Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Χωριά η Τσέλσι και η Λάτσιο;;;;;;
Σόρρυ κιόλας αλλά ποιο παιχνίδι έβλεπες εσύ με την Ρέιντζερς; ΔΕΝ ήτανε χωριό αυτή η ομάδα;
Και δεν σε αντιλήφθην...δηλαδή τι περίμενες; Πως ο Ολυμπιακός θα πέρναγε την Τσέλσι;
Εσύ πότε ακριβώς έγινες άντρας που μιλάς για τους άλλους; Πόσων χρονών είσαι παλικάρι μου που έμαθες να μιλάς και να βλέπεις μπάλα;

καλα η λατσιο είναι χωριο τα τελευταια χρονια και αποδειξη αυτου του γεγονοτος ειναι και η πορεια της στην ιταλια τα τελευταια χρονια και φυσικα ότι την κερδισε ο ολυμπιακος μεσα στο σπιτι της,μια ομαδα δηλ.που για 10 χρονια δεν ειχε νικη εκτος εδρας σε τσαμπιονς ληγκ....και σε οτι αφορα την ρειντζερς για να μαθαινεις και λιγο μπαλλα θα σου προτεινα να δεις λιγο το παιχνιδι της ρειντζερσ με την βερντερ στην σκωτια για να καταλαβεις ποιο ειναι το επιπεδο του ολυμπιακου και των υπολοιπων ελληνικων ομαδων...καταλαβε το,χωνεψε το!η καλουτσικη πορεια του θρυλου ηταν τυχαια.......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα η λατσιο είναι χωριο τα τελευταια χρονια και αποδειξη αυτου του γεγονοτος ειναι και η πορεια της στην ιταλια τα τελευταια χρονια και φυσικα ότι την κερδισε ο ολυμπιακος μεσα στο σπιτι της,μια ομαδα δηλ.που για 10 χρονια δεν ειχε νικη εκτος εδρας σε τσαμπιονς ληγκ....και σε οτι αφορα την ρειντζερς για να μαθαινεις και λιγο μπαλλα θα σου προτεινα να δεις λιγο το παιχνιδι της ρειντζερσ με την βερντερ στην σκωτια για να καταλαβεις ποιο ειναι το επιπεδο του ολυμπιακου και των υπολοιπων ελληνικων ομαδων...καταλαβε το,χωνεψε το!η καλουτσικη πορεια του θρυλου ηταν τυχαια.......
ναι, οκ...μόνο που τη δική σου γνώμη εγώ δεν τη λαμβάνω υπόψην...προσπαθώ να διαβάζω λίιιγο πιο αντικειμενικούς και λιιιιιγο πιο ανοιχτόμυαλους.
κι όχι ανθρώπους που επειδή σαν παίκτες πήραν απογοητεύσεις βγάζουν τη χολή τους για τις χλαπάτσες σε άλλους

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ναι, οκ...μόνο που τη δική σου γνώμη εγώ δεν τη λαμβάνω υπόψην...προσπαθώ να διαβάζω λίιιγο πιο αντικειμενικούς και λιιιιιγο πιο ανοιχτόμυαλους.
κι όχι ανθρώπους που επειδή σαν παίκτες πήραν απογοητεύσεις βγάζουν τη χολή τους για τις χλαπάτσες σε άλλους

λυπαμαι για σενα και ολους τους αλλους που σκεφτεστε αρρωστα και τυποποιημενα....ολο δικαιολογιες ξερετε να βρισκετε για να δικαιολογειτε αυτο που σας εχουν βαλει να πιστευετε...δυστυχως ειστε ανελευθεροι για να μπορειτε να εχετε ενα τοσο σημαντικο πραγμα στη ζωη οπως ειναι η κριτικη σκεψη!ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω οποτε σχολια του τυπου"χολες σε ποδοσφαιριστες κλπ...."ειναι εντελως γελοια και εκθετουν ολους αυτους που τα εκστομιζουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τώρα βασούλη, αυτά είναι που σου λέω...όποις έχει διαβάσει τα δικά μου ποσταρίσματα και βλέπει πως μιλάω αρρωστημένα...μάλλον κλώνος σου είναι...και δεν είπα χολές σε ποδοσφαιριστές είπα χολές σε άλλους...εννοούσα αυτό ακριβώς που μόλις απέδειξες με την απάντησή σου

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τώρα βασούλη, αυτά είναι που σου λέω...όποις έχει διαβάσει τα δικά μου ποσταρίσματα και βλέπει πως μιλάω αρρωστημένα...μάλλον κλώνος σου είναι...και δεν είπα χολές σε ποδοσφαιριστές είπα χολές σε άλλους...εννοούσα αυτό ακριβώς που μόλις απέδειξες με την απάντησή σου

οκ..παραδινομαι....οταν μιλας με γαυρους καλυτερα να τους ακους μονο,όχι να συζητας μαζι τους..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το ελπίζω...γιατί το έχουμε ξαναπει...με σένα δεν βγάζει κανείς ούτε άκρη ούτε μέση...εσύ και ένας ακόμα είστε...
Ακόμα και ο Αρίωνας μιλούσε και ήταν πάντα κάθετος...αλλά ήταν πάντα κάθετος με την ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ, είναι οπαδός της και όχι αντι-οπαδός άλλης ομάδας.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρεεεεε.μας βλέπω να τρώμε 3 σήμερα...τι αεράμυνα είναι αυτή?.....κάθε επίθεση τους μυρίζει γκόλ....και το κέντρα....σκατά.....άντε πάλι σήμερα.....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Κάτσε πρώτα να κερδίσουμε εμείς γιατί ο Πανιώνιος μας έχει για πλάκα!!! Έχασε και το πέναλτυ!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εδώ ο κόσμος καίγεται...υποτίθεται ότι πάμε για πρωτάθλημα και....ο τεσσέιρο κάνει ροτέισον...με κέντρο ανυπαρκτο.......γαμώ την πορτογαλία όλόκληρη με τον πούστη....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε με τον πούστη....με 3 αμυντικά χάφ παίζει...στην έδρα του....θα αυτοκτονήσω ρεεεεεε.........τι σκατά έχει στο κεφάλι του...δεν αντέχω άλλο να βλέπω....άντε γαμήσου αρχίδι...

Επισκέπτης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1
σπορκαστερ την εχω δει σημερα  :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
το 1ο.....με πέναλτυ απο τον αμυντικό θεό μόρις.....και έχει και συνέχεια....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
βγαλτε τις φανελες και δρομο παλιοκοπριτες.

θα μπουμε να παιξουμε εγω με τον ταλο μεσα, μας σκασατε γαμω τα διαολια μου.

πεσειρο, βαλε καναν αμυντικο μεσα ακομα, αντε παλιοασχετε κι εσυ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το 1ο.....με πέναλτυ απο τον αμυντικό θεό μόρις.....και έχει και συνέχεια....

Ακούνε 3-0 στο ΟΑΚΑ και δε μπορούν να κερδίσουν τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο (όχι ότι είναι κι εύκολο δηλαδή)!!!

Επισκέπτης
Αν το κοπα αφρικα διαρκούσε κανα 3μηνο ακόμα θα γλιτώνατε απο τον Μορις! :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΕΓΏ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΏ....πέρσυ κερδίσαμε τον γαύρο και μετά κάναμε 5 ήττες σερι,και φυσικά το χάσαμε......γιατί?....
φέτος ξεκινήσαμε να κάνουμε 5-6 ήττες στα τελευταία παιγνίδια,και θα τις κάνουμε...γιατί?....
μόνο φυσικό δεν είναι.....υπάρχει λόγος που δεν το θέλουμε?....εντάξει άχρηστοι είμαστε..αλλά μαλακ΄λια επαναλαμβανομενη δεν είναι μαλακία...μυρίζειιιιιιιιι.................

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρεεε.ο μανούτσο με τον μεγάλο......γιατί δεν πάιζει?...δεν έκοψε τα νύχια του?....ή μήπως βάλει κανένα γκόλ και χαλάσει την σούπα?.....6 αγώνες πλέυ οφφς και 2 τσάμπιονς λίγκ.....ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........

ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΎΣΤΗ..ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΜΕ 3 ΑΜΥΝΤΙΚΆ ΧΆΦ ΚΑΙ 4 ΑΜΥΝΤΙΚΟΎς ΑΠΟ ΦΌΒΟ ΜΗΝ ΦΆΕΙ ΓΚΌΛ..ΚΑΙ ΤΌΦΑΓΕ.....πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος?....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom