Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Περί στημένων:  Όποιος έχει παίξει μπάλα (σε γήπεδο με γαρμπίλι, όχι σε παιχνιδοκονσόλα) ξέρει για τι μιλάμε. Αν όχι να δει τη φάση του 22' όπου ο οικτρός Φουρναρούλης μόνος του σε σέντρα πάρε βάλε του παιχταρά Σισοκό ΜΟΝΟΣ του κάνει απόκρουση αλά Πίου.
Η μπάλα δε από το "σουτ" του στο ΟΑΚΑ είναι πλεόν σε τροχιά.
Ως εκ τούτου ο παίχτης του Ατρόμητου που έκανε (τέλος πάντων) πέναλτυ στο Φουρναρόλη και μάλιστα σε ΚΟΡΝΕΡ ήταν ΣΤΗΜΕΝΟΣ. Είναι νωρίς για να σταματήσουν να τον μαρκάρουν εντελώς, αλλά για πέναλτυ σε φάση κόρνερ το πράγμα ΒΡΩΜΑΕΙ.
Το πρόβλημα του βάζελου δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά νοοτροπίας. Όσο δεν αποβάλλει το σύνδρομο UBER ALLES τόσο δε θα αποκαθιστά μια σοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα. Ως άλλη Μαντάμ Σουσού ζει στον κόσμο του και θα του φταίει ο κάθες "Αλαφουζάκης/Φερεϊράκης/Παναγιωτάκης"

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ασχολήσου με την βρωμο-ομάδα σου τον GAYρο............θα μιλήσεις εσύ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ..............ουστ/ουρτ!!!!

scaled.php
εγω τυπε εχω την αδεια σου να σχοληθω;;;
πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
είπα να μην γίνω για αλλη μια φορά εμπαθής με τον παππού.κάποιοι μου λέγανε ότι εχω πάθει ψύχωση.είχα να μπω 3 μέρες και μετά το ματς με τον ατρόμητο δεν ήθελα να πω τιποτα.ο παππούς τα ειπε όλα μετά το ματς.  :grin: δεν είδα όμως κανέναν απο αυτούς που μου έλεγαν ότι ειμαι εμπαθής να γράψουν απολύτως τιποτα.ειδικά ο περσονας έχει εξαφανιστεί όπως κάνει πάντα όταν δεν έχει τι να πει.ο καλύτερος ξένος προπονητής όλων των εποχών μας έλεγε από περσι έχει καταντήσει να ειναι περίγελος από όλους.δεν έχει καταλάβει τι γινετε η σας δουλεύει όλους.τέλος το καλύτερο το διάβασα σήμερα κάνει σχεδιασμό και ζητάει επειγόντως επιθετικό και επιθετικό μέσο..  :2funny: :2funny: :2funny: απορώ πως ο κόσμος του παναθηναϊκού δεν έχουν πάει ακόμα να τον πάρουν με τα κορνε..όπως είχαν κάνει οι ολυμπιακοί με τον αντωνη γεωργιαδη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εγω τυπε εχω την αδεια σου να σχοληθω;;;
πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
....στον κώλο σου,μπεεεεεεεεεέ...............
sheep+red.jpg

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ένσταση στην Σούπερ Λίγκα για την αναδιάρθρωση

Ο Παναθηναϊκός έχοντας έννομο συμφέρον κατέθεσε ένσταση προς την διοργανώτρια αρχή για την απόφαση της αναδιάρθρωσης σκληραίνοντας την στάση του.
Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα το θέμα της αναδιάρθρωσης και η απόφαση για συμμετοχή στην Football League των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής ο Παναθηναϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που εναντιώθηκε.
Τόσο στην αρχική συζήτηση οι πράσινοι είπαν "'όχι" ενώ και εν συνεχεία όταν τέθηκε προς ψήφιση η σχετική διάταξη από τον Παναθηναϊκό και πάλι ήρθε η μοναδική αρνητική ψήφος.
Οι πράσινοι οι οποίοι έχουν έννομο συμφέρουν κατέθεσαν ένσταση στην Σούπερ Λίγκα κατά της απόφασης για αναδιάρθρωση του Πρωταθλήματος.
Με την κίνηση τους αυτή οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δεν στρέφονται ενάντια στις τρεις ομάδες και συγκεκριμένα ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή, αλλά ενάντια στην διοργανώτρια αρχή, καθώς θεωρούν πως η συγκεκριμένη απόφαση ακόμα και παρά το γεγονός ότι πάρθηκε κατά πλειοψηφία είναι παράνομη.

Επισκέπτης
ρε περσονα που χάθηκες και δεν μπαίνεις στο κόπο να μας πεις για τον μεγαλύτερο ξένο προπονητή όλων των εποχών που ήρθε στην Ελλάδα  :2funny: :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Με συγχωρείς τύπε αλλά έχω ένσταση!  :sunglasses:
Δεύτερος είναι μετά τον Δον !!!  :grin: :grin:

ferer_40.jpg

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Τελειώνουν με τις πληρωμές
Μέχρι την Δευτέρα θα χουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, ενώ ήδη ορισμένοι ποδοσφαιριστές είδαν λεφτά στους λογαριασμούς τους.
Κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει στον Παναθηναϊκό και τον έλεγχο της UEFA καθώς οι «πράσινοι» μέχρι την Δευτέρα θα έχουν δώσει τα χρήματα για τους διακανονισμούς. Πάντως, ορισμένοι ποδοσφαιριστές είδαν από την Παρασκευή χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, με την ΠΑΕ να είναι συνεπής στο χρονοδιάγραμμα.

Εχω την αισθηση οτι η τραγικη εικονα της ομαδας θα βελτιωθει αμεσα.
Η αιτια της αδιαφοριας καποιων παικτων ηταν προφανης...
no money . . . no honey

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
στον αγωνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός τον Μάρτιο του 2008, ο οποίος έληξε με σκορ 3-2 παιζοταν το πρωταθλημα παρεπιπτωντος...οι ''σωτηρες'' του παναθηναικου φερετε να πονταραν στο να χασει ο παναθηναικος  :S

www.zougla.gr/greece/article/katepigousa-erevna-gia-stimeno-pexnidi]http://www.zougla.gr/greece/article/katepigousa-erevna-gia-stimeno-pexnidi[/url]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
στον αγωνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός τον Μάρτιο του 2008, ο οποίος έληξε με σκορ 3-2 παιζοταν το πρωταθλημα παρεπιπτωντος...οι ''σωτηρες'' του παναθηναικου φερετε να πονταραν στο να χασει ο παναθηναικος  :S

www.zougla.gr/greece/article/katepigousa-erevna-gia-stimeno-pexnidi]http://www.zougla.gr/greece/article/katepigousa-erevna-gia-stimeno-pexnidi[/url]
Ελλάδα είσαι,δεν θα γίνει τίποτα................. :think:

Επισκέπτης
Παλιο το δημοσιευμα.
Οποιος θυμαται σε εκεινο το ματς ο ΠΑΟ εχασε το πρωταθλημα.
Συνεχιστε να γκαριζετε για τα πρωταθληματα που σας εκλεψε ο Σωκρατης.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παλιο το δημοσιευμα.
Οποιος θυμαται σε εκεινο το ματς ο ΠΑΟ εχασε το πρωταθλημα.
Συνεχιστε να γκαριζετε για τα πρωταθληματα που σας εκλεψε ο Σωκρατης.
και στο επομενο παιχνιδι που χασαμε 4-1 απτον οφη χαθηκε τυπε
και εκεινο στημενο ηταν
εγω τα λεω χρονια αλλα με κοροιδευαν μερικοι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τύπε θυμάσαι την άμυνα στον αγώνα με την ξανθη; γκαλινοβιτς και μορις..   :2funny: :2funny: :2funny:
Όλα τα θυμόμαστε ψηλέ! Εμείς δεν είμαστε "βαζελάκια"-φορές κτλ..... Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ................!!! Έχω κοντραριστεί εγώ με τους δικούς μου στο ΟΑΚΑ 100 φορές και ξέρω!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όλα τα θυμόμαστε ψηλέ! Εμείς δεν είμαστε "βαζελάκια"-φορές κτλ..... Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ................!!! Έχω κοντραριστεί εγώ με τους δικούς μου στο ΟΑΚΑ 100 φορές και ξέρω!
τυπε αντεχεις να ακους τις μαλακιες των οακιανων ακομα? :grin:

Επισκέπτης
εσύ μπορεί να θυμάσαι αλλα κάποιοι εδω μεσα αλλα λεγανε..   ;) για το φερειρα τα λέω από περσι όμως είδες τη πέσιμο μου έχουν κάνει κάποιοι.βέβαια τώρα έχουν εξαφανιστεί και ειδικά ο ένας που μπαίνει στο σαιτ αλλα δεν μας λέει αυτά που έλεγε περί κορυφαίου ξένου προπονητή.   :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εσύ μπορεί να θυμάσαι αλλα κάποιοι εδω μεσα αλλα λεγανε..   ;) για το φερειρα τα λέω από περσι όμως είδες τη πέσιμο μου έχουν κάνει κάποιοι.βέβαια τώρα έχουν εξαφανιστεί και ειδικά ο ένας που μπαίνει στο σαιτ αλλα δεν μας λέει αυτά που έλεγε περί κορυφαίου ξένου προπονητή.   :grin:
Κάτι τέτοιους τους έχω για πρωινό.....πάω γήπεδο από το 1991 (Σαμπτόρια κτλ)....... Τι να μας πουν,όπως και κάτι GAYρακια που λένε την αρχιδιά τους και πέρνουν τον λο-πού.........................

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom