You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ομάδας μας.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την εξέλιξη αυτή. Τον ευχαριστούμε θερμά για το όραμα που μας βοήθησε να αποκτήσουμε, για τη συμβολή του στην προσπάθεια διάσωσης του Παναθηναϊκού υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς και για τη δυναμική αντίσταση που πρόβαλε απέναντι στην «παράγκα» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες για τη συνεισφορά του στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο από εδώ και στο εξής. Καθήκοντα προπονητή του Παναθηναϊκό αναλαμβάνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, με βοηθό τον Γιάννη Βονόρτα.
Μετα τη σθεναρη αντισταση που προβαλε κατα της ΠΑΡΑΓΚΑΣ αναλαμβανει να συνεχισει το εργο του ο ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ. ΡΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ. Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την εξέλιξη αυτή. Τον ευχαριστούμε θερμά για το όραμα που μας βοήθησε να αποκτήσουμε, για τη συμβολή του στην προσπάθεια διάσωσης του Παναθηναϊκού υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς και για τη δυναμική αντίσταση που πρόβαλε απέναντι στην «παράγκα» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες για τη συνεισφορά του στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο από εδώ και στο εξής. Καθήκοντα προπονητή του Παναθηναϊκό αναλαμβάνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, με βοηθό τον Γιάννη Βονόρτα.
Μετα τη σθεναρη αντισταση που προβαλε κατα της ΠΑΡΑΓΚΑΣ αναλαμβανει να συνεχισει το εργο του ο ΜΠΟΥΜΠΛΗΣ. ΡΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ. Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε
ΤΡΑΒΕΣΤΑΡΧΟΣ........στην σπηλιά σου ρε βόθρε..........................Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ομάδας μας.
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
![osfp-vothros.jpg](https://4.bp.blogspot.com/-7POKMTk0f0s/ThPE_kPMQFI/AAAAAAAABDc/UWhgJbq1jGw/s1600/osfp-vothros.jpg)
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
![Ασάλιωτα :fuck1: :fuck1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck1.gif)
ΒΛΑΚΑ 13 ΛΑΓΟΚΟΤΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ που ησουν χαμενη; Σημερα βγηκες απο το λαγουμι;ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.........ΤΡΑΒΕΣΤΑΡΧΟΣ........στην σπηλιά σου ρε βόθρε..........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
Κρυπτο-ομοφυλόφιλε...ΚΟΤΑΡΧΕ.......Γανυμήδη,απόγονε του στόλου....................!!!ΒΛΑΚΑ 13 ΛΑΓΟΚΟΤΑ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ που ησουν χαμενη; Σημερα βγηκες απο το λαγουμι;ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.........
![]()
![]()
![]()
![999135037.jpeg](http://api.ning.com/files/uvT8tSPPWgMXVsJGr*rlMdrQH*aG-ROD4-8tGxIBpgKxwSMjnWCA3LU*H0QSOhcJvNVYwgK1H6EpXcKg7*Q7tFUbMicwnrsl/999135037.jpeg?xgip=1%3A0%3A715%3A715%3B%3B&width=184&height=184&crop=1%3A1)
![162006_180997385270188_4953004_n.jpg](https://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash3/162006_180997385270188_4953004_n.jpg)
![187809_154657267927606_8197288_n.jpg](https://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc6/187809_154657267927606_8197288_n.jpg)
![Rompa.jpg](http://api.ning.com/files/A13k8wXTGnd1E0htfIQngLOfo8QfC1J86iKU81*whHkcGWceKlDHVZOvkVq*NMTCvk4AYWOl9NYm*MiaRw8rbkAYoe82XGcZ/Rompa.jpg)
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Κακός παίκτης ο Μπορέλι?ροτσα προπονητης δεν υπαρχει...
το 95-96 η ομαδα ηταν καθαρα οσιμ..αυτο το κραμα ο ιβιτσα το ειχε φτιαξει..η μοναδικη προσθηκη που εκανε ο ροτσας ηταν εκεινο το καχεκτικο τον μπορελι..τον οποιο δεν ηθελε να βλεπει ζωγραφιστο ο ιβιτσα και κατι ηξερε..
ο οσιμ ηταν οτι καλυτερο εχουμε δει μαζι με κυραστα και τον μεγιστο μαρκαριαν
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ναι μεν αλλά τα ταλεντάκια που αναφέρεις παρακάτω (εκτός του Πετρόπουλου φυσικά) γιατί τα θάβεις από τώρα?O παναθηναικος τελειωσε..πεθανε..
κανενας προπονητης δεν μπορει ν αντιστρεψει τιποτα..
ουτε ο βυντρα θα μαθει να μαρκαρει, ουτε ο σπυροπουλος θα γινει μπακ, ουτε ο βιτολο θα κανει πασα > 10 μετρων
πλεον γινομαστε αρης / πανιωνιος ..τετοια κατηγορια
με χουχουμηδες, μαυριες, πετροπουλους
εκτος αν καποια μερα επιτρεψουν στον πριγκηπα να επενδυσει..του οποιου τ ενδιαφερον ηταν 100% αληθινο
ειχε γινει θεμα στα ΜΜΕ εκει, αλλα και θεμα συζητησης μεταξυ σαουδοαραβων και ελληνων που εργαζονται εκει
να ειναι καλα αυτο το καρκινωμα ο βαρδινογιαννης
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πολύ σωστός...Πολύ μίζα σε Αντωνίου για να φέρνει ότι γουστάρει ενώ ο άλλος πρότεινε παιχταράδες...τον πούλο ο πουστόγερος.....μας κατέστρεψε με αυτά που έκανε ,παίρνει και 600.000 και φεύγει.....γαμιώντας έπρεπε να φύγει η πουστάρα.....τώρα με τον ρότσα που...[καιρό τώρα έλεγα ν αναλάβει].....ελπίζω απλά να δω καλλίτερη μπάλλα και όχι τίτλους αφου αυτοί έχουν χαθεί οριστικά....και καμμιά καλή μεταγραφη τον γενάρη με ταλέντα από αργεντινή που την ξέρει πολύ καλά...αν τον ακούσουν βέβαια και δεν τον γ΄ραψουν όπως επί εποχής αντωνίου που τάτρωγε μόνος του....πάντως όσους παίκτες πρότεινε και δεν τους πήραν έκαναν καριέρα καλή σε άλλες ομάδες.....
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Τότε που τους πρότεινε τους ήξεραν πολύ λίγοι,απλώς ο Παναθηναικός κόλωνε να δώσει λεφτά για παίχτες που τώρα είναι σε μεγάλες ομάδες οι περισσότεροι...Εντάξει γνωστούς παίκτες είχε προτείνει , Μούτσε κτλ...έτσι προτείνω κι εγώ .
Χαίρω πολύ Χαιρόπουλος .
Ετσι ακριβως ειναι,ο Ροτσα ξερει πολυ καλα την αγορα της Αργεντινης κι αν τον ακουγαν λιγοΤότε που τους πρότεινε τους ήξεραν πολύ λίγοι,απλώς ο Παναθηναικός κόλωνε να δώσει λεφτά για παίχτες που τώρα είναι σε μεγάλες ομάδες οι περισσότεροι...
+εβαζαν το χερι στην τσεπη σιγουρα θα ειχε φερει πολυ καλους παιχτες.
Το 2008 ειχε προτεινει το Φαλκαο που επαιζε στη Ριβερ,αλλα . . .
Το 2009 ηθελε να φερει το Μπαριος απο την Κολο Κολο,αλλα . . .
Πριν λιγο καιρο ο Γκμοχ ειπε οτι τοτε ηταν κλεισμενος +ο Λεβαντοφσκι,αλλα . . .
Αναφερομαι στο 08+09 γιατι για μενα αυτες ηταν κομβικες χρονιες.
Αν ειχε χρησιμοποιηθει καλυτερα το χρημα που υπηρχε επι πολυμετοχικοτητας,
ο Παναθηναικος δεν θα ειχε φτασει στη σημερινη κατασταση.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
3ποντο δεν μπαίνει ούτε για πλάκα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ευτυχως που μπηκε στο παιχνιδι ο λασμε και ο μπραμος τυπε και τους γαμησαν στην αμυνα3ποντο δεν μπαίνει ούτε για πλάκα
τρομερη μεταγραφη εχει βγει μεχρι στιγμης
ο αρμοστρονγκ γιατι υπαρχει ακομα στην ομαδα?
αφου θα τον διωξουν τι τον εβαλε να παιξει ο αρτζι
εισαι ο εμετικος τσωχος μηπως??Σε ότι αφορά τους προπονητές λέει καθαρά την άποψη του χωρίς να κρύβεται και αυτό είναι συν.
Σε ότι αφορά τον Σισε δεν λέει αυτό που κατάλαβες!
Τους Φαλκάο και Μπάριος ήταν γνωστό από τότε ότι τους πρότεινε και μπορούσε να τους "φέρει"! Και αν ο ΠΑΟ τολμούσε θα είχε έναν παίκτη με μεγάλη μεταπωλητική αξία! Και χωρίς τέτοιους παίκτες δεν μπορούν πια να σταθούν οι ομάδες αν δεν υπάρχει ένας να βάζει!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
τυπε ...εισαι πεθαμενος και αυτο δεν αλλαζει...ευτυχως που μπηκε στο παιχνιδι ο λασμε και ο μπραμος τυπε και τους γαμησαν στην αμυνα
ο πεθαμενος δεν κλανει...
αλλα αυτην τη στιγμη γινεται ο μεγαλυτερος βιασμος του αθληματος εβερ...
εχω δει και εχω δει σφαγες αλλα αυτο το σημερινο δεν εχει προηγουμενο...
ελεος...κριμα για το αθλημα...δεν σε αφηνουν να πεθανεις με την ησυχια σου...
ντε και καλα να κρατησουν με τενητα μεσα ενα πτωμα ζωντανο...
εμενα στα αρχιδια μου προσωπικα σαν απλος θεατης μιλαω...
εμενα δεν μου γλυτωνεις και το ξερεις...
αλλα αυτα τα σφυριγματα και ειδικα τα μη σφυριγματα στην ''αμυνα'' του παο ειναι μνημειο αλητειας των γκριζων σε επιπεδο ευρολιγκας...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
έχω δει κι έχω δει μαλάκες. Αλλά στο σάιτ υπάρχει ο μεγαλύτερος εβερ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ευτυχως που μπηκε στο παιχνιδι ο λασμε και ο μπραμος τυπε και τους γαμησαν στην αμυνα
ο λασμε γαμεί, μεγάλε μου
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
πουστρακια ειστε η αληθεια σας τσουζει...γνωστο...
μιλησα και ειπα σφαγη ...τελος...
εμενα ετσι κιαλλοιως στα παπαρια μου....τα πετρινα περασαν...
απο δω και εμπρος στα τεσσερα σας εχω...
πουστρακια βαλτε φουστιτσες...
ααα...ξεχασα...το πεναλτι στον μητρογλου ηταν;;
αχαχαχαχαχχαχα....στρακιαααααααααααααααα
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
λογική απάντηση σκεπτόμενου όντος.......respect....πουστρακια ειστε η αληθεια σας τσουζει...γνωστο...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
τωρα ,μιλησες και εσυ ο γκραντε μαλακας που σε εχω κανει πουτανα χιλιες φορες...έχω δει κι έχω δει μαλάκες. Αλλά στο σάιτ υπάρχει ο μεγαλύτερος εβερ![]()
![]()
![]()
ελεος ρε μελισσανιδη...
περιμενε ερχονται να σε αβανταρουν ολα τα πουτανακια μου
θα μαζευτουνε περιμενε...
κανα τριαρι τεσσερα ειναι...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία