Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μαλλον δε χωνεψαν καλα το χθεσινο καβλιτσεκι . Δε πειραζει τους εχουμε και αλλα φυλαγμενα. Μη τους χαλασουμε χατηρι. Ρε πουσταρδελες οπου σας πετυχαινουμε εχει πουτσα και ξυλο μη γκριναζετε. ερχονται και αλλοι βιασμοι

Τους πήραμε όλα τα επιθετικά.....και ακόμα ψάχνονται......... :kissass2:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ψηλε ξεφευγεις... Δε θελω να κανω αντιπαραθεση χριστουγεννιατικα αλλα εδω δε θεωρουνται αλλοι και αλλοι μεγαλες ομαδες και θεωρεισαι εσυ?? Που η μεγαλυτερη σου διακριση ηταν η προκριση ΔΥΟ φορες στους ΟΧΤΩ? Που παει εκει καθε πικραμενος? Συνελθε μεγαλε περασες στους 16 του τσαμπιονς λιγκ 4/16 φορες που εχεις παρει μερος δεν επιασες τον παπα απ τα αρχιδια ...
κανενα προβλημα....μπορεις να καταθεσεις μηνυτηρια αναφορα στον κυριο μισελ που με εχει καταταξει στις 24 καλυτερες ευρωπαικες και να χρησιμοποιησεις τα συγκεκριμενα επιχειρηματα...απο μενα κανενα προβλημα...εγω απλα εγραψα τι λεει η ουεφα

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
885
Πόντοι
6.755
Ας πούμε η Aberdeen και η Geteborg εχουνε ευρωπαικο κυπελο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:s&m_1:
στο οποιο παραλιακο απο τοσο κοσμο μονο αυτοι επαθαν προβλημα ? Ναι ρε οκ λογικο ακουγεται
ειπα εγω κατι τετοιο;;καταρχας ειπα φαρμακο ;)
κατα δευτερον τους τα εριξε αρρωστος γαυρος που δουλεβε στο συγκεκριμενο μαγαζι...πολυ πολυ γνωστος...παραπανω δεν μπορω να πω τιποτα οπως καταλαβαινεις παρα μονο στον εισαγγελεα αν κληθω :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
κανενα προβλημα....μπορεις να καταθεσεις μηνυτηρια αναφορα στον κυριο μισελ που με εχει καταταξει στις 24 καλυτερες ευρωπαικες και να χρησιμοποιησεις τα συγκεκριμενα επιχειρηματα...απο μενα κανενα προβλημα...εγω απλα εγραψα τι λεει η ουεφα

ρε τυπα εσυ θες να παραμυθιαζεις τον εαυτο σου? Και συμφωνα με τη FIFA η Ελλαδα ειναι 12η αντε τωρα ικανοποιηθηκες? Εσυ με τα δικα σου κριτηρια τι νοιωθεις?
Εγω προσωπικα οταν λενε δικοι μου α πηγαμε τελικο και στος 4 δυο φορες τους λεω κατι τρεχει στα γυφτικα. Και η Μαλμε εχει παει τελικο πρωταθλητριων και η Μπρυζ. Η Στεαουα, η Γαλατα η Αντερλεχτ η Γκετεμποργκ που το χουν παρει τι να πουν δηλαδη?
Και αυτο δε το λεω με διαθεση κοντρας το λεω γενικα για τη νοοτροπια του ελληνα που θελουμε να μας χαιδευουν αυτια και να παραμυθιαζομαστε και μετα μας ερεχονται οι σβουριχτες και ξυπναμε αποτομα...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
885
Πόντοι
6.755
R.S.C. Anderlecht,K.V. Mechelen,και αυτες απο το βέλγιο επισης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:s&m_1:ειπα εγω κατι τετοιο;;καταρχας ειπα φαρμακο ;)
κατα δευτερον τους τα εριξε αρρωστος γαυρος που δουλεβε στο συγκεκριμενο μαγαζι...πολυ πολυ γνωστος...παραπανω δεν μπορω να πω τιποτα οπως καταλαβαινεις παρα μονο στον εισαγγελεα αν κληθω :grin:

Tι να πω αν ξερεις κατι παραπανω. Θα χει παραγραφει παντως οτι και να εγινε :grin:

Αντε αν και στο θρεντ μας να σου βαλω ενα χριστουγεννιατικο δωρο την πρωτη φορα που παιξατε στους 8. Αν κανω λαθος βεβαια διορθωσε με ( εχω την εντυπωση οτι και παλιοτερα που παιξατε με Αντερλεχτ στην Πατρα ειχατε παει καλα στην Ευρωπη )

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε τυπα εσυ θες να παραμυθιαζεις τον εαυτο σου? Και συμφωνα με τη FIFA η Ελλαδα ειναι 12η αντε τωρα ικανοποιηθηκες? Εσυ με τα δικα σου κριτηρια τι νοιωθεις?
Εγω προσωπικα οταν λενε δικοι μου α πηγαμε τελικο και στος 4 δυο φορες τους λεω κατι τρεχει στα γυφτικα. Και η Μαλμε εχει παει τελικο πρωταθλητριων και η Μπρυζ. Η Στεαουα, η Γαλατα η Αντερλεχτ η Γκετεμποργκ που το χουν παρει τι να πουν δηλαδη?
Και αυτο δε το λεω με διαθεση κοντρας το λεω γενικα για τη νοοτροπια του ελληνα που θελουμε να μας χαιδευουν αυτια και να παραμυθιαζομαστε και μετα μας ερεχονται οι σβουριχτες και ξυπναμε αποτομα...
Ελληναρες ρε τυπε τι να πεις. :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και ενα τσιμπουκι μας πηρες αλλα δεν ψαχνομαστε

Οχι τετοια γαυρακο... και μετα απο το χθεσινο καβλι. Αλλα ετσι κανουν τσαλιμακια τα τσουλακια και μετα σου λεει φταιει ο βιαστης... :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειμαι εξωτερικο αυτη τη στιγμη...εχε υποψι σου οτι το ολυμπιακος και το μητρόγλου ειναι και γαμω την μοδα....σου φαινεται περιεργο ετσι;;θα συνηθισετε...ποναει αλλα εχω εμπιστοσυνη στις σουφρετες σας...
εχετε μεινει κολλημενοι στην μιζερια την ελληνικη και την καραμελλα της παραγκας και δεν νοιωθετε οτι μια ομαδα που ειναι μονιμως στους ομιλους και μαζευει σχεδον καθε χρονο απο 7 8 ποντους και πανω που σημαινει κανει νικες σε γνωστα κλαμπ καταξιωνεται καθε χρονο ολο και περισσοτερο...
δεν περιμενω να ξυπνησετε και να βγειτε απο τη γυαλα...
να σου πω κιολας στα παπαρια μου...δικο σας το προβλημα ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα οι καταταξεις της φίφα ειναι συμφωνα με τα αποτελεσματα καθε ομαδας,οποτε εχει μια βαση αλλα σιγουρα δεν παει να πει οτι η βραζιλια ειναι χειροτερη απο την κολομβια που ειναι 4η στην παγκοσμια καταταξη..ουτε η μπενφικα που ηταν φετος στο πρωτο γκρουπ δυναμικοτητας ενω η παρι στο δευτερο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ελληναρες ρε τυπε τι να πεις. :rockon:

Δικε μου οταν καποια στιγμη η φωτισμενη διοικηση τζιγγερ ειπε να βαλει αστερια (!)στη φανελα ( ασημενια νομιζω οχι χρυσα) του Παναθηναικου λογω των πορειων ( η ενα του τελικου δε θυμαμαι καλα) το καταλαβαμε το καραγκιοζιλικι και επεσε κραξιμο... αμεσως το εβγαλαν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Οχι τετοια γαυρακο... και μετα απο το χθεσινο καβλι. Αλλα ετσι κανουν τσαλιμακια τα τσουλακια και μετα σου λεει φταιει ο βιαστης... :grin:
σιγα ρε παπαχρονη με το γαριδακη που εισαι και βιαστης του θρυλου...ειπαμε να λεμε καμμια μαλακια αλλα εσυ το πηγες βολτα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δικε μου οταν καποια στιγμη η φωτισμενη διοικηση τζιγγερ ειπε να βαλει αστερια (!)στη φανελα ( ασημενια νομιζω οχι χρυσα) του Παναθηναικου λογω των πορειων ( η ενα του τελικου δε θυμαμαι καλα) το καταλαβαμε το καραγκιοζιλικι και επεσε κραξιμο... αμεσως το εβγαλαν...
Και μου αρεσει που καποιοι σας εκραζαν...και μετα τα εβαλαν και αυτοι  :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Stories

Νέο!