Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μάλλον θάρθε για να επισκεφτεί την λέσχη παγουράδων..έχουμε πολλούς εδώ...και τους αναγνωρίζουμε γιατί έξω απο το σπίτι  τους δίπλα στο φως της εξώπορτας κρεμάνε και ένα παγούρι....μαζί με 1 κιλό φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:..
Ξέχασες και την Γκλίτσα! :grin:
Αμα σας ξεμπλετσκώσω και τα 2 και σας πελεκίσω με τ'ν γκλίτσα θα αλιχτάτε ολ'μέρα σαν τα σκλια... :bottom: :bottom: :bottom: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
χοντρέ το γύρισες στην καραγκούνα...???ή μ'φαίνιτι..??? :grin:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
GLORY DAYS REVISITED!

Χτες στην εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά (Οι Φάκελοι στο Mega) είδαμε ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα στον Γιώργο Παπαδόπουλο,τον επικεφαλής της χούντας του 1967-1974.Πολλά τα όσα ειπώθηκαν,εγώ θα σταθώ σε ένα λιγότερο ουσιώδες αλλά με το ενδιαφέρον του για εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους.

Η Δέσποινα Παπαδοπούλου,σύζυγος του δικτάτορα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα ποδοσφαιρικά.Στο περίπου ο διάλογος που κατέγραψαν οι κάμερες:

Α.Π.: Πεστε μου και για την ενασχοληση σας με το ποδοσφαιρο
Δ.Π.: Α, ναι για τον Παναθηναϊκο, εγω με την ΑΕΚ ειμαι βεβαια, αλλα να σας πω.
Α.Π.: Πεστε μου τι μου ειπατε πριν για τον Παναθηναϊκο
Δ.Π.: Ειμαστε στη Λεωφορο, στον επαναληπτικο με τον Ερυθρο Αστερα, το σκορ ειναι στο 3-0. Αριστερα μου καθεται ο Παττακος, δεξια μου ο πρεσβυς της Γιουγκοσλαβιας.Εγω να εχω πολυ μεγαλο αγχος.Με βλεπει ο Παττακος που ειμαι αγχωμενη και καποια στιγμη δεν αντεχει και μου λεει γελωντας:
«Ηρεμηστε.Το παιχνιδι το εχουμε πληρωσει και θα το παρουμε»
“Σιγα Χριστιανε μου τι ειναι αυτα που λετε, ειναι και διπλα ο πρεσβυς θα μας ακουσει”,του λέω
“Δε ξέρει ελληνικά ο πρέσβης,μη φοβάσαι.”,απαντάει ο Παττακός
Δεν περνάει λίγη ώρα και γυρνάει ο πρέσβης σε άπταιστα ελληνικά και μου λέει :
«Μην ανησυχειτε κυρια μου, πληρωσατε για το παιχνιδι, θα το κερδισετε το παιχνιδι»

...μιλησαν ολοι , μιλησαν και οι πρακτορισκοι.....η μεγαλη των γαβροπρακτορων σχολη....θυμιζω Κροκους , KGB και Stazi.....Γεωργιος Κοσκωτας , ο Προεδρος του ΟΣΦΠ , ο οποιος συμφωνα με λεγομενα μαρτυρα στην Ειδικο Δικαστηριο του 1989 ηταν πρακτορας της CIA με σκοπο να "ριξει" τον Παπανδρεου...
  Και που 'σαι , επειδη βλεπω οτι μιλας και για μπασκετ , πηγαδι στην εχω κανει την κωλοτρυπιδα την τελευταια δεκαετια , δεν βαρεθηκες ?

Y.Γ...παιδια , τσεκαρετε στο βιντεο
τι καλαθι εβαλε ο Διαμαντιδης χτες το βραδυ με την Σιενα...Μητσαρα , σε ευχαριστουμε για ολα...

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Από πότε γίνατε μέλη της ΣΔΟΕ όλοι οι βάζελοι?

Δέχομαι πως οι πηγές πλουτισμού του Κρόκους ίσως δεν είναι οι πλέον νόμιμες. Εδώ όμως κολλάει το σχόλιο του gangsta βάζελου για το σπίτι του κρεμασμένου Παραθέτω λοιπόν.

Ο καπετάνιος σας, O Κος Βαρδινογιάννης οτι έκανε, το έκανε με κίνδυνο της ζωής του ως γνήσιος κρητικός και Έλλην. Πάλεψε με τη μανιασμένη  θάλλασα και έσπασε το παγκόσμιο εμπάργκο στη Ροδεσία (τωρινή Ζιμπάμπουε) στα τέλη του 60, αρχές 70 (στα στενά Μοζαμβίκης - Μαγαδασκάρης). Τρανό παράδειγμα λεβέντη Καπεταναίου.

Πόσο Ευρωπαίοι είσαστε φάνηκε άλλωστε το 1985 όταν μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Τορίνο, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης βγάζει όπλο στο διαιτητή γιατί είχε παράπονα από διαιτησία. Τιμωρείται με πολύμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Λίγο πριν λήξει η ποινή του, όταν πήρε η Στεάουα το πρωταθλητριών, είναι ο δεύτερος που θα σηκώσει την κούπα ως επίτιμος πρόεδρος της ρουμανικής ομάδας.

Αν δεν είστε 18χρονα μπορείτε να μάθετε αν ισχύουν τα παραπάνω και φυσικά να με αντικρούσετε σε επίπεδο επιχειρηματολογίας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από πότε γίνατε μέλη της ΣΔΟΕ όλοι οι βάζελοι?

Δέχομαι πως οι πηγές πλουτισμού του Κρόκους ίσως δεν είναι οι πλέον νόμιμες. Εδώ όμως κολλάει το σχόλιο του gangsta βάζελου για το σπίτι του κρεμασμένου Παραθέτω λοιπόν.

Ο καπετάνιος σας, O Κος Βαρδινογιάννης οτι έκανε, το έκανε με κίνδυνο της ζωής του ως γνήσιος κρητικός και Έλλην. Πάλεψε με τη μανιασμένη  θάλλασα και έσπασε το παγκόσμιο εμπάργκο στη Ροδεσία (τωρινή Ζιμπάμπουε) στα τέλη του 60, αρχές 70 (στα στενά Μοζαμβίκης - Μαγαδασκάρης). Τρανό παράδειγμα λεβέντη Καπεταναίου.

Πόσο Ευρωπαίοι είσαστε φάνηκε άλλωστε το 1985 όταν μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Τορίνο, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης βγάζει όπλο στο διαιτητή γιατί είχε παράπονα από διαιτησία. Τιμωρείται με πολύμηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Λίγο πριν λήξει η ποινή του, όταν πήρε η Στεάουα το πρωταθλητριών, είναι ο δεύτερος που θα σηκώσει την κούπα ως επίτιμος πρόεδρος της ρουμανικής ομάδας.

Αν δεν είστε 18χρονα μπορείτε να μάθετε αν ισχύουν τα παραπάνω και φυσικά να με αντικρούσετε σε επίπεδο επιχειρηματολογίας.
Τελικά ο νεοέλληνας δεν παύει καθημερινά να μου αποδεικνύει πόσο πολύ μαλάκας μπορεί να γίνει.... Τσακώνεται για το ποιός έχει τον χειρότερο μαφιόζο και τον καλύτερο νταβατζή......
Εύγε ρε...
Και οι μεν και οι δεν......

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
¨Οσον αφορά το basket λοιπόν.

Δεν είμαι κάφρος να μην αναγνωρίσω την κατά βάση ανωτερότητα του ΠΑΟ, την αγάπη των προέδρων του όπως και της αξία του προπονητή σας.
¨Ομως υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους λέω κατά βάση.

1. Η γελοιότητα των 2 κοντοστούπηδων φαρμακοτριφτών σας, οι οποίοι μπαινοβγαίνουν στο γήπεδο από φόβο μήπως δεν σφυριχτούν φάουλ στις πιρουέττες του Σπανούλη και του Διαμαντίδη. Το duetto stooges σε τρελλές περιπέτειες με θεατές τους Ευρωπαίους οπαδούς σας.

2. Η γελοιότητα των βολών με τον ΠΑΟ να βαράει μονίμως περοσσότερες βολές σε παιχνίδια που δεν τραβάει ακόμα κι όταν παίζει σκυλίσια άμυνα, κυνηγάει στο σκορ, ή ακόμα κι όταν η αντίπαλη άμυνα είναι σε ζώνη μήπως και αποφύγει τα fouls.

3.  Η γελοιότητα του Ομπράντοβιτς που μονίμως αναψοκοκκινισμένος τα ψάλλει από το 1ο σφύριγμα στους διαιτητές. Οξεία κλαψομουνίασις!

4. Το μόνιμο παράπονο σας πως δεν πατάει άνθρωπος στο ΟΑΚΑ εκτός από κάποιο ευρωπαικό ή όταν παίζετε με τον ΟΣΦΠ.

5.Το no-call(!!!) πάνω στον Penn πέρυσι.Περίπτωση ποδοσφαιρικού πλεονεκτήματος?

6. Η παγκόσμια πρωτοτυπία της έγγραφης συγγνώμης για τον τελικό με την Barca, όπου ο Μπατής ακόμα κεκεδίζει για το αν πρέπει να μετρήσει το καλάθι. Παντού Ευρωπαίοι!

7. Το αιώνιο complex σας που χτίστηκε στο Τελ Αβίβ, στην Σαραγόσα αλλά και στον αποκλεισμό με 20αρα στο ΟΑΚΑ από σε τρεις διαφορετικές saison ευρωπαικές.

και νούμερο 8 το 73-38 (κάνει κι ομοιοκαταληξία!!!)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

το γέλιο με τους γαύρους είναι ότι όταν αναφέρονται σε αυτό το πρωτάθλημα που πήρε -σφήνα στα του ΟΣΦΠ- ο ΠΑΟ, λένε ''το πρωτάθλημα του Δούρου'', επειδή ως γνωστόν ο Δούρος δεν έδειξε την κόκκινη στον Κυργιάκο. αλλά για τα δικά τους, λένε ''τα 10 πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ'' και όχι ''το πρωτάθλημα του Παπουτσέλη'', ''το πρωτάθλημα του Ευθυμιάδη'' κ.λπ...  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το γέλιο με τους γαύρους είναι ότι όταν αναφέρονται σε αυτό το πρωτάθλημα που πήρε -σφήνα στα του ΟΣΦΠ- ο ΠΑΟ, λένε ''το πρωτάθλημα του Δούρου'', επειδή ως γνωστόν ο Δούρος δεν έδειξε την κόκκινη στον Κυργιάκο. αλλά για τα δικά τους, λένε ''τα 10 πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ'' και όχι ''το πρωτάθλημα του Παπουτσέλη'', ''το πρωτάθλημα του Ευθυμιάδη'' κ.λπ...  :2funny: :2funny: :2funny:
Το προηγούμενο ποστ απ το δικό σου Γιώργο είναι το απαύγασμα του τύπου που έχει διάρροια και διαμαρτύρεται γιατί έχει γίνει αποπνηκτική η ατμόσφαιρα.....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
111424.jpg

Τον καημένο τον Ζοτς ... του στράβωσε το στόμα από το άγχος. Η πίεση που του ασκούν τα αδέλφια για αποτελέσματα είναι αβάσταχτη.

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
¨Οσον αφορά το basket λοιπόν.

Δεν είμαι κάφρος να μην αναγνωρίσω την κατά βάση ανωτερότητα του ΠΑΟ, την αγάπη των προέδρων του όπως και της αξία του προπονητή σας.
¨Ομως υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους λέω κατά βάση.

1. Η γελοιότητα των 2 κοντοστούπηδων φαρμακοτριφτών σας, οι οποίοι μπαινοβγαίνουν στο γήπεδο από φόβο μήπως δεν σφυριχτούν φάουλ στις πιρουέττες του Σπανούλη και του Διαμαντίδη. Το duetto stooges σε τρελλές περιπέτειες με θεατές τους Ευρωπαίους οπαδούς σας.

2. Η γελοιότητα των βολών με τον ΠΑΟ να βαράει μονίμως περοσσότερες βολές σε παιχνίδια που δεν τραβάει ακόμα κι όταν παίζει σκυλίσια άμυνα, κυνηγάει στο σκορ, ή ακόμα κι όταν η αντίπαλη άμυνα είναι σε ζώνη μήπως και αποφύγει τα fouls.

3.  Η γελοιότητα του Ομπράντοβιτς που μονίμως αναψοκοκκινισμένος τα ψάλλει από το 1ο σφύριγμα στους διαιτητές. Οξεία κλαψομουνίασις!

4. Το μόνιμο παράπονο σας πως δεν πατάει άνθρωπος στο ΟΑΚΑ εκτός από κάποιο ευρωπαικό ή όταν παίζετε με τον ΟΣΦΠ.

5.Το no-call(!!!) πάνω στον Penn πέρυσι.Περίπτωση ποδοσφαιρικού πλεονεκτήματος?

6. Η παγκόσμια πρωτοτυπία της έγγραφης συγγνώμης για τον τελικό με την Barca, όπου ο Μπατής ακόμα κεκεδίζει για το αν πρέπει να μετρήσει το καλάθι. Παντού Ευρωπαίοι!

7. Το αιώνιο complex σας που χτίστηκε στο Τελ Αβίβ, στην Σαραγόσα αλλά και στον αποκλεισμό με 20αρα στο ΟΑΚΑ από σε τρεις διαφορετικές saison ευρωπαικές.

και νούμερο 8 το 73-38 (κάνει κι ομοιοκαταληξία!!!)
Η γραφικότητα στο μάχιμουμ. Οταν θα φτάσετε τους τίτλους και το πρεστίζ του Παναθηναικού στο μπάσκετ, μπορούμε να συζητήσουμε. Προς το παρόν, φάτε τη σκόνη μας. Και μην ξεχνάτε: ο τελικός του κυπέλου πλησιάζει...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδιά..τι έπαθε ο μανούτσο με το μεγάλο......πόδι?... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
νάτα νάτα....καλά ξεκινήσαμε..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:...άντε να δούμε....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Don't worry guys , έχει ήδη αρχίσει τις τούμπες ο Καραγκούνης....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ ξέρω ότι όταν πάιζεις τελικό απο την αρχή τρως την μπάλλα πετάε 2 μπαλλάκια στο ημίχρονο και καθαρίζεις...δεν κοιτάς να δείς πως θα πάει και στο 2ο βλέπουμε....και αυτός ο αγώνας είναι τελικος..και κάτι άλλο..δεν φημιζόμαστε για τα 2 ή 3 γκόλ που βάζουμε....πάντως αν μέχρι το 60 δεν έχει ισοφαρήσει το ματ΄σακι παπαλα...μακάρι να βγω ψεύτης αλλά......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγώ ξέρω ότι όταν πάιζεις τελικό απο την αρχή τρως την μπάλλα πετάε 2 μπαλλάκια στο ημίχρονο και καθαρίζεις...δεν κοιτάς να δείς πως θα πάει και στο 2ο βλέπουμε....και αυτός ο αγώνας είναι τελικος..και κάτι άλλο..δεν φημιζόμαστε για τα 2 ή 3 γκόλ που βάζουμε....πάντως αν μέχρι το 60 δεν έχει ισοφαρήσει το ματ΄σακι παπαλα...μακάρι να βγω ψεύτης αλλά......
συμφωνω
εγω περιμενα σημερα να το επερνε ετσι γιατι στην τελικη ειναι και το μονο ''δυσκολο'' μεχρι το τελος αλλα μαλλον μας επιστρεφετε το δωρο που σας καναμε
παντως ξαναλεω οτι περαν του παο και η ξανθη μου αρεσει

Επισκέπτης
Tώρα πάλι η παράγκα φταίει με τα κωλόπαιδα;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
είδατε με τι πάθος παίζουμε?...πήραμε και το δεύτερο....μπράβο...χέστες και άτολμοι....ηττοπαθείς....ά ντε γαμηθείτε ρε....ΟΛΟΙ..

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
ελλαδα ευρωπη παναθηναικος...........

Stories

Νέο!

Stories