gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Θα βάψει το μαλλί?σε νέο ρεχάγκελ τον βλέπω αυτόν να εξελίσσεται....
Θα βάψει το μαλλί?σε νέο ρεχάγκελ τον βλέπω αυτόν να εξελίσσεται....
Θα βάψει το μαλλί?
Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση Πόρτσμουθ και Φάνη Γκέκα. Ο εκτελεστικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας, Πίτερ Στόρι, τα… χώνει κανονικά στην Εθνική και τον Τάκη Φύσσα, τονίζοντας ότι δεν θα δεχθεί υποδείξεις από κανέναν για το αν θα παίζει ο Ελληνας άσος και χαρακτηρίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «αναθεματισμένη ομάδα».
«Ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει για το ποιος θα αγωνίζεται. Το να μου τηλεφωνεί ο μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας και να μου λέει ποιος θα παίξει, θεωρώ πως είναι απόλυτα εξοργιστικό. Ξέρω ότι σχετίζεσαι με την 'αναθεματισμένη' ελληνική ομάδα, αλλά μην αρχίζεις να μας λες ποιος θα αγωνιστεί στην Πόρτσμουθ».
Ο Στόρι συνέχισε με ακόμη πιο προκλητικές δηλώσεις: «Αν δεχθώ άλλο τηλεφώνημα από τον «αναθεματισμένο», θα του ρίξουμε κλωτσιά, γιατί ο Πολ (σ.σ.:Χαρτ) δεν έφερε αυτόν τον παίκτη στην ομάδα (σ.σ.:εννοεί τον Γκέκα), αλλά ο Τόνι (Ανταμς). Προσωπικά υποστηρίζω ό,τι κάνει ο Πολ 150%»
Η "αναθεματισμένη" πήρε και ένα Ευρωπαικό κομπλεξάκια!
Δεν το είχα ακούσει αυτό!Τελικά έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην Αγγλία.
Θυμάστε την κορυφαία δήλωση του Χάρι Ρέντναπ (προπονητή της Πόρτσμουθ) για τον Χαλκιά?
Είχε πει κάτι του στυλ:
"Ο Ζάετς μας είχε υποσχεθεί έναν πρωταθλητή τερματοφύλακα αλλά μας έφερε έναν πρωταθλητή στα κεμπάπ".
Η "αναθεματισμένη" πήρε και ένα Ευρωπαικό κομπλεξάκια!
Πλάκα-πλάκα, μόνο οι Έλληνες τα κάνουν αυτά.
εεεεεεεεεεεεεεελλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
εδώ ο άλλος ο ΕΛΛΗΝΑΣ τους λέει και κομπλεξικούς.........
δεν έχει δικαίωμα ο τέκνικαλ μάνατζερ της εθνικής να πάρει τηλέφωνο να ζητήσει το λόγο;
Προσωπικά δε με ενοχλεί ακόμα και ψωνισμένη συμπεριφορά αρκεί να είναι βάσιμη. Αλλά πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να παρουσιάσεις τον κάθε άμπαλο ως "γαμάω" και ταυτόχρονα να το παίζεις σοβαρός.
Μετά από τις τηλεφωνικές φάρσες του Φύσσα και τις μερίδες του Χαλκιά, θέλουμε και σεβασμό στην πρώην πρωταθλήτρια της Ευρώπης.
Ρε βλάκα καταλαβαίνεις τι λέω ή το μόνο που σε νοιάζει είναι να καυγαδίζεις?ρε τι άλλο θ ακούσουμε......
κομπλεξάκια με 4 από τις 8 ομάδες του Τσου λου στις 8 καλύτερες της Ευρώπης....
τελικά ΠΟΣΟ κακομοίρης είναι ο έλληνας;
πόσο μαλάκας;
πόσο αστείος;
Υ.Γ.1
συνέχισε να καμαρώνεις Ιταλέ για τα τσου λου της Ιντερ........
Υ.Γ.2
είμαι μεγάλος κομπλεξάκιας το ξέρω.........
Η πλάκα θα είναι να προκριθεί η τέταρτη!να βγει ο βοδος να μας πει ποια απο τις 3 ομαδες του θελει ν αντιμετωπισει η μαντσεστερ στον τελικο..χααχαχα
Ρε βλάκα καταλαβαίνεις τι λέω ή το μόνο που σε νοιάζει είναι να καυγαδίζεις?
Τέτοιες δηλώσεις μόνο Αλέφαντοι μπορούν να τις κάνουν!Έχεις ακούσει νορμάλ προπονητές να βγαίνουν και να μιλάνε έτσι για κάποια Εθνική ομάδα?
Ετσι ακριβως.Τι κωλοφαρδια ειναι αυτη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.ΕΛΕΟΣ.Κωλόφαρδη η United
Μιλάς ως Παναθηναικός ή ως Λίβερπουλ?τσίμπησες ρε άκουπε....
αυτό μ αρέσει... να σε πριζώνω....
οι άλλοι με το που εμφανίζομαι γίνονται τυφέκια.....
εσύ είσαι σαν την ταράτσα.....θέλεις το ευαίσθητο σημείο σου.......