gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λασμε εννοω.γκιστ εννοεις τυπε
Μου θυμιζει Μπατιστ ο ατιμος και δενει αψογα με τον Μητσαρα.
Ο Γκιστ ηταν απλα καλος για μενα.
Λασμε εννοω.γκιστ εννοεις τυπε
λετε να με κανετε να χυσω σημερα;;για να δουμε...γιατι στο τηγανι πικρα...
αυτόν όσο τον βλέπω τόσο μου δίνει την εικόνα βετεράνου, το πνεύμα πρόθυμο η σάρκα αδύναμηεναν καπονο μπας και ξεχασε οτι τον ειχε στην αποστολη?
Πως παει εκεινο το χυσιμο???λετε να με κανετε να χυσω σημερα;;για να δουμε...γιατι στο τηγανι πικρα...
ετσι ειναι τυπεαυτόν όσο τον βλέπω τόσο μου δίνει την εικόνα βετεράνου, το πνεύμα πρόθυμο η σάρκα αδύναμη
ο ματσιουλης ηταν εκτος τοπου και χρονου
ειχε 2 στα 12
και το ειχε ακομα μεσα
εναν καπονο μπας και ξεχασε οτι τον ειχε στην αποστολη?
Ναι τον ζητανε οι ΛεικερςΠολυ αδικημενος ο πεδουλακης τυποι φετος. Και δεν του αξιζει. Αποψη μου.
Εχεις δικιο,κι εγω δεν πολυπιστευα στην ομαδα ομως μεχρι στιγμης με διαψευδει ευχαριστα.Παλι γκρινια? Τι θα γινει ρε τυποι? Μεχρι στιγμης η ομαδα εχει παρει ολα τα ματς do or die. Ολα. Και τελικου συμπεριλαμβανομενου. Τι να πω ρε γαμωτο? Θα χαλαρωσετε επιτελους?
Ηδη κατεκτησε 1 στοχο, ειναι πολυ κοντα σε εναν που κανεις δεν περιμενε το καλοκαιρι με βαση οσα γινονταν(8αδα ευρωλιγκα) και στο πρωταθλημα δεν με ανησυχει τιποτα και δεν μου καιγεται και καρφι στην τελικη.
Ο πεδουλακης δημιουργει μια ομαδα η οποια του χρονου θαναι ετοιμη. Για ολα πλεον.
Εδω και φετος κανει μεγαλα ματς.
Πολυ αδικημενος ο πεδουλακης τυποι φετος. Και δεν του αξιζει. Αποψη μου.
τωρα που εφυγε ο βυντρα με καποιον πρεπει να ασχολουμαστε τυπεΠαλι γκρινια? Τι θα γινει ρε τυποι?
ναι...λες και δεν έχουμε τον καραφλόπουστα....τωρα που εφυγε ο βυντρα με καποιον πρεπει να ασχολουμαστε τυπε
Ναι τον ζητανε οι Λεικερς
απο προπονητη/παιχτες εννοουσα τυπεναι...λες και δεν έχουμε τον καραφλόπουστα....
λετε να με κανετε να χυσω σημερα;;για να δουμε...γιατι στο τηγανι πικρα...
ο μπραμος απτον ματσιουλις καλυτερος ηταν σημερα τυπερε τον ουκιτς τωρα μενει η διαρκεια
εχουμε γινει κολοτουμπες ολοι μας με αυτον φετος
κλασικα μητσαρας αρκετα καλος (στα 33 παρακαλω)
ματσιουλις λογικο λογω ανχους να παιξει ετσι
απολυτε και ο μπραμος 1/5 ειχε μην ανχωνεσαι μια χαρα διαχηρηση εκανε ο κοουτς σημερα
του πηρε τις σοβρακοφανελες του ισπανου
ακομα και ο τσαρτσαρης ηταν καλο σημερα ;)
με μαλαγα θα κριθει η προκριση
δυσκολο να παμε τριτη θεση να αφησουμε μια εκ τον τσσκα εφες εξωο μπραμος απτον ματσιουλις καλυτερος ηταν σημερα τυπε
αν δεν πεσουμε με μπαρτσα κατι θα προσπαθησουν να κανουν
πρεπει να την αποφυγουμε στα χιαστι παιχνιδια
αν δεν πεσουμε με μπαρτσα κατι θα προσπαθησουν να κανουν
πρεπει να την αποφυγουμε στα χιαστι παιχνιδια
τυπε και εγω ετσι το βλεπωδυσκολο να παμε τριτη θεση να αφησουμε μια εκ τον τσσκα εφες εξω
βεβαια το επομενο ματς ειναι με εφες μεσα αν κερδισεις μετα ολα γινονται