Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έχω πεθάνει στα γέλια με το κράξιμο σου,αλλά από που κ ως που παγκίτης ο Μάτα;

Επειδή εκεί τον είχε ο προπονηταράς Μουρίνιο;
Άντε πάλι. Ο Μοουρίνιο θέλει να δουλεύει με παίκτες σκυλιά. Με επιθετικούς που θα γίνονται και αμυντικά χαφ στην ανάγκη. Ο Μάτα ΔΕΝ είναι τέτοιος παίκτης γι αυτό και ήταν στον πάγκο και γι αυτό λέω πως ήταν ΠΑΓΚΙΤΗΣ. Από την άλλη όμως η Μαν Γιουν είχε και ΕΧΕΙ ανάγκη ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΚΥΛΙΑ. Ενώ ήτα ΦΟΥΛ στην επίθεση και στο κέντρο και άμυνα ήταν και ΕΙΝΑΙ σκέτο χωνί ο παπάρας ο Μόγιες πήγε και έσκασε 45μύρια για έναν παίκτη που δεν έχει σταθερή παρουσία στην ομάδα του (άλλες φορές πάγκο, μερικές φορές και εξέδρα). Με 45 μύρια ο "προπονηταράς" Μόγιες τσιμπούσε το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3-4 παίκτες σε άμυνα και κέντρο (πάντα οι αμυντικογενείς παίκτες είναι πιο φθηνοί από τους επιθετικογενείς) δυνάμωνε την άμυνά του που είναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και θα είχε προοπτικές να κυνηγήσει την έξοδό του στην Ευρώπη μέσω Γιουρόπα.
Εδώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ να κάνει αυτό που έκανε ο Ρότζερς. Που πλέον τον αρχηγό τον έχει στην άμυνα σα 3 κεντρικό αμυντικό μπροστά απ τους άλλους 2 για να καταφέρει να βελτιώσει τη παιδαριώδη άμυνά του. Και επειδή ο αρχηγός έχει και καλή πάσα ΕΙΔΙΚΑ στο ματς με την Άρσεναλ αυτό που έβλεπες ήταν πως η μπάλα στην άμυνα όταν η Λίβερπουλ αποκτούσε κατοχή οι παίκτες προσπαθούσαν να βρουν τον αρχηγό ο οποίος με τη μια τη περνούσε στον Κουτίνιο που έχει κάθετη πάσα φαρμάκι.
Ο "προπονηταράς" Μόγιες αντί να περάσει τον Μάτα, που ΟΝΤΩΣ έχει κάθετη πάσα, στον άξονα και ν έχει μπροστά του Πέρσι και Ρούνει (που είναι και σκυλι ο πούστης γι αυτό τον θέλει ο Μου) και να παίξει με τη μπάλα κάτω τον έχει βάλει στα φτερά και.....81 γιόμες η Μαν Γιουν.
Ξαναλέω πως ΝΑΙ τον Μάτα τον λέω παγκίτη γιατί ΕΚΕΙ τον είχε ο Μου. Φυσικά και είναι καλός παίκτης και πως όταν πάρει παιχνίδια στα πόδια του θα μπορέσει να σταθεί καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ΑΛΛΑ
1ον η Μαν Γιουν ήθελε να βελτιώσει ΑΛΛΑ πράγματα
2ον εκεί που τον έχει βάλει ο Μόγιες ΑΚΥΡΩΝΕΙ τη πάσα που έχει

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αστα τα παιδια να ηρεμησουν.  :2funny: :2funny: :2funny:
Παιζουν και ντερμπι μεθαύριο και θα εχουμε και συγκρισεις. ;)
ΑΝ αύριο η Άρσεναλ δε ρίξει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3 στ αυτιά της Μαν Γιουν ο Βεγκερ θ περάσει δύσκολες μέρες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΑΝ το είχες διαβάσει, γιατί αμφιβάλο ότι το διάβασες, θα καταλάβαινες και τι έγραφε. Δε γράφει ότι κινδυνεύει να μικρύνει όπως η Λίβερπουλ, όπως ΝΟΜΙΖΕΙ ότι λέει, ΑΛΛΑ πως υπάρχει ο κίνδυνος ΑΝ ακόμα βγεις Ευρώπη (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) να καμουφλάρεις τα προβλήματα που ΥΠΑΡΧΟΥΝ στην ομάδα και να την πατήσεις σα τη Λίβερπουλ που το 2004 πήρε Τσ Λ και το 2007 ήταν στον τελικό, αλλά που τα προβλήματα υπήρχαν και βγήκαν στην επιφάνεια 3 χρόνια μετά όταν τερμάτιζε πίσω από την Έβερτον του Μόγιες. ΑΥΤΟ λέει. Και δε διαφωνώ σ αυτό. Η Λίβερπουλ παρόλο της επιτυχίες της στην Ευρώπη δε φρόντισα ν χτίσει σ αυτές. Η κατάκτηση του Τσ Λου έριξε στάχτη στα μάτια των ιδιοκτητών και των οπαδών της και ο ταβερνιάρης ολοκλήρωσε το καταστροφικό του έργο. Κανένα χτίσιμο με προγραμματισμό. Απλά έπαιρνε παίκτες με τη σέσουλα και παίκτες που ΔΕ χρειαζόταν κιόλας. Είχε πρόβλημα στην άμυνα και έπαιρνε επιθετικούς. Σου θυμίζει κάτι αυτό;
Αν μάλιστα προσέξεις μιλάει για ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ που άφησε πίσω του ο τσίχλας τ οποία τόσο ο Μόγιες όσο και ο εκτελεστικός διευθυντής της Μαν Γιουν δεν έχουν φροντίσει να φτιάξουν.
Καλά λέω ότι οι περισσότεροι οπαδοί της Μαν Γιουν είστε στο κόσμο σας. Ούτε ένα απλό άρθρο δε μπορείτε να διαβάσετε και να καταλάβετε τη λεεί (επαναλαμβάνω ότι ΑΜΦΙΒΑΛΩ κατά πόσο διάβασες το άρθρο)

Υ.Γ Δε θα μπω καν στη διαδικασία να κρίνω τ άρθρο. Διαβάζοντας κάποιος ΜΟΝΟ τ εξής " Η ζημία θα ανέλθει (πρόχειρα) στα 50.000.000 ευρώ από πριμ της UEFA, εισπράξεις εισιτηρίων, μάρκετινγκ των αγωνιστικών ημερών. Μικρό το κακό για μία εταιρία με 90.000.000 ευρώ στην τράπεζα." μπορεί να καταλάβει πόσο ΤΣΟΠΑΝΗΣ είναι ο αρθρογράφος

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τον  :pipa1: :pipa1: :pipa1: ο Μοουρίνιο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τον  :pipa1: :pipa1: :pipa1: ο Μοουρίνιο...
Έχει κάνει κηδείες η Γουεστ Μπρομ στην έδρα της. Ισοπαλία από τη Λίβερπουλ, τώρα από τη Τσέλσι.
Και η κορυφή είναι ως εξής

Τσέλσι 57
Άρσεναλ 55
Σίτυ 54
Λίβερπουλ 50

Και σήμερα θα είχαμε και ντέρμπι σε άλλες εποχές. Αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουμε. Η Άρσεναλ ΑΝ δε ρίξει 3 στη ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ θα πρέπει αν δει τι φταίει. Αν πάνε κ τ άλλα ματς στο προβλεπέ τότε θα έχουμε
Άρσεναλ 58
Σίτυ 57
Τσέλσι 57
Λίβερπουλ 53

Κοινώς; ΣΦΑΓΗ κοινώς

Άντε να βάλω και 2 αρθράκιά

Το πρώτα

(βέβαια θα διαφωνίσω εγώ. Απλά θεωρώ ότι το ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ τ DNA  της. Πέρασε η επίδραση του φαρμάκου που λεγόταν τσίχλας και ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα όπως πριν από 23 χρόνια)

και

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μακάρι να μην το πάρει η τσέλσι αλλα μάλλον εκεί θα πάει όπως είχα προβλέψει από το καλοκαίρι ο τίτλος :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Είναι νωρίς ακόμα φίλε, κάθε αγωνιστική είναι κρίσιμη. Ειδικά το χθεσινό ήταν ηχηρό  :s&m_1: :s&m_1:
jose-mourinho.jpg

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ πιστεύω ότι θα πάει προς Άρσεναλ μεριά και ας έχασε με τέτοιο σκορ από τη Λίβερπουλ. Αλλα από την άλλη όταν η διαφορά είναι στον πόντο και δη στο Αγγλικό πρωτάθλημα τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουε είναι να μαντεύουμε.

Ρε τύπε, να σου πω κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ φιλικά;
Τ έχω παραξηλώσει;  :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Εγώ πιστεύω ότι θα πάει προς Άρσεναλ μεριά και ας έχασε με τέτοιο σκορ από τη Λίβερπουλ. Αλλα από την άλλη όταν η διαφορά είναι στον πόντο και δη στο Αγγλικό πρωτάθλημα τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουε είναι να μαντεύουμε.
Τ έχω παραξηλώσει;  :grin:

Ασχολείσαι το ίδιο ή και περισσότερο με τους απέναντι, κατεβατά ολόκληρα. Σου το λέω εντελώς φιλικά γιατί δεν βλέπω τον λόγο να γίνεται κάτι τέτοιο, άστους στο άγχος τους και την πίκρα τους. Α! Και κάτι άλλο: Έτσι φαίνεται σαν να είσαι περισσότερο αντι-United απ' ότι είσαι LFC.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ασχολείσαι το ίδιο ή και περισσότερο με τους απέναντι, κατεβατά ολόκληρα. Σου το λέω εντελώς φιλικά γιατί δεν βλέπω τον λόγο να γίνεται κάτι τέτοιο, άστους στο άγχος τους και την πίκρα τους. Α! Και κάτι άλλο: Έτσι φαίνεται σαν να είσαι περισσότερο αντι-United απ' ότι είσαι LFC.
Η αλήθεια είναι η εξής. Όταν κατά τα τέλη Σεπτεμρβίου είχα καταλάβει πως θα είναι η χρονιά της Γιουν μπήκα και θέλωντας να πικάρω κάποιους έγραψα πως θα κάνει πορεία μικρομεσαίας ομάδας και πως ο Μόγιες απλά δ τ έχει. Τότε υπήρξαν μερικοί που με διάφορες φωτογραφίες και γράφοντας κάτι απίθανα του στυλ "ο Μόγιες έχει δείξει έργο στην Έβερτον" ή μετά από κάποια ευρείας νίκη "η ομάδα ξεμπούκωσε και τώρα θα δουν την πραγματική Γιουνάιτεντ" εγώ απλά έκανα υπομονή. Τώρα όμως το λοιπόν που η Γιουν είναι -10 από τη 4η θέση και -7 από την έξοδο στην Ευρώπη είπα και εγώ να παρω λίγο τ αίμα μου πίσω.

Τα πρόσφατα κατεβατα που λες έχουν να κάνουν
1ον Τ ότι ο Μάτα ΔΕΝ χρειαζόταν στη Μαν Γιουν, αλλού είναι το πρόβλημά της
2ον Ότι ΑΝ δε βγει Ευρώπη τότε υπάρχει κίνδυνος ΚΑΙ να χάσει κάποιους από τους λίγους ποιοτικούς παίκτες που της έχουν μείνει και να μη μπορέσει να τους αναπληρώσει μ άλλους.

Αυτά

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Η αλήθεια είναι η εξής. Όταν κατά τα τέλη Σεπτεμρβίου είχα καταλάβει πως θα είναι η χρονιά της Γιουν μπήκα και θέλωντας να πικάρω κάποιους έγραψα πως θα κάνει πορεία μικρομεσαίας ομάδας και πως ο Μόγιες απλά δ τ έχει. Τότε υπήρξαν μερικοί που με διάφορες φωτογραφίες και γράφοντας κάτι απίθανα του στυλ "ο Μόγιες έχει δείξει έργο στην Έβερτον" ή μετά από κάποια ευρείας νίκη "η ομάδα ξεμπούκωσε και τώρα θα δουν την πραγματική Γιουνάιτεντ" εγώ απλά έκανα υπομονή. Τώρα όμως το λοιπόν που η Γιουν είναι -10 από τη 4η θέση και -7 από την έξοδο στην Ευρώπη είπα και εγώ να παρω λίγο τ αίμα μου πίσω.

Τα πρόσφατα κατεβατα που λες έχουν να κάνουν
1ον Τ ότι ο Μάτα ΔΕΝ χρειαζόταν στη Μαν Γιουν, αλλού είναι το πρόβλημά της
2ον Ότι ΑΝ δε βγει Ευρώπη τότε υπάρχει κίνδυνος ΚΑΙ να χάσει κάποιους από τους λίγους ποιοτικούς παίκτες που της έχουν μείνει και να μη μπορέσει να τους αναπληρώσει μ άλλους.

Αυτά

Ναι ρε μαν, δεν σε κατηγόρησα για κάτι, απλά σου είπα κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Θα πω δυο πραγματάκια

1ον. ΓΙΑΤΙ δεν έφυγες ρε; Να μας απαλάξεις και από την παρουσία σου; Γαμημένε. Έκανες μια σκέψη. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ τη πουτάνα

2ον Για να καταλάβουν μερικοί Γιουναϊτάδες. Ο Σκτρλ, που για τα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ είναι ένας ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ αμυντικό ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ να φύγει από τη Λίβερπουλ; Ο λόγος; Όχι φυσικά ότι δε πληρωνόταν καλά, ΑΛΛΑ γιατί η ομάδα απέτυχε 2 απανοτές σεζόν να βγει Ευρώπη. Αυτό και μόνο θα πρέπει ν ήταν ο μπούσουλάς σας όταν λέτε "σιγά και αν δε βγούμε Ευρώπη δε χάλασε ο κόσμος".

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Θα πω δυο πραγματάκια

1ον. ΓΙΑΤΙ δεν έφυγες ρε; Να μας απαλάξεις και από την παρουσία σου; Γαμημένε. Έκανες μια σκέψη. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ τη πουτάνα

2ον Για να καταλάβουν μερικοί Γιουναϊτάδες. Ο Σκτρλ, που για τα δεδομένα της Πρέμιερ Λιγκ είναι ένας ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΣ αμυντικό ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ να φύγει από τη Λίβερπουλ; Ο λόγος; Όχι φυσικά ότι δε πληρωνόταν καλά, ΑΛΛΑ γιατί η ομάδα απέτυχε 2 απανοτές σεζόν να βγει Ευρώπη. Αυτό και μόνο θα πρέπει ν ήταν ο μπούσουλάς σας όταν λέτε "σιγά και αν δε βγούμε Ευρώπη δε χάλασε ο κόσμος".

Ρε τύπε, να σου πω κάτι ΕΝΤΕΛΩΣ φιλικά;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
μακάρι να μην το πάρει η τσέλσι αλλα μάλλον εκεί θα πάει όπως είχα προβλέψει από το καλοκαίρι ο τίτλος :S

Είναι νωρίς ακόμα φίλε, κάθε αγωνιστική είναι κρίσιμη. Ειδικά το χθεσινό ήταν ηχηρό  :s&m_1: :s&m_1:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1795759_937800586260158_1775764010_n.jpg

εγώ βλέπω να νικάει η γιουνάιτεντ πάντως σήμερα  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1795759_937800586260158_1775764010_n.jpg

εγώ βλέπω να νικάει η γιουνάιτεντ πάντως σήμερα  ;)
Θα πει κάποιος "τα ντέρμπι είναι ντέρμπι και δε μπορείς να κάνεις προβλέψεις". Ντέρμπι ήταν το ματς με τη Σίτυ εκτός και ρούφηξε 4. Ντέρμπι ήταν και το ματς με την Τσέλσι πάλι ΕΚΤΟΣ και ρούφηξε 3. Στο ματς με την Λίβερπουλ στάθηκε καλά και έχασα μόλις μ ένα γκολ, αλλά τότε ο Ρότζερς ακόμα ψαχνόταν να βρει τη διάταξη της ομάδας. ΑΝ η Άρσεναλ δε βάλει 3 στη Μαν Γιουν θα πρέπει να ψαχτεί.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δε θα μπορέσω να δω ή ν ακούσω καένα ματς, αφού τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 4 το πρωί εδω που είμαι. Η Τηλεόραση δείχνει το Άρσεναλ- Μαν Γιουν. Αλλά ΑΝ έχει νικήσει η Λίβερπουλ (μάγκες ξέρετε αν θα γίνει τελικά το ματς γιατί κάπου διάβασα ότι πάει σ αναβολή λόγο απεργίας) και έχει χάσει με βαρύ σκορ η Μαν Γιουν τ λέω από τώρα σ όλους τους Γιουναϊτάδες (σοβαρούς και μαλάκες) που είτε μπαίνουν και γράφουν ή απλά είναι κρυμένοι στα λαγούμια τους. ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΩ. Είπα και ελαλησα και αμαρτία ουκ έχω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αναβλήθηκε το Manchester City FC - Sunderland AFC λόγω αέρα

1622840_10151832503466901_1060495212_n.jpg