Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

Επισκέπτης
βοδο επειδη εισαι εμγαλος καραγκιοζης...θες να μιλησουμε που ηταν η μαντσεστερ πριν το 99?το 68 που πηρε το ευρωπαικο που ηταν ρε μαλακισμενο η λιβεπρουλ?το 99 ειχε ηδη 5 πρωταθληματα ενω η λιβεπρουλ 0 απο το 90 και μετα...ποσα ευρωπαικα εχει η μπαρτσελονα ρε μαλακα?ποιος σε πιπωσε περσυ?ποιος πιπωσε την μπαγερν μοναχου ρε αρχιδακο το 99?ΑΝΤΕ ΓΜΑΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΟΕ ΟΕ..ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ 3 ΚΑΦΕΝΕΙΑ!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αυτο παλιομαλακα κωλοτουμπα καραγκιοζη ηλιθιε βλακα χαζε και οτι αλλο υπαρχει και τη μπαρτσελονα καφενειο!!!! μαλακα να θυμασαι τη λες!!!!!! αλλα μετα η μπαρτσα η καλυτερη ομαδα  αρε αλεφαντε!!!!!!! ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
και ναι οσι παιξανε στοιχημα οτι ο βλακας θα εμφανιστει σημερα(που ηταν και το πιο απιθανο χρυσοπληρωνονται)..βρε ζωο ποιος δνε ηταν εδω μετα την 4αρα?που μεχρι και ο περσονας με παραεχτηκε οτι ειμαι παντα εδω?ζεις σε αλλο κοσμο?ναι οταν εγινε η κληρση φανταζε η ποτο πιο ευκολη..λεποντας το μεγαθηριο της μπαγερν ομως αλαλξα γνωμη...ναι η μπαγερν εχει και ουεφα που η μαντσεστερ δεν επαιξε και δεν επαιξε και δνε θα παιξει ποτε..νταξει εσφιξε καλα ο κολαρακος σου απο χτες βρε μλκ?χαχαχα..η μπαρτσα δνε παιζεται?κατσε να δεις που θα γινει αυτο που ειπε ο γκατο..πεσανε οι 3 απο τις 4 ομαδες σου στη μια μερια και τελικα τλεικο θα παει η τσελσι...χαχαχαχα

κοιμηθηκε ο θεος και δεν εφαγα 4...και ισοφαριστηκα στο 90..εσενα κοιμηθηκε ο θεος και δνεεφαγε 8 η μπαγερν και 6 η λιβερπουλ ρε καραμητροοοο..μπουκωμενος δνε θα μιλας...εμα ςμας κοροιδευατε που ισοφαριστηκαμε εντελως ντεφορμε στο 90 και η φορμαρισενη λιβερπουλ ακομα φτυνει τα φλοκια...χαχαχαχαχα

ρε εισια ηλιθιος πραγματικα...που ειπα σε αυτο το ποστ οτι η μπαρτσα ειναι καφενειο?ποσα ευρωπαικα εχει ρωταω...αφου εσυ ολα τα μετρας με ευρωπαικα.ποσα εχει λοιπον ρε ηλιθιε?αντε και γμαησου..αν και εμτα τα χτεσινα δεν θα πας να γαμηθεις για πολυ καιρο..με τοσο ανοιχτο κολο δνε θα σε πηδαει κανεις..πουστρακο

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
και το οτι ειπα οτι υποστηριζεις 3 καφενεια ισχυει....μπροστα στη μαντσεστερ ειναι ολα καφενεια..μπροστα στη λιβερπουλ την μπαγερν δεν ειναι καφενειο η μπαρτσα..γκε γκε?

κι οπως γαμησα περσυ την μπρτσα παρακαλα αν πας τελικο μην με ξαναπετυχεις...

φτυσε τα χοντρα πουστρακο

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
και στο φιναλε να μιλας εσυ για κωλοτουμπες που αλλαζεις τις οαμδες σαν τα πουκαμισα..ειναι τουλαχιστον ιεροσυλια..εγω μαντσεστερ ημουν ειμαι και θα ειμαι..οχι με οποια παει καλα

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ειμαι ο βοδος και ποναει ακομα ο κωλος μου....μα σου ειπα ρε ντρογκμα βαλε λιγο βαζελινη γαω το κερατο σου...κι εσυ ρε ιβανοβιτς...στην καραφλα του ρεινα βρηκες να εκσπερματωσεις τοσα χρονια αγαμιας?

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Σε αυτήν την μεγάλη ομάδα την Μάτζεστέρ πόσα της έριξα φέτος???
Α) 4 μπαλάκια
Β) 2 μπαλάκια
Γ) κανένα μπαλάκι
Δ) δεν ξέρω δεν απαντώ

Και ας χαίρονται που μου έριξε τα 3 η Τσέλσι και ας νομίζουν ότι με απέκλεισε αλλά έχω την ποιο βαριά φανέλα στο νησί τι να κάνουμε

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπορείτε να σταματήσετε να ξεκατινιάζεστε;
στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και μπορείτε τότε να βγάλετε όλα τα απωθημένα σας...
καλώς, ή κακώς και οι δύο είναι ακόμα μέσα σε όλους τους στόχους....
μέχρι να τελειώσει κάντε τουλάχιστον νορμάλ διάλογο...
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
για σενα που το παιζεις πιο εξυπνος..με τη βαρια φανελ..ποσα χρονια ειχες να κερδισεις την μαντσεστερ?ποσες κουπες θα παρεις εσυ και ποσες η μαντσεστερ?μεχρι πτοε θα σαι η πιο βαρια φανελα?2 χρονια το πολυ..παντως οταν τελειωνεις την χρονια ατιτλος και χαιρεσαι που μετα απο 8 χρονια απλα εριξες 4 σε μια μικρη ομαδα δειχνεις ποσο λιγος εισαι..

χαιρομαι οπως πανηγυριζες 1000% το γκολ του μαριανο..μονο που εμεις ισοφαριστηκαμε στο 90 ενω εσυ εφαγες 3 στο ρελαντι απο την ανυπαρκτη ιστορικα αφου το πατε εκει τσελσι...

Επισκέπτης
ειμαι ο βοδος και ποναει ακομα ο κωλος μου....μα σου ειπα ρε ντρογκμα βαλε λιγο βαζελινη γαω το κερατο σου...κι εσυ ρε ιβανοβιτς...στην καραφλα του ρεινα βρηκες να εκσπερματωσεις τοσα χρονια αγαμιας?
ρε βλακα εκτιθεσαι ειπες και τα τρια καφενεια αλλα οχι τη μπαρτσα μπροστα στα αλλα δυο τη καταλαβε κανενας απο αυτα που βλες. οταν σου λεω να σου δωσω λεφτα να πας να γαμησεις το ενοω αγαμητε!!! οσο για τα καφενεια που λες ιστορικα οπως τα λες οταν φτασεις τις ευρωπαικες κουπες που εχουν τα ξαναλεμε καραγκιοζακο προς το παρον πουτσα στο κωλο και χυσια στη μαπα. και για να σου υπενθυμισω λιβερπουλ 5 μπαγερ 4 πουτσα στο κωλο σου μαλακα οσο και αν δεν σου αρεσει ετσι ειναι τα γεγονοτα το μπουρδελο σου ειναι πισω ακομα μαλακα.οσο για τα ξενα κολυβα εκτιθεσαι με αυτα που λες καραγκιοζακο τωρα εγινες τσελσυ αλλα ξεχασες οτι φετος σου εκανα τη κωλαρα σου βαρελι απο το πολυ γαμησι και ακομα δεν το εχεις ξεπερασει ειδικα τη τεσαρα η κωλαρα σου ακομα να τη χωνεψει. η ομαδαρα τεσερα γκολ απο το καφενειο!!!!! λοιπον μαλακακο ειπαμε και απο μπαγερ και απο λιβερπουλ πουτσα οσο για τη μπαρτσα το αλλο καφενειο αυτη τελικα παιζει τη καλυτερη μπαλα η σημερα αλλαξες γνωμη μαλακα!!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
κανονικα θα βαριομουνα και να σου απαντησω...τα 5 ευρωπαικα της λιβεςπρουλ τα γαμαω καθε χρονο..γι αυτο και εχω παραπανω νικες στα μεταξυ μας..εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και εχασα φετος...τα 4 της μπαγερν παιξαε τελικο αντιπαλοι κι ακομα σπερμα εχεισ στη μαπα σου...η μπαρτσελονα παιξαε περσυ και ακομα σπερμα εχεις στη μαπα σου...και φυσικα με βαση τη λογικη σου εχει λγιοτερα ευρωπαικα αρα μη  μιλας..και για προσφατα κουλορια...τα 5 ευρωπαιακ φαγανε 3 μπαλακια και τα 4 ευρωπαικα 4 μπαλάκια...παρε εναν καναπε παρακαλ να αποκλεισει τηντ σελσι η μπαρτσα γιατι πραγματικα θα ναι γελοιο να υποστριεις 3 απο τις 4 τηςμιας μεραςκαι να παει τελικο η 4η..αυτα και θα ξαναασχοληθω μαζι σου μετα τιςρεβανς η ακομα καλυτερα οταν εχω σηκωσει τις κουπες που ονειρευεσαι..ζησε την ιστορια ανοικτοκωλη..γιατι εκει ανηκουν οι 2 ομαδουλες σου τουλαχιστον.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
κι επειδη το χα ξεχασει..την μεγαλη μπαρτσα την εχω φυστικωσει και σε τελικο κυπελλουχων..μα ολες τις πελατισσες να υποτηριζεις...

Επισκέπτης
κανονικα θα βαριομουνα και να σου απαντησω...τα 5 ευρωπαικα της λιβεςπρουλ τα γαμαω καθε χρονο..γι αυτο και εχω παραπανω νικες στα μεταξυ μας..εσπασε ο διαολος το ποδαρι του και εχασα φετος...τα 4 της μπαγερν παιξαε τελικο αντιπαλοι κι ακομα σπερμα εχεισ στη μαπα σου...η μπαρτσελονα παιξαε περσυ και ακομα σπερμα εχεις στη μαπα σου...και φυσικα με βαση τη λογικη σου εχει λγιοτερα ευρωπαικα αρα μη  μιλας..και για προσφατα κουλορια...τα 5 ευρωπαιακ φαγανε 3 μπαλακια και τα 4 ευρωπαικα 4 μπαλάκια...παρε εναν καναπε παρακαλ να αποκλεισει τηντ σελσι η μπαρτσα γιατι πραγματικα θα ναι γελοιο να υποστριεις 3 απο τις 4 τηςμιας μεραςκαι να παει τελικο η 4η..αυτα και θα ξαναασχοληθω μαζι σου μετα τιςρεβανς η ακομα καλυτερα οταν εχω σηκωσει τις κουπες που ονειρευεσαι..ζησε την ιστορια ανοικτοκωλη..γιατι εκει ανηκουν οι 2 ομαδουλες σου τουλαχιστον.
ρε βλακα οπου σε συμφερει γραφεις τα ευρωπαικα αλλου σε συμφερουν οι νικες αλλου τα πρωταθληματα. ξεχνας τη πουτσα που σου εριξε η μπαγερ την επομενη που το πηρες το 99 κξατα λαθος γιατι το σκορ ηταν για 4-0 απο το ημιχρονο την επομενη ξαναλεω ξεχασεςντη πουτσα που σου εριξε μεσα και εξω και σηκωσε τη κουπα; επιλεκτικη μνημη καραγκιοζακο εχεις. οσο για τα ευρωπαικα στο ξαναλεω φταστα πρωτα και μετα ξαναελα να σου ριξω και αλλο σπερμα στη μουρη σου γιατι ακομα τα υπολειματα δεν σου εχουν φυγει καραγκιοζακο. στα υπενθυμιζω παλι 5 η αρμαδα 4 το τανκς και φετος η μπαρτσα θα φτασει τα τρια και η πουτσα θα σε ποναει ακομα περισοτερο μαλακακο!!!!!!! προς το παρον σπερμα και χυσια αγαμητο.Υ.Γ και στα μπορδελα που πας αποτυχημενος εισαι αφου ουτε γκομενα εχεις να γαμησεις αλλα και στα μπουρδελα που πας φολα τρως γιαυτο εξηγηται ετσι η μαλακια που σε δερνει μαλακα. παντως δεν σε παρεξηγω γιατι ολκα εχουν μια εξηγηση κωλοτουμπα!!!

Επισκέπτης

Έπιπλο ήσουν, είσαι και θα είσαι..ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Παρασκευή 03 Απρ 2009, στις 16:36

Γράφτηκε από τον poto84  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές ετσι για να δεις ποσο αποτυχημενος εισαι μαλακακο με αποδειξεις!!! αγαμητος και στο μπουρδελο που πας εισαι ρε βλαμενε :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
1personanongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τώρα ειλικρινά το λέω και στους δυό....
τι σχέση έχει το θρεντ της πρίμιερ με την κόντρα σας την προσωπική;
πέραν του χαβαλέως και ανεξαρτήτως ζοχάδας του καθενός έχετε τρβήξει αυτή την κοντρα πολύ καιρό.....
τι έχετε να χωρίσετε;
οικόπεδα;
ακόμα και στα οπαδικά του εσωτερικού οι κόντρες φουντώνουν όταν υπάρχει παίγνιο...
εδώ τσακώνεστε διαρκώς.
ήμαρτον. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ψαξε να βρεις ααλλη αποτυχημενη κριτικη κι ελα πες μου ρε νουμερο...οσο για ολα τ αλλα...ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ...ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ...ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ...

ΕΣΥ ΑΡΑΓΕ ΓΑΜΑΣ?Η ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ?

Επισκέπτης
ψαξε να βρεις ααλλη αποτυχημενη κριτικη κι ελα πες μου ρε νουμερο...οσο για ολα τ αλλα...ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ...ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ...ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ...

ΕΣΥ ΑΡΑΓΕ ΓΑΜΑΣ?Η ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ?
ρε μαλακισμενο αφου βλεπεις οτι παντου σε εχω πιασει ακου βρες αλλη αποτυχημενη κριτηκη!!! δεν σου φτανει αυτη θες να γινεις και αλλο ξεφτιλα ρε αγαμητο!!! οσο για το αν γαμαω δεν θα το πω σε σενα παντως τα μουνια που γαμαω ουτε στα ονειρα σου δεν μπορεις να τα δεις καραγκιοζακο. ακομα και εκει που πληρωνεις για να γαμησεις μαλακα σε πιανουν οποτε πια γκομενα να σου κατσει γιαυτο εξηγηται και η μαλακια που σε βαραει!!! οσο για τα αλλα ρε νουμερο η ιστορια τα λεει τα τροπαια οχι εγω η εσυ και στο κοντερ εισαι πολυ πισω ακομα!! αντε βγες να ξελαμπικαρεις αγαμητο αν και παλι απο τη χαζομαρα σου παλι μαλακα θα σε πιασουν ηλιθιε αποτυχημενε!!!!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
μεχεις πεισει με τα γελοια σου επιχειρηματα..αλλος ειναι ο αγαμητος..και ξερεις τι λεει μια παροιμια..οπου ακος πολλα κερασια..αρα με την παλαμη τηνβ γαζεις και γι αυτο γραφεις ακτοσες μαλακιες...

σε περιπτωση που δεν το χεις παρει πρεφα εχουμε 2009 και η μπαγερν εφαγε 4 και η λιβερπουλ 3..στα παπαρια μου εμενα και ολης της υφηλιου τι ειχαν παρει το 70 και το80...

αντε πουστρακο..αρκετα ασχοληθηκα με το διανοητικα καμμενο εγκεφαλο σου...δικαιωμα σου να σαι στην πιπα...μπορει να σ αρεσει

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καθάρισε πάλι ο πιτσιρικάς!Α ρε Τσίχλα... :tooth:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλα στο ανφιλντ πεφτουνε κορμια.Αλλεπαλληλες ανατροπες.Ειμαστε στις καθυστερησεις και το σκορ ειναι αυτη τη στιγμη 3-4 με 4 γκολ του αρσαβιν και 2 του τορες.Φοβερος ο αρσαβιν,αλλα και οι αμυνες για τα πανηγυρια.Πολυ ανοικτες.. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom