Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
παλι τα ιδια ;γιατι θς να ξευτιλιζεσαι συνεχεια;εγω στο ειπα οτι θα κληθει η αεκ (αλλοιμονο αν δεν ) τοτε ...πριν γινουν οι κλησεις...
στο γαυρος τζι αρ κανουν προπαγανδα...το ξερεις και το ξερω...οπως και το αεκ 24 κλπ κλπ
το προβλημα σου να ειναι που κανουν προπαγανδα κατι σεντρες και γκαζετες κλπ κλπ.
ασε το γαυρος τζι αρ....αυτους μην του φοβασαι  ;)
ξυπνα καποια στιγμη και ξεκινα να σκεφτεσαι σωστα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκες,

τα γαυροχανούμικα προβλήματά σας όχι στο παρόν θρεντ.  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ναι ειχε κατσει το μαλακιστηρι μεσα στο γηπεδο και δεν εβγαινε.Χαιδευε τις καλτσες του.
α οκ....εγω νομιζα δεν εβγαινε τσαμπουκα...αλλο αυτο ειναι καθυστερηση...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πω ρε φιλε και εφαγα σημερα γαματη καραβιδομακαροναδα  :rockon:

:cum: :cum: :cum: :cum:

URL]]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εδωσε 50 χιλιαρικα σε εξοπλισμο στους βατραχους (εβαλε ο μπαμπας μπαλτακος το χερι του  :P) και εχει δωσει και μηχανες στη ΔΙΑΣ.
οι δικοι σου εβραιοι δοσιλογοι της κατοχης τι δωσανε? 
ρε φίλε και ο Μαρινάκης δίνει δεξιά και αριστερά
βαριέμαι να τα γράψω.
και είμαι σίγουρος πως και ο Γιαννακόπουλος δίνει κι άλλα που δεν έχεις ακούσει
Αυτό ωστόσο απέχει παρασάγγας πιστεύω από το να βγαίνουνε να λένε πως είναι οι κοινωνικά ευαίσθητοι αυτοί όλοι τους.

Το να τρως εσύ αστακούς και καραβίδες και να δίνεις σε έναν που ψωμολυσσάει δίπλα σου ένα κομμάτι ψωμί δεν το λες κοινωνική ευαισθησία. Γνώμη μου.
Θα μου πεις πως δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει ούτε αυτό αλλά το κάνει. Ε, δεν είναι ο μόνος. Όλοι τους το ίδιο κάνουνε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φιλε τελικα ξερεις και για τους Γιαννακοπουλους πραγματα;Τι εισαι εσυ ρε δικε μου.Ξερεις για τους αλλους,για τους δικους σου δεν ξερεις τιποτα. :S
δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι μαζί μου.
δεν σε κάνω πουθενά παράθεση και φαντάζομαι πως έχεις καταλάβει πως δεν μπορώ να σε τα πιάνεις και ιδιαίτερα εύκολα

Αλλά επειδή γράφεις μαλακίες (για πολλοστή φορά), κάνε παράθεση τι έγραψα εγώ πως ξέρω για τον οποιονδήποτε Γιαννακόπουλο. Το μοναδικό που ξέρω για τον θείο του είναι πως είναι μια χαρά τύπος και βγαίνει με τη ρόμπα και το σορτσάκι και ποτίζει και μόνος του τον κήπο του. Αλλά αυτό δεν νομίζω πως έχει να κάνει με κοινωνική ευαισθησία.

Άλλα πράγματα μετράω εγώ σε κοινωνικές ευαισθησίες. Και δεν είναι ούτε καν τα μηχανάκια της Δίας. Αυτά για μένα είναι ανταλλάγματα είτε επικοινωνιακά είτε οικονομικά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι μαζί μου.
δεν σε κάνω πουθενά παράθεση και φαντάζομαι πως έχεις καταλάβει πως δεν μπορώ να σε τα πιάνεις και ιδιαίτερα εύκολα

Αλλά επειδή γράφεις μαλακίες (για πολλοστή φορά), κάνε παράθεση τι έγραψα εγώ πως ξέρω για τον οποιονδήποτε Γιαννακόπουλο. Το μοναδικό που ξέρω για τον θείο του είναι πως είναι μια χαρά τύπος και βγαίνει με τη ρόμπα και το σορτσάκι και ποτίζει και μόνος του τον κήπο του. Αλλά αυτό δεν νομίζω πως έχει να κάνει με κοινωνική ευαισθησία.

Άλλα πράγματα μετράω εγώ σε κοινωνικές ευαισθησίες. Και δεν είναι ούτε καν τα μηχανάκια της Δίας. Αυτά για μένα είναι ανταλλάγματα είτε επικοινωνιακά είτε οικονομικά.
Ρε αδελφε γιατι θες να το παιζεις πολυξερος ενω δεν γνωριζεις που πανε τα 4;Σε ρωτησα καποτε την γνωμη σου για την υποθεση φαταουλ και μου λεγες τι ειναι αυτο;Τα στημενα παιχνιδια για το στοιχημα;Απο εκει καταλαβαινει ο αλλος τι γνωριζεις.
Ο Μαρινακης που δινει δεξια και αριστερα φιλε,για πες;Ουτε καν για το δημοτικο θεατρο στον πειραια δεν εδωσε ενισχυση,το γνωριζεις;
Και οταν ο τεως δημαρχος ευχαριστησε καποιον αλλον δημοσια που εδωσε βοηθεια,χωρις τυμπανοκρουσιες,εστρεψε τους γαυρους εναντιον του.
Ο Μαρινακης που εχει ολα του τα πλοια σε ξενη σημαια,εγινε ευεργετης.Και γελας ειρωνικα για τους Γιαννακοπουλους.Οσο μαλακες και να ειναι,στο θεμα κοινωνικης ευαισθησιας δεν μπορει να τους την πει κανεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε αδελφε γιατι θες να το παιζεις πολυξερος ενω δεν γνωριζεις που πανε τα 4;Σε ρωτησα καποτε την γνωμη σου για την υποθεση φαταουλ και μου λεγες τι ειναι αυτο;Τα στημενα παιχνιδια για το στοιχημα;Απο εκει καταλαβαινει ο αλλος τι γνωριζεις.
Ο Μαρινακης που δινει δεξια και αριστερα φιλε,για πες;Ουτε καν για το δημοτικο θεατρο στον πειραια δεν εδωσε ενισχυση,το γνωριζεις;
Και οταν ο τεως δημαρχος ευχαριστησε καποιον αλλον δημοσια που εδωσε βοηθεια,χωρις τυμπανοκρουσιες,εστρεψε τους γαυρους εναντιον του.
Ο Μαρινακης που εχει ολα του τα πλοια σε ξενη σημαια,εγινε ευεργετης.Και γελας ειρωνικα για τους Γιαννακοπουλους.Οσο μαλακες και να ειναι,στο θεμα κοινωνικης ευαισθησιας δεν μπορει να τους την πει κανεις.
χαχααχααχαχαχ
πού πάνε τα τέσσερα δεν ξέρεις
ο καθένας δίνει εκεί που νομίζει ο ίδιος πως θα αποκομίσει περισσότερα.
Ο Γιαννακόπουλος έδωσε στην αστυνομία λοιπόν, τυχαίο φυσικά, προϊόν καθαρά κοινωνικής του ευαισθησίας
ο Μαρινάκης ας πούμε πληρώνει τα έξοδα για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, βαριέμαι να γράφω λεπτομέρειες, τυχαίο επίσης, προϊόν κοινωνικης ευαισθησίας του κι αυτουνού

Σταμάτα να λες μαλακίες και να κρίνεις το άλλον από ένα ποστ και πάντα λανθασμένα
ούτε είμαι υποχρεωμένος να σου γράφω εδώ ό,τι ξέρω, ούτε μπορώ κιόλας γιατί δεν έχω τον άπλετο χρόνο που προφανώς έχεις εσύ. Ούτε και με ενδιαφέρει η γνώμη σου δηλαδή, και που σου απαντάω πολύ είναι.

Είσαι στοκαρισμένος εγκέφαλος πως οι πρόεδροι του Ολυμπιακού είναι μαλάκες και αντικοινωνικοί και κλέφτες και οι άλλοι είναι καλύτεροι. Δεν θα στο χαλάσω. Πίστευε ό,τι θες.

Τη γνώμη μου την έγραψα. Για μένα είναι όλοι τους ίδιοι. Μόνο οι βαμμένοι χρωματικά κάθονται να αναλύσουνε τρίχες για να βρούνε πόσο καλύτερος είναι ο ένας ή ο άλλος.

Αυτό που θα έπρεπε να ενδιαφέρει και εσένα και κάθε άλλον στόκο χρωματικό είναι αν ο πρόεδρος της ομάδας του κάνει καλό στην ομάδα του και πάπαλα. Τη δική του ομάδα. όχι του άλλου. Αν θεωρείς πως ο Μελισσανίδης σου κάνει καλό, με γεια σου με χαρά σου. Σου φτάνει; έχει καλώς. Δεν σου φτάνει; κράχτονε.
Το ίδιο ο Παναθηναϊκός για το Γιαννακόπουλο και τον Αλ Αφούζ και ο Ολυμπιακός για το Μαρινάκη και τους Αγγελόπουλους.

Άει κίχου τώρα που θα μου πεις κιόλας τι ξέρω και τι δεν ξέρω εγώ... εκτός κι αν είσαι η δασκάλα που είχα στο γυμνάσιο με την κοντή την φούστα, οπότε να βρεθούμε να σου πω πόσα έμαθα από τότε στο γυμνάσιο μέχρι σήμερα...αν έχεις τα ίδια καλλίγραμμα πόδια δηλαδή.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
A ΤΩΡΑ εγιναν ολοι ιδιοι.Οκ φιλε με καλυψες. :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Με τον Τζούλιαν Ράιτ αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του κόντρα στην Τουρόβ την Παρασκευή (17/10).

Αν ξεπεράσει τον τραυματισμό,θα βοηθήσει πολύ.... :rockon: :rockon: :rockon:

011711_1on1_wright.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Με τον Τζούλιαν Ράιτ αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του κόντρα στην Τουρόβ την Παρασκευή (17/10).

Αν ξεπεράσει τον τραυματισμό,θα βοηθήσει πολύ.... :rockon: :rockon: :rockon:

011711_1on1_wright.jpg
και να μην βγει καλος τζαμπαρια ειναι τυπε
ποσο θα του κανουν συμβολαιο
κανα 100.000 λογικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom