KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πολύ καλό....Γιατί τα iphone5 τα έκαναν πιο μακριά με οθόνη 4";
Για να φαίνεται και ο Παναθηναϊκός στη βαθμολογία
Πολύ καλό....Γιατί τα iphone5 τα έκαναν πιο μακριά με οθόνη 4";
εγω τυπε εχω την αδεια σου να σχοληθω;;;Ασχολήσου με την βρωμο-ομάδα σου τον GAYρο............θα μιλήσεις εσύ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ..............ουστ/ουρτ!!!!
....στον κώλο σου,μπεεεεεεεεεέ...............εγω τυπε εχω την αδεια σου να σχοληθω;;;
πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Γιατί τα iphone5 τα έκαναν πιο μακριά με οθόνη 4";
Ελλάδα είσαι,δεν θα γίνει τίποτα.................στον αγωνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός τον Μάρτιο του 2008, ο οποίος έληξε με σκορ 3-2 παιζοταν το πρωταθλημα παρεπιπτωντος...οι ''σωτηρες'' του παναθηναικου φερετε να πονταραν στο να χασει ο παναθηναικος :S
www.zougla.gr/greece/article/katepigousa-erevna-gia-stimeno-pexnidi]http://www.zougla.gr/greece/article/katepigousa-erevna-gia-stimeno-pexnidi[/url]
και στο επομενο παιχνιδι που χασαμε 4-1 απτον οφη χαθηκε τυπεΠαλιο το δημοσιευμα.
Οποιος θυμαται σε εκεινο το ματς ο ΠΑΟ εχασε το πρωταθλημα.
Συνεχιστε να γκαριζετε για τα πρωταθληματα που σας εκλεψε ο Σωκρατης.
τύπε θυμάσαι την άμυνα στον αγώνα με την ξανθη; γκαλινοβιτς και μορις..και στο επομενο παιχνιδι που χασαμε 4-1 απτον οφη χαθηκε τυπε
και εκεινο στημενο ηταν
εγω τα λεω χρονια αλλα με κοροιδευαν μερικοι
Όλα τα θυμόμαστε ψηλέ! Εμείς δεν είμαστε "βαζελάκια"-φορές κτλ..... Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ................!!! Έχω κοντραριστεί εγώ με τους δικούς μου στο ΟΑΚΑ 100 φορές και ξέρω!τύπε θυμάσαι την άμυνα στον αγώνα με την ξανθη; γκαλινοβιτς και μορις..
τυπε αντεχεις να ακους τις μαλακιες των οακιανων ακομα?Όλα τα θυμόμαστε ψηλέ! Εμείς δεν είμαστε "βαζελάκια"-φορές κτλ..... Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ................!!! Έχω κοντραριστεί εγώ με τους δικούς μου στο ΟΑΚΑ 100 φορές και ξέρω!
εσύ μπορεί να θυμάσαι αλλα κάποιοι εδω μεσα αλλα λεγανε.. ;) για το φερειρα τα λέω από περσι όμως είδες τη πέσιμο μου έχουν κάνει κάποιοι.βέβαια τώρα έχουν εξαφανιστεί και ειδικά ο ένας που μπαίνει στο σαιτ αλλα δεν μας λέει αυτά που έλεγε περί κορυφαίου ξένου προπονητή.Όλα τα θυμόμαστε ψηλέ! Εμείς δεν είμαστε "βαζελάκια"-φορές κτλ..... Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ................!!! Έχω κοντραριστεί εγώ με τους δικούς μου στο ΟΑΚΑ 100 φορές και ξέρω!
Ναι πάω και τους λέω ότι φταίει ο Τζίγγερ που δεν πουλάει.............ειρωνικά...................τυπε αντεχεις να ακους τις μαλακιες των οακιανων ακομα?
Κάτι τέτοιους τους έχω για πρωινό.....πάω γήπεδο από το 1991 (Σαμπτόρια κτλ)....... Τι να μας πουν,όπως και κάτι GAYρακια που λένε την αρχιδιά τους και πέρνουν τον λο-πού.........................εσύ μπορεί να θυμάσαι αλλα κάποιοι εδω μεσα αλλα λεγανε.. ;) για το φερειρα τα λέω από περσι όμως είδες τη πέσιμο μου έχουν κάνει κάποιοι.βέβαια τώρα έχουν εξαφανιστεί και ειδικά ο ένας που μπαίνει στο σαιτ αλλα δεν μας λέει αυτά που έλεγε περί κορυφαίου ξένου προπονητή.