Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,8%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 146 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 28 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    369

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ρε κοπανε μαλακα ναυτικε.το νικ που διαλεξα το διαλεξα για να κοροϊδευω εσενα,εισαι τοσο στοκος,που ουτε αυτο δεν καταλαβες,ηλιθιε.οσο αφορα τα λεφτα,κλασε μας τα αρχιδια με τα λεφτα που παιρνεις στα καραβια.αυτο να θυμασαι,οτι εισαι ενα σιχαμενο υποκειμενο,ουτε αντρες σε θελουν,ουτε γυναικες,και γι'αυτο ουτε εχεις γκομενα ουτε θα βγαλεις ποτε,και ενα ολοκληρο σαϊτ σε βριζει.κατσε μια ζωη με τον υπολογιστη κι ολας,γιατι ουτε αξιος να γαμησεις πουτανα δεν εισαι.ακομα και τα κοριτσια σε αυτη τη δουλεια θα σε διωξουν μολις καταλαβουν τι μαλακας εισαι.σιχαμα.ξερατο με ποδια  :S
Ασε τα πονηρα βρε τρυπιο μουτσακι.σου εχουν κανει την κωλοτρυπιδα τρυπα του καραμανλη τα φιλιπινια. :dancing:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Ασε τα πονηρα βρε τρυπιο μουτσακι.σου εχουν κανει την κωλοτρυπιδα τρυπα του καραμανλη τα φιλιπινια. :dancing:

τρυπα του καραμανλη εκαναν την μανα σου,και μετα σε εχεσε,δεν σε γεννησε  :S

ελα πουστερ21 εισαι πολυ αντρακλας,δωσε με και εμενα στους mods να δειξεις τι ξεκωλιασμενο πουστρακι εισαι.ολο το σαϊτ θελει να δει μια αποδειξη οτι δικαιως ολοι σε λενε πουστρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τρυπα του καραμανλη εκαναν την μανα σου,και μετα σε εχεσε,δεν σε γεννησε  :S
αλλη μια αποδειξη οτι εισαι πουστης.τα λες αυτα γιατι καποιος μοντ απο εδω σου εχει κανει την κωλοτρυπιδα
μυρμηγκοφωλια.και εχεις ασφαλη την θεση σου.προσεχε μονο μην σε χυνει μεσα τυπε και γκαστρωθεις. :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
αλλη μια αποδειξη οτι εισαι πουστης.τα λες αυτα γιατι καποιος μοντ απο εδω σου εχει κανει την κωλοτρυπιδα
μυρμηγκοφωλια.και εχεις ασφαλη την θεση σου.προσεχε μονο μην σε χυνει μεσα τυπε και γκαστρωθεις. :2funny: :2funny: :2funny:

πες κανενα πρωτοτυπο αστειο ρε σιχαμενε.αυτες τις μαλακιες λες,γι'αυτο δεν θα βρεις ποτε σου γκομενα  :S

αλλα δεν σε νοιαζει να σε βριζουν,αλλωστε ολη η ζωη σου ετσι ηταν,το εχεις συνηθησει να εισαι καραγκιοζης,κινουμενο ξερατο  :S

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Κι εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι είσαι γελοίος  ;)
Μιας και το πιστεύει όλη η ελλάδα για κάνε ένα γκάλοπ, που να τονίζει βέβαια ότι ο ολυμπιακός όταν τα πήρε ήταν ντοπε ενώ ο βάζελος καθαρότατος

για αυτο και οταν τελειωσε η ντοπα σε εστειλε να κρυφτεις στις κουρτίνες με 3-0

Οταν σας εκανε πλάκα ο τράκης και σας ειπε εδω και τωρα αντιντοπιγκ κλατάρατε.

και ηρθε η σκούπα το σκουπόξυλο και εν συνεχεια η κουρτίνα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
πες κανενα πρωτοτυπο αστειο ρε σιχαμενε.αυτες τις μαλακιες λες,γι'αυτο δεν θα βρεις ποτε σου γκομενα  :S

αλλα δεν σε νοιαζει να σε βριζουν,αλλωστε ολη η ζωη σου ετσι ηταν,το εχεις συνηθησει να εισαι καραγκιοζης,κινουμενο ξερατο  :S
Να με βριζουν φουρα και πουστρακια που καθονται να τα γαμησουν μοντερια για να μην μπαναριστουν,οχι δεν μου εχει τυχει,ειναι η αληθεια,λουσυ μου. :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Να με βριζουν φουρα και πουστρακια που καθονται να τα γαμησουν μοντερια για να μην μπαναριστουν,οχι δεν μου εχει τυχει,ειναι η αληθεια,λουσυ μου. :2funny: :2funny:

το ονομα λουσυ απο που το σκεφτηκες,ετσι ελεγαν τον πατερα σου;
παντως παραδεχεσαι οτι ολοι σε βριζουν.δε μας λες κατι καινουριο.το ξερουμε οτι εισαι κοπανος  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
το ονομα λουσυ απο που το σκεφτηκες,ετσι ελεγαν τον πατερα σου;
παντως παραδεχεσαι οτι ολοι σε βριζουν.δε μας λες κατι καινουριο.το ξερουμε οτι εισαι κοπανος  :S
ειναι το ονομα που σε λεει το μοντερι σου οταν σε γαμαει.το ξερουμε οτι εισαι πουστης.
φαινεται αυτο. :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ειναι το ονομα που σε λεει το μοντερι σου οταν σε γαμαει.το ξερουμε οτι εισαι πουστης.
φαινεται αυτο. :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε επειδη σας γαμανε οικογενειακως,και τον πατερα σου,και τη μανα σου,και πιο πολυ εσενα στο μπουρδελο που μεγαλωσες,δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος ειναι ετσι.μην κρινεις με βαση το πουταναριο που μεγαλωσες  :S :S :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
τυπε επειδη σας γαμανε οικογενειακως,και τον πατερα σου,και τη μανα σου,και πιο πολυ εσενα στο μπουρδελο που μεγαλωσες,δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος ειναι ετσι.μην κρινεις με βαση το πουταναριο που μεγαλωσες  :S :S :S
ρε τυπε δεν ειμαι εγω που εχω πιασει γκομενο μοντ για να βριζω ανετα χωρις να με πειραζει κανεις.εσυ εισαι.
εκτος απο αυτο,ειναι γνωστο οτι οικογενειες βριζουν μονο τα πουστακια.συνεχισε λοιπον,τραβελοπουστα μου.
να σε χαιρεται ο γκομενος.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
ρε τυπε δεν ειμαι εγω που εχω πιασει γκομενο μοντ για να βριζω ανετα χωρις να με πειραζει κανεις.εσυ εισαι.
εκτος απο αυτο,ειναι γνωστο οτι οικογενειες βριζουν μονο τα πουστακια.συνεχισε λοιπον,τραβελοπουστα μου.
να σε χαιρεται ο γκομενος.

μεχρι τωρα με χαιρεται η μανουλα σου  :birdman:
και φαινεται ποιος ειναι πουστης,που δεν εχεις τα αρχιδια να με αναφερεις γαμω τη μανα σου την ξεκωλιαρα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μεχρι τωρα με χαιρεται η μανουλα σου  :birdman:
και φαινεται ποιος ειναι πουστης,που δεν εχεις τα αρχιδια να με αναφερεις γαμω τη μανα σου την ξεκωλιαρα
Ρε συ οταν τον τσιμπουκωνεις,του τα πινεις ετσι;

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Ρε συ οταν τον τσιμπουκωνεις,του τα πινεις ετσι;

αυτα τα κανει μονο ο πατερας σου,μονο αυτος τα καταπινει  :birdman:
ειδες τυπε,δεν χρειαζεται να σου βρισω την μανα,σου βριζω και τον πατερα,ετσι κι αλλιως ολοι μεσα στην οικογενεια σου γαμιεστε  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτα τα κανει μονο ο πατερας σου,μονο αυτος τα καταπινει  :birdman:
Ο πατερας μου σε γαμαει;αφου δεν ειναι μοντ ρε συ.Ελα πες,οταν σε γαμαει ο γκομενος,σε χυνει μεσα στην κωλοτρυπιδα;
και συ γουσταρεις;και τι κανεις οσο σε γαμαει;τον παιζεις;παντα ειχα απορια πως γαμιουνται οι πουστηδες.ελα πες πως
σου το κανει;

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Ο πατερας μου σε γαμαει;αφου δεν ειναι μοντ ρε συ.Ελα πες,οταν σε γαμαει ο γκομενος,σε χυνει μεσα στην κωλοτρυπιδα;
και συ γουσταρεις;και τι κανεις οσο σε γαμαει;τον παιζεις;παντα ειχα απορια πως γαμιουνται οι πουστηδες.ελα πες πως
σου το κανει;

εαν θες να δεις πως γαμιουνται οι πουστηδες,κατσε να σε γαμησω  :S

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
με τιμα η προταση αλλα δεν παω τα πουστρακια..ασε που θα με μπαναρει ο γκομενος σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δηλαδη εισαι πουστης αλλα δεν πας τα πουστρακια.και πουστης,και ψυχακιας δηλαδη  :S
ειδες τι τραυματα σου αφησε ο πατερας σου που σε τσιμπουκωνε οταν ησουν μικρος;  :S

τυπε σε αφηνω με τον υπολογιστη και τον δονητη σου,αρκετη ωρα ασχοληθηκα με εσενα το μαλακα.σε καμια ωρα οταν βεβαιωθεις οτι λειπω,μπες να μου απαντησεις,οπως κανεις συνηθως σαν καλο πουστρακι που εισαι  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δηλαδη εισαι πουστης αλλα δεν πας τα πουστρακια.και πουστης,και ψυχακιας δηλαδη  :S
ειδες τι τραυματα σου αφησε ο πατερας σου που σε τσιμπουκωνε οταν ησουν μικρος;  :S
ρε φιλε εγω εχω γκομενο μοντ του μπου.κομ;εσυ εχεις.αν σου εκανε τετοια πραγματα ο πατερας σου
να πας στην προνεια.μην μας τα λες εδω να σε λυπηθουμε. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom