J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
μακαριΤυποι, φετινος τελικος ευρωλιγκας ΟΣΦΠ-ΠΑΟ
Το διαβασατε πρωτοι εδω
μακαριΤυποι, φετινος τελικος ευρωλιγκας ΟΣΦΠ-ΠΑΟ
Το διαβασατε πρωτοι εδω
Συμφωνάμε.www.gazzetta.gr/euroleague/article/389426-mpartsa-partaaaaaaaa]http://www.gazzetta.gr/euroleague/article/389426-mpartsa-partaaaaaaaa[/url]
για κατι τετοιους πουστηδες χυνω...
απλα...
προκλητικοι και σαλιαρηδες...
Η ομαδα αυτη εχει μεταλο πρωταθλητη. Η μπαρτσελονα σε αντιθεση με το 1 ευρωπαικο στην ιστορια της εχει μεγαλο κομλεξ οταν αντιμετωπιζει τον παναθηναικο.Παλι γαμησε η ΠΑΝΑΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΣΤΕΡΑΤΗ!!!!
Γιαννακόπουλος: «Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ»ειπαμε ειναι εφευρετης ...αυτος και ο κυρος γραναζης...
τεσπα παω για υπνο τωρα γιατι εφαγα καβλι δυνατο και δεν θα συνελθω για καμμια δυο μερες...
αμα δεν κερδισω και αυριο ειμαι για να με κλαινε οι ρεγγες...
θα κανω να γραψω στο μπου καναν μηνα τυπε
2 νομιζω οτι εχει η μπαρτσαΗ ομαδα αυτη εχει μεταλο πρωταθλητη. Η μπαρτσελονα σε αντιθεση με το 1 ευρωπαικο στην ιστορια της εχει μεγαλο κομλεξ οταν αντιμετωπιζει τον παναθηναικο.
file 67-66 τοτεΣαν σημερα πριν 17 χρονια ο Παναθηναικος νικησε τη Μπαρτσελονα και πηρε το πρωτο του Ευρωπαικο! Και τοτε αλλα και σημερα το ΣΚΟΡ ηταν 66-65.... Ιδια μερα, Ιδια ομαδα Ιδιο σκορ!!!!
To ίδιο κάνει!!!file 67-66 τοτε
στο μαλακοσυριγο μιλαει ο βοηθος του αρτζι ο βοβορας
καντε την συγκριση με τον ιτουδη
καλες μεταγραφες αυτες τυπεTo ίδιο κάνει!!!
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!
Διαμαντίδης+Μπράμος στα 3ποντα (ειδικά αυτό από την γωνία!)
Λάζμε τέρμας!
Ματσιούλις με πάθος αφού έχει την κόντρα με τον Σάρας! ;-)
Ούκιτσς ο παίκτης της τελευταίας στιγμής
και στην τελική πάλι ΜΗΤΣΑΡΑΣ με ψυχή ΑΝ ΚΑΙ κουράζεται γρήγορα πλέον!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΣ
ναι έχεις δίκιο,αν δεν γινόταν προχθές η σφαγή,θα γινόταν το 3-0 στο ΟΑΚΑΥπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που πιστευει πως η σειρα αυτη δεν θα παει 3-0???
ο αντισθενης,ο zero,ο Lion7,ο Hristidis 7 ειναι καλα?
ανησυχώ μπας και πρεπει να παρουν κανα Lexotanil
Με κατάλαβες,ψηλέ μου..........Δεν κρατιέσαι έ;