Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
παλι χανεις την ψυχραιμια σου....ετσι γινεται παντα ....οταν σερνεσαι σαν το σκουληκι ...φωναζεις...βριζεις....πιτσιρικο οταν καποιοι εβλεπαν ΖΩΝΤΑΝΑ παιχτες σαν τον χιουζ-κενεντυ-χαιγουαιυ καποιοι αλλοι ακουγαν ματζεστερ και νομιζαν οτι ειναι ουισκυ....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
εισαι και Αρης?.....ρε γαμωτο ολες τις δευτερες ομαδες των πολεων υποστηριζεις?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
δευτερη πμαδα στην πολη ο αρης?ουτε αυτα στα πανε καλα..σε ολα τ αθληματα εχει περισσοτερες κουπες απο το παοκακι...

οσο για την ιστορια..εγω δεν τους εχω δει ολους αυτους..εχω τη χαρα να χω δει ομως μπροους-καντονα0γκιγκς-μεκαμ-σκοουλς-ρουντ-ρουνευ-ροναλντο και εδω και 20 χρονια να βλεπω τη μεγαλυτερη δυναστεια του ευρωπαικου συγχρονου ποδοσφαιρου..και με μια ηττα αυτο δεν αλαλζει..ειδικα τη στιγμη πυο μαι ακαβαλ στο αλογο για ενα ακομη πρωταθλημα εχω 3 κουπες ηδη τη φετινη σεζον και συνεχιζω σε ολους τους στοχους..εγω ζω με το παρον και το μελλον..δεν αναπολω συνεχως τη δοξα του παρελθοντος...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.085
Πόντοι
1.206
η μεγαλη εγνοια των λιβερπουλαιων οπως και καθε αγγλικης ομαδας ειναι η κατακτηση της πρεμιερ λιγκ οχι το τσαμπιονς λιγκ...και την πρεμιερ λιγκ εχει να την κατακτησει η λιβερπουλ κοντα εικοσι χρονια τωρα...αυτος ειναι ο μεγαλος  πονος

Συνημμένα

• sdfsd.jpg
    sdfsd.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 23

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ο κοσμος αγορι μου δεν ξεκινησε οταν γεννηθηκες εσυ και δεν θα τελειωσει οταν πεθανεις....καληνυχτα....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
δεν σταματησε ομως το 90 οπως νομιζετε εσεις της λιβερπουλ...εκει ειναι το θεμα..σεβαστο το παρελθον αλλα ο κουλουρας καθε πρωι λεει φρεσκα κουλουρια..και τα φρεσκα κουλορια σε τιτλους μονο ντροπη μπορει να προκαλεσει σε μια μεγαλη ομαδα οπως τη λιβερπουλ

Επισκέπτης
δεν σταματησε ομως το 90 οπως νομιζετε εσεις της λιβερπουλ...εκει ειναι το θεμα..σεβαστο το παρελθον αλλα ο κουλουρας καθε πρωι λεει φρεσκα κουλουρια..και τα φρεσκα κουλορια σε τιτλους μονο ντροπη μπορει να προκαλεσει σε μια μεγαλη ομαδα οπως τη λιβερπουλ
καλα ρε poto εσυ δεν μας τα ειχες ζαλισει οτι περιμενεις το μαρτιο το παιχνιδι μεταξυ μας για να αποδειξεις ποια ειναι η καλυτερη ομαδα. ηρθε ηο μαρτιος και εφαγες στο ξεκουραστο μια ξεγυρισμενη τεσαρα και αρχιζεις τις δικαιολογιες για πρωταθληματα και προσφατες ιστοριες. το τα ταμπλο εγραψε τεσερα. γιατι απλα δεν επαιζες με στουκ μπολτον χαλ και αλλες ομαδες που εκανες τα ρεκορ!!! οσο για το αν κοιμηθηκε ο θεος μαλλον ξεχασες οτι τη τεταρτη με την ιντερ ειχε παρει ρεπο!!! ειστε τυχεροι που τραυματηστηκε ο μεγαλος αρχηγος γιατι θα μιλαγαμε διαφορετικα σημερα. οσο για τηνη ευρωπη ας μη μιλαμε εκει καλυτερα μακαρι να βρεθουμε και εκει γιατι θα μιλαμε για μια ανετη προκριση!!!

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

μια επισήμανση άσχετη ανεξαρτήτως με το γεγονός ότι οι πότηδες με διασκεδάζουν αφάνταστα.......

Κάποτε στην Ελλάδα οι πιτσιρικάδες τσακωνόμασταν για πουτάνες και ελληνικές ομάδες....
Τώρα οι πιτσιρικάδες τσακώνονται για πουτάνες και ξένες ομάδες.....

Κακό πράμα η εθνική στέρηση.......
Στις πουτάνες στο τέλος σε καρπαζώνουν οι νταβατζήδες και στις ομάδες σε καρπαζώνουν στο τέλος οι ξένοι φίλαθλοι αφού θεωρείσαι παρείσακτος.....

Υ.Γ.
Πότο συνέχισε αγόρι μου...
Αλλωστε με το πτυχίο που θα πάρεις (??????) θα έχεις άπειρο χρόνο να ασχολείσαι με τη Μάντζεστερ
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε βοδο εσυ ειδικα τι μιλας..εισαι λιβερπουλ?μπαρτσελονα?μπαγερν?αο τρικαλων?αποφασισε?οσο εκανε γκελες η λιβεπρουλ μας ελεγες για την μπαρτσα..τωρα που παει αν χασει η μπαρτσα εκανε μια νικη μεγλαη η λιβεπρουλ το γυρισες εκει..ναι περιμενα να σε κερδισω..ετσι ειναι η μπαλα κι εχασα..ο καλυτερος μου παικτης εκανε 2 μαλακιες κι εχασα..το ποσο ξεκουραστα κερδισες ειναια στειο..το ματς πγαινε για 2-2 δεν ειχες περασει τη σεντρα στο β ημιχρονο κι απο μια μαλακια εγιξνε 1-3 κι επαιζα με 10...το αν επαιζα με τη χαλ η την στοουκ θα σου πω κατι πολυ απλο..με τις ιδιες ομαδες παιζει αντιπαλη κι η λιβεπρουλ..αν ειναι ομαδουλες γιατι δεν εκανε τα ιδια ρεκορ?επισης να σου πω πολυ απλα οτι η χαλ και η στοουκ και η πολτον και η γουεστ χαμ αυτο που εκανες με τις 2 νιεκς σε μαι χρονια το κανουνπι οσυχνα απο τη μεγαλη λιβερπουλ..οποτε λεγετε οτι θελετε..κατσε στο -7...κοιτα να χαρεις τη νικη γοητρου που κανες και περιμενε αμα πεσουμε στο τσαμπιονς να ξανακανει τετοιες μαλακιες ο βιντιτς..

κοιηθηκε ο θεος την τεταρτη?5 κλασικες ευκαιριες η ιντερ 3 και μαζι με τα 2 γκολ 5 η μαντσεστερ..στο πρωτο ματς που επρεπε να ρθει 0-3 δεν θυμαμαι να πες οτι κοιμηθηκε κανενας θεος...

πολυ πλακα να σαι -7 και αν χαιρεσαι..εγω κανω ηδη προβες για τιςαπονομες..για σενα η χροναι τελειωσε και ειναι επιτυχημενη..κερδισες 2 φορες το αφεντικο σου

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο καλυτερος μου παικτης εκανε 2 μαλακιες κι εχασα..το ποσο ξεκουραστα κερδισες ειναια στειο..το ματς πγαινε για 2-2 δεν ειχες περασει τη σεντρα στο β ημιχρονο κι απο μια μαλακια εγιξνε 1-3 κι επαιζα με 10...το αν επαιζα με τη χαλ η την στοουκ θα σου πω κατι πολυ απλο..με τις ιδιες ομαδες παιζει αντιπαλη κι η λιβεπρουλ..αν ειναι ομαδουλες γιατι δεν εκανε τα ιδια ρεκορ?επισης να σου πω πολυ απλα οτι η χαλ και η στοουκ και η πολτον και η γουεστ χαμ αυτο που εκανες με τις 2 νιεκς σε μαι χρονια το κανουνπι οσυχνα απο τη μεγαλη λιβερπουλ..οποτε λεγετε οτι θελετε..κατσε στο -7...κοιτα να χαρεις τη νικη γοητρου που κανες και περιμενε αμα πεσουμε στο τσαμπιονς να ξανακανει τετοιες μαλακιες ο βιντιτς..

ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΝΥΧΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΑΧΤΥΛΟ.

Γ. Γεωργίου.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
συμφωνω απολυτα..δεν ζω εγω με τα αν...εσεις ζειτε με το αν κερδιζατε την φουλμ την χαλ την γουεστ χαμ και τα σχετικα..εγω ζω με την πραγματικοτητα που λεει οτι ειμαστε η καλυτερη ομαδα στον πλανητη με μια πολυ κακη βραδια

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συμφωνω απολυτα..δεν ζω εγω με τα αν...εσεις ζειτε με το αν κερδιζατε την φουλμ την χαλ την γουεστ χαμ και τα σχετικα..εγω ζω με την πραγματικοτητα που λεει οτι ειμαστε η καλυτερη ομαδα στον πλανητη με μια πολυ κακη βραδια

μια κακή βραδιά κλείνει σπίτια....

κάτι άκουσα για μουρίνιο στη θέση του τσίχλα......
έ ρε πουτάνα ζωή......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μια κακή βραδιά κλείνει σπίτια....

κάτι άκουσα για μουρίνιο στη θέση του τσίχλα......
έ ρε πουτάνα ζωή......

στην θεση του σερ τσιχλα ο μουρινιο? :o
εγω κατι ακουσα στην θεση του για τον κυλοτα(βεγκερ)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παρακαλάτε να σταματήσει ο Κίχλας ή μου φαίνεται?  :tooth:
Παλιότερα είχε δηλώσει ότι θα το κάνει στα 70 του...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ο μουρινιο εχει αυτοπροταθει..δεν ειπε κανεις οτι ειναι σιγουρο κι ελπιζω να γινει φυσικα...

Επισκέπτης
ρε βοδο εσυ ειδικα τι μιλας..εισαι λιβερπουλ?μπαρτσελονα?μπαγερν?αο τρικαλων?αποφασισε?οσο εκανε γκελες η λιβεπρουλ μας ελεγες για την μπαρτσα..τωρα που παει αν χασει η μπαρτσα εκανε μια νικη μεγλαη η λιβεπρουλ το γυρισες εκει..ναι περιμενα να σε κερδισω..ετσι ειναι η μπαλα κι εχασα..ο καλυτερος μου παικτης εκανε 2 μαλακιες κι εχασα..το ποσο ξεκουραστα κερδισες ειναια στειο..το ματς πγαινε για 2-2 δεν ειχες περασει τη σεντρα στο β ημιχρονο κι απο μια μαλακια εγιξνε 1-3 κι επαιζα με 10...το αν επαιζα με τη χαλ η την στοουκ θα σου πω κατι πολυ απλο..με τις ιδιες ομαδες παιζει αντιπαλη κι η λιβεπρουλ..αν ειναι ομαδουλες γιατι δεν εκανε τα ιδια ρεκορ?επισης να σου πω πολυ απλα οτι η χαλ και η στοουκ και η πολτον και η γουεστ χαμ αυτο που εκανες με τις 2 νιεκς σε μαι χρονια το κανουνπι οσυχνα απο τη μεγαλη λιβερπουλ..οποτε λεγετε οτι θελετε..κατσε στο -7...κοιτα να χαρεις τη νικη γοητρου που κανες και περιμενε αμα πεσουμε στο τσαμπιονς να ξανακανει τετοιες μαλακιες ο βιντιτς..

κοιηθηκε ο θεος την τεταρτη?5 κλασικες ευκαιριες η ιντερ 3 και μαζι με τα 2 γκολ 5 η μαντσεστερ..στο πρωτο ματς που επρεπε να ρθει 0-3 δεν θυμαμαι να πες οτι κοιμηθηκε κανενας θεος...

πολυ πλακα να σαι -7 και αν χαιρεσαι..εγω κανω ηδη προβες για τιςαπονομες..για σενα η χροναι τελειωσε και ειναι επιτυχημενη..κερδισες 2 φορες το αφεντικο σου
καταρχην εχω πει οτι μου αρεσει η μπαλα που παιζει η μπαρτσα και λεω οτι ειναι αυτη τη στιγμη η καλυτερη ομαδα αζχετως το τη θα γινει στη συνεχεια. δευτρον ειμαι λιβερπουλ και μπαγερ που σου φαινεται το περιεργο. εσυ μας ελεγες οτι δεν το ειδες το παιχνιδι που ειδες οτι αν δεν εμενες με δεκα η αν ισοφαριζες. και ΑΝ η γιαγια μου ειχε ροδες θα ηταν ποδηλατο!!!!!!!! γιαυτο αλλη φορα κρατα μικρο καλαθι για την ομαδαρα σου τεσερα με σβηστες μηχανες ειναι πολλα για τα ΑΝ και δικαιολογιες!!!

Επισκέπτης
η Κωνσταντινούπολη σου έχει αφήσει πολλά απωθημένα......
και εντός και εκτός Ελλάδας....

Με ποιόν είπαμε ότι κληρωθήκατε στους 8 του Τσου λου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
περσονα εχει πολλα απωθημενα!!!μετα την πουτσα απο τη τελειωμενη βερντερ εχει μπει στο καβουκι του!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
περσονα εχει πολλα απωθημενα!!!μετα την πουτσα απο τη τελειωμενη βερντερ εχει μπει στο καβουκι του!!!!!
Καλώς τον Ρίζο!Που είχες εξαφανισθεί αγορίνα μου?Είδανε χαρά τα σκέλια σου και θυμήθηκες ότι υπάρχει και θρεντ για το Αγγλικό πρωτάθλημα? :tooth: :tooth: :tooth:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

οχι ρε...
ποστάρει στο καμπιονάτο για τις φανέλες του πίπα.
συγγνώμη του πίπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom