Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΚΑΙ ΔΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ...οταν παιρναμε ευρωπαικο το 68 η λιβερπουλ δεν επαιζε καν στο ουεφα!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ..ΥΠΟΜΟΝΗ..-4 ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...

το 68 δεν παίρνατε.......
κάποιος άλλος έπαιρνε..... τότε ο πατέρας σου σε είχε ακόμα σε υγρή κατάσταση.....

άκου παίρναμε.............

Υ.Γ.
όταν βλέπεις τσόντα και χύνει ο πορνοστάρ λογικά πρέπει να πανηγυρίζεις από τον καναπέ....
δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση με τα κατορθώματα άλλων...........

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα οι δικοι σας πως πανηγυρισαν χτες το γκολ?γκολ στο 92 ειναι και τα 2..γκολ που κρατανε τις ομαδες στον τιτλο..δλδ πως θες να τα πανηγυρισουν ρε φιλε?συν οτι το δικο μας ειναι μια γκολαρα απο εναν πιτσιρικα που δεν εχει ξαναπαιξει ποτε στο αγγλικο πρωταθλημα...η κωλοφαρδια μετα το σημερινο ματς θεωρεις οτ ιτελειωσε?σημερα αρχισε ρε φιλε...δεν ειμασταν κωλοφαρδοι ποτε..ικανοι ειμασταν..αλλωστε εμεις στο 90 εχουμε παρει 4 ματς ενω η λιβερπουλ 9...απλα πραγματα...και σημερα παιζαμε χωρις 5 βασικους..ετσι απλα το λεω..εσεις λειπει ενας ζεραρντ και ανακατωνετε το συμπαν..

μπουλ λεω να το δωσω το 20αρικο να γαμησω το κολο σου..ψηνεσαι πουστρακο?

ακριβως επειδη εχετε μεινει ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ!!!!θα φτασουμε 2030 δεν θα χετε παρει τπτ κι ακομα θα νομιζετε οτι ειστε η ιστοριοτερη ομαδα στο συμπαν!!ΞΥΠΝΑΤΕ

τώρα ειλικρινά.....
εμένα αυτό που παρουσιάζει η λίβερπουλ δε με πείθει...
εάν εσένα σε πείθει αυτό που παρουσιάζει η ομάδα σου....
τι να πω.... βλέπουμε διαφορετικά αθλήματα.......

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
μπουλ λεω να το δωσω το 20αρικο να γαμησω το κολο σου..ψηνεσαι πουστρακο?
Πες μου που θες να βρεθούμε και σε 15' θα είμαι εκεί...αλλά να ξέρεις καμπανάκια και μαλακίες δεν έχει... :-*

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
παιρναμε...εγω ταυτιζομαι με την ομαδα που υποστηριζω..οπως και δισεκατομυρια αλλοι σε ολο τον κοσμο..εσυ δλδ στην ελλαδα αν παρει πρωταθλημα η ομαδα σου θα πεις το σηκωσανε ε?χαχαχαχαχα...

με την μπαρτσα δεν ηθελα να πεσουμε..και καλα να μασταν...οσο για σημερα..με μεσο ορο ηλικιας 22 χρονων και μια αμυνα που δεν εχει ξαναπαιξει ποτε και τον μασεδα λυση αναγκης μονο επιτυχια ειναι αυτο το 3-2...

και ακομα δεν απαντησες περι πανηγυρισμων...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
οχι ρε περσονα..η μαντσεστερ ειναι ανεμικη απο το ματς με την ιντερ..ομως ξερω οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο τις αλλες στην αγγλια και αυτο θα παιξει ρολο τελικα στο να παρει το πρωταθλημα...απλα πραγματα..το τσαμπιονς λιγκ τωρα με τετοια εικονα μπορει να παει τελικο λογω κληρωσης..αλλα αν εχει κι εκει τετοια εικονα δεν θα παει πουθενα..αλλα να σου πω κατι..με τη λιβερπολυ ηταν το μοναδικο ματς που κρινω τη μαντσεστερ...με τη φουλαμ επαιξε με 10 απο το 11 και 1-0 πισω..ποσες ομαδες στον κοσμοεχουν γυρισει τετοια ματς?σημερα επαιζε με -5 ΒΑΣΙΚΟΥΣ,ΟΙ 4 ΔΕ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ..ΟΠΟΤΕ ναι ηταν χαλια..αλλα κραταω τη νικη και τ αρχιδια που δειξανε να γυρισουν ενα τετοιο ματσ,με πρωτο και καλυτεροτον φλωρο οπως αποκαλειται...

υγ.μπουλ εισια ξυρισμενος?μην ερθω τσαμπα!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
οχι ρε περσονα..η μαντσεστερ ειναι ανεμικη απο το ματς με την ιντερ..ομως ξερω οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο τις αλλες στην αγγλια και αυτο θα παιξει ρολο τελικα στο να παρει το πρωταθλημα...απλα πραγματα..το τσαμπιονς λιγκ τωρα με τετοια εικονα μπορει να παει τελικο λογω κληρωσης..αλλα αν εχει κι εκει τετοια εικονα δεν θα παει πουθενα..αλλα να σου πω κατι..με τη λιβερπολυ ηταν το μοναδικο ματς που κρινω τη μαντσεστερ...με τη φουλαμ επαιξε με 10 απο το 11 και 1-0 πισω..ποσες ομαδες στον κοσμοεχουν γυρισει τετοια ματς?σημερα επαιζε με -5 ΒΑΣΙΚΟΥΣ,ΟΙ 4 ΔΕ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ..ΟΠΟΤΕ ναι ηταν χαλια..αλλα κραταω τη νικη και τ αρχιδια που δειξανε να γυρισουν ενα τετοιο ματσ,με πρωτο και καλυτεροτον φλωρο οπως αποκαλειται...

υγ.μπουλ εισια ξυρισμενος?μην ερθω τσαμπα!!!
Τον πούτσο μου πάντα τον περιποιούμαι...επι της ουσίας θα απαντήσεις?ή θα συνεχίζεις να κάνεις την πάπια??? :-*

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Ε ΑΜΑ ΞΥΡΙΖΕΙς ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΡΘΩ ΝΑΚΑΝΩ..ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

ΘΑ ΜΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ....ΣΤΟ ΑΝΦΙΛΝΤ..ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε πας καλα?εγω σου πα να δωσω το 20αρικο που μου προτεινες για τον κολο σου κι εσυ μου λες τον πουτσο σουξυριζεις..τι να ρθω να κανω λοιπον..αντε γεια ρε παρακμιακε σαλιγκαρε...ταν ευκαιρια για σας σημερα να εμφανιστειτε παλι..εβρεξε για λιγο..αλλα....

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΑΚΕΝΤΑ!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ρε πας καλα?εγω σου πα να δωσω το 20αρικο που μου προτεινες για τον κολο σου κι εσυ μου λες τον πουτσο σουξυριζεις..τι να ρθω να κανω λοιπον..αντε γεια ρε παρακμιακε σαλιγκαρε...ταν ευκαιρια για σας σημερα να εμφανιστειτε παλι..εβρεξε για λιγο..αλλα....

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΜΑΚΕΝΤΑ!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Ρε φίλε με προβλημάτισες τώρα...ειδικά ο ειρμός των σκέψεών σου και το πως τις αποτυπώνεις στα κείμενα σου μ'έχει εντυπωσιάσει!!!
Είμαι σίγουρος ότι εκτός απο μαθηματικά σπουδάζεις ταυτόχρονα και ετοιμολογία... :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εσυ εχεις σπουδασει στην παλινδρομηση παντως..σιγουρα...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μάγκες σεμνά...
επειδή εχω κάνει στροφή στην πγιότητα αρνούμαι να ξεκατινιαστώ μαζί σας....
Οσο λείπει η ταράτσα θα είμαι τύπος και υπογραμμός.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
είδες πώς πνηγύριζαν σήμερα μόλις έληξε ;

τρελλό γέλιο λέμε...
λες και είχαν κερδίσει το τσου λου......

Υ.Γ.
επί της ουσίας, θεωρώ ότι η κωλοφαρδία τελείωσε...
περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος και δύσκολα θα πάνε τελικό.....
περνουν πρωταθλημα με τη ψυχη στο στομα με μια λιβερπουλ με χιλια προβληματα και πανηγυριζει σα μαλακας. ενα παιχννιδι αδιαφορο ουσιαστικα που επαιξαν ελευθερα και εφαγαν τεσερα και μεσα στο ολντ τραφορτ. τετοια πουτσα ξεγυρισμενη δεν τη περιμεναν και εδειξαν ποσο τυχερη ειναι. αλλα η τυχη σιγα σιγα φευγει και οπως ειπα οι πουτσες θα ερθουν. με τη πορτο το θεωρουν ευκολο αλλα ξεχναν τη ψωλια τους ειχε ριξει. θα ειναι μεγαλη ξεφτιλα να αποκλειστουν απο τους πορτογαλους.οσο για το αγαμητο οταν λεει ομαδες σαν τη λιβερπουλ τη μπαρτσελονα και τη μπαγερ καφενεια απο εκει να καταλαβεις τη μπαλα βλεπει. παντως ας του δωσουμε λεφτα να παει να γαμησει γιατι ακομα και στα μπουρδελα που παει ολο σε αποτυχιες πεφτει ο μαλακας!!!!!ας του πει καποιος που να παει :boobies: :boobies:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
λοιπον μλκ δεν ειπα ποτε τη μπαρτσελονα καφενειο..ειπα τη μπαγερν..σ αρεσε η 5σφαιθρη ψωλια της βολσφμπυργκ?ποια χιλια προβληματα βρε παπαρα η λιβερπουλ?η μαντσεστερ επαιξε 2 μηνες χωρις ροναλντο..1 μηνα χωρις ρουνευ,1 μηνα χωρις μπερμπατοφ,1 μηνα χωρις φερντιναντ και παλι κερδιζε..προχτες επαιξε με -5 βασικους και παλι κερδισε παροτι επαιζε με μια πολυ καλη ομαδα..αλλα εσυ εισαι τοσο κομπλεξικος που μας λες οτι η λβερπουλ εχει χιλια προβληματα επειδη ελειψε 2 φοιρες ο τζεραρντ και μια ο τορρες..Οσο για την τυχη..εχεις παριε 9 ματς με γκολ στο 90 κι η μαντσεστερ 4..δες λοιπον καραγκιοζακο ποιος ειναι ο κωλοφαρδος..το σαββατο πως κερδισες?εμεις λεμε οτι το πρωταθλημα θα ταν ευκολο..εσεις λεγατε οτι θα το παρετε και βγαζατε γλωσσα..τωρα ειστε ευχαριστημενοι που το παλευετε ρε μαλακα?χαχαχαχαχαχα

οσο για την πορτο...απορω που ειδες οτι ειπαμε οτι ειναι ευκολη..ειναι η πιο βατη κληρωση που μπορουσαμε να χουμε..και επειδη παλι εισαι μαλακας κομπλεξικος τοτε η πορτο ειχε ομαδαρα και προπονητη τον μουριιο και η μαντσεστερ ψαχνοταν...τωρα τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα..και στο φιναλε εχεις 3 ομαδες να με γαμησεις αν παω τελικο..μην περιμενεις απο την πορτο ρε πουστρακο...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ωχ οι....μπεμπηδες....τελικα αντι για κουπες θα παρουν στο τελος ΣΟΥΠΕΣ!!!

Επισκέπτης
λοιπον μλκ δεν ειπα ποτε τη μπαρτσελονα καφενειο..ειπα τη μπαγερν..σ αρεσε η 5σφαιθρη ψωλια της βολσφμπυργκ?ποια χιλια προβληματα βρε παπαρα η λιβερπουλ?η μαντσεστερ επαιξε 2 μηνες χωρις ροναλντο..1 μηνα χωρις ρουνευ,1 μηνα χωρις μπερμπατοφ,1 μηνα χωρις φερντιναντ και παλι κερδιζε..προχτες επαιξε με -5 βασικους και παλι κερδισε παροτι επαιζε με μια πολυ καλη ομαδα..αλλα εσυ εισαι τοσο κομπλεξικος που μας λες οτι η λβερπουλ εχει χιλια προβληματα επειδη ελειψε 2 φοιρες ο τζεραρντ και μια ο τορρες..Οσο για την τυχη..εχεις παριε 9 ματς με γκολ στο 90 κι η μαντσεστερ 4..δες λοιπον καραγκιοζακο ποιος ειναι ο κωλοφαρδος..το σαββατο πως κερδισες?εμεις λεμε οτι το πρωταθλημα θα ταν ευκολο..εσεις λεγατε οτι θα το παρετε και βγαζατε γλωσσα..τωρα ειστε ευχαριστημενοι που το παλευετε ρε μαλακα?χαχαχαχαχαχα

οσο για την πορτο...απορω που ειδες οτι ειπαμε οτι ειναι ευκολη..ειναι η πιο βατη κληρωση που μπορουσαμε να χουμε..και επειδη παλι εισαι μαλακας κομπλεξικος τοτε η πορτο ειχε ομαδαρα και προπονητη τον μουριιο και η μαντσεστερ ψαχνοταν...τωρα τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα..και στο φιναλε εχεις 3 ομαδες να με γαμησεις αν παω τελικο..μην περιμενεις απο την πορτο ρε πουστρακο...
τη μπαγερ μαλακακο θες ακομα πολυ να φτασεις τους ευρωπαικους τιτλους που εχει οταν το κανεις τα ξαναλεμε καραγκιοζακο προς το παρον πουτσα στο κωλο!!! οσο για χθες μαλακα η πορτο η που δεν περιμενω σε εκανε ξεφτιλα μεσα στην αγγλια με την πιο ευκολη ομαδα πεσατε και παλι πουτσα!!!!!!!

Επισκέπτης
ποτο αν θες παντως λεφτα να γαμησεις μη ντραπεις πες το και ολοι θα συνεισφερουμε μιας και στα μπουρδελα που πας αποτυχια εισαι καραγκιοζακο :2funny: :2funny: :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ναι ρε βλακα..η μπαγερν εχει 4 και η μαντσεστερ 3.. 1 ολοκληρο ευρωπαικο..παναγια μου...πως θατην φτασω...και τι εγινε οταν επαιξαν τελικο ρε η μεγαλη μπαγερν με τημικρη μαντσεστερ?ποιος κλαιει?

πουτσα?2-2 ηρθε ρε..στην πορτογαλια ειναι διπλο...κατσε να δεις σημερα...και μετα μιλα...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
με την πιο ευκολη ομαδα δεν πεσαμε..επεσε η μπαρτσελονα και μετα η τσελσι...πολυ πιο ευκολες κληρωσεις...ειδικα της μπαρτσελονα...εδω της εβαλε 5 ο γραφιτε...ο μεσσι με τον ετο θα κωλωσουν?αλλα τοτε θα σαι μονο μπαρτσελονα...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πότο παλλικάρι μου είπα ότι δεν θα ξεκατινιαστώ ξανά για τις αγγλικές ομάδες και θα το πράξω.....

αλλά με αυτά που γίνονται και τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι είσαι ο ορισμός αυτού που λένε οι Εγγλέζοι
SORE LOSER.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom