Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το επίπεδο των ομάδων στο ποδόσφαιρο έχει ανέβει. Πλέον μόνο τα τέρατα μπορούν να επιβιώσουν. Οι αδύναμοι πούλο. Το χάσμα συνεχώς αυξάνεται.
Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να γίνει μεγάλη στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά διότι δεν ασχολούνται σοβαρά οι οικονομικά αναπτυγμένες χώρες. Αν εμπλέκονταν σοβαρά Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και άνοιγαν οι αγορές από Αμερική δεν θα βλέπαμε τίτλο ποτέ ούτε εκεί.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μιλαω την γλωσσα σου ρε τυπε  :grin:

Σαφώς γι αυτό γράφεις αναρθρες σαχλαμάρες.

Ας πούμε και η μπάρτσα απο το 1900 μέχρι το 1955 ήταν ομαδούλα.

Πήρε το ΟΥΕΦα και έγινε ξαφνικά ομαδάρα.

Συνέχισε έχουμε πολλές μπανάνες ακόμα είναι και ασορτί με το χρώμα της φαννελίτσας σου Μινέρβα.

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
Το επίπεδο των ομάδων στο ποδόσφαιρο έχει ανέβει. Πλέον μόνο τα τέρατα μπορούν να επιβιώσουν. Οι αδύναμοι πούλο. Το χάσμα συνεχώς αυξάνεται.
Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να γίνει μεγάλη στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά διότι δεν ασχολούνται σοβαρά οι οικονομικά αναπτυγμένες χώρες. Αν εμπλέκονταν σοβαρά Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και άνοιγαν οι αγορές από Αμερική δεν θα βλέπαμε τίτλο ποτέ ούτε εκεί.

Να  σου  θυμίσω  μόνο  ότι  τη  πρώτη  μου  σφυρίχτρα
την  πήρα  με  τον  Ντομινίκ.
Αν  είσαι  τόσο  μικρός  και  δεν  τον  ξέρεις ,
ρώτησε  να  μάθεις .

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

εχεις δικιο. Και κυριως απο τοτε που ανοιξαν οι αγορες στο ποδοσφαιρο κυριως με την υποθεση Μποσμαν κλπ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σαφώς γι αυτό γράφεις αναρθρες σαχλαμάρες.

Ας πούμε και η μπάρτσα απο το 1900 μέχρι το 1955 ήταν ομαδούλα.

Πήρε το ΟΥΕΦα και έγινε ξαφνικά ομαδάρα.

Συνέχισε έχουμε πολλές μπανάνες ακόμα είναι και ασορτί με το χρώμα της φαννελίτσας σου Μινέρβα.
Εγω μιλαω για τις ελληνικες ομαδες τι μου μπερδευεις τετοια μεγαθηρια ρε ανθρωπε μου ημαρτον.
Μου εβγαλες ακομη και την Φορεστ ομαδουλα που πηρε 2 σερι κυπελλα πρωταθλητριων,Πες μου μια ελληνικη ομαδα
που το εχει κανει.Μονο μια.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Να  σου  θυμίσω  μόνο  ότι  τη  πρώτη  μου  σφυρίχτρα
την  πήρα  με  τον  Ντομινίκ.
Αν  είσαι  τόσο  μικρός  και  δεν  τον  ξέρεις ,
ρώτησε  να  μάθεις .

Μην ανησυχείς τον ξέρω πολύ καλά τον παίκτη. Όντως μεγάλη τιμή για το ελληνικό πρωτάθλημα που αγωνίστηκε ένας τέτοιος παίκτης έστω και για ένα χρόνο.Βασικά ίσως να είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει αγωνιστεί στα ευρωπαικά γήπεδα.Το μπάσκετ πλέον έχει χάσει το ρομαντισμό που είχε στην παλιότερη εποχή των μεγάλων προσωπικοτήτων! Ωστόσο σε αυτό που έγραψα θέλω να πιστεύω ότι κατάλαβες τι εννοώ.

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
Αυτό  που  δεν  καταλαβαίνω  είναι  το  nick  σου .
Σου  ξαναλέω  λοιπόν  ότι  εγώ  το  πήρα  με  Ντομινίκ
κι  εσύ  με  Σπανούλη  και  Σλούκα κι  εμφιαλωμένα
και  λες  6  σφυρίχτρες  η  ιστορία  μου .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μην ανησυχείς τον ξέρω πολύ καλά τον παίκτη. Όντως μεγάλη τιμή για το ελληνικό πρωτάθλημα που αγωνίστηκε ένας τέτοιος παίκτης έστω και για ένα χρόνο.Βασικά ίσως να είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει αγωνιστεί στα ευρωπαικά γήπεδα.Το μπάσκετ πλέον έχει χάσει το ρομαντισμό που είχε στην παλιότερη εποχή των μεγάλων προσωπικοτήτων! Ωστόσο σε αυτό που έγραψα θέλω να πιστεύω ότι κατάλαβες τι εννοώ.
Οπως και ο Ζιοβανι,ο Ριβαλντο,ο Καραμπε ηταν κοσμηματα για το ελληνικο ποδοσφαιρο,και ο Σαβιολα τωρα.
Χαιρομαι που εσυ τουλαχιστον δεν τα ισοπεδωνεις ολα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω μιλαω για τις ελληνικες ομαδες τι μου μπερδευεις τετοια μεγαθηρια ρε ανθρωπε μου ημαρτον.
Μου εβγαλες ακομη και την Φορεστ ομαδουλα που πηρε 2 σερι κυπελλα πρωταθλητριων,Πες μου μια ελληνικη ομαδα

χαχαχαχαχα

τύπε πες μας και για την στεάουα.

μη μας κρατάς στο σκοτάδι. Αυτή την τεράστια ομάδα του ευρωπαικού στερεώματος που πήρε απο την ομαδούλα μπαρτσελόνα το κύπελο πρωταθλητριών.

μ αυτά και με τ αλλα σε βαρέθηκα.

Είσαι παντελώς ουγκ.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Με  ντομινικ  δεν  πηρες  Τ Ι Π Ο Τ Α.............οι  γκρι  στο  εδωσαν  αφου  δε  μετρησαν 

Κ Α Θ Α Ρ Ο ......καλαθι  της  μπαρτσα...........

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
Οπως και ο Ζιοβανι,ο Ριβαλντο,ο Καραμπε ηταν κοσμηματα για το ελληνικο ποδοσφαιρο,και ο Σαβιολα τωρα.
Χαιρομαι που εσυ τουλαχιστον δεν τα ισοπεδωνεις ολα.

Όπως  ακριβώς  γράφω   για τον  Ντομινίκ στο  μπάσκετ,
το  ίδιο  θ' αναφέρω  και  για  τον  Ριβάλντο στο  ποδόσφαιρο .
Μην  τα  γαμούμε  όλα .

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχαχαχα

τύπε πες μας και για την στεάουα.

μη μας κρατάς στο σκοτάδι. Αυτή την τεράστια ομάδα του ευρωπαικού στερεώματος που πήρε απο την ομαδούλα μπαρτσελόνα το κύπελο πρωταθλητριών.

μ αυτά και με τ αλλα σε βαρέθηκα.

Είσαι παντελώς ουγκ.
Ρε εσυ το εχεις κατακτησει;Η εμεις;η ο βαζελος;Αυτο απαντησε και οχι ασυναρτησιες.
Πες μου γιατι ο Μιτσελ ειπε οτι θελει να παει σε μια μεγαλη ομαδα,και οχι μεγαλυτερη.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

Τι εννοείς εμφιαλωμένα ρε μάγκα? Δεν σε πιάνω εδώ.
Ο Σπανούλης φιλαράκι είναι πλέον θρύλος της euroleague. Όταν ολοκληρώσει την καριέρα του θα είναι μέσα στην τριάδα σίγουρα σε ασίστς και πόντους. Να μην μιλήσω για προσωπικές διακρίσεις. Σταματήστε την εμπάθεια σας με τον Σπανούλη.
Το νικ ρε φιλαράκι είναι για χιουμοριστικούς λόγους και για να σας ιντριγκάρω λίγο. Τρελό ότι τσιτώνετε μερικοί.
Αλλά ναι στην Ελλάδα έχετε κάνει πολλές σφαγές! Και για να σου φύγει ο καημός δεν αμφισβητώ τα ευρωπαικά σου, αλλά αμφισβητώ κάποια πρωταθλήματα και κύπελα που έχεις πάρει εδώ πολύ απλά..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλα ρε τυπε η νοτινχαμ ειναι καλυτερη ομαδα πχ απο την σιτυ αφου εχει παρει 2 πρωταθλητριων το 79 κ το 81

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ποιός έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα;

όχι ο Άρης πάντως...

ο Καποδίστριας δεν το 'φερε, ο Βελουχιώτης δεν το 'φερε, πείτε μου ότι το 'φερε ο Μεταξάς να τρελαθώ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα ρε τυπε η νοτινχαμ ειναι καλυτερη ομαδα πχ απο την σιτυ αφου εχει παρει 2 πρωταθλητριων το 79 κ το 81
Αλλο καλυτερη και αλλο μεγαλυτερη.καλυτερη ομαδα αυτη την στιγμη απο την νοτιγχαμ ειναι ακομη και ο ολυμπιακος.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
καλα ρε τυπε η νοτινχαμ ειναι καλυτερη ομαδα πχ απο την σιτυ αφου εχει παρει 2 σερι πρωταθλητριων το 79 κ το 81

Το κουράζουμε το θέμα. Μεγάλη ομάδα είναι αυτή που πρωταγωνιστεί και είναι στην αφρόκρεμα συνεχώς,γεμάτα ρόστερ με παίκτες που είναι ένας και ένας, που έχει γερά φράγκα, δυνατούς προέδρους,  οπαδούς σε κάθε σημείο του πλανήτη, ακαδημίες και προφανώς τεράστια ιστορία με παραστάσεις σε μεγάλα αθλητικά συμβάντα ακόμα και αν δεν ήταν η νικήτρια.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αλλο καλυτερη και αλλο μεγαλυτερη.καλυτερη ομαδα αυτη την στιγμη απο την νοτιγχαμ ειναι ακομη και ο ολυμπιακος.

Αυτές είναι οι λεγόμενες ομάδες πυροτέχνημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom