Φυσικα και ΔΕΝ ειδα το ματς οπως δεν βλεπω και μπαλα καμποσο διαστημα τωρα.
Φυσικα και ΕΙΔΑ σε βιντεακι σε ειδησεογραφικη σελιδα(οχι αθλητικη) με τα καλοπαιδα στην αρχη του ματς.
Ο συριζα εχει ΧΡΕΟΣ να εφαρμοσει τις ιδεες του υπουργου δταξης.
ΟΧΙ αστυνομια. ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΡΕ!
Να παιρνουν εισητηρια και οι ΔΥΟ!
ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Μουνοπανα μου χετε κοψει το γηπεδο εδω και 3 χρονια. Στο μπασκετ εδω και δυο.
Επιτελους ΨΟΦΗΣΤΕ να λυτρωθουμε.
Εχουν γινει ολα τα αθληματα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ επειδη καποια γαμημενα αμορφωτα παιδακια την εχουν δει "οργανωμενα"(και αρα οι μονοι που αγαπανε τις ομαδες τους και οι μονοι που δικαιουνται να κανουν οτι τους καβλωσει--αφου ταξιδευουν για την ομαδα τα παιδια!).
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΟΛΟΥΣ.
Δεν υπαρχει πλεον ουτε ντροπη, ουτε αισχος, ουτε "καταδικες".
Μονο ΜΙΣΟΣ και ΟΡΓΗ για τα πουτανογεννηματα τα οποια δεν με αφηνουν να χαρω ουτε δυο γαμημενες ωρες βλεποντας μια γαμωμπαλιτσα!
Λες και δεν εχει η χωρα προβληματα, λες και στην καθημερινοτητα μου δεν τρωω ενα σωρο σκατα μονο και μονο για να ζω αξιοπρεπως. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ δεν μπορω να χαρω σε οποιοδηποτε αθλημα.
Βλεπω ΜΟΝΟ ΝΒΑ και κανα ματς Τσου Λου πλεον. Εκει καταντησαμε.
Πανηγυριστε τωρα ζωα. Νικησατε.
Να φαει η ομαδα ενα μηδενισμο να γουσταρουμε τωρα.
Να τρεξει να σας μαζεψει ο αλαφουζος ο οποιος μαλλον ειναι πολυ απασχολημενος με το να τα χωνει μεσω καναλιου στον συριζα και θελει υποθετω "στραο" και "συμπαρασταση".
Τωρα λοιπον που θα φαει η ομαδα γαμω το προστιμο(της περισσευουν τα λεφτα
), βγειτε να τα χωσετε στον ...συριζα!(αφου ειναι...κρατος ο συριζα πλεον και ο γαβρος ομαδα του κρατους, αρα ο τσιπρας στηριζει μαρινακη κλπ κλπ τα οποια ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ)
Γαμω το μουνι της μανας σας, εχει σιχαθει η ψυχη μου.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.