Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
καταλαβα ξερεις ;)
αν και τους γιαννιωτες τους παμε εδω εσυ μπορει να εκανες τιποτα μαγκιτσες στο κυπελλο
τελος παντων μιας και εισαι λιβερπουλαρα δεν συνεχιζω  :rockon:
Καλοσύνη σου...
Αν και να σου πω την αλήθεια...στ'αρχίδια μου!!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ρε παιδια.....τα γιαννενα με το τιτλο του θεματος ....σχεση? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ταράτσαααααααααααααα...............η εκδίκηση είναι ενα πίατο που τρώγεται κρύο.........τσαπού στην σιχαμένη απο την αχώνευτη.......ώστε εμάς μας ξεφτύλισαν....αυτοί τι έπαθαν ρεεεε...η ομαδάρα...παπάρια μάντολες.....τ'ωρα που μπούκωσαν τα λιβερπουλάκια να δώ.....έτσι είναι...όποιος βγάζει γλώσσα...γλύφει τσαπού στο τέλος.......με τις υγείες σας.....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
μνημοσυνο με ξενα κολυβα.....οποιος δεν εχει δικα του κακαλα.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ταράτσαααααααααααααα...............η εκδίκηση είναι ενα πίατο που τρώγεται κρύο.........τσαπού στην σιχαμένη απο την αχώνευτη.......ώστε εμάς μας ξεφτύλισαν....αυτοί τι έπαθαν ρεεεε...η ομαδάρα...παπάρια μάντολες.....τ'ωρα που μπούκωσαν τα λιβερπουλάκια να δώ.....έτσι είναι...όποιος βγάζει γλώσσα...γλύφει τσαπού στο τέλος.......με τις υγείες σας.....
Ελα Γκουσκούνη,πάρε την παραμάνα και βάρα μια μαλακία να ξεκαυλώσεις τώρα :cum: :2funny:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
μνημοσυνο με ξενα κολυβα.....οποιος δεν εχει δικα του κακαλα.....
Μνημοσυνα με ξενα κολυβα?εχτες δεν εγραψες κατι για μπεμπηδες?δικα μου κακαλα εχω..καθε χρονο τα νιωθεις..φετος μου ξεφυγες..συμβαινουν...και ηομαδα μμου ειναι πρωτη στο τσαμπιονς λιγκ και παρα το 2-2 εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να προκριθει απο τη μεγαλη λιβερπουλ

Μπουλ καραγκιοζακο εδω ειμαι..εδω ημουα και χτες..χροτασες?γελασες καλα με την μαντσεστερ που ισοφαριστηκε στο 90..να δεις εγω πως γελασα με την μεγαλυτερη ομαδα της ευρωπης που επρεπε ναφαει 5...

βοδος(οποτε μπεις θα τα δεις)..μια χαρα η μερα σημερα..η μεγαλη μπαγερν εφαγε σε ενα ημιχρονο οσα ειναι τα ευρωπαικα της..και η μεγαλη λιβερπουλ δεν εφαγε οσα ειναι τα...πρωταθληματα της λογω της μαλακις των μπλε..

ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ...εμεισ θα παρουμε πρωταθλημα,κυπελο κι εχουμε και το λιγκ καπ και να αποκλειστουμε..ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΙΤΛΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΤΙΤΛΟΙ

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ θα μιλας οταν βρεις τα κοτσια να παμε για καφε
εισαι και λιβερπουλ  :jerking: :jerking:

εχω δηλώσει ότι είμαι πρώτα μπάρτσα και μετά όλα τα λοιπά...
και σημερα πέσαν κανόνια....
λέω να το γυρίσεις κανονάτος πάλι......

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τώρα αμα δηλώσω ότι περισσότερο φχαριστιέμαι όταν χάνει η μανγιου απ ότι όταν κερδίζει η λίβερπουλ είμαι κομπλεξικός;

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
αφου υποστηριζεις τη μπατσα τι θες και μπλεκεσαι εμ την κολολιβερπουλ...ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη αυτη τη στιγμ..αν και  σημερινη τσελσι τρομαξε πολυ κοσμο

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφου υποστηριζεις τη μπατσα τι θες και μπλεκεσαι εμ την κολολιβερπουλ...ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη αυτη τη στιγμ..αν και  σημερινη τσελσι τρομαξε πολυ κοσμο
κοιτα....
εγώ μπάρτσα έβλεπα.....
εάν παίξει έτσι σε ένα ημίχρονο απο τα 4 με την Τσέλσι θα παρακαλάνε τα στρουμφάκια να λήξει στο μισό όπως και οι βαυβαροί....
το 4-0 είναι πλασματικό....
8 έπρεπε να ναι.....

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η μπαγερν τελικα ηταν η πιο αδυναμη των 8..το περιμενα το σημερινο

αλλα τους βαλατε οσα τα ευρωπαικα τους..χαχαχαχα

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
σιγα σιγα θα βγουν αποδοσεις...ποτε θα εμφανιστει ο βοδος?

σημερα?3,5
αυριο?3
την παρασκευη?1,8
σε ια βδομαδα?2
ποτε?ΜΑΚΑΡΙ

Επισκέπτης
με την πιο ευκολη ομαδα δεν πεσαμε..επεσε η μπαρτσελονα και μετα η τσελσι...πολυ πιο ευκολες κληρωσεις...ειδικα της μπαρτσελονα...εδω της εβαλε 5 ο γραφιτε...ο μεσσι με τον ετο θα κωλωσουν?αλλα τοτε θα σαι μονο μπαρτσελονα...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ
ρε ηλιθιε κωλοτουμπα εσυ δεν ησουν που ειπες οτι ειχες την πιο βατη κληρωση με πορτο; εσυ δεν εισαι αυτος που ησουν σιγουρος οτι θα πας τελικο; οσο για τον εαν εμφανιζομαι παντα ειμαι εδω εσυ ειχες  εξαφανιστει μετα τη τεσαρα και σε ψαχναμε. οσο για χθες πρωτον η λιβερπουλ κανοντας το χειροτερο παιχνιδι της φετος εχασε ΔΙΚΑΙΑ οσο για τη μπαρτσελονα απλα δεν παιζεται αυτη τη στιγμη απο καμια ομαδα στην ευρωπη ειναι μακραν η κορυφαια ομαδα και μονο αν δεν θελει θα το χασει!! οσο για τη μπαγερ καραγκιοζακο εκτος οτι εχει ενα παραπανω που ε και τι εγινε μωρε  :jerking: εχει και καποια αλλα τροπαια που εσυ δεν τα εχεις παρει οταν συμετειχες . οσο για τη τωρινη κατασταση ας οψεται ο μαλακας ο κλισμαν που αν δεν φυγει δεν θα βγει ουτε τσουλου την επομενη χρονια αφου κανενας απο τους παιχτες δεν τον γουσταρει. και τελος ποτο καραγκιοζακο η διαφορα ειναι οτι οταν χανει η ομαδα σου παντα υπαρχει μια δικαιολογια κατι φταιει οπως οταν εφαγες τη τεσαρα. ακομα και τη τριτη το γεγονος οτι κοιμηθηκε ο θεος και δεν εφαγες τεσερα δεν σου λεει κατι παλι κατι αλλο φταιει :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom