gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Άντε πάλι. Ο Μοουρίνιο θέλει να δουλεύει με παίκτες σκυλιά. Με επιθετικούς που θα γίνονται και αμυντικά χαφ στην ανάγκη. Ο Μάτα ΔΕΝ είναι τέτοιος παίκτης γι αυτό και ήταν στον πάγκο και γι αυτό λέω πως ήταν ΠΑΓΚΙΤΗΣ. Από την άλλη όμως η Μαν Γιουν είχε και ΕΧΕΙ ανάγκη ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΚΥΛΙΑ. Ενώ ήτα ΦΟΥΛ στην επίθεση και στο κέντρο και άμυνα ήταν και ΕΙΝΑΙ σκέτο χωνί ο παπάρας ο Μόγιες πήγε και έσκασε 45μύρια για έναν παίκτη που δεν έχει σταθερή παρουσία στην ομάδα του (άλλες φορές πάγκο, μερικές φορές και εξέδρα). Με 45 μύρια ο "προπονηταράς" Μόγιες τσιμπούσε το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3-4 παίκτες σε άμυνα και κέντρο (πάντα οι αμυντικογενείς παίκτες είναι πιο φθηνοί από τους επιθετικογενείς) δυνάμωνε την άμυνά του που είναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και θα είχε προοπτικές να κυνηγήσει την έξοδό του στην Ευρώπη μέσω Γιουρόπα.Έχω πεθάνει στα γέλια με το κράξιμο σου,αλλά από που κ ως που παγκίτης ο Μάτα;
Επειδή εκεί τον είχε ο προπονηταράς Μουρίνιο;
Εδώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ να κάνει αυτό που έκανε ο Ρότζερς. Που πλέον τον αρχηγό τον έχει στην άμυνα σα 3 κεντρικό αμυντικό μπροστά απ τους άλλους 2 για να καταφέρει να βελτιώσει τη παιδαριώδη άμυνά του. Και επειδή ο αρχηγός έχει και καλή πάσα ΕΙΔΙΚΑ στο ματς με την Άρσεναλ αυτό που έβλεπες ήταν πως η μπάλα στην άμυνα όταν η Λίβερπουλ αποκτούσε κατοχή οι παίκτες προσπαθούσαν να βρουν τον αρχηγό ο οποίος με τη μια τη περνούσε στον Κουτίνιο που έχει κάθετη πάσα φαρμάκι.
Ο "προπονηταράς" Μόγιες αντί να περάσει τον Μάτα, που ΟΝΤΩΣ έχει κάθετη πάσα, στον άξονα και ν έχει μπροστά του Πέρσι και Ρούνει (που είναι και σκυλι ο πούστης γι αυτό τον θέλει ο Μου) και να παίξει με τη μπάλα κάτω τον έχει βάλει στα φτερά και.....81 γιόμες η Μαν Γιουν.
Ξαναλέω πως ΝΑΙ τον Μάτα τον λέω παγκίτη γιατί ΕΚΕΙ τον είχε ο Μου. Φυσικά και είναι καλός παίκτης και πως όταν πάρει παιχνίδια στα πόδια του θα μπορέσει να σταθεί καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ΑΛΛΑ
1ον η Μαν Γιουν ήθελε να βελτιώσει ΑΛΛΑ πράγματα
2ον εκεί που τον έχει βάλει ο Μόγιες ΑΚΥΡΩΝΕΙ τη πάσα που έχει