Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επ? Τι γίνεται εδώ???  :o

Επισκέπτης
κυριε λατρη των κοντοπουτανων το εν λογω ιδρυμα εχει δυνατα κατα βασην τεμαχια αλλα οπως γνωριζεις συνεργαζεται με το jetaim επομενως τα τεμαχια δεν θελουν ανωμαλιες θελουν ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ :grin: :grin: ....α κ περα απο την αννουλα εχει κ κατι μπαργουμανακια σπεσιαλ εαν ειναι αυτα,κοντοπουτανα ολα ειναι σχεδον μεσα πλην εξαιρεσεων κ τους αρεσουν οι ερωτες ολονων των κοριτσακιων :smitten:...κανε τσεκ γιατι εγω αυτο ειχα ψιλιαστει :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κυριε λατρη των κοντοπουτανων το εν λογω ιδρυμα εχει δυνατα κατα βασην τεμαχια αλλα οπως γνωριζεις συνεργαζεται με το jetaim επομενως τα τεμαχια δεν θελουν ανωμαλιες θελουν ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ :grin: :grin: ....α κ περα απο την αννουλα εχει κ κατι μπαργουμανακια σπεσιαλ εαν ειναι αυτα,κοντοπουτανα ολα ειναι σχεδον μεσα πλην εξαιρεσεων κ τους αρεσουν οι ερωτες ολονων των κοριτσακιων :smitten:...κανε τσεκ γιατι εγω αυτο ειχα ψιλιαστει :2funny:
Τώρα μ έκαψες φίλε.... Το πουτανόφιδο θα μου δαγκώσει το πουλί......... :bottom: :bottom:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όλοι οι καλοί χωρούν στη μεγάλη πράσινη οικογένεια ...... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά τότε το κιτρινίζω λίγο μιας και είναι το αγαπημένο μου χρώμα...
Και ταιριάζουμε ο καθένας για τους λόγους του...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και ξανά επ?
Τι γίνεται εδώ;
Για προσέχτε......

[youtube=425,350]bZuxODaA14s[/youtube]

cfmav

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Υπάρχει πια πράσινος θεός...? και αν υπαρχει που είναι ρε  παιδιά??? :headbang:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και δε μίλησα για το τι θα γίνεται με τη διαιτησία... εκεί δε μου φτάνει η μέρα να μιμηθώ τις δηλώσεις. Πουρουπουπού, βαρούχας, μίχος, αντωνίου, κωστής, αλεξανδρής, μίνος, πακλατζής, πανούτσος, καρπετόπουλος, ψυχομάνης, γκαγκάτσης, τζίγγερ, ντέμης, κόκκαλης, ίβιτς, μπάγεβιτς, ριβάλντο, παπαδόπουλος, μόρις, γκούμας, γκαλίνοβιτς, βύντρα, τζιώλης, στολτίδης, καφές, δέλλας.

Ξέχασες το Ζήκο...χαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πως δεν υπαρχει

θα τον δεις την τεταρτη στον τελικο του μπασκετ
Για μένα θα είναι ενδιαφέρον. Θα παίζει ο προπονητής που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον τις αδυναμίες των ελλήνων παικτών της αντιπάλου ομάδας εναντίον των παικτών που θα ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλον τα συστήματα και τις τακτικές του προποητή της αντιπάλου ομάδας....
χαχαχαχαχα...εμφύλιοςςςςςςςςςςςςςςς...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Α!...επίσης να κανονίσει κάποιος να κάνει αναμετάδωση από εδώ μέσα...θα είμαι Βουλγαρία και δεν θα τον παρακολουθώ...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...ολα τα αθλητικα site αναφερουν οτι στον ΠΑΟ θεωρουν οτι ο τιτλος εχει χαθει και οτι ηδη σχεδιαζουν την νεα χρονια...Οι πληροφοριες λενε οτι μενουν Πεσειρο , Ματος , Ιβανσιτς...αντιθετως φευγουν Γκονζαλεζ , Παπαδοπουλος , Φυσσας , Σεριτς , Ρομερο και ενας απο τους Βυντρα,Δαρλα....σε εκκρεμοτητα οι δανεικοι Ποστιγκα--Μανουτσο.....να δουμε αν θα παρουν κανενα μεσοεπιθετικο της προκοπης που θα ξερει να περασει καμια πασα μπροστα....αυτο ειναι μια ανοιχτη πληγη του ΠΑΟ εδω και πολλα χρονια.....με τον κωλοτουμπα Καραγκουνη σε αυτην την θεση δεν υπαρχει ουτε 1/εκατομμυριο πιθανοτητα για να δουμε κατι διαφορετικο του χρονου...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
...ολα τα αθλητικα site αναφερουν οτι στον ΠΑΟ θεωρουν οτι ο τιτλος εχει χαθει και οτι ηδη σχεδιαζουν την νεα χρονια...Οι πληροφοριες λενε οτι μενουν Πεσειρο , Ματος , Ιβανσιτς...αντιθετως φευγουν Γκονζαλεζ , Παπαδοπουλος , Φυσσας , Σεριτς , Ρομερο και ενας απο τους Βυντρα,Δαρλα....σε εκκρεμοτητα οι δανεικοι Ποστιγκα--Μανουτσο.....να δουμε αν θα παρουν κανενα μεσοεπιθετικο της προκοπης που θα ξερει να περασει καμια πασα μπροστα....αυτο ειναι μια ανοιχτη πληγη του ΠΑΟ εδω και πολλα χρονια.....με τον κωλοτουμπα Καραγκουνη σε αυτην την θεση δεν υπαρχει ουτε 1/εκατομμυριο πιθανοτητα για να δουμε κατι διαφορετικο του χρονου...
πολυ σωστος ο φιλος
δεν ειναι δυνατον ρε παιδια να εχεται αυτον να παιζει μπαλλα
ενταξει προσφερε ειναι αρωστακι αλλα μεχρι εκει
ενα καλο στη θεση του και τελος ο καρα
προσωπικη μου αποψη
οπως ελεγα και λεω για τον τζολε
αν και ο πουστης φετος λες και περνει ενα φαρμακειο σε καθε αγωνα τρεχει :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom