Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Kαλως τον φιλο μου.Δειξε στα πουστρακια του gavros.gr αυτο.
αυτο ο Τιγρης πρεπει να το δει και να κανει καλυτερη μπουγαδα ;)
Kαλως τον φιλο μου.Δειξε στα πουστρακια του gavros.gr αυτο.
παλι τα ιδια ;γιατι θς να ξευτιλιζεσαι συνεχεια;εγω στο ειπα οτι θα κληθει η αεκ (αλλοιμονο αν δεν ) τοτε ...πριν γινουν οι κλησεις...Kαλως τον φιλο μου.Δειξε στα πουστρακια του gavros.gr αυτο.
μια ερωτηση γιατι αληθεια δεν ξερω...οντως ο αραβιδης αρνηθηκε να βγει;Kαλως τον φιλο μου.Δειξε στα πουστρακια του gavros.gr αυτο.
μια ερωτηση γιατι αληθεια δεν ξερω...οντως ο αραβιδης αρνηθηκε να βγει;
Μάγκες,
τα γαυροχανούμικα προβλήματά σας όχι στο παρόν θρεντ.
Ναι ειχε κατσει το μαλακιστηρι μεσα στο γηπεδο και δεν εβγαινε.Χαιδευε τις καλτσες του.μια ερωτηση γιατι αληθεια δεν ξερω...οντως ο αραβιδης αρνηθηκε να βγει;
Ναι ειχε κατσει το μαλακιστηρι μεσα στο γηπεδο και δεν εβγαινε.Χαιδευε τις καλτσες του.
Πω ρε φιλε και εφαγα σημερα γαματη καραβιδομακαροναδααμα συνεχισει να κανει τετοια να παει τον Γεναρη για καραβιδες
α οκ....εγω νομιζα δεν εβγαινε τσαμπουκα...αλλο αυτο ειναι καθυστερηση...Ναι ειχε κατσει το μαλακιστηρι μεσα στο γηπεδο και δεν εβγαινε.Χαιδευε τις καλτσες του.
Φιλε τελικα ξερεις και για τους Γιαννακοπουλους πραγματα;Τι εισαι εσυ ρε δικε μου.Ξερεις για τους αλλους,για τους δικους σου δεν ξερεις τιποτα. :S
ρε φίλε και ο Μαρινάκης δίνει δεξιά και αριστεράεδωσε 50 χιλιαρικα σε εξοπλισμο στους βατραχους (εβαλε ο μπαμπας μπαλτακος το χερι του ) και εχει δωσει και μηχανες στη ΔΙΑΣ.
οι δικοι σου εβραιοι δοσιλογοι της κατοχης τι δωσανε?
δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι μαζί μου.Φιλε τελικα ξερεις και για τους Γιαννακοπουλους πραγματα;Τι εισαι εσυ ρε δικε μου.Ξερεις για τους αλλους,για τους δικους σου δεν ξερεις τιποτα. :S
Ρε αδελφε γιατι θες να το παιζεις πολυξερος ενω δεν γνωριζεις που πανε τα 4;Σε ρωτησα καποτε την γνωμη σου για την υποθεση φαταουλ και μου λεγες τι ειναι αυτο;Τα στημενα παιχνιδια για το στοιχημα;Απο εκει καταλαβαινει ο αλλος τι γνωριζεις.δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι μαζί μου.
δεν σε κάνω πουθενά παράθεση και φαντάζομαι πως έχεις καταλάβει πως δεν μπορώ να σε τα πιάνεις και ιδιαίτερα εύκολα
Αλλά επειδή γράφεις μαλακίες (για πολλοστή φορά), κάνε παράθεση τι έγραψα εγώ πως ξέρω για τον οποιονδήποτε Γιαννακόπουλο. Το μοναδικό που ξέρω για τον θείο του είναι πως είναι μια χαρά τύπος και βγαίνει με τη ρόμπα και το σορτσάκι και ποτίζει και μόνος του τον κήπο του. Αλλά αυτό δεν νομίζω πως έχει να κάνει με κοινωνική ευαισθησία.
Άλλα πράγματα μετράω εγώ σε κοινωνικές ευαισθησίες. Και δεν είναι ούτε καν τα μηχανάκια της Δίας. Αυτά για μένα είναι ανταλλάγματα είτε επικοινωνιακά είτε οικονομικά.
χαχααχααχαχαχΡε αδελφε γιατι θες να το παιζεις πολυξερος ενω δεν γνωριζεις που πανε τα 4;Σε ρωτησα καποτε την γνωμη σου για την υποθεση φαταουλ και μου λεγες τι ειναι αυτο;Τα στημενα παιχνιδια για το στοιχημα;Απο εκει καταλαβαινει ο αλλος τι γνωριζεις.
Ο Μαρινακης που δινει δεξια και αριστερα φιλε,για πες;Ουτε καν για το δημοτικο θεατρο στον πειραια δεν εδωσε ενισχυση,το γνωριζεις;
Και οταν ο τεως δημαρχος ευχαριστησε καποιον αλλον δημοσια που εδωσε βοηθεια,χωρις τυμπανοκρουσιες,εστρεψε τους γαυρους εναντιον του.
Ο Μαρινακης που εχει ολα του τα πλοια σε ξενη σημαια,εγινε ευεργετης.Και γελας ειρωνικα για τους Γιαννακοπουλους.Οσο μαλακες και να ειναι,στο θεμα κοινωνικης ευαισθησιας δεν μπορει να τους την πει κανεις.
και να μην βγει καλος τζαμπαρια ειναι τυπε
Με τον Τζούλιαν Ράιτ αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του κόντρα στην Τουρόβ την Παρασκευή (17/10).
Αν ξεπεράσει τον τραυματισμό,θα βοηθήσει πολύ....