1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εσύ μιλάς ως ΑΕΚ, ή ως Μίλαν;Μιλάς ως Παναθηναικός ή ως Λίβερπουλ?
εσύ μιλάς ως ΑΕΚ, ή ως Μίλαν;Μιλάς ως Παναθηναικός ή ως Λίβερπουλ?
για ποιον λογο ειναι κωλοφαρδη η μανσεστερ?που στους 16 απο ιντερ-ρεαλ-πορτο-λυον-σπορτιγκ-ρομα-γιουβε πηρε ισως την πιο δυνατη?ε σειρα μας να παρουμε μια στα χαρτια ευκολη κλρωση...εγω λεω οτι ειναι τυχεροι οι 4 που ναι στην αλλη μερια που δεν θα παιξουνε με την μαντσεστερ μεχρι τον τελικο
Εγώ δεν μίλησα ως τίποτα!Για να πεις κάποιον "άκουπο" θα πρέπει η ομάδα σου να σαρώνει τους τίτλους και του αλλουνούνε να έχει να πάρει κούπα από τον καιρό της μπαρούτης!Άρα ήταν άστοχος ο χαρακτηρισμός σου όπως πολύ εύκολα καταλαβαίνεις!εσύ μιλάς ως ΑΕΚ, ή ως Μίλαν;
Ως πράκτορας του Κρόκους και μαθητούδι του [size=10pt]Πλέζουρα[/size] μίλησες...Εγώ δεν μίλησα ως τίποτα!Για να πεις κάποιον "άκουπο" θα πρέπει η ομάδα σου να σαρώνει τους τίτλους και του αλλουνούνε να έχει να πάρει κούπα από τον καιρό της μπαρούτης!Άρα ήταν άστοχος ο χαρακτηρισμός σου όπως πολύ εύκολα καταλαβαίνεις!
Καλημέρα συνάδελφε!Ως πράκτορας του Κρόκους και μαθητούδι του [size=10pt]Πλέζουρα[/size] μίλησες...
Σιλάνς και τα 2 σας...ράδιο αρβύλα ήταν το όλο θέμα...
Η γυναίκα μου...μπας και τη συλλάβουν τώρα με το νέο νόμο περι κουκουλοφόρων,να ησυχάσω κι εγώ ο κακομοίρηςΚαλημέρα συνάδελφε!
Τι μασκαριλίκια είναι αυτά στο άβαταρ?
Κουφάλα δεν μπαίνει στο σάιτ το γυναικάκι (που λέει και ο βόθρος) και ξεσπάθωσες!Η γυναίκα μου...μπας και τη συλλάβουν τώρα με το νέο νόμο περι κουκουλοφόρων,να ησυχάσω κι εγώ ο κακομοίρης
Ασε τα γυναικάκια τώρα και τσέκαρε κανα ματς για σήμερις...Κουφάλα δεν μπαίνει στο σάιτ το γυναικάκι (που λέει και ο βόθρος) και ξεσπάθωσες!
άστα ρε...αφού ηγαπείς σφόδρα...........Η γυναίκα μου...μπας και τη συλλάβουν τώρα με το νέο νόμο περι κουκουλοφόρων,να ησυχάσω κι εγώ ο κακομοίρης
Μαρτυριάρηηηηηη...άστα ρε...αφού ηγαπείς σφόδρα...........
εσύ τραγουδα και εγώ να παίρνω κούπες......Μαρτυριάρηηηηηη...
Η σούφρα σου συνήλθε χρυσή μου???
πέρασαν 9 μέρες ή όχι ακόμα από τον πρωκτοβιασμό???
Eσύ παίρνε κούπες...εγώ να σου ανοίγω την κλανύθρα και μετά με τις κούπες να το παίζεις Λίλαςεσύ τραγουδα και εγώ να παίρνω κούπες......
όσα δεν φτάνει η αλεπού.....τα λέει κρεμαστάρια.....Eσύ παίρνε κούπες...εγώ να σου ανοίγω την κλανύθρα και μετά με τις κούπες να το παίζεις Λίλας