Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
για ποιον λογο ειναι κωλοφαρδη η μανσεστερ?που στους 16 απο ιντερ-ρεαλ-πορτο-λυον-σπορτιγκ-ρομα-γιουβε πηρε ισως την πιο δυνατη?ε σειρα μας να παρουμε μια στα χαρτια ευκολη κλρωση...εγω λεω οτι ειναι τυχεροι οι 4 που ναι στην αλλη μερια που δεν θα παιξουνε με την μαντσεστερ μεχρι τον τελικο

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για ποιον λογο ειναι κωλοφαρδη η μανσεστερ?που στους 16 απο ιντερ-ρεαλ-πορτο-λυον-σπορτιγκ-ρομα-γιουβε πηρε ισως την πιο δυνατη?ε σειρα μας να παρουμε μια στα χαρτια ευκολη κλρωση...εγω λεω οτι ειναι τυχεροι οι 4 που ναι στην αλλη μερια που δεν θα παιξουνε με την μαντσεστερ μεχρι τον τελικο

εγώ λέω ότι είναι τυχερή που δεν έπεσε με Λίβερπουλ...........

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εσυ μπορει να το λες..εγω ηθελα τη λιβερπουλ...τα 4 γκολ ηταν μια βραδια..δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγινει...αλλα τωρα μονο στον τελικο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εσύ μιλάς ως ΑΕΚ, ή ως Μίλαν;

:2funny:
Εγώ δεν μίλησα ως τίποτα!Για να πεις κάποιον "άκουπο" θα πρέπει η ομάδα σου να σαρώνει τους τίτλους και του αλλουνούνε να έχει να πάρει κούπα από τον καιρό της μπαρούτης!Άρα ήταν άστοχος ο χαρακτηρισμός σου όπως πολύ εύκολα καταλαβαίνεις! :sunglasses:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ δεν μίλησα ως τίποτα!Για να πεις κάποιον "άκουπο" θα πρέπει η ομάδα σου να σαρώνει τους τίτλους και του αλλουνούνε να έχει να πάρει κούπα από τον καιρό της μπαρούτης!Άρα ήταν άστοχος ο χαρακτηρισμός σου όπως πολύ εύκολα καταλαβαίνεις! :sunglasses:
Ως πράκτορας του Κρόκους και μαθητούδι του [size=10pt]Πλέζουρα[/size] μίλησες... :birdman:
Σιλάνς και τα 2 σας...ράδιο αρβύλα ήταν το όλο θέμα... :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η γυναίκα μου...μπας και τη συλλάβουν τώρα με το νέο νόμο περι κουκουλοφόρων,να ησυχάσω κι εγώ ο κακομοίρης :2funny:
Κουφάλα δεν μπαίνει στο σάιτ το γυναικάκι (που λέει και ο βόθρος) και ξεσπάθωσες! :boobies:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εχουμε βαλει μεσο να το χασουμετο πρωταθλημα...παμε μετη λιβερπουλ υτωμε 4 γκολ απο 3 αμυντικα λαθη..σημερα του σκοουλς του ρθε να κανει τον τερματοφυλακα..κι ο αλλος ο ρουνευ παει και αποβαλεται στο 2-0...τι να πω...ευτυχως η τσελσι μας εκανε δωρο την ηττα της απο την τοτεναμ..κι ευελπιστω να κανει πλεον κατι καλο αυριο η βιλλα η τουλαχιστον η φουλαμ την αλλη βδομαδ ακοντρα στη λιβερπουλ

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ποτε επιτελους οι....μπεμπηδες θα γινουν ΑΝΤΡΕΣ???? απο τις 6 κουπες χα χα χα θα παρουν 6 ΣΟΥΠΕΣ.....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
πελατακο απο τις 6 κουπες εχουμε σηκωσει ηδη τις 3..επισης κερδισε πρωτα αυριο κι εσυ και μετα μιλα..γιατι κι η τσελσι χαιροταν που χασαμε και μετα εφαγε κατραπακια..και την αλλη βδομαδα πας κι εσυ στη φουλαμ που δεν κερδισες ουτε στο ανφιλντ..κι επισης μαθε επιτελους ιστορια..η μαντσεστερ δεν εχει παρατσουκλι μπεμπηδες...μπεμπηδες ηταν μονο η φουρνια απο το ατυχημα μεχρι το 68..και μια χαρα ειχαν ανδρωθει...η μαντσεστερ ειναι κοκκινοι διαβολοι που στοιχιεωνουν τα ονειρα σου να ξαναγινει η λιβερπουλ μεγαλη..αντε για καμια ονειρωξη τωρα

Επισκέπτης
καποιοι μιλαγανε για περιπατους τωρα παρακαλανε  την αστον βιλα και τη φουλαμ να κοψουν βαθμους ;) και το ξαναλεω ηταν τυχερη που τραυματιστηκε ο μεγαλος αρχηγος γιατι τωρα θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα. και κατι αλλο τα ελεγα το γεναρη οι ομαδες πρεπει να ειναι φορμαρισμενες το μαρτιο ;)παντως οι κωλοτουμπες ειναι ωραιες για καποιους εκει που υπερηφανευοντουσταν για τα σερι εφτασαν να ευχονται νικες αλλων ομαδω. πως γυριζει ο τροχος!!!! και επεται και συνεχεια :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έφυγε ο Ταράτσα και κατάρρευσε η ομάδα! :grin:

Stories

Νέο!

Stories