Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341
OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα από την Ευρώπη το γυρίζεις στη Βαρκελώνη.
Επίσης, άλλο ο σύλλογος και άλλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Τεσπα, εγώ διαφωνώ μιας και δεν τη βάζω ούτε στο Top 3.
Ίσως κάνω αργότερα ένα ξεχωριστό thread σχετικά με το θέμα γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, δε μπορώ να καταλάβω τι κριτήρια έχει ο καθένας.

το ποδόσφαιρο είναι συνυφασμένο με την κοινωνία... οποιος δεν το καταλαβαίνει βλέπει μόνο το τόπι πάνω κάτω......
Η Μπάρτσα είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός (και όχι μόνο) σύλλογος πανευρωπαικά σε ιστορία μέλη γήπεδο εγκαταστάσεις και αναγνωρισιμότητα.
Είναι απο τις λίγες ομάδες που το σύμβολό της έχει ιστορικές, πολιτικές, εθνικές, ποδοσφαιρικές και κοινωνικές προεκτάσεις.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Παικταράς είναι ο γκικς και ίσως ο παίκτης της μάντσεστερ που αν τον είχα θα έκανα
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Όμως ο Τζέραρντ είναι [size=20pt]Ο[/size] αρχηγός γιατί είναι αυτός που κατά καιρούς έχει πάρει την ομάδα στις πλάτες του,έχει καθαρίσει για την ομάδα,δεν έχει φύγει για πολύ περισσότερα φράγκα κι έχει παίξει και φάπες στις pub.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
ο γκιγκς σηκωθηκε να φυγει οταν τον θελανε ενα καρο ομαδες?ο ραουλ?ο μαλντινι?κι εχουν παρει και τα τριπλα απο τον τζεραρντ..ο τζεραρντ σηκωσε τη λιβερπουλ και την πηγε που?στην 2η θεση της αγγλιας?ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!!

οσο για το πως μετριεται η μεγαλυτερη ομαδα..φυσικα και μετριεται απο τιτλους-συνεπεια στην ιστορια και κοσμο...εσυ προφανως εισια της λογικης οτι η ομαδα μου ειναι η μεγαλυτερη...απλα για τον περισσοτερο κοσμο δεν ισχυει αυτο..δλδ αμα πει ενας βαζελος σε γαυρο οτι ο παο ειναι μεγαλυτεηρ ομαδα δεν θα τον παρουν τα γελια?ελεος δλδ

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τώρα από την Ευρώπη το γυρίζεις στη Βαρκελώνη.
Επίσης, άλλο ο σύλλογος και άλλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Τεσπα, εγώ διαφωνώ μιας και δεν τη βάζω ούτε στο Top 3.
Ίσως κάνω αργότερα ένα ξεχωριστό thread σχετικά με το θέμα γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, δε μπορώ να καταλάβω τι κριτήρια έχει ο καθένας.
Ο Περσονας βαζει μεσα και κριτηρια που δεν ειναι αθλητικα.Απ'οτι καταλαβαινω τουλαχιστον.

Καθε ομαδα δεν ειναι μονο οι τιτλοι της.Ειναι και ο κοσμος της,η πορεια της μεσα στην ιστορια και το τι ''σημαινει'' η ιδια για τους οπαδους της.

[size=30pt]
Barca-mes que un club[/size] :rockon: :rockon: :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Στην κουβεντα για τους αρχηγους βαλτε μεσα και τον Ζανετι μαγκες.
Απιστευτο respect,παρ'ολο οτι δεν εχει παρει τσουλου. :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Περσονας βαζει μεσα και κριτηρια που δεν ειναι αθλητικα.Απ'οτι καταλαβαινω τουλαχιστον.

Καθε ομαδα δεν ειναι μονο οι τιτλοι της.Ειναι και ο κοσμος της,η πορεια της μεσα στην ιστορια και το τι ''σημαινει'' η ιδια για τους οπαδους της.

[size=30pt]
Barca-mes que un club[/size] :rockon: :rockon: :rockon:

όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο και ιστορία καταλαβαίνει τι εννοώ......

Μαντρίντ καμπρόν σαλούδ ελ καμπεόν.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο και ιστορία καταλαβαίνει τι εννοώ......

Μαντρίντ καμπρόν σαλούδ ελ καμπεόν.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Eλα ρε Μπαρτσα Περσονα. :rockon:

Μην ασχολεισαι με τους hijo de puta τους μαδριλενους. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Eλα ρε Μπαρτσα Περσονα. :rockon:

Μην ασχολεισαι με τους hijo de puta τους μαδριλενους. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Real_Madrid_ardiendo.jpg

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Κάτι ήξερε ο ταράτσας που την ''έκανε''....αυτό το 1-4 δεν ξεπλένεται τόσο εύκολα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ρωτήστε και τα βαζέλια.... ;) ;) ;)
Αν είναι έτσι το...Λιβερπουλάκι.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΥΓ--->Λίγο καθυστερημένα αλλά...έλειπα!!! :birdman: :birdman: :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάτι ήξερε ο ταράτσας που την ''έκανε''....αυτό το 1-4 δεν ξεπλένεται τόσο εύκολα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ρωτήστε και τα βαζέλια.... ;) ;) ;)
Αν είναι έτσι το...Λιβερπουλάκι.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΥΓ--->Λίγο καθυστερημένα αλλά...έλειπα!!! :birdman: :birdman: :birdman:
Καλώς τ' αρχίδια μας! :birdman:
Πρώτη φορά γράφεις στο θρεντ και εσύ? :grin:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έχω ξαναγράψει...απλά κάποιοι μίλαγαν για Λιβερπουλάκια...για τον Τόρες που κρύβεται....χεχεχεχε :boobies: :boobies: :boobies:
Την ψιλιαστήκαν την δουλειά και αυτοδιαγραφήκαν!Τόσο πιστοί οπαδοί! :boobies:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κρατάτε εσείς την τεσσάρα και εμείς τις ...κούπες....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995
Εχεις αποψη και για  premier league τωρα ???  :headbang: :headbang:  :thefinge: :thefinge: 

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
για τα παντα εχω αποψη μωρη κωλοτρυπιδα!! :bottom: :hammer: :hammer:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Κλεφτοκοτάς είναι.
Μου θυμίζει τον Μαρκαριάν στον Παναθηναϊκό.

:2funny: :2funny: :2funny:

Αχαχαχα, αυτό ακριβώς ρε φίλε. Τι μου θύμισες τώρα? Μαλακα-Μαλακα-Μαλακα. :2funny:
Που θα παει, δεν θα το μάθει και ο Μπενίτεθ να το λέει.... :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Διατεθειμένος να συνεχίσει την προπονητική, εξέφρασε σήμερα ο Σερ Αλεξ Φέργκιουοσν, διαψεύδοντας την περί του αντιθέτου, σχετική φημολογία, που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

«Δεν το σκέφτομαι προς το παρόν. Είμαι 67 ετών και η υγεία μου είναι καλή», δήλωσε σχετικά ο κορυφαίος τεχνικός που τα τελευταία 22 χρόνια εργάζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε: «Εχω ενθουσιασμό και ενέργεια. Αυτό συμβαίνει για 22 χρόνια και κάθε φορά που φτάνω στο προπονητικό κέντρο».

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διατεθειμένος να συνεχίσει την προπονητική, εξέφρασε σήμερα ο Σερ Αλεξ Φέργκιουοσν, διαψεύδοντας την περί του αντιθέτου, σχετική φημολογία, που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

«Δεν το σκέφτομαι προς το παρόν. Είμαι 67 ετών και η υγεία μου είναι καλή», δήλωσε σχετικά ο κορυφαίος τεχνικός που τα τελευταία 22 χρόνια εργάζεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνέχισε: «Εχω ενθουσιασμό και ενέργεια. Αυτό συμβαίνει για 22 χρόνια και κάθε φορά που φτάνω στο προπονητικό κέντρο».

σε νέο ρεχάγκελ τον βλέπω αυτόν να εξελίσσεται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom