Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και να κερδίσει, θα πάει με μειονέκτημα έδρας απέναντι στην Ταουγκρές.
Γολγοθάς......

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
[glow=green,2,300][size=14pt]GATE 13[/size][/glow]

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τώρα στα δύσκολα θα φανεί η ψυχή της μεγάλης ομάδας..αν τόχουμε φέτος....πάντως η έλλειψη αξιόπιστου ψηλού παόζει ρόλο,ελπίζω ο ζότς του χρόνου να το καταλάβει....ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΠΑΝΑΘΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.908
Πόντοι
606
μην ξεχνατε και τις απουσιες(τομασεβιτς,τσαρτσαρης)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σημαντικότατες...όλη η δύναμη της ρακέτας...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
εχουν αρχισει να μας βαραινουν τ' αστερια στην φανελα νομιζω και μερικοι δεν μπορουν να σηκωσουν το βαρος πχ γιασκεβιτσιους.
ειμαι αισιοδοξος παντως οτι η ομαδα θα ξυπνησει, γιατι σιγουρα, αυτη την χρονικη στιγμη κοιμαται.
για να δουμε, γιατι οπως παει το πραγμα, θα γινει final four στη μαδριτη χωρις τη γηπεδουχο να συμετεχει, ειναι ευκαιρια για το μεγαλο αστερι στη φανελα.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εντάξει..υπάρχει και ο κορεσμός,η κούραση,δεν γίνεται να το παίρνουμε κάθε χρόνο....αν όχι φέτος του χρόνου με ένα σούπερ ψηλό το..τσιμπήσαμε

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
GLORY DAYS REVISITED!

Χτες στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά (Οι Φάκελοι στο Mega) είδαμε ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στον Γιώργο Παπαδόπουλο,τον επικεφαλής της χούντας του 1967-1974.Πολλά τα όσα ειπώθηκαν,εγώ θα σταθώ σε ένα λιγότερο ουσιώδες αλλά με το ενδιαφέρον του για εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους.

Η Δέσποινα Παπαδοπούλου,σύζυγος του δικτάτορα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα ποδοσφαιρικά.Στο περίπου ο διάλογος που κατέγραψαν οι κάμερες:

Α.Π.: Πεστε μου και για την ενασχοληση σας με το ποδοσφαιρο
Δ.Π.: Α, ναι για τον Παναθηναϊκο, εγω με την ΑΕΚ ειμαι βεβαια, αλλα να σας πω.
Α.Π.: Πεστε μου τι μου ειπατε πριν για τον Παναθηναϊκο
Δ.Π.: Ειμαστε στη Λεωφορο, στον επαναληπτικο με τον Ερυθρο Αστερα, το σκορ ειναι στο 3-0. Αριστερα μου καθεται ο Παττακος, δεξια μου ο πρεσβυς της Γιουγκοσλαβιας.Εγω να εχω πολυ μεγαλο αγχος.Με βλεπει ο Παττακος που ειμαι αγχωμενη και καποια στιγμη δεν αντεχει και μου λεει γελωντας:
«Ηρεμηστε.Το παιχνιδι το εχουμε πληρωσει και θα το παρουμε»
“Σιγα Χριστιανε μου τι ειναι αυτα που λετε, ειναι και διπλα ο πρεσβυς θα μας ακουσει”,του λέω
“Δε ξέρει ελληνικά ο πρέσβης,μη φοβάσαι.”,απαντάει ο Παττακός
Δεν περνάει λίγη ώρα και γυρνάει ο πρέσβης σε άπταιστα ελληνικά και μου λέει :
«Μην ανησυχειτε κυρια μου, πληρωσατε για το παιχνιδι, θα το κερδισετε το παιχνιδι»

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλό επιχείρημα ομολογουμένως!

Καλά, ταξίδεψε τώρα με τους άλλους 1200 λαγούς που θα ανεβείτε στην Ξάνθη να πάρετε το πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα όλα σας έφταιγαν: Ο Τζίγγερ, η παράγκα, ο Μαλεζάνι, ο Σουμ, ο Μπάκε κ.λ.π.
Μόλις όμως μυριστήκατε χαρά στα σκέλια σας τσουπ, τσουπ τα λαγουδάκια στο τσάρτερ του έρωτα (σαν αυτό του Ηλιόπουλου) με προορισμό την Ξάνθη στην εξευτελιστική τιμή των 20 Ευρώ. Το αφεντικό τρελλάθηκε, ο βαρώνος της φτήνειας είναι εδώ.

Υ.Γ. Ελπίζω στο πολυταξιδεμένο σου διαβατήριο να έχεις σφραγίδα από Τελ Αβίβ ή Σαραγόσα. Πέρασες αξέχαστα, καραφλοδαίμονα φίλε Μένιο Σακελλαρόπουλε, θυμάσαι γλυκουλίνο?

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
ΔΟΥΡΟΣ, εεεεε...KAKOΣ ΓΙΑ 5ο ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΟ!

*23 Σεπτεμβρίου, 2η αγωνιστική Εργοτέλης – Παναθηναϊκός. Καλό ξεκίνημα των φιλοξενουμένων με τον φανταστικό Αργεντίνο παικταρά Ρομέρο στο 19’. Ο Εργοτέλης ανακάμπτει, πιέζει, προσπαθεί, αλλά ο Κάκος τιμωρεί στο 35’ με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ανυφαντάκη για… μαρκάρισμα. Ο Εργοτέλης έμεινε με 10 κι έτσι στο 52’ και το 74’ Ρομέρο και Σαλπιγγίδης έκαναν άνετα το 0-3.

*25 Νοεμβρίου 2007. Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, ορίζουν πάλι τον Κάκο στο Λάρισα – Παναθηναϊκός. Μόλις στο 15’ ο νέος αγαπημένος της εξέδρας, οπλίτης Τζιόλης από θέση οφσάιντ, που θα την υπεδείκνυε και ο Τζίγγερ, σκοράρει. Ο βοηθός δείχνει σέντρα και ο Κάκος που μπορούσε να πάρει τη φάση πάνω του σε μία παράβαση 10 μέτρων (!!!) δείχνει σέντρα. Δεν τελειώσαμε εδώ. Η Λάρισα πιέζει, ισοφαρίζει με τον Κλέιτον στο 15’ και στο 48’ με τον Γκαλίτσιο παίρνει προβάδισμα. Στο τελευταίο τέταρτο, ο Παναθηναϊκός συνεχώς εκτελούσε… ΦΑΟΥΛ. ΜΕ μία στημένη μπάλα από τον Κάκο. Σε ένα από αυτά, στο 86’, ο Μάτος με απευθείας εκτέλεση έκανε το 2-2.

*Οι εξετάσεις του Κάκου στα εκτός έδρας ματς του ΠΑΟ κρίνονται σαφώς ΑΡΙΣΤΕΣ από την ΚΕΔ. Τον ορίζουν πάλι για τη 14η αγωνιστική στο Άρης – Παναθηναϊκός. Τελικό σκορ 0-1. Με τρεις καρτούλες κίτρινες από νωρίς σε Παπαδόπουλο, Νεμπεγλέρα, Γκιάρο, με συνεχή φάουλ υπέρ του ΠΑΟ και κατά φαντασία οφσάιντ στον Άρη.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
peristericlubzf0.jpg
ταλω τι δουλεια εχει ο bull στο περιστερι ρε???

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ρε shakespear ..ολυμπιακός είσαι?Στο σπίτι του κρεμασμένου για σκοινί δε μιλάνε... την ξέρεις την παροιμία αυτή η μόνο ψευτοαναλύσεις τύπου βαρούχα και αθλ.κυριακής ξέρεις να κάνεις?

Α!Επίσης το κορδόνι του Τζιώλη σε μια φάση δεν ήταν δεμένο αλλά ο Κάκος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.Απαράδεκτος.

giannis7310

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή ρε φιλαράκια γράφουν κάποιοι εδω μέσα για τη Χούντα και το τι είπε η Δέσποινα Παπαδοπούλου. Ελεος η γυναίκα το χει χαμένο εδω και τόσα  χρόνια. Αλλά και πάλι αλήθεια να είναι αυτό η χούντα βοήθησε την Πανάθα για τον αποκλεισμό της ομάδας των εφοπλιστών την Εβερτον??????
Η μήπως βοήθησε η Χούντα στις μεγάλες πορείες του Παναθηναικού μέχρι του 4 (επί Ρότσα) ή τους 8???
Τόσο πολύ τους πειράζει η Ευρωπαική καταξίωση της Πανάθας???
Ειτε το θέλετε είτε όχι η Ευρώπη ξέρει από την Ελλάδα μόνο τον Παναθηναικό, γνωστά πράγματα αυτά.
Οταν θα φτάσετε και σεις σ αυτο το επίπεδο το ξανασυζητάμε!!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Υ.Γ. Ελπίζω στο πολυταξιδεμένο σου διαβατήριο να έχεις σφραγίδα από Τελ Αβίβ ή Σαραγόσα. Πέρασες αξέχαστα, καραφλοδαίμονα φίλε Μένιο Σακελλαρόπουλε, θυμάσαι γλυκουλίνο?
Μη μιλάς για μπάσκετ πλέον!!! Δεν το δικαιούσαι!!! Σε έχουμε χαλάσει πολύ τα τελευταία χρόνια!!! Μιλάμε για ελεεινό ράπισμα στα οπίσθια!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ταλω τι δουλεια εχει ο bull στο περιστερι ρε???
μάλλον θάρθε για να επισκεφτεί την λέσχη παγουράδων..έχουμε πολλούς εδώ...και τους αναγνωρίζουμε γιατί έξω απο το σπίτι  τους δίπλα στο φως της εξώπορτας κρεμάνε και ένα παγούρι....μαζί με 1 κιλό φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:..

Επισκέπτης
μάλλον θάρθε για να επισκεφτεί την λέσχη παγουράδων..έχουμε πολλούς εδώ...και τους αναγνωρίζουμε γιατί έξω απο το σπίτι  τους δίπλα στο φως της εξώπορτας κρεμάνε και ένα παγούρι....μαζί με 1 κιλό φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:..
Ξέχασες και την Γκλίτσα! :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Γιάννη μου το...γιαννη μου το μαντήλι σοοοοο....πού το..που τόχεις λερωμένοοοοο.....ωχ..συγγνώμη  για λίγο..μούφυγε η φούντα απο το τσαρούχι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom