You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Premier league
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 322K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
με τη χαρα εμεινες στερημενε!!!!!!!!Αρχίσανε τα όργανα...1-0!
Επισκέπτης
και συνεχισες παλιΆσε ρε που θα μου μάθεις την φωνή του Αγαπούλα!
2-2 θα λήξει η Μάντσεστερ!
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.ps3-wallpaper.com/wp-content/uploads/steven-gerrard-captain-of-liverpool-fc-england.jpg[/img[/URL]]
[size=30pt]Ο[/size] Αρχηγός!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
με τη χαρα εμεινες στερημενε!!!!!!!!
πάμε να κάνουμε ένα ψυχογράφημα της οπαδικής προσωπικότητας gatto.
Είσαι Αθλητική Ενωση Κωνσταντινούπολης με ότι σύνδρομα αυτό συνεπάγεται στην Ελλάδα...
Στην αγγλία είσαι μάτζεστερ και αντιλίβερπουλ.
Στην Ιταλία είσαι Μίλαν
Στον τελικό της έδρας της ομάδας σου παίζει η Μίλαν με την Λίβερπουλ τελικό Τσου Λου.
Στο ημίχρονο έχεις κλείσει 3 πουτάνες μια για κάθε γκολ της Μίλαν....
Ονειρική βραδιά για έναν ματζεστερικό Μιλανέζο ΑΕΚτζή.
Το παιγνιο τελειώνει και βλέπεις την εικόνα που πόσταρε ο nacho_70
Δ Ε Ν Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Ω Α Λ Λ Ο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Για τελευταία φορά bobo και persona...
Σορρυ αλλά δεν μπορώ να μιλήσω σοβαρά μαζί σας για στερημένους και ποδόσφαιρο!
θα την ξεπεράσεις την άρνηση.....
για την ώρα αρνείσαι το βιασμό......
λογικό ....
τα μεγάλα ψυχικά τραύματα ενός βιασμού οδηγούν σε εκούσιες αμνησίες.....
δεν τα ειδα ρε γιδι...τα διαβασα και μαλιστα απο δημοσιογραφους της λιβεπρουλ..ρε βοδο το αν υποστηριζεις μια οαμδα φαινεται στα ασχμα κι οχι στα ευκολα..εγω ημουνα εδω παντα και ειμαι καιτωρα..εσυ στις πουτσες ησουνα εξαφανισμενος..οποτε δεν ασχολουμαι μαζι σου..τωρα τ οαν εριξες 4 με σβηστες μηχανες ειναι ενα ακομα ανεκδοτο...η πραγματικοτητα λεει οτι η λιβεπρολυ κερδισε 2 φορες κι η μαντσεστερ παει για 6 κουπες...οποτε υπομονη...καταρχην εχω πει οτι μου αρεσει η μπαλα που παιζει η μπαρτσα και λεω οτι ειναι αυτη τη στιγμη η καλυτερη ομαδα αζχετως το τη θα γινει στη συνεχεια. δευτρον ειμαι λιβερπουλ και μπαγερ που σου φαινεται το περιεργο. εσυ μας ελεγες οτι δεν το ειδες το παιχνιδι που ειδες οτι αν δεν εμενες με δεκα η αν ισοφαριζες. και ΑΝ η γιαγια μου ειχε ροδες θα ηταν ποδηλατο!!!!!!!! γιαυτο αλλη φορα κρατα μικρο καλαθι για την ομαδαρα σου τεσερα με σβηστες μηχανες ειναι πολλα για τα ΑΝ και δικαιολογιες!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γω ημουνα εδω παντα και ειμαι καιτωρα..
αυτό σου το αναγνωρίζω....
ακόμα και αν από την παράκρουση έγραφες μαλακίες ήσουνα παρών.
http://[URL unfurl="true"]www.ps3-wallpaper.com/wp-content/uploads/steven-gerrard-captain-of-liverpool-fc-england.jpg[/img[/URL]]
ο αρχηγος που χει παρει ενα ευρωπαικο,ενα ουεφα,ενα σουπερ καπ και 2 κυπελλα..και κανει δηλωσεις οτι χαιρομαι που κερδισα στο ολντ τραφορντ την μιρη κατα τ αλλα μαντσεστερ γιατι εκει συνηθως υποφερω..αμα αυτο ειναι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ τι ειναι αραγε ο γκιγκς με 10 πρωταθληματα-2 ευρωπαικα-2 παγκοσμια-6- κυπελλα κι ενα καρω ψωλιες στην μεαγαη ομαδα του νησιου....χαχαχα
[/quote]
ο αρχηγος που χει παρει ενα ευρωπαικο,ενα ουεφα,ενα σουπερ καπ και 2 κυπελλα..και κανει δηλωσεις οτι χαιρομαι που κερδισα στο ολντ τραφορντ την μιρη κατα τ αλλα μαντσεστερ γιατι εκει συνηθως υποφερω..αμα αυτο ειναι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ τι ειναι αραγε ο γκιγκς με 10 πρωταθληματα-2 ευρωπαικα-2 παγκοσμια-6- κυπελλα κι ενα καρω ψωλιες στην μεαγαη ομαδα του νησιου....χαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ποτέ δεν αμφισβήτησα την αξία του γκιγκς..
δεν είμαι πωρωμένος λιβερπουλ.
τα βάζω πάντα με τους πωρωμένους μαλάκες που γαμάνε με φανέλες και ομάδες για να καλύψουν την κατάντια τους, τη στέρησή τους και τα λοιπά τους κόμπλεξ....
Οπως και όλους τους λοιπούς πωρωμένους μαλάκες που δεν αναγνωρίζουν την αξία του άλλου επειδή είναι αντίπαλος.
Ο Γκίγκς είναι παικταράς. Οπως και ο Τζέρραρντ...
Τα λοιπά είναι για να καλύπτουν οι μιζεροι, τα κόμπλεξ τις ανασφάλειές τους και τα στερητικά σύνδρομα της ζωής τους...
Και τέρμα η καζούρα για το Σάββατο.
Η ιστορία έγραψε όπως εδώ και καιρό...
η φανέλλα της λίβερπουλ είναι από μαντέμι και των άλλων από βιζόν.....
δεν αμφισβητω τον τζεραρντ ως παικτη...αλλα δεν νομιζω οτι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ..Αν ειναι αυτος με 5-6 τροπαια στη συλλογη του ο αρχηγος τι ειναι ο γκιγς?ο μαλντινι?ο ραουλ?μην τρελαθουμε εντελως..οσο για το αν η φανελα της μαντσεστερ ειναιαπο βιζον επειδη εφαγε 4 μπορεις να μου πεις γιατι εχει παραπανω νικες το βιζον?και γιατι εδω και 8 χρονια κερδιζει μεσα εξω?οπως επισης και γιατι ειναι απο βιζον οταν εχουν συνολικα 2 κουπες διαφορα?ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΩ..ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝΕ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν αμφισβητω τον τζεραρντ ως παικτη...αλλα δεν νομιζω οτι Ο ΑΡΧΗΓΟΣ..Αν ειναι αυτος με 5-6 τροπαια στη συλλογη του ο αρχηγος τι ειναι ο γκιγς?ο μαλντινι?ο ραουλ?μην τρελαθουμε εντελως..οσο για το αν η φανελα της μαντσεστερ ειναιαπο βιζον επειδη εφαγε 4 μπορεις να μου πεις γιατι εχει παραπανω νικες το βιζον?και γιατι εδω και 8 χρονια κερδιζει μεσα εξω?οπως επισης και γιατι ειναι απο βιζον οταν εχουν συνολικα 2 κουπες διαφορα?ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΩ..ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝΕ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ
η συζήτηση είναι γενική....
Η φανέλλα δε μετράει από τα σερί και τα ρεκόρια όταν όλα πάνε πριμα...
Η φανέλλα μετράει όταν είσαι πτώμα και περίγελως όλων, ξεγραμμένος και ρίχνεις μέσα σε μια βδομάδα ντόρτια στη ρεάλ και ντόρτια στην μάτζεστερ......
Αυτή η φανέλλα είναι από μαντέμι.
Το κατάλαβες;
Της μάνγιου ειναι βαριά αλλά όχι από μαντέμι........
νεξτ πλιζ.
κανεις λαθος..η λιβερπουλ δεν ειναι 8η...2η ειναι..αμα ηταν η και κερδιζε θα ισχυε αυτο που λες..επισης μπορω να σου θυμηθω χρονιες στα 26 χρονια ατιτλιας της μαντσεστερ που η λιβερπουλ μεσουρανουσε με τεραστις νικες μεσα στο ανφιλντ...την φανελα την κανουν οι κουπες..η λιβερπουλ εχει 58 και η μαντσεστερ 56..και η μαντσεστερ μπορει να παρει αλλες 3 φετος..επισης αν μια ομαδα εχει πιο βαρια φανελα δεν θα χε σε συνολο αναμετρησεων λιγοτερες νικες..δεν θα κανε 100 χρονια να αποκλεισει στο κυπελλο την αλλη και φυσικα δεν θα κανε 70 χρονια να κανει μια μεγαλη νικη στο αντιπαλο γηπεδο...οι ομαδες ειναι ιστορικα ισαξιες..κι οπως παει το πραμα σε 3-4 χρονακια η πιο ιστορικη ομαδα του νησιου θα ναι αλλη..απλα εσεις δεν θα το χετε παρει χαμπαρι γιατι ζειτε το 90 ακομα...
Επισκέπτης
Παικταράς είναι ο γκικς και ίσως ο παίκτης της μάντσεστερ που αν τον είχα θα έκανα
Όμως ο Τζέραρντ είναι [size=20pt]Ο[/size] αρχηγός γιατί είναι αυτός που κατά καιρούς έχει πάρει την ομάδα στις πλάτες του,έχει καθαρίσει για την ομάδα,δεν έχει φύγει για πολύ περισσότερα φράγκα κι έχει παίξει και φάπες στις pub.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κανεις λαθος..η λιβερπουλ δεν ειναι 8η...2η ειναι..αμα ηταν η και κερδιζε θα ισχυε αυτο που λες..επισης μπορω να σου θυμηθω χρονιες στα 26 χρονια ατιτλιας της μαντσεστερ που η λιβερπουλ μεσουρανουσε με τεραστις νικες μεσα στο ανφιλντ...την φανελα την κανουν οι κουπες..η λιβερπουλ εχει 58 και η μαντσεστερ 56..και η μαντσεστερ μπορει να παρει αλλες 3 φετος..επισης αν μια ομαδα εχει πιο βαρια φανελα δεν θα χε σε συνολο αναμετρησεων λιγοτερες νικες..δεν θα κανε 100 χρονια να αποκλεισει στο κυπελλο την αλλη και φυσικα δεν θα κανε 70 χρονια να κανει μια μεγαλη νικη στο αντιπαλο γηπεδο...οι ομαδες ειναι ιστορικα ισαξιες..κι οπως παει το πραμα σε 3-4 χρονακια η πιο ιστορικη ομαδα του νησιου θα ναι αλλη..απλα εσεις δεν θα το χετε παρει χαμπαρι γιατι ζειτε το 90 ακομα...
εγώ αγαπητέ δε γαμάω με τις κούπες της ομάδας μου. Γαμάω με το πουλί μου, έχω άλλη φιλοσοφία.
Και η φανέλλα για μένα δεν μετριέται με τίτλους.......
Η Μπάρτσα για μένα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ευρώπης. Για πολλούς λόγους.
Εχει όμως μονο 2 τσου λου..
νεξτ πλιζ.
εγώ αγαπητέ δε γαμάω με τις κούπες της ομάδας μου. Γαμάω με το πουλί μου, έχω άλλη φιλοσοφία.
Και η φανέλλα για μένα δεν μετριέται με τίτλους.......
Η Μπάρτσα για μένα είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ευρώπης. Για πολλούς λόγους.
Εχει όμως μονο 2 τσου λου..
νεξτ πλιζ.
Προφανώς εννοείς και μαζί με το τμήμα μπάσκετ κλπ. (το λέω γιατί είπες σύλλογος).
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Προφανώς εννοείς και μαζί με το τμήμα μπάσκετ κλπ. (το λέω γιατί είπες σύλλογος).
εάν έχεις πάει στη Βαρκελώνη καταλαβαίνεις. Δε χρειάζεται να το γράφω κιόλας.
εάν έχεις πάει στη Βαρκελώνη καταλαβαίνεις. Δε χρειάζεται να το γράφω κιόλας.
Τώρα από την Ευρώπη το γυρίζεις στη Βαρκελώνη.
Επίσης, άλλο ο σύλλογος και άλλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Τεσπα, εγώ διαφωνώ μιας και δεν τη βάζω ούτε στο Top 3.
Ίσως κάνω αργότερα ένα ξεχωριστό thread σχετικά με το θέμα γιατί με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα, δε μπορώ να καταλάβω τι κριτήρια έχει ο καθένας.