You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τι έκανε ρε ο μόρρις?......δείγμα ηττοπαθούς παίκτη...ΞΕΦΤΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
...τι παιζει επιτελους με αυτο το μουνοπανο ? Επιτηδες το κανει ? Μας εχει καψει στους τελευταιους αγωνες....και απο οτι ξερω εχει πολυ καλο συμβολαιο...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
και πέρσυ στις συνεχόμενες ήττες αυτός δεν έκανε τις χειρότερες μαλακίες?....για θυμίσου........τι παιζει επιτελους με αυτο το μουνοπανο ? Επιτηδες το κανει ? Μας εχει καψει στους τελευταιους αγωνες....και απο οτι ξερω εχει πολυ καλο συμβολαιο...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
σωστόςςςςςςςςςςτζιγκερ ατε και παρε τον τζιμπουρ στην παναθα αυριο κιολας
τι αλλο να κανει ο ανθροπος για να κερδισουμε?
ναι ρε τζιμπουρ παιχταρα σε ευχαριστουμε
2-1...απίστευτα πράγματα....λές?........
...δεν πιστευω να εισαι ευχαριστημενος με αυτα τα χαλια για αλλη μια Κυριακη....δεν αξιζει να ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο , εχουμε οικογενεια και δουλεια , δεν θα αρρωστησουμε για αυτους τους μαλακες....μονο το μπασκετ μας κανει περηφανους...
Γεια σου ρε Τσάκαλε!!!!...δεν πιστευω να εισαι ευχαριστημενος με αυτα τα χαλια για αλλη μια Κυριακη....δεν αξιζει να ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο , εχουμε οικογενεια και δουλεια , δεν θα αρρωστησουμε για αυτους τους μαλακες....μονο το μπασκετ μας κανει περηφανους...
olisadebe17
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ε τι αλλο να κανει ο ανθρωπος ρε παιδια?
τζιμπουρ θα εισαι παντα στις καρδιες μας
ουτε ο βοκολος τοτε με τον olisadebe δεν βοηθησε τοσο πολυ....
ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
τζιμπουρ θα εισαι παντα στις καρδιες μας
ουτε ο βοκολος τοτε με τον olisadebe δεν βοηθησε τοσο πολυ....
ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
...δεν πιστευω να εισαι ευχαριστημενος με αυτα τα χαλια για αλλη μια Κυριακη....δεν αξιζει να ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο , εχουμε οικογενεια και δουλεια , δεν θα αρρωστησουμε για αυτους τους μαλακες....μονο το μπασκετ μας κανει περηφανους...
πεσ' τα ρε carlos βαζελε!!!
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
όχι βέβαια.....αφου δεν το θέλω το γαμημένο.......ανώμαλος είμαι να τρώω στη μάπα την σωφεράντζα?.........δεν πιστευω να εισαι ευχαριστημενος με αυτα τα χαλια για αλλη μια Κυριακη....δεν αξιζει να ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο , εχουμε οικογενεια και δουλεια , δεν θα αρρωστησουμε για αυτους τους μαλακες....μονο το μπασκετ μας κανει περηφανους...
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
τι παιζει ρε σεις με την φαμιλια; γιατι δεν αφηνει την ομαδα να ανασανει και γινονται αυτα τα χαλια;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
για δώσε λοιπόν εσύ την εξήγηση και για πέρσυ και για φέτος?για τα τελευταία παιγνίδια?.....ποιός φταίει...μήπως ειναι δάκτυλος μπούς?.....περιμένουμεΠλάκα έχει.. όταν χάνουμε το στήνει ο Βαρδινοτζών για να κονομήσει απ'τα πλει-οφ, όταν κερδίζει το στήνει για να μην τον φάει η Πεκ... απίστευτοι είμαστε...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Show me Your FINGERS..................
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλώς τον περσόνααααα...Show me Your FINGERS..................
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ταλόςτον φίλε ταλόςτον......καλώς τον περσόνααααα...
Χαλια αδιόρθωτα....
Αυτός ο Πεσέιρο τυφλός είναι?Τι να πω ρε παιδιά,μονο με στημένα απειλούσαμε.Βάλε μέσα τον Σαριέγκι που μπορεί να μην είναι ο παικταράς αλλά και πάθος
έχει και γκάφες δεν κάνειόπως ο Μόρρις...... Εγώ να έπαιζα από τον Πόστιγκα καλύτερος θα ήμουν,όλο γλυστρούσε, ρε μπάς και φορούσε skate roller?
Τζιμπούρ χαραμισμένο ταλέντο...
Αυτός ο Πεσέιρο τυφλός είναι?Τι να πω ρε παιδιά,μονο με στημένα απειλούσαμε.Βάλε μέσα τον Σαριέγκι που μπορεί να μην είναι ο παικταράς αλλά και πάθος
έχει και γκάφες δεν κάνειόπως ο Μόρρις...... Εγώ να έπαιζα από τον Πόστιγκα καλύτερος θα ήμουν,όλο γλυστρούσε, ρε μπάς και φορούσε skate roller?
Τζιμπούρ χαραμισμένο ταλέντο...
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
για δώσε λοιπόν εσύ την εξήγηση και για πέρσυ και για φέτος?για τα τελευταία παιγνίδια?.....ποιός φταίει...μήπως ειναι δάκτυλος μπούς?.....περιμένουμε
Πέρυσι γίνανε κώλος με το πριμ... ίσως έχει σχέση, φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα και τον ίδιο προπονητή από την αρχή. Για μπους δεν ξέρω, μέχρι εκεί φτάνω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K