LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Ασε τα πονηρα βρε τρυπιο μουτσακι.σου εχουν κανει την κωλοτρυπιδα τρυπα του καραμανλη τα φιλιπινια.ρε κοπανε μαλακα ναυτικε.το νικ που διαλεξα το διαλεξα για να κοροϊδευω εσενα,εισαι τοσο στοκος,που ουτε αυτο δεν καταλαβες,ηλιθιε.οσο αφορα τα λεφτα,κλασε μας τα αρχιδια με τα λεφτα που παιρνεις στα καραβια.αυτο να θυμασαι,οτι εισαι ενα σιχαμενο υποκειμενο,ουτε αντρες σε θελουν,ουτε γυναικες,και γι'αυτο ουτε εχεις γκομενα ουτε θα βγαλεις ποτε,και ενα ολοκληρο σαϊτ σε βριζει.κατσε μια ζωη με τον υπολογιστη κι ολας,γιατι ουτε αξιος να γαμησεις πουτανα δεν εισαι.ακομα και τα κοριτσια σε αυτη τη δουλεια θα σε διωξουν μολις καταλαβουν τι μαλακας εισαι.σιχαμα.ξερατο με ποδια :S
Ασε τα πονηρα βρε τρυπιο μουτσακι.σου εχουν κανει την κωλοτρυπιδα τρυπα του καραμανλη τα φιλιπινια.![]()
αλλη μια αποδειξη οτι εισαι πουστης.τα λες αυτα γιατι καποιος μοντ απο εδω σου εχει κανει την κωλοτρυπιδατρυπα του καραμανλη εκαναν την μανα σου,και μετα σε εχεσε,δεν σε γεννησε :S
αλλη μια αποδειξη οτι εισαι πουστης.τα λες αυτα γιατι καποιος μοντ απο εδω σου εχει κανει την κωλοτρυπιδα
μυρμηγκοφωλια.και εχεις ασφαλη την θεση σου.προσεχε μονο μην σε χυνει μεσα τυπε και γκαστρωθεις.![]()
![]()
![]()
Κι εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι είσαι γελοίος ;)
Μιας και το πιστεύει όλη η ελλάδα για κάνε ένα γκάλοπ, που να τονίζει βέβαια ότι ο ολυμπιακός όταν τα πήρε ήταν ντοπε ενώ ο βάζελος καθαρότατος
Να με βριζουν φουρα και πουστρακια που καθονται να τα γαμησουν μοντερια για να μην μπαναριστουν,οχι δεν μου εχει τυχει,ειναι η αληθεια,λουσυ μου.πες κανενα πρωτοτυπο αστειο ρε σιχαμενε.αυτες τις μαλακιες λες,γι'αυτο δεν θα βρεις ποτε σου γκομενα :S
αλλα δεν σε νοιαζει να σε βριζουν,αλλωστε ολη η ζωη σου ετσι ηταν,το εχεις συνηθησει να εισαι καραγκιοζης,κινουμενο ξερατο :S
Να με βριζουν φουρα και πουστρακια που καθονται να τα γαμησουν μοντερια για να μην μπαναριστουν,οχι δεν μου εχει τυχει,ειναι η αληθεια,λουσυ μου.![]()
![]()
ειναι το ονομα που σε λεει το μοντερι σου οταν σε γαμαει.το ξερουμε οτι εισαι πουστης.το ονομα λουσυ απο που το σκεφτηκες,ετσι ελεγαν τον πατερα σου;
παντως παραδεχεσαι οτι ολοι σε βριζουν.δε μας λες κατι καινουριο.το ξερουμε οτι εισαι κοπανος :S
ειναι το ονομα που σε λεει το μοντερι σου οταν σε γαμαει.το ξερουμε οτι εισαι πουστης.
φαινεται αυτο.![]()
![]()
![]()
ρε τυπε δεν ειμαι εγω που εχω πιασει γκομενο μοντ για να βριζω ανετα χωρις να με πειραζει κανεις.εσυ εισαι.τυπε επειδη σας γαμανε οικογενειακως,και τον πατερα σου,και τη μανα σου,και πιο πολυ εσενα στο μπουρδελο που μεγαλωσες,δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος ειναι ετσι.μην κρινεις με βαση το πουταναριο που μεγαλωσες :S :S :S
ρε τυπε δεν ειμαι εγω που εχω πιασει γκομενο μοντ για να βριζω ανετα χωρις να με πειραζει κανεις.εσυ εισαι.
εκτος απο αυτο,ειναι γνωστο οτι οικογενειες βριζουν μονο τα πουστακια.συνεχισε λοιπον,τραβελοπουστα μου.
να σε χαιρεται ο γκομενος.
Ρε συ οταν τον τσιμπουκωνεις,του τα πινεις ετσι;μεχρι τωρα με χαιρεται η μανουλα σου
και φαινεται ποιος ειναι πουστης,που δεν εχεις τα αρχιδια να με αναφερεις γαμω τη μανα σου την ξεκωλιαρα
Ρε συ οταν τον τσιμπουκωνεις,του τα πινεις ετσι;
Ο πατερας μου σε γαμαει;αφου δεν ειναι μοντ ρε συ.Ελα πες,οταν σε γαμαει ο γκομενος,σε χυνει μεσα στην κωλοτρυπιδα;αυτα τα κανει μονο ο πατερας σου,μονο αυτος τα καταπινει![]()
Ο πατερας μου σε γαμαει;αφου δεν ειναι μοντ ρε συ.Ελα πες,οταν σε γαμαει ο γκομενος,σε χυνει μεσα στην κωλοτρυπιδα;
και συ γουσταρεις;και τι κανεις οσο σε γαμαει;τον παιζεις;παντα ειχα απορια πως γαμιουνται οι πουστηδες.ελα πες πως
σου το κανει;
με τιμα η προταση αλλα δεν παω τα πουστρακια..ασε που θα με μπαναρει ο γκομενος σουεαν θες να δεις πως γαμιουνται οι πουστηδες,κατσε να σε γαμησω :S
με τιμα η προταση αλλα δεν παω τα πουστρακια..ασε που θα με μπαναρει ο γκομενος σου![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φιλε εγω εχω γκομενο μοντ του μπου.κομ;εσυ εχεις.αν σου εκανε τετοια πραγματα ο πατερας σουδηλαδη εισαι πουστης αλλα δεν πας τα πουστρακια.και πουστης,και ψυχακιας δηλαδη :S
ειδες τι τραυματα σου αφησε ο πατερας σου που σε τσιμπουκωνε οταν ησουν μικρος; :S