Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 8,8%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 74 21,7%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 48 14,1%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 101 29,6%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 71 20,8%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τη δική σου μούρη βλέπω πάντως να είναι χωμένη σ'έναν κώλο. Οπότε μάλλον πάλι διάλογο με τον καθρέφτη έχεις ανοίξει αγοράκι μου.

Άντε τράβα καμία  :jerking: μπας και φύγουν τα πουρί απ'τον εγκέφαλο.
εσυ τωρα νομιζεις βρε ΜΙΖΕΡΕ οτι θα ανοιξω κουβεντα μαζι σου....τραβα να μυρισεις καμια κλανια ακομα....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ο σωτηρακοπουλος παροτι ειναι λιβεπρουλ ειναι αντικειμενικος και βλεπει μπαλα..αλλωστε ο τυπος εχει προβλεψει το τι θα γινει στο πρωταθλημα απο τις 18 αυγουστου...αυτ οκαι μονο κατι λεει..εγω το ματς δεν το χω δει..εχω δει τα γκολ..το ματς εγινε οπως το περιμενα.η μαντσεστερ προηγηθηκε και λογω του +10 πηγε να πατησει σε αυτο οπως εκανε και με αλλες μικρες ομαδες..απλα σημερα ειχε την μαλακια να εχει τον κορυφαιο αμυντιο της σε τραγικη μερα..στο πρωτο γκολ το θεμα δεν ειναι η κλαση του τορρες..τετοιο λαθος δνε κανει ουτε ο κολτσιδας..εγινε και το 1-2 με το χαο πεναλτυ του εβρα και μετα τρεχατε ποδαρακια μου...αν ισοφαριζε γρηγορα θα κερδιζε..δεν εγινε και λογικα μετα εφαγε και 3ο..το τεταρτο ειναι καθαρα θεμα της διαλυσης που επηλθε με το σκορ και την αποβολη..απο κει και περα ειναι μαγκαι της λιβερπουλ που ηρθε και μας ξεφτυλισε αμα θελετε να μιλησουμε σοβαρα,αλαλ καποια πραγματα δεν αλαλζουν...το πρωταθλημα θα το παρουμε..εσεις κοροιδευετε για τα σερι με στοουκ και χαλ και φουλαμ αλλα δυστυχως για σας αυτα τα ματς δινουν τον τιτλο..εσεις στα ντερμπυ με μαντσεστερ-τσελσι εχετε 12 ποντους κι εμεις 4...δλδ απο τα ντερμπυ εχετε 8 ποντους παραπανω..κι ομως σε ολα τα υπολοιπα ματς εχετε καταφερει να μαζεψετε 15 ποντους λιγοτερους..αυτο μετραει σε εναν μαραθωνιο..οσο για οσους βγηκατε εδω..κι εγω κι ο ταρατσας ειχαμε τ αρχιδια να μαστε εδω παντα..εσας σας ψαχνουμε απο τον γεναρη που σασταν πρωτοι..και βγηκατε ξαφνικα σημερα..ετσι ειναι οι αντρες?ετσι εχετε αρχιδια?ετσι υποστηριζετε μια ομαδα?εγω απλα γελαω...και περιμενω τον μαιο που εμεις θα πανγυριζουμε 56 κουπες κι εσεις οτι κερδισατε 2 φορες την μαντσεστερ..και μονο αυτο δειχνει ποια ομαδα ειναι πλεον μεγαλη...

εγω θελω να δω λιβερπουλ-μαντσεστερ στο τσαμπιθοςν κι ας αποκλειστω..σορρυ ρε περσονα που δεν γουσταρω ν ασχολουμαι με τ οελληνικο πρωταθλημα του κακου και του χαραλαμπιδη αλαλ με το αληθινο ποδοσφαιρο κι ας φανατιζομαι..τι να κανουμε..προτιμω τους φλωρους που σημερα παιζανε 2 εχθροι και δεν ανοιξε μυτη παρα την τουμπα και 100 καφρους να κυνηγανε τον νικοπολιδη..αυτα τα ολιγα...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το καλυτερο ανεκδοτο...56 κουπες λεει οτι εχει παρει η 2η ομαδα του ματζεστερ....μετρανε και τα σκορδοκαπ....τα τσαριλντι....τα τοπικα του ματζεστερ...και βεβαια ολες οι κουπες που επαιρνε στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
σανιμ εκανα ορθογραφικο λαθος...ηθελα να γραψω 6 κουπες στη φετινη σεοζν..επισης με ολα αυτα που λες η μαντσεστερ εχει 56 και η λιβερπουλ 58..ποιες κουπες θες να μετρησουμε?ποις θεωρεις μεγαλες?να πουμε πρωταθλημα και κυπελλο εντος συνορων?απο 18 πρωταθληματα και 11-7 η μαντσεστερ στα κυπελλα...θες να παμε εξωτερικο...5-3 τα πρωταθλητριων 2-0 τα διηπειρωτικα..κοφτε την καραμελα..ο κοσμςο παει μπροστα..θα φτασουμε 2030 θα στε ατιτλοι και ακομα θα νομιζετε οτι εχετε τη μεγαλυτεηρ ομαδα του νησιου...

φιλε μου δεν νομιζω οτι ο εβρα ειναι αδυναμος κρικος...ισα ισα ειναι απο τ ακορυφαια αριστερα μπακ οπως ειπε και ο καπελο..εκανε ενα χαζο πεναλτυ..οπως εκανε και τεραστια μαλακια ο καλυτερος αμυντικςο της σεζον..μπαλα ειναι..γινονται αυτα..απλα δυστυχως για τη μαντσεστερ γινανε σημερα...

οσο για τους αλλους λιβερπουλιανους δημοσιογραφους...ειναι σαν τα τυπακια εδω...οσο κερδιζει η λιβερπουλ ειναι φανατικοι..οταν η λιβερπουλ κανει γκελες δεν ακους αχνα..σε αυτ οπαραδεχομαι τον σωτηρακοπουλο κι ας μην τον χωνευω...απλα πραγματα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και κάτι ακόμη: όσοι έχουν κανονίσει ήδη τον τελικό Μάντσεστερ-Λίβερπουλ ας μαζευτούν λίγο, γιατί θα τους κάνει ο Χίντινκ κάνα χουνέρι και θα τρέχουνε.
Συμφωνώ για την Κέλχι!!!Και την Μπάρτσα την έχουν για κολατσιό! :jerking:
Η κλήρωση πότε γίνεται?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
α ξεχασα..δεν πιστευω οτι θα ναι τελικος μαντσεστερ-λιερπουλ..ακομα κι αν δεν σταυρωσουν...αλλα ευχομαι να σταυρωσουν...η εκδικηση και μαλιστα στα δικα τους και καλα χωραφια της ευρωπης θα ναι κατι πολυ ομορφο..οσο για το αν κοιμηθηκε ο θεος σημερα..και ασχημα....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
""μεγαλυτεηρ ομαδα του νησιου..."",οχι βεβαια....απλα ειναι η μεγαλυτερη ομαδα της Ευρωπης.....χιλιαδες ανθρωποιοταν περνουν απο την πυλη αισθανονται ανατριχιλα....δεν ειναι τυχαιο αυτο....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
""μεγαλυτεηρ ομαδα του νησιου..."",οχι βεβαια....απλα ειναι η μεγαλυτερη ομαδα της Ευρωπης.....χιλιαδες ανθρωποιοταν περνουν απο την πυλη αισθανονται ανατριχιλα....δεν ειναι τυχαιο αυτο....
Του Σύμπαντος πάντως είναι ο Ολυμπιακός!Οπότε τους βολέψαμε όλους! :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
και μετα ειμαστε εμεις οι αλαζονες...μεγαλυτερη ομαδα της ευρωπης μια ομαδα που το 90% των τιτλων της ηταν απο το 70-90..ρε ποιον δουλευετε λεω εγω...ειδικα η μαντσεστερ ανατριχιαζει οταν περναει το ανφιλντ..γι αυτο ισας κερδιει εκει μεσα απο την ανατριχιλα..και μια φορα στα 8 χρονια σας αφηνει να κανετε κατι κι εσεις..οχι κουπα ομως..αυτο ειναι απαγορευμενη λεξη..

απλα διαβαστε τις δηλωσεις του αρχηγου σας..ειμαι περηφανος που κερδισαμε σε μια εδρα που εχω υποφερει απειρες φορες..αυτο ο δικος μας αρχηγος για το ανφιλντ δεν τθα το πει ποτε....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Την ερχόμενη Παρασκευή.
Εγώ θέλω να δω Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ στον τελικό για να ευχαριστηθώ μπάλα.

Από την άλλη βέβαια τα ίδια έλεγα για τους ημιτελικούς πέρσι και τελικά κόντεψε να μας πάρει ο ύπνος, οπότε...
Οι πιο πολλοί αυτό τον τελικό θέλουμε...αλλά συνήθως δεν μας κάθεται αυτός που θεωρούμε ότι είναι ο καλύτερος! :rolleyes:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
και μετα ειμαστε εμεις οι αλαζονες...μεγαλυτερη ομαδα της ευρωπης μια ομαδα που το 90% των τιτλων της ηταν απο το 70-90..ρε ποιον δουλευετε λεω εγω...ειδικα η μαντσεστερ ανατριχιαζει οταν περναει το ανφιλντ..γι αυτο ισας κερδιει εκει μεσα απο την ανατριχιλα..και μια φορα στα 8 χρονια σας αφηνει να κανετε κατι κι εσεις..οχι κουπα ομως..αυτο ειναι απαγορευμενη λεξη..

απλα διαβαστε τις δηλωσεις του αρχηγου σας..ειμαι περηφανος που κερδισαμε σε μια εδρα που εχω υποφερει απειρες φορες..αυτο ο δικος μας αρχηγος για το ανφιλντ δεν τθα το πει ποτε....
Πως λεγεται ο αρχηγος σας?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
τον ξερεις πολυ καλα!!ΡΑΙΝ ΓΚΙΓΚΣ..ΚΙ ΟΣΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΘΑ ΤΗΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟ ΕΒΟΛΟΥΣΙΟΝ!!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
τον ξερεις πολυ καλα!!ΡΑΙΝ ΓΚΙΓΚΣ..ΚΙ ΟΣΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΘΑ ΤΗΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟ ΕΒΟΛΟΥΣΙΟΝ!!!!
[/quoαte]Και που ειπαμε οτι παιζει αυτος ο....ΡΑΙΝ? στην ακριγκτον...στην τσελτεναμ..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
αααααα στν ροδεραμ.....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
χαχαχαχαχα..εισαι γραφικος...παιζει σε αυτον που σε εχει κεριδσει περισσοτερες φορες απο οποιαδποτε αλλη ομαδα στην αγγλια,που κανει παρελαση καθε χρονοι στο καυτο ανφιλντ και που αυτη τη στιγμη βλεπεις τ αρχιδια του απο κει χαμηλα που βρισκεσαι..ρε ειστε απιστευτα γραφικοι.τι καθομαι και ασχο0λουμαι...εμεις φιλε μου παμε για τιτλους..εσυ πας για νικες...αυτη ειναι η διαφορα μιας μεγαλης ομαδας απο μιας μικρης πλεον ομαδας!!!

υγπαντως οταν μας κερδισε μεσα εξω η γουεστ χαμ προπερσυ τετοια πανηγυρια δεν εκανε ρε γραφικοι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χώσε poto...έχεις καταφέρει να μην φαίνεται το κενό του Ταράτσα! :rockon:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
χαχαχαχαχα..εισαι γραφικος...παιζει σε αυτον που σε εχει κεριδσει περισσοτερες φορες απο οποιαδποτε αλλη ομαδα στην αγγλια,που κανει παρελαση καθε χρονοι στο καυτο ανφιλντ και που αυτη τη στιγμη βλεπεις τ αρχιδια του απο κει χαμηλα που βρισκεσαι..ρε ειστε απιστευτα γραφικοι.τι καθομαι και ασχο0λουμαι...εμεις φιλε μου παμε για τιτλους..εσυ πας για νικες...αυτη ειναι η διαφορα μιας μεγαλης ομαδας απο μιας μικρης πλεον ομαδας!!!

υγπαντως οταν μας κερδισε μεσα εξω η γουεστ χαμ προπερσυ τετοια πανηγυρια δεν εκανε ρε γραφικοι
σαν να συχιστηκες...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...αλλωστε αν δεν υπηρχατε και εσεις με ποια ομαδα θα γελαγαμε?με την αρσεναλ?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ρε γραφικε με ποιον γελας?χαχαχα..πες μου κατι..ποσο χρονων εισαι?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
για να σε ικανοποιησω...ας πουμε 15....ευχαριστημενος?

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
κολονεις να πεις την αληθινη σου ηλικια?ελεος..ειπαμε εισαι γραφικος...τι θα σου κανω δλδ?ελεος!!!

τεσπα επειδη μου αποδυκνειεις συνεχως ποσο γραφικος εισαι.για να σαι εδω εισαι τουλαχιστν 18..λοιπον οσο ζεις οχι απλως δεν γελας με την μαντσεστερ..συνηθως κλαις..οποτε καταλαβαινω απολυτα το κομπλεξ σου προς αυτη την ομαδα,καταλααινω οτι εχεις βαρεθει να βλεπεις να σε κερδιζω εμσα εξω,να σηκωνω πρωταθληματα και κυπελλα κι εσυ απλα να παρακολουθεις..καταλαβαινω λοιπον οτι ολοι εσεις οι κομπεξικοι που υποστηριζετε την μεγαλη ομαδα του καποτε λιβερπουλ νιωθετε σαν να πηρατε το πρωταθλημα..κι εγω οταν ο αρης κερδιζει τον ουλμπαικο ετσι νιωθω...εγω ομως στο τελος θα δω τον αρχηγο μου αν σηκωνει αυτο που εσεις εχετε να δειτε 20 χρονια και τοτε εσεις απο δω θα στε εξαφανισμενοι ως συνηθως..κατλααβες κομπλεξακο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom