν Γιουν απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Εξάλλου και ο ίδιος ο Πελεγκρίνι αυτό λέει.
Α! Και οι πραγματικοί Μαντσεστεριανοί στη πλειοψηφία τους είναι Σίτυ. Μιλάω γι αυτούς που μένουν ΣΤΗ ΠΟΛΗ του Μαντσεστερ και όχι σε προάστια του (η Γιουνάϊτεντ είναι σε μια περιοχή, Τράφορντ, ενός ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ, Σαλφορντ, του Μαντσεστερ)
Να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που έγραψες "δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι" δε το πήρα στα σοβαρά το ποστ σου. Σόρρυ αλλά αν θεωρείς ότι ΔΕΝ υπάρχει σαν προπονητής ο άνθρωπος που πήρε τη Βιγιαρεάλς στη τρίτη θέση της ισπανικής λίγκας το 05, τηνν πήγε στα ημιτελικά του Τσ Λου το 06 και το 08 μπήκε σφήνα στις 2 μεγάλες το 08 τι να πω; επίσης μη ξεχνάς ότι το 10 η Ρεαλ έκανε ρεκόρ πόντων στην ιστορία της (96. Τ έσπασε ο Μουρίνιο) τερματίζοντας μόλις 3 βαθμούς πίσω από την τότε ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ Μπάρτσα.Πρώτον δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι, δεύτερον η Σίτυ είναι μεγαλύτερη δύναμη στην πόλη, στον πλανήτη όμως δεν υπάρχει ούτε και αυτή οπαδικά....φέτος είναι καλύτερη και πιστεύω οτι απόψε θα νικήσει την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι είναι ομάδα των τελευταίων χρόνων....φωτοβολίδα?Σταθερή δύναμη στον ποδοσφαιρικό χάρτη?Αυτό θα το δείξει η πορεία της.....
Το κομπλεξάκι πάλι το έβγαλες όμως....
Εμένα δεν μου αρέσει, ούτε οι ομάδες του, ούτε αυτή η Σίτυ που τον πάει καρότσι....έχεις κουράσει με τον Μόγιες....Να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που έγραψες "δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι" δε το πήρα στα σοβαρά το ποστ σου. Σόρρυ αλλά αν θεωρείς ότι ΔΕΝ υπάρχει σαν προπονητής ο άνθρωπος που πήρε τη Βιγιαρεάλς στη τρίτη θέση της ισπανικής λίγκας το 05, τηνν πήγε στα ημιτελικά του Τσ Λου το 06 και το 08 μπήκε σφήνα στις 2 μεγάλες το 08 τι να πω; επίσης μη ξεχνάς ότι το 10 η Ρεαλ έκανε ρεκόρ πόντων στην ιστορία της (96. Τ έσπασε ο Μουρίνιο) τερματίζοντας μόλις 3 βαθμούς πίσω από την τότε ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ Μπάρτσα.
Μετά; Απλά πήρε τη Μάλαγα και τη πήγε στη 4η θεέση και από εκει στα προημιτελικα του Τσου Λου.
Δηλαδή ΑΝ αυτός δεν είναι προπονητής, τότε ποιος στον πούτσο είναι; Ο Μόγιες;;; Που έχει δείξει και έργο στην Έβερτον; Μη γαμήσω!! Με τον Πελεγκρίνι στον πάγκο η Μαν Γιουν θα ήταν ΑΝΕΤΑ στη 4άδα.
Είπαμε να το γαμήσουμε, αλλά εσύ το ξέσκισες ρε αδερφάκι μου με αυτό το "δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι"
Άλλο το να μη σου αρέσει πως παίζουν οι ομάδες του, άλλο να λες ότι δεν υπάρχει σαν προπονητής. Γιατί και εμενα δε μου αρέσει η σοφτ-οσύνη της Άρσεναλ, αλλά ανβγω να πω "δεν υπάρχει προπονητής Βενγκερ, θα πέσει να με πλακώσει το σύμπαν". Μη τα μπερδεύουμε.Εμένα δεν μου αρέσει, ούτε οι ομάδες του, ούτε αυτή η Σίτυ που τον πάει καρότσι....έχεις κουράσει με τον Μόγιες....
Να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που έγραψες "δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι" δε το πήρα στα σοβαρά το ποστ σου. Σόρρυ αλλά αν θεωρείς ότι ΔΕΝ υπάρχει σαν προπονητής ο άνθρωπος που πήρε τη Βιγιαρεάλς στη τρίτη θέση της ισπανικής λίγκας το 05, τηνν πήγε στα ημιτελικά του Τσ Λου το 06 και το 08 μπήκε σφήνα στις 2 μεγάλες το 08 τι να πω; επίσης μη ξεχνάς ότι το 10 η Ρεαλ έκανε ρεκόρ πόντων στην ιστορία της (96. Τ έσπασε ο Μουρίνιο) τερματίζοντας μόλις 3 βαθμούς πίσω από την τότε ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ Μπάρτσα.
Μετά; Απλά πήρε τη Μάλαγα και τη πήγε στη 4η θεέση και από εκει στα προημιτελικα του Τσου Λου.
Δηλαδή ΑΝ αυτός δεν είναι προπονητής, τότε ποιος στον πούτσο είναι; Ο Μόγιες;;; Που έχει δείξει και έργο στην Έβερτον; Μη γαμήσω!! Με τον Πελεγκρίνι στον πάγκο η Μαν Γιουν θα ήταν ΑΝΕΤΑ στη 4άδα.
Είπαμε να το γαμήσουμε, αλλά εσύ το ξέσκισες ρε αδερφάκι μου με αυτό το "δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι"
Πρώτον δεν υπάρχει προπονητής Πελεγκρίνι, δεύτερον η Σίτυ είναι μεγαλύτερη δύναμη στην πόλη, στον πλανήτη όμως δεν υπάρχει ούτε και αυτή οπαδικά....φέτος είναι καλύτερη και πιστεύω οτι απόψε θα νικήσει την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι είναι ομάδα των τελευταίων χρόνων....φωτοβολίδα?Σταθερή δύναμη στον ποδοσφαιρικό χάρτη?Αυτό θα το δείξει η πορεία της.....
Το κομπλεξάκι πάλι το έβγαλες όμως....