master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ε οχι και δεν παιρνετεΔηλαδη αμα δεν του την πεσει ο Machete, πεναλτυ δεν παιρνουμε.
ε οχι και δεν παιρνετεΔηλαδη αμα δεν του την πεσει ο Machete, πεναλτυ δεν παιρνουμε.
Δες την φαση προσεκτικα...ο σουαρεζ πιο πολυ γυριζει το σωμα του για να πεσει πανω στον αμυντικο.Δεν υπαρχει πεναλτυ για μενα.
Ρε συ ποιος παιχτης που η ομαδα του νικαει 2-1 ειναι το παιχνιδι στα τελευταια λεπτα,θα παει για τον παιχτη και οχι για την μπαλα μεσα στην μεγαλη περιοχη;Καθαρό πέναλτυ τύπε για έναν και μόνο λόγο: Πάει για τον παίχτη και όχι για την μπάλα. Ο Σουάρες τσιμπάει την μπάλα αλλά ο παίχτης δεν την κοιτάζει καν, συνεχίζει και πέφτει πάνω στον Σουάρες.
ΑΕΚτζίδικο το κάναμε κι αυτό το θρεντ!
Ρε συ ποιος παιχτης που η ομαδα του νικαει 2-1 ειναι το παιχνιδι στα τελευταια λεπτα,θα παει για τον παιχτη και οχι για την μπαλα μεσα στην μεγαλη περιοχη;
Τι συζητάμε τώρα. Αν ο Γουεμπ δεν είχε τον τσιχλα να τον σπρώχνει στην αρχή της καριέρας του τώρα θα μπορούσε να σφυρίξει ΜΟΝΟΟ στη Σουπερ Λιγκ.Ρε συ ποιος παιχτης που η ομαδα του νικαει 2-1 ειναι το παιχνιδι στα τελευταια λεπτα,θα παει για τον παιχτη και οχι για την μπαλα μεσα στην μεγαλη περιοχη;
Φαινεται καθαρα οτι τελευταια στιγμη τσιμπαει ο Σοαρεζ την μπαλα..Πιστευω παντως οτι
δεν επεφτε θεατρινιστικα θα το σφυριζε ο διαιτητης..Απλα κοιτα πως
Θες τώρα να σου βάλω 1000 ντουζίνες βιντεάκια με τις βοουτιχτές των παικτών της Μαν Γιουν επί της χρυσής εποχής του τσίχλα; Δηλαδή μ ένα βιντεάκι τι θες να πεις; Όλοι οι παίκτες, ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕ βουτάνε. Αυτή είναι η δουλειά του γαμημένου του διαιτητή. Να δει πότε είναι βουτιά και πότε είναι δρεπάνι.ε οχι και δεν παιρνετε
Τον Κουτρουμπή είπε!!!!Χααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!Παίζεις και μπάλα τρομάρα σου και ξεστόμισες αυτήν την παπαριά. Τον Σουάρεζ μαρκάρει, όχι τον κουτρουμπή
Και επειδη μαρκαρει τον Σουαρες και οχι τον κουτρουμπη σημαινει οτι θα παει για τον παιχτη και οχι για την μπαλα;Παίζεις και μπάλα τρομάρα σου και ξεστόμισες αυτήν την παπαριά. Τον Σουάρεζ μαρκάρει, όχι τον κουτρουμπή
ο σουαρεζ γυριζει το σωμα ασυναισθητα γιατι βλεπει το τρενο να ρχεται κατα πανω του.Δες την φαση προσεκτικα...ο σουαρεζ πιο πολυ γυριζει το σωμα του για να πεσει πανω στον αμυντικο.Δεν υπαρχει πεναλτυ για μενα.
δεν παιζει ρολο το αν πηγαινε για μπαλα..δεν υπαρχουν αυτα που γραφεις.Και επειδη μαρκαρει τον Σουαρες και οχι τον κουτρουμπη σημαινει οτι θα παει για τον παιχτη και οχι για την μπαλα;
Και επειδη μαρκαρει τον Σουαρες και οχι τον κουτρουμπη σημαινει οτι θα παει για τον παιχτη και οχι για την μπαλα;
Πανευκολο,εγω τον εχω κοψει απειρες φορες με τον Τσιριλο.Άμα πέρναγε εκεί ο σουάρεζ ήταν κίνδυνος θάνατος (όπως το βλέπω στο gif γιατί τον αγώνα δεν το είδα)
Επίσης πόσο εύκολο είναι να κόψεις τον σουάρεζ καθαρά.
Επίσης σκάσε
Πανευκολο,εγω τον εχω κοψει απειρες φορες με τον Τσιριλο.
Στο φιφα 14.
Μάστερ ο άλλος ο γαύρος τι σου έλεγε?Τι έγινε στο Καβάλα-Ολυμπιακός?Πανευκολο,εγω τον εχω κοψει απειρες φορες με τον Τσιριλο.
Στο φιφα 14.
Νομίζω οτι το Τσου Λου είναι της Γιουνάιτεντ τώρα!Τις ευλογίες του «Θεού» πήραν οι παίκτες της Γιουνάιτεντ και επιστρέφουν από το Ντουμπάι έτοιμοι για αντεπίθεση!!
Aνετα τον κοβει και καθαρα τυπε.Ο Τσιρίλο μόνο στην μέση μπορεί να τον κόψει τύπε
Όταν πρωτοείδα τον Πέπε, νόμιζα οτι ο Τσιρίλο πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ.....Aνετα τον κοβει και καθαρα τυπε.