Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
παντως εχετε βρει καλο κολπο τα τελευταια χρονια....μενετε καμμια 10αρια βαθμους πισω,δεν ασχολειται κανεις με εσας και κανετε μια αντεπιθεση στο δευτερο μισο του πρωταθληματος και χανετε το πρωταθλημα με φηλα το κεφαλι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να δεις πως στο τελος της χρονιας παλι θα λετε οτι εσεις το αξιζατε τον τιτλο... :2funny: :2funny: :2funny:

αμα δεν ξεφτυλιζοτανε ο ΠΑΟΚ απο καθε κατσαβραχο και καθε παλαιμαχο σεντερ φορ στο δευτερο γυρο τα λεγαμε μετα  :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μπορει καποιος που ειδε το μπασκετακι να μου κανει μια ενημερωση? :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Φυσικα και ΔΕΝ ειδα το ματς οπως δεν βλεπω και μπαλα καμποσο διαστημα τωρα.
Φυσικα και ΕΙΔΑ σε βιντεακι σε ειδησεογραφικη σελιδα(οχι αθλητικη) με τα καλοπαιδα στην αρχη του ματς.
Ο συριζα εχει ΧΡΕΟΣ να εφαρμοσει τις ιδεες του υπουργου δταξης.
ΟΧΙ αστυνομια. ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΡΕ!
Να παιρνουν εισητηρια και οι ΔΥΟ!
ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ, ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Μουνοπανα μου χετε κοψει το γηπεδο εδω και 3 χρονια. Στο μπασκετ εδω και δυο.
Επιτελους ΨΟΦΗΣΤΕ να λυτρωθουμε.
Εχουν γινει ολα τα αθληματα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ επειδη καποια γαμημενα αμορφωτα παιδακια την εχουν δει "οργανωμενα"(και αρα οι μονοι που αγαπανε τις ομαδες τους και οι μονοι που δικαιουνται να κανουν οτι τους καβλωσει--αφου ταξιδευουν για την ομαδα τα παιδια!).
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΟΛΟΥΣ.
Δεν υπαρχει πλεον ουτε ντροπη, ουτε αισχος, ουτε "καταδικες".
Μονο ΜΙΣΟΣ και ΟΡΓΗ για τα πουτανογεννηματα τα οποια δεν με αφηνουν να χαρω ουτε δυο γαμημενες ωρες βλεποντας μια γαμωμπαλιτσα!
Λες και δεν εχει η χωρα προβληματα, λες και στην καθημερινοτητα μου δεν τρωω ενα σωρο σκατα μονο και μονο για να ζω αξιοπρεπως. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ δεν μπορω να χαρω σε οποιοδηποτε αθλημα.
Βλεπω ΜΟΝΟ ΝΒΑ και κανα ματς Τσου Λου πλεον. Εκει καταντησαμε.
Πανηγυριστε τωρα ζωα. Νικησατε.
Να φαει η ομαδα ενα μηδενισμο να γουσταρουμε τωρα.
Να τρεξει να σας μαζεψει ο αλαφουζος ο οποιος μαλλον ειναι πολυ απασχολημενος με το να τα χωνει μεσω καναλιου στον συριζα και θελει υποθετω "στραο" και "συμπαρασταση".
Τωρα λοιπον που θα φαει η ομαδα γαμω το προστιμο(της περισσευουν τα λεφτα  :rolleyes:), βγειτε να τα χωσετε στον ...συριζα!(αφου ειναι...κρατος ο συριζα πλεον και ο γαβρος ομαδα του κρατους, αρα ο τσιπρας στηριζει μαρινακη κλπ κλπ τα οποια ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ)
Γαμω το μουνι της μανας σας, εχει σιχαθει η ψυχη μου.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Ουτε μπασκετακι βλεπω πλεον εδω και καμποσο διαστημα. Ναναι καλα τα "παιδια".
ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΛΕΜΕ.
Μονο ΝΒΑ πλεον. Τελος  :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Φυσικα και ΕΙΔΑ σε βιντεακι σε ειδησεογραφικη σελιδα(οχι αθλητικη) με τα καλοπαιδα στην αρχη του ματς.
Εχουν γινει ολα τα αθληματα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ επειδη καποια γαμημενα αμορφωτα παιδακια την εχουν δει "οργανωμενα"(και αρα οι μονοι που αγαπανε τις ομαδες τους και οι μονοι που δικαιουνται να κανουν οτι τους καβλωσει--αφου ταξιδευουν για την ομαδα τα παιδια!).
Μονο ΜΙΣΟΣ και ΟΡΓΗ για τα πουτανογεννηματα τα οποια δεν με αφηνουν να χαρω ουτε δυο γαμημενες ωρες βλεποντας μια γαμωμπαλιτσα!
Λες και δεν εχει η χωρα προβληματα, λες και στην καθημερινοτητα μου δεν τρωω ενα σωρο σκατα μονο και μονο για να ζω αξιοπρεπως. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ δεν μπορω να χαρω σε οποιοδηποτε αθλημα.
Να τρεξει να σας μαζεψει ο αλαφουζος ο οποιος μαλλον ειναι πολυ απασχολημενος με το να τα χωνει μεσω καναλιου στον συριζα και θελει υποθετω "στραο" και "συμπαρασταση".
Τωρα λοιπον που θα φαει η ομαδα γαμω το προστιμο(της περισσευουν τα λεφτα  :rolleyes:), βγειτε να τα χωσετε στον ...συριζα!(αφου ειναι...κρατος ο συριζα πλεον και ο γαβρος ομαδα του κρατους, αρα ο τσιπρας στηριζει μαρινακη κλπ κλπ τα οποια ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ)
:rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τύπε για το ελληνικό ποδόσφαιρο/μπάσκετ μιλάς;
δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ παίρνω τον αναδεχτό μου, πιτσιρίκι 10 χρονών, και πάμε σχεδόν κάθε κυριακή στο κλουβί, όταν βρίσκομαι στο αγρίνιο.
Άκουσες τι είπε ο αναστασίου; "δεν ξέρουμε ποιος φταίει, ισως εμείς ίσως και οι άλλοι". Εδώ έχω μια ένσταση, όταν γινόντουσαν περίεργα πάρε δώσε με τους "φανατικούς" του παναιτωλικού, η κερκίδα τους έκλεισε. ναι έκλεισε, για 1.5 περίπου χρόνο αν δεν κάνω λάθος και άνοιξε πριν 1-2 μήνες.
Δεν θέλουνε να τους βγάλουνε έξω. Αν ήθελαν είτε θα τους πιάνανε, είτε θα τους κόβανε τα εισιτήρια.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
τύπε για το ελληνικό ποδόσφαιρο/μπάσκετ μιλάς;
δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ παίρνω τον αναδεχτό μου, πιτσιρίκι 10 χρονών, και πάμε σχεδόν κάθε κυριακή στο κλουβί, όταν βρίσκομαι στο αγρίνιο.
Άκουσες τι είπε ο αναστασίου; "δεν ξέρουμε ποιος φταίει, ισως εμείς ίσως και οι άλλοι". Εδώ έχω μια ένσταση, όταν γινόντουσαν περίεργα πάρε δώσε με τους "φανατικούς" του παναιτωλικού, η κερκίδα τους έκλεισε. ναι έκλεισε, για 1.5 περίπου χρόνο αν δεν κάνω λάθος και άνοιξε πριν 1-2 μήνες.
Δεν θέλουνε να τους βγάλουνε έξω. Αν ήθελαν είτε θα τους πιάνανε, είτε θα τους κόβανε τα εισιτήρια.

Εδω και 2,5 μηνες πηρα ενα playstation. Με πρηξαν κατι φιλαρακια να μαζευομαστε παρασκευες βραδυα αν δεν βγουμε εξω και να παιζουμε ματσακια λεει ΝΒΑ2Κ15. To οποιο παιχνιδακι δεν ηξερα...
Εγινε αφορμη(περαν του οτι το πιο γαματο παιχνιδι ολων των εποχων στα αθλητικα) να ξαναδω ΝΒΑ.
Να ξαναμαθω παικτες. Πλεον καθε βραδυ μετα την δουλεια η απολαυση ειναι εγγυημενη.
Οποιος και αν παιζει. Και παρεες με μπουνταλαδες, και γκομενες και παιδια και οπαδοι της αλλης ομαδας με διακριτικα και ΤΑ ΠΑΝΤΑ εχουν τα γηπεδα.
Και φυσικα ΘΕΑΜΑ. Καθομαι και ξοδευω ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ δυο ωρες απ τον υπνο μου.
Και μετα....
σκεφτομαι οτι το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ηταν το κορυφαιο ντερμπι ισως στον κοσμο στο μπασκετ για χρονια.
ΔΕΚΑΔΕΣ τα ΜΜΕ εξω που ενδιαφερονταν.
ΠΟΤΕ δεν το προωθησαμε. Τι να προωθησεις?
Ενα σωρο παικταραδες περασαν. Ενα σωρο ματσαρες εγιναν.
Νικησαν τα ζωα. Εφυγαν και οι παικτες(λογω και κρισης), εφυγαν και οι λιγοι ηρωικοι φιλαθλοι.
Εμειναν τα ΖΩΑ.
Στο διαολο, γαμησε τους.
Δεν ξαναβλεπω ΠΟΤΕ ελληνικο συλλογικο αθλητισμο. Μα το Θεο, εχω γινει καλυτερος ανθρωπος καμποσους μηνες τωρα. Ηρεμησα.
Γαμησε τους.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Το είδα εγώ....
Κλασικό /φετινό ματς,ΠΑΟ!
Ξεφεύγαμε,μας έφταναν...
Στο τέλος χάσαμε ριμπάουντ,από βολή του μΠΑΟΚ και μας ισοφάρησαν!
Πήραμε τάιμ άουτ,βγήκε ελεύθερος ο Γιάνκοβιτς...το "μπουμπούνησε" και τέλος!

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Το είδα εγώ....
Κλασικό /φετινό ματς,ΠΑΟ!
Ξεφεύγαμε,μας έφταναν...
Στο τέλος χάσαμε ριμπάουντ,από βολή του μΠΑΟΚ και μας ισοφάρησαν!
Πήραμε τάιμ άουτ,βγήκε ελεύθερος ο Γιάνκοβιτς...το "μπουμπούνησε" και τέλος!
Επειδη προσπαθω ρωτωντας να μαθω.
Η διατησια για εσενα επηρεασε?

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Μιας και ειμαι σπιτι κυριακη και ανοιξα τηλεοραση(σπανιο) χαζευω αθλητικη κυριακη μετα απο χρονια.
Αυτη η ξανθια δε ξερω καν το ονομα της ειναι ολιγον τη χαζουλα?
Ολο χαζογελαει κτλ.Νομιζει πως εχει παει για καφεδακι με φιλαρακια?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.009
Πόντοι
5.006
Επειδη προσπαθω ρωτωντας να μαθω.
Η διατησια για εσενα επηρεασε?
δεν έχει να λέει κιρονα η μεγάλες ομάδες θα πάρουν και τα σφυρίγματα στο τέλος.συγχαρητήρια και για τη νίκη στο ποδόσφαιρο.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Γελάει ο κόσμος με τις δηλώσεις Μαρινάκη!

vffvvf.PNG

Ποδόσφαιρο  

Ο πόνος σου Βαγγέλα είναι πολύ μεγάλος! Διαβάστε τι δήλωσε ο Μαρινάκης μετά την τσαπού της γαυριέλας...
«Δυστυχώς σήμερα ζήσαμε μια κτηνωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά που έγιναν δεν τα είχα φανταστεί ποτέ. Δεν είχα φανταστεί ότι με το που θα μπει η ομάδα στο γήπεδο θα γίνει εισβολή από φιλάθλους, ούτε πως θα πέφτουν αντικείμενα, καρφιά πέτρες, μπουκάλια. Είδατε τι έγινε με τον προπονητή μας. Δεν τα είχα φανταστεί ούτε τα είχα δει ποτέ. Όπως έλεγα στους συνεργάτες μου αυτά τα έβλεπα στην τηλεόραση στον πόλεμο του Ιράκ, με τόσες φωτοβολίδες. Είναι ξεφτίλα, με όλη τη σημασία της λέξης, για το ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova.

Και πρόσθεσε: «Υπό άλλες συνθήκες, θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο συλληπητήρια αξίζουν. Οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να παίξουν. Ήρωες είναι... Τραυματίστηκε παίκτη μας και ο Περέιρα δεν μπορούσε να κάνει αλλαγή. Είναι πρωτόγνωρα πράγματα αυτά. Γίνονται όμως γιατί υπάρχει ένα κανάλι, 2-3 ραδιοφωνικοί σταθμοί και μια συγκεκριμένη εφημερίδα που από το πρωί μέχρι το βράδυ βομβαρδίζει το ποδόσφαιρο. Και λίγα έγιναν. Είναι ντροπή. Να τους χαίρεστε αυτούς που μιλάνε για διαφάνεια, καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτά στο Καραϊσκάκη δεν έχουν γίνει ούτε πρόκειται να γίνουν γιατί εμείς προστατεύουμε το ποδόσφαιρο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ! Ο... ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΗΘΟΣ". ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΑΥΡΙΕΛΕΣ... ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ...

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Μετά το 2007 και την παιανία τα πράγματα ξέφυγαν τελείως .υπήρξε η ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα οπαδικά αλλά δεν έγινε τίποτα..δυστυχώς..όλοι ξέρουν και κανείς δεν κάνει κάτι ουσιαστικό..όσο για τα σημερινά είναι πταίσμα σε σχέση με άλλα στο παρελθόν και ο μαρινάκης τα επιδίωκε ..πουλάει οπαδιλίκι στους οπαδούς του για να καλύψει τις ευθύνες του αλλά δυσκόλεψαν πλέον τα πράγματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom