Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Κανονικά.

Μα είναι δυνατόν να βγαίνει προβληματισμένος λέει ο Γκούμας ή ο Τζόρτζεβιτς ή ο Ζήκος? Ποιό είναι το πρόβλημά σου ρε Ζήκε? Τι χρώμα θα πάρεις το Καγιέν? Πού θα πας το τρίημερο? Λονδίνο ή Παρίσι? Αν είναι χεσμένος ο Κάκος -είμαι διαιτητάρα εγώ- ? Ποιό? Μήπως πώς θα πληρώσεις το νοίκι, το ηλεκτρικό, τα κοινόχρηστα, το νερό, το κινητό, την ασφάλεια, τα φρονιστήρια? Μήπως σπας το κεφάλί σου πώς θα ξυπνήσεις το πρωί να πας να παίξεις μπάλα? Μήπως αναρωτήθηκες ποτέ μπας και είσαι μαλάκας και λες μαλακίες? Μήπως αναρωτήθηκες αν βοήθησες κανά συνάνθρωπό σου? Αντί να πάρεις Καγιέν? Μήπως ρε Ντέμη αντί να έδινες χιλιάρικα για τα καβάλι(και συ Κωστή) να τα έδινες σε κανά παιδάκι στις ακαδημίες? Μήπως λέω? Αντί να ξοδεύετε τα εκατομύρια που παίρνετε για να κλωτσάτε το τόπι, στις πίστες και στα λουλούδια των νεκροταφείων και σε όλο αυτό τον καταναλωτισμό να πηγαίνατε να δείτε κανά οπαδό σας που έμεινε ανάπηρος επειδή το γήπεδο που παίζει η εταιρία στην οποία δουλεύεις είναι μπουρδέλο και έπεσε και τσακίστηκε? Μήπως λέω...Μήπως να βγάζατε όλοι το δάχτυλο από το μέλι και να ξυπνάγατε για μια φορά στη ζωή σας και να ζητούσατε συγνώμη? Συγνώμη που μας βάζετε στη πρίζα, συγνώμη που δεν ξέρετε ελληνικά, συγνώμη που δεν διαβάσατε ένα βιβλίο στη ζωή σας, συγνώμη που τα σκάτε στα σκυλάδικα, συγνώμη που είστε παρτάκηδες και μονοφαγάδες, συγνώμη που δεν βλέπετε πέρα από τη μύτή σας, συγνώμη που μόνη σας έγνοια είναι τα αυτοκίνητα, τα ξύδια και οι μοντέλες, που είστε στρατιωτάκια και άλογα κούρσας, συγνώμη από τα παιδιά σας που ντοπάρεστε και γίνεστε μεταλλαγμένοι. Και αφού ζητήσετε συγνώμη για την προκλητικότητά σας, μπορείτε να πάτε να πνιγείτε? Αρκετά δεν βγάλατε, μην ξεχνάτε, το τόπι κλωτσάτε σαν ζώα(και σε αυτό άχαροι είστε). Λυσσάξατε πλέον. Οι μόνοι εν ελλάδι εργαζόμενοι που δεν δίνουν δεκάρα για το ασφαλιστικό... Μακαριότητα, ήλιος, θάλασσα και το κορίτσί τους και θέλουν να έχουν και άποψη... τα βλαχαδερά, οι τράγοι, που όταν μάθαινες προπαίδια, βαράγαν το πουλί τους. Και μας κάνει και κριτική ο ...ζήκος, δεν θέλει να ξαναασχοληθεί με το ποδόσφαιρό στην Ελλάδα, ο ευρωπαίος, ο κουλτουριάρης, ο ζεν πρεμιέ, ο ζαν πωλ μπελμοντό. Άσε ρε ζήκο τραχανοπλαγιά(και κάθε ζήκο), άσε γιατί πολύ σας ανεχτήκαμε και όταν ανέχεσαι πολύ, όταν ξεσπάσεις βρέχει πούτσες και αστραπές και δεν σε σώζει τίποτα.
Άψογος σε όλα!Στους τρεις που αναφέρεις βέβαια εξαίρεση είναι ο Τζόλε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
...ολα τα αθλητικα site αναφερουν οτι στον ΠΑΟ θεωρουν οτι ο τιτλος εχει χαθει και οτι ηδη σχεδιαζουν την νεα χρονια...Οι πληροφοριες λενε οτι μενουν Πεσειρο , Ματος , Ιβανσιτς...αντιθετως φευγουν Γκονζαλεζ , Παπαδοπουλος , Φυσσας , Σεριτς , Ρομερο και ενας απο τους Βυντρα,Δαρλα....σε εκκρεμοτητα οι δανεικοι Ποστιγκα--Μανουτσο.....να δουμε αν θα παρουν κανενα μεσοεπιθετικο της προκοπης που θα ξερει να περασει καμια πασα μπροστα....αυτο ειναι μια ανοιχτη πληγη του ΠΑΟ εδω και πολλα χρονια.....με τον κωλοτουμπα Καραγκουνη σε αυτην την θεση δεν υπαρχει ουτε 1/εκατομμυριο πιθανοτητα για να δουμε κατι διαφορετικο του χρονου...

Οταν έλεγα εγώ όταν ήμασταν τέσσερις πόντους μπροστά ότι η χρονιά είναι ντεζαβού μαλακαζάνι κάτι ήξερα....
Ετσι και με τον άχρηστο.... Εμεινε το καλοκαίρι ενώ με τις μαλακισμένες επιλογές του έχασε μόνος του την κούπα στα 5 τελευταία παιχνίδια..... Του χρόνου βέβαια άλλη μια χαμένη χρονιά με αντίστοιχα παρατράγουδα με την 2η χρονιά Μαλακαζάνι........Αιντε να κλείσει ο γαύρος μια ντουζίνα πρωταθλήματα.. Το 13ο δεν θα το πάρει γιατί ο αριθμός αυτός λείπει όπως και η θύρα στο ΚΑραισκάκη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολυ σωστος ο φιλος
δεν ειναι δυνατον ρε παιδια να εχεται αυτον να παιζει μπαλλα
ενταξει προσφερε ειναι αρωστακι αλλα μεχρι εκει
ενα καλο στη θεση του και τελος ο καρα
προσωπικη μου αποψη
οπως ελεγα και λεω για τον τζολε
αν και ο πουστης φετος λες και περνει ενα φαρμακειο σε καθε αγωνα τρεχει :grin: :grin:
νίκο κάνεις το λάθος που κάνουν ακι οι βάζελοι .....
Συγκρίνεις τη βούρτσα με την πούτσα........

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
νίκο κάνεις το λάθος που κάνουν ακι οι βάζελοι .....
Συγκρίνεις τη βούρτσα με την πούτσα........

...ετσι ειναι...απο τα σπλαχνα της ομαδας ο  Καραγκουνης , τρεχει πολυ , εχει φιλοτιμο αλλα μεχρι εκει...εαν ο ΠΑΟ θελει να εχει φιλοδοξιες δεν μπορει να εχει τον Καραγκουνη να κλαψουριζει και να πεφτει συνεχεια κατω την ιδια ωρα που ο γαβρος εχει κλασικες αξιες οπως Στολτιδη-Τζοτζεβιτς....δεν εχει κακους επιθετικους ο ΠΑΟ...το προβλημα ειναι στα χαφ , δεν υπαρχει ουτε ενας να ξερει να κανει μια ασιστ μπροστα....βεβαια για να παρεις αξιολογο ξενο δεκαρι , πρεπει να επενδυσεις και ο Τζιγγερ δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια...

Υ.Γ...προσφατα καποιο γερμανικο περιοδικο  χαρακτηρισε τον Νινη ως "το ταλεντο του 21ου αιωνα για το ευρωπαικο ποδοσφαιρο"....προφανως ο Πεσειρο εχει αλλη αποψη...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Το πρόβλημα είναι ότι οι παίχτες του κέντρου δε σκοράρουν ούτε με αίτηση!!! Βαρδινογιά Βαρδινογιάννη πουσ.... βάλε στον κώ βαλέ στον κώ... τα λεφτά!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
...ετσι ειναι...απο τα σπλαχνα της ομαδας ο  Καραγκουνης , τρεχει πολυ , εχει φιλοτιμο αλλα μεχρι εκει...εαν ο ΠΑΟ θελει να εχει φιλοδοξιες δεν μπορει να εχει τον Καραγκουνη να κλαψουριζει και να πεφτει συνεχεια κατω την ιδια ωρα που ο γαβρος εχει κλασικες αξιες οπως Στολτιδη-Τζοτζεβιτς....δεν εχει κακους επιθετικους ο ΠΑΟ...το προβλημα ειναι στα χαφ , δεν υπαρχει ουτε ενας να ξερει να κανει μια ασιστ μπροστα....βεβαια για να παρεις αξιολογο ξενο δεκαρι , πρεπει να επενδυσεις και ο Τζιγγερ δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια...

Υ.Γ...προσφατα καποιο γερμανικο περιοδικο  χαρακτηρισε τον Νινη ως "το ταλεντο του 21ου αιωνα για το ευρωπαικο ποδοσφαιρο"....προφανως ο Πεσειρο εχει αλλη αποψη...
Φίλε κάρλος, ο βάζελος έχει να δει γαμιστερό δεκάρι από την εποχή του Ζάετς.... Τα κενά μετά τα έκρυβε είτε με γαμάτα εξτρέμ (Σαραβάκος) είτε με δεινούς σκόρερ (Βαζέχα) που σκόραραν από παντού....
Τώρα πλέον δεν έχει ούτε δεκάρια ούτε εξτρέμ.... Ο απίστευτος φέτος έκανε το ίδιο ακριβώς λάθος με τον μαλακαζάνι... Αρχισε να χρησιμοποιεί τον Εκι σε θέση Τσιάρτα, δλδ πίσω από τη σέντρα να βγάζει μαπλλιές με μια μεγάλη διαφορά που δείχνει ότι ο άνθρωπος δεν έχει μυρωδιά από μπάλλα....
Ο έκι ΔΕΝ έχει μακρυνή μπαλλιά, ούτε και σέντρα....... (άρα τις μαγικές μακρινές μαλλιές διαβήτη δεν θα στις βγάλει ποτέ σε σφαίρες όπως ο Σάλπι και ο Παπ).
Επίσης, το να γυρίσεις έναν τέτοιο παίκτη που το τάκλιν του ισοδυναμεί με κόκκινη κάρτα σημαίμει πως πρέπει στην ομάδα να υπάρχει ένα τερατώδες αμυντικό χαφ, και τη δουλειά του δεύτερου χαφ (που ένας τέτοιος παίκτης δεν μπορεί να κάνει, την επωμίζεται εναλλακτικά ένα γρήγορο σέντερ μπακ και το αμυντικό χαφ).
Η ομάδα αυτή στερείται αυτη τη στιγμή βασικών κανόνων ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό. Και εξηγούμαι:
1. Ψηλό Σέντερ φορ.
2. Δεκάρι που παίζει ψηλά και έχει θανατηφόρα κάθετη μπαλλιά.
3. Ψηλό σεντερ μπακ τύπου Κυργιάκου.
4. Αμυντικό χαφ πριόνι.
5. Παίκτη που να μπορεί να ΣΕΝΤΡΑΡΕΙ!!!!!!!!!!!!. (Κόρνερ ακόμα κάποιος να μάθει να εκτελεί)
6. Δεξί, ή αριστερό μπακ που να μπορεί να παίξει όλη τη γραμμή και να σεντράρει σωστά (Μίνχ)

Ολα τα παραπάνω ο γαύρος τα διαθέτει και με βάση τους στοιχείωδεις κανόνες/αξίες τηε μπάλλας χωρίς αυτά δεν πας πουθενά. Απλά ΔΕΝ πέφτεις κατηγορία........
Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχει ο γαύρος.....σε αυτές τις θέσεις:
1. Ντάρκο.
2. Τζόλε
3. Αντζα,Σέζαρ
4. Στολτίδη
5. Τζόλε, Γκαλλέτι
6. Πάντο, Ζεβλάκοφ

Εάν μου βρεις έναν βάζελο καλύτερο από αυτούς που ανέφερα (πλην του Σπυρόπουλου που δεν είναι μέλος ακόμα-μόνο μετά από προετοιμασία ένας παίκτης θεωρείται μέλος της ομάδας, αλλιώες κλείνει πρόχειρα τρύπες), εγώ θα κάνω δωρεά στον Τζίγγερ το διαρκείας (αφού δεν θα πατάω ποτέ......)

Επισκέπτης
Αιντε να κλείσει ο γαύρος μια ντουζίνα πρωταθλήματα..
απο το στομα σου & στου γκαγκατση το αυτι ανωμαλιαρη κοντοπουτανε μου.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το 13ο δεν θα το πάρει γιατί ο αριθμός αυτός λείπει όπως και η θύρα στο ΚΑραισκάκη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μ' αυτο το πλευρο να κοιμασαι..το πολυ-πολυ να το ονοματισουμε "ακατανομαστο".. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εαν ο ΠΑΟ θελει να εχει φιλοδοξιες [size=15pt]δεν μπορει να εχει τον Καραγκουνη να κλαψουριζει[/size] και να πεφτει συνεχεια κατω την ιδια ωρα που ο γαβρος εχει κλασικες αξιες οπως Στολτιδη-Τζοτζεβιτς....δεν εχει κακους επιθετικους ο ΠΑΟ...το προβλημα ειναι στα χαφ , [size=15pt]δεν υπαρχει ουτε ενας να ξερει να κανει μια ασιστ μπροστα[/size]....βεβαια για να παρεις αξιολογο ξενο δεκαρι , πρεπει να επενδυσεις και ο Τζιγγερ δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια...
ετσι-ετσι..ομολογηστε & αφηστε την κλαψομουνιαση περι διαιτησιας & πετσινων..εδω & 15 χρονια δεν εχετε παρει ενα παικτη της προκοπης..τα υπολοιπα ειναι για παιδακια της πρωτης δημοτικου..ειχατε βαντσικ-βαζεχα & παιζατε μπαλλα..ειχατε-εχετε φυσσοκαραγκουνομπασιναδες & λοιπους αμπαλους & προσκυνατε..επιτελους λετε την αληθεια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες μου μια φορά ρε @@ρα που δεν είπα εγώ την αλήθεια;
Είχα δηλώσει πριν από αρκετές μέρες και πριν την Ξάνθη ότι ο βάζελος έτσι όπως είναι ΔΕΝ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα....
Αλλοι έχουν τσακωθεί με αυτήν εδώ και πολλά χρόνια.........Αλλά μιας και σήμερα δεν πρέπει (λόγω Ευαγγελισμού της θεοτόκου) λέω να μη σ αρχίσω στις χριστομπαναγίες........ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και για να μην ξεχνιόμαστε..... Ποιός έχει σήμερα τον Αρχιερέα της Κλαψομουνίασης στον πάγκο του;;;;
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
ρε περσονα βαλε ρε συ καμια στριπτιτζου αβαταρ,κανα δυνατο που εβαζες γιατι τωρα τελευταια μας το εχεις γυρισει στα μοντελιστικα αδυνατουτσικα ρωσσιδακκια :grin:

Επισκέπτης
Είχα δηλώσει πριν από αρκετές μέρες και πριν την Ξάνθη ότι ο βάζελος έτσι όπως είναι ΔΕΝ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα....
Αλλοι έχουν τσακωθεί με αυτήν εδώ και πολλά χρόνια.........Αλλά μιας και σήμερα δεν πρέπει (λόγω Ευαγγελισμού της θεοτόκου) λέω να μη σ αρχίσω στις χριστομπαναγίες........ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
η μαλακια που σε δερνει δεν σε αφηνει να δεις οτι δεν απευθηνθηκα σ' εσενα αλλα στον σαντανα που μεχρι προχθες ελεγε αλλα οπως & ο μεγιστος peloponisios..οταν καταφερεις να διαχωρισεις την κατασταση & απεμπολισεις την εμπαθεια σου απεναντι μου,τα ξαναλεμε μαλακοπιτουρα..

Υ.Γ καυλωνω με τις κωλοτουμπες που κανουν οι βαζελολαγοι..συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κριμα θα ειχε πολυ γελιο να σας δουμε να ερωτοτροπειτε :2funny: :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μαλακοπίτουρες χαλαρώστε!!! Κόκκαλη πάλι μόνος σου το πήρες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η μαλακια που σε δερνει δεν σε αφηνει να δεις οτι δεν απευθηνθηκα σ' εσενα αλλα στον σαντανα που μεχρι προχθες ελεγε αλλα οπως & ο μεγιστος peloponisios..οταν καταφερεις να διαχωρισεις την κατασταση & απεμπολισεις την εμπαθεια σου απεναντι μου,τα ξαναλεμε μαλακοπιτουρα..

Υ.Γ καυλωνω με τις κωλοτουμπες που κανουν οι βαζελολαγοι..συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..
και γω σ αγαπάω μωρό μου.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλησπέρα....παναθες και κουφάλες αλλόθρησκοι...σήμερα γύρισα μετά απο 7 μέρες αποτοξίνωσης απο την μαλακία που δέρνει τους γαύρους... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λοιπόν έχουμε και λέμε.....
μπασκετ.....μπορεί να αποκλειστήκαμε αλλά δεν ξενερώνουμε ποτέ....και πιστεύω ότι ο ζότς θα; δεί τις μαλακίες του και του χρόνου θα διορθώσει πολλά.....όσο για τα εγχώρια ετοιμαστείτε γαυράκια....2 οι π...που θα φάτε...κύπελο και πρωτάθλημα....και γιατα αστέρια...ΜΕΤΡΑΤΕ αυτά που ούτε στον ύπνο σας δεν τα βλέπετε...* * * * ....

στο τόπι τώρα....διαβάστε προηγούμενα πόστ μου για να μην τα επαναλαμβάνω...ευτυχώς που δεν το πήραμε γιατ'ί ποιός ξεκόλαγε τον παλιόπουστα απο την ΠΑΕ...επίσηε γιατί μου θυμίζει το περσινό με 5 ήττες στα 5 παιγνίδια μετά την νίκη στο τηγάνι?...και αναρωτηθείτε...επιπλέον 6 παιγνίδια και 2 στα προκριματικά πόσα λεφτά μπορούν να δώσου στην τσέπη του καριόλη?.....όσο για το τι λένε οι γαύροι..στα ριπαπά μου...εγώ γουστάρω την φάση να μπινελικονόμαστε και σκασίλα μου.....επίσης συγχαρητηρια σε κάποια παιδιά εδώ μέσα για τα πραγματικά σκεπτόμενα πόστ τους...μερικές απο τις καλλίτερες αναλύσεις που έχω διαβάσει...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ.....πα΄με γι άλλα....

και για να μην ξεχνιώμαστε......ΣΩΦΕΡΑΝΤΖΑ...σάλτα γ....και φέρε την είσπραξη..

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλησπέρα....παναθες και κουφάλες αλλόθρησκοι...σήμερα γύρισα μετά απο 7 μέρες αποτοξίνωσης απο την μαλακία που δέρνει τους γαύρους... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λοιπόν έχουμε και λέμε.....
μπασκετ.....μπορεί να αποκλειστήκαμε αλλά δεν ξενερώνουμε ποτέ....και πιστεύω ότι ο ζότς θα; δεί τις μαλακίες του και του χρόνου θα διορθώσει πολλά.....όσο για τα εγχώρια ετοιμαστείτε γαυράκια....2 οι π...που θα φάτε...κύπελο και πρωτάθλημα....και γιατα αστέρια...ΜΕΤΡΑΤΕ αυτά που ούτε στον ύπνο σας δεν τα βλέπετε...* * * * ....

στο τόπι τώρα....διαβάστε προηγούμενα πόστ μου για να μην τα επαναλαμβάνω...ευτυχώς που δεν το πήραμε γιατ'ί ποιός ξεκόλαγε τον παλιόπουστα απο την ΠΑΕ...επίσηε γιατί μου θυμίζει το περσινό με 5 ήττες στα 5 παιγνίδια μετά την νίκη στο τηγάνι?...και αναρωτηθείτε...επιπλέον 6 παιγνίδια και 2 στα προκριματικά πόσα λεφτά μπορούν να δώσου στην τσέπη του καριόλη?.....όσο για το τι λένε οι γαύροι..στα ριπαπά μου...εγώ γουστάρω την φάση να μπινελικονόμαστε και σκασίλα μου.....επίσης συγχαρητηρια σε κάποια παιδιά εδώ μέσα για τα πραγματικά σκεπτόμενα πόστ τους...μερικές απο τις καλλίτερες αναλύσεις που έχω διαβάσει...ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ.....πα΄με γι άλλα....

που εισαι εσυ βρε αδερφε?εφυγες και η ομαδα σου εχασε το πρωταθλημα και αποκλειστηκε απο ευρωλιγκα ολα μαζι τα παθατε. :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης

αρχικουφαλα βγηκες επιτελους απο το λαγουμι σου???τι βλεπω???παλι δηλωσεις???δεν βαζεις μυαλο???καλααααααααααααα..

Υ.Γ για να εισαι σωστος να γραφεις την αληθεια..τι ριπαπα & ραμαφου??στο νιμου σου να γραφεις..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom