georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
λογική απάντηση σκεπτόμενου όντος.......respect....
λογική απάντηση σκεπτόμενου όντος.......respect....
σωωωωπα ρε μαγκα...τι εγινε δεν μας ειπες;;ηταν πεναλτυ του μητρογλου;;ερωτηση κανω;;λογική απάντηση σκεπτόμενου όντος.......respect....
τωρα ,μιλησες και εσυ ο γκραντε μαλακας που σε εχω κανει πουτανα χιλιες φορες...
ελεος ρε μελισσανιδη...
περιμενε ερχονται να σε αβανταρουν ολα τα πουτανακια μου
θα μαζευτουνε περιμενε...
κανα τριαρι τεσσερα ειναι...
οχι δεν ηταν του χολεμπας...αν δεν κάνω λάθος για μπάσκετ μιλάμε.....αλλιώς ήταν χέρι του χολέμπας?.....
και τι ήταν?...πόδι?......στο πόδι του βρήκε η μπάλλα?.....
καλα ασε την τρελιτσα...χερι ηταν αλλα οχι πενλτυ...και τι ήταν?...πόδι?......στο πόδι του βρήκε η μπάλλα?.....
κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοδεν την έχω δεί την φάση οπότε τι να σου πω..........ας σου πούν όσοι την είδαν
τυπε αν ερθει ο καπονε δεν ξερεις τι μπορει να γινειτυπε ...εισαι πεθαμενος και αυτο δεν αλλαζει...
ο πεθαμενος δεν κλανει...
αλλα αυτην τη στιγμη γινεται ο μεγαλυτερος βιασμος του αθληματος εβερ...
εχω δει και εχω δει σφαγες αλλα αυτο το σημερινο δεν εχει προηγουμενο...
ελεος...κριμα για το αθλημα...δεν σε αφηνουν να πεθανεις με την ησυχια σου...
ντε και καλα να κρατησουν με τενητα μεσα ενα πτωμα ζωντανο...
εμενα στα αρχιδια μου προσωπικα σαν απλος θεατης μιλαω...
εμενα δεν μου γλυτωνεις και το ξερεις...
αλλα αυτα τα σφυριγματα και ειδικα τα μη σφυριγματα στην ''αμυνα'' του παο ειναι μνημειο αλητειας των γκριζων σε επιπεδο ευρολιγκας...
τυπε ισως ο μοναδικος παιχτης του τωρινου παναθηναικου που θα μπορουσε να στασει σε ομαδα του ζελικοο λασμε γαμεί, μεγάλε μου
κάτσε ρε...αν λές για το τράβηγμα στον γιακά σιγά μην ήταν....του χάλασε η γραβάτα είπαμε....
τυπε ισως ο μοναδικος παιχτης του τωρινου παναθηναικου που θα μπορουσε να στασει σε ομαδα του ζελικο
εκανε και κατι καλο ο τρακης που επεμενε να τον παρουμε
αρμστρονγκ πηρε δρομο
και κιτσεν θα παιζει μονο ευρωλιγκα αποτι λενε
γιατι δεν εχουμε καποιον κλασσικο σουτερ 3ποντων τυπεεμένα η απορία μου παραμένει. 3ποντο γιατί δεν μπαίνει με τίποτα;
ΚΟΠΕΛΙΑ σκουπισου γιατι τα χυσαμολια απο τα γαμησια που εχεις φαει τελευταια ΞΕΧΥΛΙΣΑΝ........... απογονε της πουστιας και της χουντας .Κρυπτο-ομοφυλόφιλε...ΚΟΤΑΡΧΕ.......Γανυμήδη,απόγονε του στόλου....................!!!
αν υπαρχει σκεπτομενος βαζελος που θα πανηγυρισει αυτη τη νικη τι να πω...
στο πρωτο ημιχρονο 17 βολες ο πουστης 4 η ρεαλ
ξυλο στη ρακετα του βαζελου παιχτε...
με τα ματια αμυνα η ρεαλ φρου φρου τα κορακια...
μεγαλυτερη σφαγη εβερ και στην ουσια αχρειαστη βοηθεια σε ενα πτωμα που σπαρταραει ...
λιγα με τον χρηστιδη μην πιαστουμε στα χερια τυπε.ρε συ, χαλάρωσε...
καθαρή νίκη ήταν και μάλιστα μεγάλη νίκη έτσι όπως ξεκίνησε το ματς
όρεξη έχει νομίζεις η ευρωλίγκα να σπρώξει τον ΠΑΟ