Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
φουρό
φουσκωτό μεσοφόρι για νυφικά και τουαλέτες που άλλοτε συνήθιζαν και στην καθημερινότητά τους οι γυναίκες όταν το απαιτούσε η μόδα, ώστε να αποκτά όγκο η φούστα ή το κάτω μέρος του φορέματος και να δείχνει συνάμα λεπτότερη η μέση

κανενας δεν ειναι πιο ελλεεινος πουστης απο'σενα σε ολα τα φορουμ.μαλακα εχω χρονια να δω τετοιο σιχαμενο ατομο.γιατι δεν κανεις μια χαρη στην ανθρωποτητα να αυτοκτονισεις ρε μαλακα χαφιε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φουρό
φουσκωτό μεσοφόρι για νυφικά και τουαλέτες που άλλοτε συνήθιζαν και στην καθημερινότητά τους οι γυναίκες όταν το απαιτούσε η μόδα, ώστε να αποκτά όγκο η φούστα ή το κάτω μέρος του φορέματος και να δείχνει συνάμα λεπτότερη η μέση
εισαι γελοιος και καραγκιοζης (και βεβαια με εριξες στην παγιδα σου και συζηταω εστω και με μπινελικια μαζι σου) που οτι ακριβως γραφεις για τους αλλους ειναι ακριβως αυτα που ταιριαζουν για παρτη σου...εγω μωρη καποτα εχω μπαλλακια και δεν ειμαι τρυπας σαν την παρτη σου σκατορουφιανε και ψευτη και κωλοτουμα...γελοιε,καρναβαλε...
αει στο διαολο πια γελοιε εχεις χασει καθε ελεγχο μαλακα πισω απο ενα πισι δεν ξερεις που σου πανε τα τεσσερα...
ολη σου η ζωη ειναι το μπου παλιοχαρακτηρα ελλεινε

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
και μωρη παλιοκυλοτα παλι ψευτης και πουστης εισαι...αν με ενοχλησε και αν με ενοχλει μπορεις να με ρωτησεις πουταν και να μην βγαζεις ''αυθαιρετα'' συμπερασματα...αν θες να με ρωτησεις κυλοτα ρωτα με...
απο εκει και περα για ενημερωση μου εχουν βρισει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πολλες φορες την μανα και ΠΟΤΕ σκατορυφιανε δεν εκανα αναφορα...
καταλαβες πουστη ψευτη και ρουφιανε;;
ξαναλεω αν θες να ξερεις αν με ενοχλουν οι γαμωμαναδες ρωτα με και σου απανταω απο το να βγαζεις τα δικα σου συμπερασματα...
ΚΥΛΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ρε τυπε τι σκας;ο πουστερ21 ειναι ενα βρωμερο σιχαμα.ο τυπος ειναι ρουφιανος,υπαρχει χειροτερη πουστικη ρατσα ανθρωπου απο τους ρουφιανους;δεν τον γουσταρει κανενας στην πραγματικη ζωη του,ουτε αντρας ουτε γυναικα γιατι ειναι βρωμοπουστας,και ειναι εδω απο το πρωι μεχρι το βραδυ,και παλι λεει μαλακιες και ρουφιανιλικια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και μωρη παλιοκυλοτα παλι ψευτης και πουστης εισαι...αν με ενοχλησε και αν με ενοχλει μπορεις να με ρωτησεις πουταν και να μην βγαζεις ''αυθαιρετα'' συμπερασματα...αν θες να με ρωτησεις κυλοτα ρωτα με...
απο εκει και περα για ενημερωση μου εχουν βρισει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πολλες φορες την μανα και ΠΟΤΕ σκατορυφιανε δεν εκανα αναφορα...
καταλαβες πουστη ψευτη και ρουφιανε;;
ξαναλεω αν θες να ξερεις αν με ενοχλουν οι γαμωμαναδες ρωτα με και σου απανταω απο το να βγαζεις τα δικα σου συμπερασματα...
ΚΥΛΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αν σε ενοχλει,το δειχνεις,το λες,και το σταματας εκει,οπως εχω κανει απειρες φορες οταν μιλανε για εσας,λεγοντας σας απογονους.
Δεν σε ειδα να σε ενοχλησε,ουτε να ειπες κατι.Αν ειπες κατι και δεν το ειδα,παω πασσο.Ολο μαλακιες εισαι,βρισιες,και επιχειρηματα μηδεν.
η λογικη του δειλου δηλαδη.απλα πραγματα.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
κανενας δεν ειναι πιο ελλεεινος πουστης απο'σενα σε ολα τα φορουμ.μαλακα εχω χρονια να δω τετοιο σιχαμενο ατομο.γιατι δεν κανεις μια χαρη στην ανθρωποτητα να αυτοκτονισεις ρε μαλακα χαφιε;

Φίλε, σκέψου πως είναι πιτσιρικάς και το έχει κάψει τόσο από τώρα.
ΠΟΥΣΤΗΣ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΠΙΝΟΚΙΟ.
Τον φτύνουν και νομίζει πως βρέχει.

Ειλικρινά αν παραδεχτεί πως έχει κάποιο πρόβλημα, εκτός από νοητικό που είναι πέρα για πέρα προφανές, και δε βγαίνει από το σπίτι αλλά κάθεται και γράφει όλη τη μέρα ψέματα επίτηδες σε ένα σάιτ που καμία σχέση δεν έχει με τη βασική του θεματολογία, εγώ ειλικρινά δεν θα τον ξαναβρίσω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε τυπε τι σκας;ο πουστερ21 ειναι ενα βρωμερο σιχαμα.ο τυπος ειναι ρουφιανος,υπαρχει χειροτερη πουστικη ρατσα ανθρωπου απο τους ρουφιανους;δεν τον γουσταρει κανενας στην πραγματικη ζωη του,ουτε αντρας ουτε γυναικα γιατι ειναι βρωμοπουστας,και ειναι εδω απο το πρωι μεχρι το βραδυ,και παλι λεει μαλακιες και ρουφιανιλικια
το ξερω ρε με το καραγκιοζη...εχω σταματησει να ασχολουμαι με το νουμερο το προκλητικο αλλα σημερα κατι επαθα...δεν ξερω...η παλιοκυλοτα

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Αν σε ενοχλει,το δειχνεις,το λες,και το σταματας εκει,οπως εχω κανει απειρες φορες οταν μιλανε για εσας,λεγοντας σας απογονους.
Δεν σε ειδα να σε ενοχλησε,ουτε να ειπες κατι.Αν ειπες κατι και δεν το ειδα,παω πασσο.Ολο μαλακιες εισαι,βρισιες,και επιχειρηματα μηδεν.

αντε γαμησου ρε σκατορουφιανε μπινε,εχεις το θρασος και μιλας  :birdman: πως δεν σε εχουν γαμησει να ξερασεις αιμα ακομα στο καραβι που δουλευεις τσατσε;

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
το ξερω ρε με το καραγκιοζη...εχω σταματησει να ασχολουμαι με το νουμερο το προκλητικο αλλα σημερα κατι επαθα...δεν ξερω...η παλιοκυλοτα

τυπε να ξερεις κατι τετοιοι πουστηδες τρωνε πολυ ξυλο μια μερα  ;)
το μονο που κανει στο σαϊτ ειναι να λεει μαλακιες,να κοροϊδευει,και τωρα πια εγινε και ρουφιανος,εχει συμπληρωσει το ρεζιλικι του.δεν ειναι συμπτωση που δεν τον θελει κανεις τον μαλακα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ασε ρε σε τα μας τις υποδειξεις και τα συμπερασματα...επανειλημμενα εχω πει οτι διαφωνω σε γαμωμανες προς ολους...διαγωγη σε σενα το μαλακα θα δειξω...
και αποφευγεις να απαντησεις μωρη κυλοτα να δω τα αρχιδια σου..
ΗΤΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΟΦΣΑΙΤ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ;;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
φουρό

Oποιος  το  φοραει..... :2funny: :2funny: :2funny:  ξερει  και  να  το  προφερει..... :2funny: :2funny:

ελεγε  μια  παλια  διαφημιση.............εσυ  που το  φορας  ξερεις  και  τι  ειναι....

[move]Π Ο Υ Σ Τ Ρ Α Κ Ι .............[/move]

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ε τοτε εσυ πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλο στην ζωη σου  :2funny: :2funny:

οχι ρε πουτανας γιε,εχω γαμησει κατι σαν κι εσενα,αυτο δεν το σκεφτηκες τετοιος μαλακας που εισαι.δωσε με κι εμενα γαμω τη μανα σου την πουτανα  :birdman:
δωσε με τολμας;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ασε ρε σε τα μας τις υποδειξεις και τα συμπερασματα...επανειλημμενα εχω πει οτι διαφωνω σε γαμωμανες προς ολους...διαγωγη σε σενα το μαλακα θα δειξω...

Τι ψάχνεις να δεις ρε Χρηστίδη τώρα?
Όποτε δεν ξέρει τι να απαντήσει απλά το αφήνει να "ξεχαστεί".
Πιο ανάρχιδο πουστράκι δεν έχει ξαναβγει ποτέ.

Χθες τον ρώταγα μια ώρα και η λαλίστατη πουτανίτσα δε μίλαγε.
Σήμερα που του τα θύμιζα, έκανε τον κονιόρδο.
Αρχίδια μηδέν η κότα. Μπαστάρδι από τα λίγα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οχι ρε πουτανας γιε,εχω γαμησει κατι σαν κι εσενα,αυτο δεν το σκεφτηκες τετοιος μαλακας που εισαι.δωσε με κι εμενα γαμω τη μανα σου την πουτανα  :birdman:
δωσε με τολμας;
ε τωρα σε επιασε μαλακα η κυλοτα ...και σε ειχα για γατο ;)

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Τι ψάχνεις να δεις ρε Χρηστίδη τώρα?
Όποτε δεν ξέρει τι να απαντήσει απλά το αφήνει να "ξεχαστεί".
Πιο ανάρχιδο πουστράκι δεν έχει ξαναβγει ποτέ.

Χθες τον ρώταγα μια ώρα και η λαλίστατη πουτανίτσα δε μίλαγε.
Σήμερα που του τα θύμιζα, έκανε τον κονιόρδο.
Αρχίδια μηδέν η κότα. Μπαστάρδι από τα λίγα....

την αλλη φορα ο χρηστιδης,του εγραψε ολοκληρο κατεβατο του μαλακα για ενα αρθρο σε εφημεριδα,που του εδειχνε ποσο μαλακας ειναι ο κοπανος ο πουστερ21,και η απαντηση του μαλακα,ηταν να κοροϊδεψει ενα ορθογραφικο λαθος του χρηστιδη.μιλαμε για σιχαμενο ατομο.αυτον τον μαλακα,δεν πρεπει να τον θελει κανεις,για'υτο εγινε τοσο κομπλεξικος βρωμοπουστας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τωρα που το ξαναειδα,ναι φαινεται να ειναι οφσαιντ.Στο ζωντανο δεν ξαναεδειξε την φαση.Στον σιντεφελντ δεν υπαρχει αποβολη.
οπως δεν υπηρχε και πεναλτυ στον βαις που ελεγες.οπως και εκατομυρια αλλες φασεις που εχεις πει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τωρα που το ξαναειδα,ναι φαινεται να ειναι οφσαιντ.Στο ζωντανο δεν ξαναεδειξε την φαση.Στον σιντεφελντ δεν υπαρχει αποβολη.
οπως δεν υπηρχε και πεναλτυ στον βαις που ελεγες.οπως και εκατομυρια αλλες φασεις που εχεις πει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ε τωρα σε επιασε μαλακα η κυλοτα ...και σε ειχα για γατο ;)

στο καυλι μου τον εχω γραμμενο τυπε.η πουστρα εξαφανιζεται συνηθως.και μπαινει να απαντησει μετα απο καμια ωρα που λειπω.τι μαλακας ειναι ο γελοιος  :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
δωσε με τολμας;

Ειναι  μεγαλη  πουστρα  ....εμενα  με  εχει  δωσει ........γιατι  αλλα  εγραψα  και  αλλα  καταλαβε  το  πουστικο  μυαλο  του......μαλλον  θα  δωσει  και   σενα   τι  θα  χασει  αφου  κρυβεται  πισω  απ  τα  πληκτρα  ενος  κομπιουτερ...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom