Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ρε συ το παληκάρι άκουσε τις συμβουλές σου και πριν λίγες μέρες πήγε Φυλής και γάμησε(έγραψε και στο ημερήσια ενημέρωση αν θυμάμαι καλά...!!!) :grin:
Αλλά τελικά έχει τόσο σπέρμα συσσωρευμένο στον εγκέφαλο που η περίπτωσή του είναι μη αναστρέψιμη... :jerking:
Keep  :jerking: poto :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μπρουντζόβλαχε....σλτ γαμήσ ρε...παγούρ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
κι ο αρχιδακος κολοτουμπας συνεχιζει..πριν μας ελεγες που ηταν η μαντσεστερ πριν το 99..τωρα απο τ0 68 και μετα..ρε πηρα το πρωτο ευρωπαιο στο νησι?η λιβερπολυ που ηταν μεχρι το 70?που ηταν απο τ ο90 ως το 2005 ρε μουνοπαακι?εεεεεε?στ αρχιδια μου τα πρωταθλητριων σου ρε οταν επαιζες με αντιπαλο τον βαζελο και τον ερυθρο αστερα...εγω τσαμπιονς λιγκ εχω 2...ποια μπαγερν βρε πουστρακο..ακοαμ σε τσουζει η ψωλια ρε στον τελικο?που ειναι ρε κακομοιρε η μπαγερν?ουεφα δεν επαιζε περσυ?και εφαγε 4αρα απο καποια ζενιτ?χαχαχα..ουτε καν πρωτη σοτ χωριο δνε μπορει να ναι ρε μλκ..την περναει η χερτα που φαγε 4 απο τον τοροσιδη και τον ντιογο..η μπαγερν εχει 4 ευρωπαικα..προπολεμικα τα 3 κι αυτηνης..οταν καποια ομαδα μπορουσε να παρει 3 στη σειρα..γιατι συγχρονα εφαγε μια ψωλια απο τη μαντσεστερ που μαλλον αυτη και οσες εχει φαει η λιβερπουλ σε εκαναν αντιμαντσεστερ..και εμτα ηρθε και η περσινη ψωλια στη μπαρτσελονιτσα κι αντε γεια!!!!!!διαλεξε ρε πελατη ποιο απο τα 3 μπουρδελα που υποστηριζεις θες να ρθει στον τελικο να το κερασουμε πουτσα να καταλαβεις ποια ειναι η μαντσεστερ..αντε πελατη..εσυ ρε μλκ που θα κρινεις εμενα αν εχω γκομενα εχεις?γαμας αερτα? μηπως γαμας με τον κωλο?μαλλον αυτο αφου εισαι και κωλοτουμπας..δεν ξανασχολουμαι με την παρτυ σου ρε..σαλιγκαρι ησουν και θα εισαι...μολςι αρχισουν οι πουτσες θα σε ψαχνουμε παλι!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ [size=20pt]ΓΜΑΙΣΙΑ[/size] ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ
[move]:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[size=20pt]Poto Poto Poto[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ητθαν και οι βαζελοματζεστεραιοι....μαλλον τρεχοντας απο οτι διαβαζω...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
πραζαν τραο λιβερπουλ fuck Μ.UN.?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Poto κράτα γερά ρε! :rockon:
Έτσι κι αλλιώς οι βροχές θα σταματήσουν σε κάνα μήνα και τα σαλιγκάρια θα εξαφανισθούν πάλι! :grin:

Επισκέπτης
κι ο αρχιδακος κολοτουμπας συνεχιζει..πριν μας ελεγες που ηταν η μαντσεστερ πριν το 99..τωρα απο τ0 68 και μετα..ρε πηρα το πρωτο ευρωπαιο στο νησι?η λιβερπολυ που ηταν μεχρι το 70?που ηταν απο τ ο90 ως το 2005 ρε μουνοπαακι?εεεεεε?στ αρχιδια μου τα πρωταθλητριων σου ρε οταν επαιζες με αντιπαλο τον βαζελο και τον ερυθρο αστερα...εγω τσαμπιονς λιγκ εχω 2...ποια μπαγερν βρε πουστρακο..ακοαμ σε τσουζει η ψωλια ρε στον τελικο?που ειναι ρε κακομοιρε η μπαγερν?ουεφα δεν επαιζε περσυ?και εφαγε 4αρα απο καποια ζενιτ?χαχαχα..ουτε καν πρωτη σοτ χωριο δνε μπορει να ναι ρε μλκ..την περναει η χερτα που φαγε 4 απο τον τοροσιδη και τον ντιογο..η μπαγερν εχει 4 ευρωπαικα..προπολεμικα τα 3 κι αυτηνης..οταν καποια ομαδα μπορουσε να παρει 3 στη σειρα..γιατι συγχρονα εφαγε μια ψωλια απο τη μαντσεστερ που μαλλον αυτη και οσες εχει φαει η λιβερπουλ σε εκαναν αντιμαντσεστερ..και εμτα ηρθε και η περσινη ψωλια στη μπαρτσελονιτσα κι αντε γεια!!!!!!διαλεξε ρε πελατη ποιο απο τα 3 μπουρδελα που υποστηριζεις θες να ρθει στον τελικο να το κερασουμε πουτσα να καταλαβεις ποια ειναι η μαντσεστερ..αντε πελατη..εσυ ρε μλκ που θα κρινεις εμενα αν εχω γκομενα εχεις?γαμας αερτα? μηπως γαμας με τον κωλο?μαλλον αυτο αφου εισαι και κωλοτουμπας..δεν ξανασχολουμαι με την παρτυ σου ρε..σαλιγκαρι ησουν και θα εισαι...μολςι αρχισουν οι πουτσες θα σε ψαχνουμε παλι!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΜΑΙΣΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ
ρε αγαμητο πουστρακι αν θες λεφτα ελα να σου δωσω να πας να σε γαμησουν γιατι για να γαμας δεν σε βλεπω. και ξεκιναμε μαλακισμενο με τη ζενιτ αυτη την ομαδουλα που σε γαμησε φετος. οσο για τα υπολοιπα για να σταματησεις το παραλημα και οι δυο ομαδες λιβερπουλ μπαγερ εχουν περισοτερα ευρωπαικα απο το μπουρδελο σου!!!! αυτο δεν θες να το καταλαβεις οσο για φετος οι ψωλες αρχισαν απο το μαρτιο και με τη τεσαρα που εφαγες απο τη λιβερπουλ και το κωλαρακι σου ακομα τσουζει μαλακισμενο. και απο το ανετο πρωταθλημα που παραληρουσες οτι θα επερνες σου εχει παει το σκατο στο κωλο πουστρακι. και ακομα ειμαστε στον απριλιο περιμενε και οι πουτσες που θα τρως θα ερχονται η μια πισω απο την αλλη!!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
σαλιγκαρακι βοδο η ζενιτ σου ριξε 4 μπαλακια σε ημιτελικο ουεφα κι εμας μας κερδισε 2-1 σε ενα επισημο φιλικο..φοβερη συγκριση!!χαχα..η 5αρα απο τη βολφσμπουργκ σ αρεσε?

και παμε και στα της αγγλιας σαλιγκαρακια μου..οπως καταλαβατε εισαστε τοσο αχωνευτοι που ουτε ο θεος δεν θελει να παρετε πρωταθλημα οτι κι αν κανουμε εμεις για να το χαρισουμε..ποιος ειναι ο μασεδα?χαχαχα..αυτος που σας εκανε να παθετε 5 εμφραγματα εκει που ολοι ησασταν ετοιμοι στα πληκτρολογια να μπειτε να ραξετε παλι....

the champ are here!!

αντε γεια σαλιγκαρακι βοδο..cu in rome..αν δεν ερθει παλι η τσελσι..χαχαχαχα

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και απο το ανετο πρωταθλημα που παραληρουσες οτι θα επερνες σου εχει παει το σκατο στο κωλο πουστρακι.
είδες πώς πνηγύριζαν σήμερα μόλις έληξε ;

τρελλό γέλιο λέμε...
λες και είχαν κερδίσει το τσου λου......

Υ.Γ.
επί της ουσίας, θεωρώ ότι η κωλοφαρδία τελείωσε...
περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος και δύσκολα θα πάνε τελικό.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Υ.Γ.
επί της ουσίας, θεωρώ ότι η κωλοφαρδία τελείωσε...
περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος και δύσκολα θα πάνε τελικό.....
Μαύρα χάλια...έχω αρχίσει να σκέφτομαι να ποντάρω στην Πόρτο! :sunglasses:
Πολύ ωραία πάντως τα γκολ του Κριστιάνο!Καθάρισε...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
σαλιγκαρακι βοδο η ζενιτ σου ριξε 4 μπαλακια σε ημιτελικο ουεφα κι εμας μας κερδισε 2-1 σε ενα επισημο φιλικο..φοβερη συγκριση!!χαχα..η 5αρα απο τη βολφσμπουργκ σ αρεσε?

και παμε και στα της αγγλιας σαλιγκαρακια μου..οπως καταλαβατε εισαστε τοσο αχωνευτοι που ουτε ο θεος δεν θελει να παρετε πρωταθλημα οτι κι αν κανουμε εμεις για να το χαρισουμε..ποιος ειναι ο μασεδα?χαχαχα..αυτος που σας εκανε να παθετε 5 εμφραγματα εκει που ολοι ησασταν ετοιμοι στα πληκτρολογια να μπειτε να ραξετε παλι....

the champ are here!!

Να σ'πω...στη Φυλής δεν πάς να κάνεις μόνο οφθαλμόλουτρο για να έχεις εργόχειρο για το σπίτι... :jerking:βγάλε και κάνα 20αρικάκι απ'την κωλότσεπη να φύγουν τα φλόκια...δεν είν' κακό :grin:

Akapotos Kavalaris

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

the champ are here!!

οχι και αχωνευτη η λιβερπουλ
πας καλα ρε συ?η πιο ιστορικη ομαδα στο νησι?νεοπλουτοι γαμω την μαντσεστερ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μουνόσκυλα έφυγε ο Ταράτσα και την πληρώνει ο poto! :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
περσονα οι δικοι σας πως πανηγυρισαν χτες το γκολ?γκολ στο 92 ειναι και τα 2..γκολ που κρατανε τις ομαδες στον τιτλο..δλδ πως θες να τα πανηγυρισουν ρε φιλε?συν οτι το δικο μας ειναι μια γκολαρα απο εναν πιτσιρικα που δεν εχει ξαναπαιξει ποτε στο αγγλικο πρωταθλημα...η κωλοφαρδια μετα το σημερινο ματς θεωρεις οτ ιτελειωσε?σημερα αρχισε ρε φιλε...δεν ειμασταν κωλοφαρδοι ποτε..ικανοι ειμασταν..αλλωστε εμεις στο 90 εχουμε παρει 4 ματς ενω η λιβερπουλ 9...απλα πραγματα...και σημερα παιζαμε χωρις 5 βασικους..ετσι απλα το λεω..εσεις λειπει ενας ζεραρντ και ανακατωνετε το συμπαν..

μπουλ λεω να το δωσω το 20αρικο να γαμησω το κολο σου..ψηνεσαι πουστρακο?

ακριβως επειδη εχετε μεινει ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΧΩΝΕΥΤΟΙ!!!!θα φτασουμε 2030 δεν θα χετε παρει τπτ κι ακομα θα νομιζετε οτι ειστε η ιστοριοτερη ομαδα στο συμπαν!!ΞΥΠΝΑΤΕ

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ΚΑΙ ΔΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ...οταν παιρναμε ευρωπαικο το 68 η λιβερπουλ δεν επαιζε καν στο ουεφα!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ..ΥΠΟΜΟΝΗ..-4 ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαύρα χάλια...έχω αρχίσει να σκέφτομαι να ποντάρω στην Πόρτο! :sunglasses:
Πολύ ωραία πάντως τα γκολ του Κριστιάνο!Καθάρισε...
είναι τυχεροί που δεν πέτυχαν καμμιά μπάρτσα..... 2 3 σε κάθε παίγνιο θα μάζευαν με το πρόσωπο που παρουσιάζουν......
4 απ τη λίβερπουλ, 2 από άστον βίλλα.... αστον τσίχλα να κάνει φούσκες......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom