Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
οταν η διαφορα εφτασε στους 14 , ο βαζελος εβαλε 8 ακυρους ποντους στη σειρα.

βηματα σαρας στην ληξη του τριτου δεκαλεπτου που δεν δινονται και βάζει καλαθι,

κανονικη ταπα του τσιλντρες που μετρησε καλαθι,

ο μπατιστ κανει επιθετικο φαουλ στον τεοντοσιτς και αντι αυτου δινεται γκολ φαουλ.(αυτη η φαση ειναι το μεγαλυτερο σκανδαλο που εχει γινει ποτε)

και ειναι και αλλη μια φαση που δεν την θυμαμαι τωρα.

Ολα ηταν συνεχομενα. απο τους 14 ποντους επεσε η διαφορα στους 6 και μετά είχαμε την κλασσική αμυνα ..που σπαει κοκκαλα(και ενιοτε και χερια  ;) ) χρησιμοποιώντας πόδια και χερια που ελεγε ο παπαρας ο χατζηγεωργιου. Για τα πρωτα 3-4 λεπτα της 4ης περιοδου ουτε σουτ δεν μπορεσαμε να κάνουμε από το ξυλο που τρώγαμε.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο τριτος τελικος του 2010 ηταν καθαρα δικη σας αυτοκτονια.Δεν λεω πως δεν υπηρχαν ενα δυο σφυριγματα υπερ του βαζελα,
δεν μπορεις να πεις ομως οτι επηρεασε το αποτελεσμα,οταν εισαι μπροστα με 14 ποντους και χανεις αυτο το προβαδιμα.Στο τελος
εχασες με 10 ποντους,αν θυμαμαι καλα.Για αυτο που μπορεις να μιλας ειναι για τον περυσινο δευτερο τελικο,που οντως υπηρξε αλοιωση,
κατα την δικη μου αποψη.Επετρεψε μου ομως να σου θυμισω οτι αυτα ειναι παναγιες μπροστα στα αισχη που εχετε κανει στο ποδοσφαιρο.
πιστευω να συμφωνεις.

Μ' αρέσει που χτες έλεγες ότι δε θυμάσαι φαλτσοσφυρίγματα :grin:

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν χρειαζεται να δειτε τιποτα παρα μονο το επιθετικο του μπατιστ στο 1:25. Τα άλλα ας πουμε ότι ειναι ανθρωπινα λάθη..αυτό όμως δεν μπορεί να είναι.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
οταν η διαφορα εφτασε στους 14 , ο βαζελος εβαλε 8 ακυρους ποντους στη σειρα.

βηματα σαρας στην ληξη του τριτου δεκαλεπτου που δεν δινονται και βάζει καλαθι,

κανονικη ταπα του τσιλντρες που μετρησε καλαθι,

ο μπατιστ κανει επιθετικο φαουλ στον τεοντοσιτς και αντι αυτου δινεται γκολ φαουλ.(αυτη η φαση ειναι το μεγαλυτερο σκανδαλο που εχει γινει ποτε)

και ειναι και αλλη μια φαση που δεν την θυμαμαι τωρα.

Ολα ηταν συνεχομενα. απο τους 14 ποντους επεσε η διαφορα στους 6 και μετά είχαμε την κλασσική αμυνα ..που σπαει κοκκαλα(και ενιοτε και χερια  ;) ) χρησιμοποιώντας πόδια και χερια που ελεγε ο παπαρας ο χατζηγεωργιου. Για τα πρωτα 3-4 λεπτα της 4ης περιοδου ουτε σουτ δεν μπορεσαμε να κάνουμε από το ξυλο που τρώγαμε.

Έχε κατά νου πως όταν γράφεις τέτοια κείμενα δεν θα έχεις σκοπό να πείσεις τον πουστερ21.
Απλά μπορεί να διαβάζει και κανένας που όντως δεν θυμάται κτλ.

Ο λοβοτομημένος ο πουστερ τα ξέρει πως είναι αλλά είναι τόσο γαμημένος που προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο. ;)

ΠΟΥΣΤΗΣ και ΠΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΠΙΝΟΚΙΟ ο πιτσιρικάς.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Έχε κατά νου πως όταν γράφεις τέτοια κείμενα δεν θα έχεις σκοπό να πείσεις τον πουστερ21.
Απλά μπορεί να διαβάζει και κανένας που όντως δεν θυμάται κτλ.

Ο λοβοτομημένος ο πουστερ τα ξέρει πως είναι αλλά είναι τόσο γαμημένος που προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο. ;)

ΠΟΥΣΤΗΣ και ΠΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΠΙΝΟΚΙΟ ο πιτσιρικάς.

Ο μάστερ θυμάται μόνο τα φαλτσοσφυρίγματα υπέρ του ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, τα άλλα ως δια μαγείας τα ξεχνάει

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ο μάστερ θυμάται μόνο τα φαλτσοσφυρίγματα υπέρ του ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, τα άλλα ως δια μαγείας τα ξεχνάει

Σκέψου ότι πάνω από 20 δεν παιζει να είναι και έχει νιώσει μόνο πούτσες.  :2funny: :2funny:
:fuck1: :fuck1:

Σου ξαναλέω βρες μου εδώ μέσα έναν που να είναι πιο ΠΟΥΣΤΗΣ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΠΙΝΟΚΙΟ συνειδητά.
Δεν παίζει να υπάρχει.

Σημέρα πχ τουμπεκιάστηκε με το πρώτο γκολ της δεύτερής του ομάδας.
Χθες όταν του έκανα ερωτήσεις είχε φλόκια στο στόμα και μου έγελε για τον Πανθρακικό  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σκέψου ότι πάνω από 20 δεν παιζει να είναι και έχει νιώσει μόνο πούτσες.  :2funny: :2funny:

Σου ξαναλέω βρες μου εδώ μέσα έναν που να είναι πιο ΠΟΥΣΤΗΣ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΠΙΝΟΚΙΟ συνειδητά.
Δεν παίζει να υπάρχει.

Χθες όταν του έκανα ερωτήσεις είχε φλόκια στο στόμα και μου έγελε για τον Πανθρακικό  :2funny: :2funny:
Τι σου εγελα για τον πανθρακικο  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Κατι δηλαδη που κανετε εσεις,ξεχνατε τα φαλτσοσφυριγματα του ποδοσφαιρου,και μιλατε για φαλτσοσφυριγματα στο μπασκετ.
και παρολα αυτα,μου την λες εμενα ξερω γω. :birdman:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Δεν μου βγαζει υπογραφες ρε το chrome,πες τι εγελα γιατι δεν θυμαμαι. :think:

Τόσες μαλακίες που γράφεις όλη τη μέρα εδώ μεσα που να θυμάσαι.
Βγες καμιά βόλτα ρε, το έχεις κάψει εντελώς μικρό παιδί.

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=220.86250]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=220.86250[/url]

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ποσο Μαλακες εισαστε ρε Γαυρο χανουμια που τσακωνοσαστε σε θρεντ που αφορα τον παναθηναικο ,για λυπηση τελειως ειδικα οι γαυροι
Τον τακη δεν τον υπολογιζουν οι γαυροι σαν οπαδο χρονια τωρα απλα να ξερεται ,εγω τον πετυχα μοσχατο πριν 2 χρονια με φιλο ,ηταν μονος & εφαγε βρισιδια ,για σφαλιαρες δεν ηταν τον λυπασαι που τον βλεπεις .
Γυρισα απο το ματς με τα γιαννενα & απλα η ομαδα με το ελαχιστο ποιοτικο επιπεδο βγαζει υγεια απλα!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Δεν παίζει να υπάρχει.

η μεγαλυτερη κυλοτα του σαιτ...μονο μπινελικι θελει...ψευτης ανακωτοσουρες και ρουφιανος...οτι χειροτερο...σιχαμα....εσεις που του μιλατε να τα βλεπετε...μονο μπινελικι στην κυλοτα....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
η μεγαλυτερη κυλοτα του σαιτ...μονο μπινελικι θελει...ψευτης ανακωτοσουρες και ρουφιανος...οτι χειροτερο...σιχαμα....εσεις που του μιλατε να τα βλεπετε...μονο μπινελικι στην κυλοτα....
To ποσο πουστρα και πουτανιτσα εισαι φαινεται,φουρο... ;) Δεν σε ενοχλησε που εβριζε ο αλλος μανες,σε ενοχλησε που τον δωσαμε εγω με τον γρηγορη..Βαλε το φουρο σου και τραβα συγγρου τωρα. :-*

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
To ποσο πουστρα και πουτανιτσα εισαι φαινεται,φουρο... ;) Δεν σε ενοχλησε που εβριζε ο αλλος μανες,σε ενοχλησε που τον δωσαμε εγω με τον γρηγορη..Βαλε το φουρο σου και τραβα συγγρου τωρα. :-*
αντε γαμησου μωρη κυλοτα που θα κανω συζητηση μαζι σου μπινε ρουφιανε και ψευτη...μπεμπη...
μονο μπινελικια μωρη πουτανα...
για πε μωρη κυλοτα ηταν οφσαιτ το πρωτο γκολ του βαζελου;;ο σιλντεφελντ επρεπε να αποβληθει;;λεγε μωρη κυλοτα να σε δω...αντικειμενικη πουτανα....σκατορουφιανε...

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

ο χαφιες του σαϊτ.πουστης και με τη βουλα.τοσο πουσταρα εισαι  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αντε γαμησου μωρη κυλοτα που θα κανω συζητηση μαζι σου μπινε ρουφιανε και ψευτη...μπεμπη...
μονο μπινελικια μωρη πουτανα...
για πε μωρη κυλοτα ηταν οφσαιτ το πρωτο γκολ του βαζελου;;ο σιλντεφελντ επρεπε να αποβληθει;;λεγε μωρη κυλοτα να σε δω...αντικειμενικη πουτανα....σκατορουφιανε...
φουρό
φουσκωτό μεσοφόρι για νυφικά και τουαλέτες που άλλοτε συνήθιζαν και στην καθημερινότητά τους οι γυναίκες όταν το απαιτούσε η μόδα, ώστε να αποκτά όγκο η φούστα ή το κάτω μέρος του φορέματος και να δείχνει συνάμα λεπτότερη η μέση

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και μωρη παλιοκυλοτα παλι ψευτης και πουστης εισαι...αν με ενοχλησε και αν με ενοχλει μπορεις να με ρωτησεις πουταν και να μην βγαζεις ''αυθαιρετα'' συμπερασματα...αν θες να με ρωτησεις κυλοτα ρωτα με...
απο εκει και περα για ενημερωση μου εχουν βρισει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πολλες φορες την μανα και ΠΟΤΕ σκατορυφιανε δεν εκανα αναφορα...
καταλαβες πουστη ψευτη και ρουφιανε;;
ξαναλεω αν θες να ξερεις αν με ενοχλουν οι γαμωμαναδες ρωτα με και σου απανταω απο το να βγαζεις τα δικα σου συμπερασματα...
ΚΥΛΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom