Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δεν επιμένω...γιατί δεν ξέρω την προϊστορία....και φίλε ταράτσα...αν και το πρωτάθλημα στην Αγγλία θα πάει σίγουρα σε λιμάνι...αυτό δεν θα είναι του Μάντσεστερ....αλλά του Λίβερπουλ....

Ρε μαλάκα...το 2ο γκόλ του Θρύλου σήμερα...ο Τεν Κάτε...το έδειχνε στους παίχτες του...για να το κάνουν και αυτοι...αλλά κομματάκι δύσκολο...με...Μελίσση αμυντικό χάφ (στη θέση του Ντούντου) και Μάντζιο μπροστά (στη θέση του Ντιόγκο...)!!! :2funny: :2funny: :2funny:

7/2/2009.....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε καραγκιοζακο αντε πες μας τι ομαδα εισια κι ελα να μιλησουμε..κι εσυ οταν η μπαρτσελονα εφτασε να τρωει 3 πουτσες στη σειρα και η διαφορα στους 4 παω στοιχημα οτι ειπες οτι κι εγω...αλλα και παλι στο χερι μου ειναι ρε βλακα..4 ποντους μπροστα ειμαι..για να παρεις πρωταθλημα θελεις 9 στα 9 κι εγω να κανω 2 γκελες ακομα..εχτες εχασα επειδη δεν ειμαστε φορμαρισμενοι?με 10 παικτες απο το 15?χαχαχαχα.τα θες και τα λες?οι ομαδες σε ενα πρωταθλημα πρεπει να ναι φορμαρισμενες παντα..εσυ με 2 ηττες ειδες οτι η μαντσεστερ δεν ειναι φορμαρισμενη?τοσο μυρωδιας εισαι...τους βαθμους ρε μυρωδια τους εχασες με τοντ ζεραρντ μεσα..επαιζε και στα 2 ματς με στοουκ..και με τη φουλαμ στο πρωτο ματς..και εμ τη γουεστ χαμ..ασε τις δικαιολογιες ρε νουμερο..σε ενα παικτη στηριζεται η ομαδαρα σου?η μαντσεστε επαιξε 2 μηνες χωρις τον ροναλντο...1 μηνα χωρις τον ρουνευ..1 μηνα χωρις τον φερντιναντ...ειπαμε τπτ?αλλα οταν εισαι λιγος...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε πότο αγόρι μου.....
θα στείλω μια επιστολή στην πρίμιερ να το πάρει το πρωτάθλημα η μαν γιου για να μην αυτοκτονήσεις.
έλεος.
βρες μια γκόμενα να γαμήσεις....
η ζωή είναι ωραία.
ασχολήσου και με κάνα μουνί, το πτυχίο σου............
έλεος δλδ.
είσαι έλληνας και ξυπνάς και κοιμάσαι με την έγνοια της μαν γιου.......
Εν πάση περιπτώσει βάρα και καμμιά μαλακία παραπάνω.......

Η μπάλλα είναι για περνάει η ώρα μας και να κάνουμε το χαβαλέ μας.

εχω δει μαλάκες και μαλάκες κολληματίες με το γαύρο, το βάζελο, αλλά τέτοιο κόλλημα ούτε ο Ταράτσας που είναι και Βρεττανός υπήκοος....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε περσονα επειδη ασχολουμαι με την μαντσεστερ παει να πει οτι δενε χω γκομενα η οτι δεν ασχολουμαι με το πτυχιο μου?πας καλα δλδ?και γκομενα εχω και το πτυχιο μου μια χαρα παει και τα μαθηματακια μου κανω να βγαινει το χαρτζιλικι και το μπασκετακι μου παιζω...απλα εχω ενα κολλημα ν ασχολουμαι με τη μαντσεστερ..ισως γιατι στηνελλαδα ποδοσφαιρικα δνε με γεμιζει καμια ομαδα..εσενα το προβλημα σου πραγματικα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
..εχω δει μαλάκες και μαλάκες κολληματίες με το γαύρο, το βάζελο, αλλά τέτοιο κόλλημα ούτε ο Ταράτσας που είναι και Βρεττανός υπήκοος....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
μαλλον εχασες το καλλιτερο. χθες το πρωι [size=33pt]στις 4 τα ξημερωματα[/size] ανοιχθηκε θρεντ για το αν θα γινει καινουριο γηπεδο στη φιλαδελφεια..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
:2funny: :2funny: :2funny:

Kανας Αεκτζης θα ταν που εβλεπε παλι στον υπνο του οτι επαιρνε πρωταθλημα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε καριόλη άντρα είσαι άκουπος αλλά εχεις και γαμώ τα χιούμορ....
Θα ξανακάνουμε τον ίδιο διάλογο? :rolleyes:
ρε περσονα επειδη ασχολουμαι με την μαντσεστερ παει να πει οτι δενε χω γκομενα η οτι δεν ασχολουμαι με το πτυχιο μου?πας καλα δλδ?και γκομενα εχω και το πτυχιο μου μια χαρα παει και τα μαθηματακια μου κανω να βγαινει το χαρτζιλικι και το μπασκετακι μου παιζω...απλα εχω ενα κολλημα ν ασχολουμαι με τη μαντσεστερ..ισως γιατι στηνελλαδα ποδοσφαιρικα δνε με γεμιζει καμια ομαδα..εσενα το προβλημα σου πραγματικα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι
Μην μασάς poto!Έφαγε τον Ταράτσα και τώρα προσπαθεί να εξαφανίσει και τους υπόλοιπους οπαδούς της Μάντσεστερ! :uglystupid:

Επισκέπτης
ρε καραγκιοζακο αντε πες μας τι ομαδα εισια κι ελα να μιλησουμε..κι εσυ οταν η μπαρτσελονα εφτασε να τρωει 3 πουτσες στη σειρα και η διαφορα στους 4 παω στοιχημα οτι ειπες οτι κι εγω...αλλα και παλι στο χερι μου ειναι ρε βλακα..4 ποντους μπροστα ειμαι..για να παρεις πρωταθλημα θελεις 9 στα 9 κι εγω να κανω 2 γκελες ακομα..εχτες εχασα επειδη δεν ειμαστε φορμαρισμενοι?με 10 παικτες απο το 15?χαχαχαχα.τα θες και τα λες?οι ομαδες σε ενα πρωταθλημα πρεπει να ναι φορμαρισμενες παντα..εσυ με 2 ηττες ειδες οτι η μαντσεστερ δεν ειναι φορμαρισμενη?τοσο μυρωδιας εισαι...τους βαθμους ρε μυρωδια τους εχασες με τοντ ζεραρντ μεσα..επαιζε και στα 2 ματς με στοουκ..και με τη φουλαμ στο πρωτο ματς..και εμ τη γουεστ χαμ..ασε τις δικαιολογιες ρε νουμερο..σε ενα παικτη στηριζεται η ομαδαρα σου?η μαντσεστε επαιξε 2 μηνες χωρις τον ροναλντο...1 μηνα χωρις τον ρουνευ..1 μηνα χωρις τον φερντιναντ...ειπαμε τπτ?αλλα οταν εισαι λιγος...
τελικα ο περσονας εχει δικιο εκτος απο μεγαλος καραγκιοζης εισαι και μεγαλος μαλακας!! το να πας να γαμησεις δεν ειναι ντροπη οσο για τα υπολοιπα η πουτσα που εφαγες σε εχει πονεσει αγορι μου το καταλαβαινω. οσο για το πρωταθλημα μην ταραζασεσαι θα το παρεις.οσο για ποια ομαδα ειμαι απο αυτες που ανεφερες ολες ειναι πανω απο το μπουρδελο σου που στη  ευρωπη φανηκε μετα απο 30 χρονια που ηταν πριν το 99;

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα κολλημα μαζί σου...
με τους κολληματίες έχω το πρόβλημα....
ανεξαρτήτως κολλήματος......
ερώτηση χωρίς υποννοούμενο.......
η κοπελιά σου τα πάει καλά με τη μπατζεστερ;

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλλον εχασες το καλλιτερο. χθες το πρωι [size=33pt]στις 4 τα ξημερωματα[/size] ανοιχθηκε θρεντ για το αν θα γινει καινουριο γηπεδο στη φιλαδελφεια..

τελικά πότε θα γίνει καινούργιο γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια;

είναι και αυτό ένα μέγα εσωτερικό ζήτημα της χώρας....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
βοδο επειδη εισαι εμγαλος καραγκιοζης...θες να μιλησουμε που ηταν η μαντσεστερ πριν το 99?το 68 που πηρε το ευρωπαικο που ηταν ρε μαλακισμενο η λιβεπρουλ?το 99 ειχε ηδη 5 πρωταθληματα ενω η λιβεπρουλ 0 απο το 90 και μετα...ποσα ευρωπαικα εχει η μπαρτσελονα ρε μαλακα?ποιος σε πιπωσε περσυ?ποιος πιπωσε την μπαγερν μοναχου ρε αρχιδακο το 99?ΑΝΤΕ ΓΜΑΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΟΕ ΟΕ..ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ 3 ΚΑΦΕΝΕΙΑ!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
φυσικα..την εχω κανει κι αυτη μαντσεστερ.καθεται και χαζευει τον κριστιανο και ολα καλα..χαχα..δεν νομιζω οτι ειναι κακο ρε περσονα που αγαπαω μια ομαδα με παθος...με τον αρη δεν ειμαι τοσο κολλημενος..με τη μαντσεστερ ειμαι και το παραδεχομαι και δεν εχω και προβλημα..δικαιωμα μου ειναι στο φιναλε

Επισκέπτης
βοδο επειδη εισαι εμγαλος καραγκιοζης...θες να μιλησουμε που ηταν η μαντσεστερ πριν το 99?το 68 που πηρε το ευρωπαικο που ηταν ρε μαλακισμενο η λιβεπρουλ?το 99 ειχε ηδη 5 πρωταθληματα ενω η λιβεπρουλ 0 απο το 90 και μετα...ποσα ευρωπαικα εχει η μπαρτσελονα ρε μαλακα?ποιος σε πιπωσε περσυ?ποιος πιπωσε την μπαγερν μοναχου ρε αρχιδακο το 99?ΑΝΤΕ ΓΜΑΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΟΕ ΟΕ..ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ 3 ΚΑΦΕΝΕΙΑ!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ρε μαλακα κατααρχην η γκομενα το ξερει οτι τα εχετε. δευτερον ξεκιναμε με τη λιβερπουλ ρε παλιομαλακισμενο οταν φτασεις τα ευρωπαικα τα ξαναλεμε. στην ευρωπη απο το 68 και μετα ποτε εμφανιστηκες καραγκιοζακο. παμε στη μπαγερ ρε μαλακα την επομενη δεν σε πιπωσε μεσα εξω και το μετα το σηκωσε και κατα δευτερον ρε παλιομαλακισμενο αγαμητο ποσα ευρωπαικα εχει η μπαγερ και ποσα η πουστομαδα σου; αντε γΑαμησου λοιπον που βγαζεις και γλωσσα οταν φτασεις τους ευρωπαικους τιτλους και των δυο τα ξαναλεμε αγαμητο παιδακι.ποτο ποσο ΜΑΛΑΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ μπορει να εισαι τελικα. !!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
μαλακισμενο η πουτσα απο τη τεσαρα ακομα σε ποναει το καταλαβαινω ειναι πολλα τα τεσερα :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
απο ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ τι να περιμενει κανεις.....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε μαλακα κατααρχην η γκομενα το ξερει οτι τα εχετε. δευτερον ξεκιναμε με τη λιβερπουλ ρε παλιομαλακισμενο οταν φτασεις τα ευρωπαικα τα ξαναλεμε. στην ευρωπη απο το 68 και μετα ποτε εμφανιστηκες καραγκιοζακο. παμε στη μπαγερ ρε μαλακα την επομενη δεν σε πιπωσε μεσα εξω και το μετα το σηκωσε και κατα δευτερον ρε παλιομαλακισμενο αγαμητο ποσα ευρωπαικα εχει η μπαγερ και ποσα η πουστομαδα σου; αντε γΑαμησου λοιπον που βγαζεις και γλωσσα οταν φτασεις τους ευρωπαικους τιτλους και των δυο τα ξαναλεμε αγαμητο παιδακι.ποτο ποσο ΜΑΛΑΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ μπορει να εισαι τελικα. !!!!!!!!!!!!!!
κι ο αρχιδακος κολοτουμπας συνεχιζει..πριν μας ελεγες που ηταν η μαντσεστερ πριν το 99..τωρα απο τ0 68 και μετα..ρε πηρα το πρωτο ευρωπαιο στο νησι?η λιβερπολυ που ηταν μεχρι το 70?που ηταν απο τ ο90 ως το 2005 ρε μουνοπαακι?εεεεεε?στ αρχιδια μου τα πρωταθλητριων σου ρε οταν επαιζες με αντιπαλο τον βαζελο και τον ερυθρο αστερα...εγω τσαμπιονς λιγκ εχω 2...ποια μπαγερν βρε πουστρακο..ακοαμ σε τσουζει η ψωλια ρε στον τελικο?που ειναι ρε κακομοιρε η μπαγερν?ουεφα δεν επαιζε περσυ?και εφαγε 4αρα απο καποια ζενιτ?χαχαχα..ουτε καν πρωτη σοτ χωριο δνε μπορει να ναι ρε μλκ..την περναει η χερτα που φαγε 4 απο τον τοροσιδη και τον ντιογο..η μπαγερν εχει 4 ευρωπαικα..προπολεμικα τα 3 κι αυτηνης..οταν καποια ομαδα μπορουσε να παρει 3 στη σειρα..γιατι συγχρονα εφαγε μια ψωλια απο τη μαντσεστερ που μαλλον αυτη και οσες εχει φαει η λιβερπουλ σε εκαναν αντιμαντσεστερ..και εμτα ηρθε και η περσινη ψωλια στη μπαρτσελονιτσα κι αντε γεια!!!!!!διαλεξε ρε πελατη ποιο απο τα 3 μπουρδελα που υποστηριζεις θες να ρθει στον τελικο να το κερασουμε πουτσα να καταλαβεις ποια ειναι η μαντσεστερ..αντε πελατη..εσυ ρε μλκ που θα κρινεις εμενα αν εχω γκομενα εχεις?γαμας αερτα? μηπως γαμας με τον κωλο?μαλλον αυτο αφου εισαι και κωλοτουμπας..δεν ξανασχολουμαι με την παρτυ σου ρε..σαλιγκαρι ησουν και θα εισαι...μολςι αρχισουν οι πουτσες θα σε ψαχνουμε παλι!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΜΑΙΣΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ το παληκάρι άκουσε τις συμβουλές σου και πριν λίγες μέρες πήγε Φυλής και γάμησε(έγραψε και στο ημερήσια ενημέρωση αν θυμάμαι καλά...!!!) :grin:
Αλλά τελικά έχει τόσο σπέρμα συσσωρευμένο στον εγκέφαλο που η περίπτωσή του είναι μη αναστρέψιμη... :jerking:
Keep  :jerking: poto :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom