Και οι κατω η δέκατη,εχει 28,και η τελευταία 20,και οι άλλες παίζουν με τέτοιες,αηντε μωρη πρεμιερ λιγκ να διώξεις την μιζέρια μας.Ειδικά το Τσέλσι-Έβερτον είναι φωτιά....αυτό είναι πρωτάθλημα μεγάλε, όχι τα γατάκια εδώ πέρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 313K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Κάτι άλλο τύπε, η Σουόνσι τι θέση είναι?Και αν δεν κάνω λάθος πέρασε στην επόμενη φάση του Europa?Και οι κατω η δέκατη,εχει 28,και η τελευταία 20,και οι άλλες παίζουν με τέτοιες,αηντε μωρη πρεμιερ λιγκ να διώξεις την μιζέρια μας.
Είναι δεκατη,με 28,καποτε είχε παίξει και με των βάζελο ήταν 3ΕΘΝΙΚΉ,και έβγαινε ως εκπροσωπος της Ουαλίας στα ευρωπαικά κύπελα.Κάτι άλλο τύπε, η Σουόνσι τι θέση είναι?Και αν δεν κάνω λάθος πέρασε στην επόμενη φάση του Europa?
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Θέλω να δω αν θα μπορέσει η Έβερτον να κόψει βαθμούς από τη Τσέλσι και να ξαναμπεί στο κυνήγι για τη 4η θέση. Άρσεναλ απλά για να δω αν θα μπορέσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Λογικα Λίβερπουλ και Σίτυ έχουν εύκολο έργοH επομενη έχει,Τσελσι-Εβερτον,Αρσεναλ-Σαντερλαντ,Λιβερπουλ.Σουονσι,Σιτυ-Στοουκ.Κολαση.
ΑΝ μπορέσει να τη σώσει από τον υποβιβασμό με δικά του γκολ τότε δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν το καλοκαίρι πάει σ άλλη ομάδα ασφαλώς καλύτερη από τη ΦΟύλαμ που είναι ολίγον τι καφενείοκαι η φουλαμ με τον μητρογλου τωρα μπορει να το διεκδικησει μαγκες...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
δεν νομιζω να πιασει στην αγγλια..το στυλ του ειναι για γερμανια,ιταλια...εκει θα εβγαζε ματια....ΑΝ μπορέσει να τη σώσει από τον υποβιβασμό με δικά του γκολ τότε δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν το καλοκαίρι πάει σ άλλη ομάδα ασφαλώς καλύτερη από τη ΦΟύλαμ που είναι ολίγον τι καφενείο
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Δεν έχει τα τρεξίματα/πνευμόνια που πρέπει να έχεις για εκεί....η Ιταλία θα του ταίριαζε...καλά στην Γερμανία και η κουτσή Μαρία πετάει γκολ.....δεν νομιζω να πιασει στην αγγλια..το στυλ του ειναι για γερμανια,ιταλια...εκει θα εβγαζε ματια....
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Στη μέση της βαθμολογίας είναι. 10η με 38 βαθμούς. Έχει σωθεί.Κάτι άλλο τύπε, η Σουόνσι τι θέση είναι?Και αν δεν κάνω λάθος πέρασε στην επόμενη φάση του Europa?
Ακόμα και ν αποκλειστεί από τον ΟΣΦΠ ΜΗ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ. Αφήστε να δείξει το......έργο του ο άνθρωπος. Σε 1-2 χρόνια η ζώνη του υποβιβασμού δε θα είναι πλέον όνειρο θα είναι πραγματικότητα
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Υπάρχουν και παίκτες που έχουν τη σωματοδομή χωρίς ν έχουν τα πνευμόνια. Είναι ανάλογα με το τι ψάχνει μια ομάδα στον φορ της.Δεν έχει τα τρεξίματα/πνευμόνια που πρέπει να έχεις για εκεί....η Ιταλία θα του ταίριαζε...καλά στην Γερμανία και η κουτσή Μαρία πετάει γκολ.....
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Γρηγόρη, το ξέρεις οτι έχεις κουράσει ρε φίλε....πιο πολύ ασχολείσαι με την Μάντεστερ παρά με την Λίβερπουλ....Στη μέση της βαθμολογίας είναι. 10η με 38 βαθμούς. Έχει σωθεί.
Ακόμα και ν αποκλειστεί από τον ΟΣΦΠ ΜΗ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ. Αφήστε να δείξει το......έργο του ο άνθρωπος. Σε 1-2 χρόνια η ζώνη του υποβιβασμού δε θα είναι πλέον όνειρο θα είναι πραγματικότητα
Εγω την βλέπω στους 28,και απο κάτω την γουεστ χαμ με τους ίδιους βαθμους απο των σπορ φμΣτη μέση της βαθμολογίας είναι. 10η με 38 βαθμούς. Έχει σωθεί.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ένα πολύ καλό άρθρο.
Ίσα ίσα που στα τελευταία μου ποστ έχω ηρεμήσει με τη Μαν Γιουν. Αλλά δε πρέπει να ξεχνιόμαστε κιόλαςΓρηγόρη, το ξέρεις οτι έχεις κουράσει ρε φίλε....πιο πολύ ασχολείσαι με την Μάντεστερ παρά με την Λίβερπουλ....
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Έχεις δίκιο (γαμώ τα χοντροδάκτυλά μου)Εγω την βλέπω στους 28,και απο κάτω την γουεστ χαμ με τους ίδιους βαθμους απο των σπορ φμ
Δεν τρέχει κάτι,συμβαίνουν αυτά.Έχεις δίκιο (γαμώ τα χοντροδάκτυλά μου)
Τι υποστηρίζεις στο νησί?Έχεις δίκιο (γαμώ τα χοντροδάκτυλά μου)
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα μυαλα στα κάγκελαΤι υποστηρίζεις στο νησί?
Υ.Γ Δες τα ποστ μου στις τελευταίες 10σελίδες και θα καταλάβεις
Τι υποστηρίζεις στο νησί?
Βασικά ο Gregory δεν υποστηρίζει ομάδα. Με τον Moyes είναι, σε όποια ομάδα κι αν πάει.
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Δηλώνει ακομπλεξάριστος οπαδός του ΜόγιεςΒασικά ο Gregory δεν υποστηρίζει ομάδα. Με τον Moyes είναι, σε όποια ομάδα κι αν πάει.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Βασικά ο Gregory δεν υποστηρίζει ομάδα. Με τον Moyes είναι, σε όποια ομάδα κι αν πάει.
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι. Μόγιες ρε μουνιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Σε μετωπική κόντρα βρίσκονται και... επίσημα από σήμερα οι Αρσέν Βενγκέρ και Ζοσέ Μουρίνιο.
Αμφότεροι έδωσαν συνεντεύξεις Τύπου ενόψει των αναμετρήσεων Κυπέλλου της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ και της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι. Και κακά τα ψέματα, τα αυριανά εν λόγω παιχνίδια και το τι ειπώθηκε γι’ αυτά... πέρασε στο «ντούκου»!
Αρχικά, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» δήλωσε σχετικά με την συνεχή άρνηση του Πορτογάλου να παραδεχθεί πως οι «μπλε» πάνε για το πρωτάθλημα: «Όταν δεν λες πως η ομάδα σου πάει για πρωτάθλημα, είναι λόγο του φόβου να αποτύχεις. Στόχος των προπονητών είναι να έχουν φιλοδοξίες, να προσπαθούν πάντα για τις νίκες και να παίρνουν την ευθύνη όταν δεν τα καταφέρνουν. Όταν αρνείσαι να πεις πως είσαι στην κούρσα του τίτλου, τότε δεν μπορείς και να τον χάσεις».
Φυσικά, μόνο αναπάντητο δεν πέρασε αυτό απ’ τον «special one» που λίγο αργότερα απάντησε με ακόμα πιο σκληρό τρόπο, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι πως είναι σπεσιαλίστας στην αποτυχία, γιατί οκτώ χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά. Αν ήμουν στη θέση του δεν θα επέστρεφα στο Λονδίνο».
Αμφότεροι έδωσαν συνεντεύξεις Τύπου ενόψει των αναμετρήσεων Κυπέλλου της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ και της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι. Και κακά τα ψέματα, τα αυριανά εν λόγω παιχνίδια και το τι ειπώθηκε γι’ αυτά... πέρασε στο «ντούκου»!
Αρχικά, ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» δήλωσε σχετικά με την συνεχή άρνηση του Πορτογάλου να παραδεχθεί πως οι «μπλε» πάνε για το πρωτάθλημα: «Όταν δεν λες πως η ομάδα σου πάει για πρωτάθλημα, είναι λόγο του φόβου να αποτύχεις. Στόχος των προπονητών είναι να έχουν φιλοδοξίες, να προσπαθούν πάντα για τις νίκες και να παίρνουν την ευθύνη όταν δεν τα καταφέρνουν. Όταν αρνείσαι να πεις πως είσαι στην κούρσα του τίτλου, τότε δεν μπορείς και να τον χάσεις».
Φυσικά, μόνο αναπάντητο δεν πέρασε αυτό απ’ τον «special one» που λίγο αργότερα απάντησε με ακόμα πιο σκληρό τρόπο, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι πως είναι σπεσιαλίστας στην αποτυχία, γιατί οκτώ χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά. Αν ήμουν στη θέση του δεν θα επέστρεφα στο Λονδίνο».