Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

Επισκέπτης
Κάτι τέτοιους τους έχω για πρωινό.....πάω γήπεδο από το 1991 (Σαμπτόρια κτλ)....... Τι να μας πουν,όπως και κάτι GAYρακια που λένε την αρχιδιά τους και πέρνουν τον λο-πού.........................
τύπε ο γαύρος αν εχεις καταλάβει στα αρχίδια τους το τσουλου τα φράγκα να παίρνουν από τους ομίλους και στο παπαρι τους.και αφού όπως αν και μικρός τη δεκαετία απο τα μέσα του 80 μεχρι και μεσα του 90 ο Βαρδινογιάννης έκανε οτι γούσταρε.κάτι σαν τον κοκαλη.το θέμα ότι εσύ εχεις κάνει τα τελευταία χρόνια ακατανόητα πράγματα.έδιωξες μια ομαδα που είχε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε για ένα ματς..  ;) και επειδή ξέρω τι θα πεις αν υπήρχαν ενα δυο ματς που τα είχαν αρπάξει ας τους έδιωχνες και όχι να διέλυες ολόκληρη την ομαδα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τύπε ο γαύρος αν εχεις καταλάβει στα αρχίδια τους το τσουλου τα φράγκα να παίρνουν από τους ομίλους και στο παπαρι τους.και αφού όπως αν και μικρός τη δεκαετία απο τα μέσα του 80 μεχρι και μεσα του 90 ο Βαρδινογιάννης έκανε οτι γούσταρε.κάτι σαν τον κοκαλη.το θέμα ότι εσύ εχεις κάνει τα τελευταία χρόνια ακατανόητα πράγματα.έδιωξες μια ομαδα που είχε ότι καλύτερο κυκλοφορούσε για ένα ματς..  ;) και επειδή ξέρω τι θα πεις αν υπήρχαν ενα δυο ματς που τα είχαν αρπάξει ας τους έδιωχνες και όχι να διέλυες ολόκληρη την ομαδα.
Καλά....κάτσε να χάσει το Ελλαδιστάν,το δικαίωμα να βγάζει απευθείας ομάδα στο CL και τα ξαναλέμε...... Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι σου λέω..... :think:
Αν εννοείς την Ριζούπολη,την επόμενη χρονιά πήρες double.....τόσο απλά......

Επισκέπτης
Καλά....κάτσε να χάσει το Ελλαδιστάν,το δικαίωμα να βγάζει απευθείας ομάδα στο CL και τα ξαναλέμε...... Δεν το έχουν πάρει χαμπάρι σου λέω..... :think:
το το εχω πει και εγώ...αλλα για να μπει θα παίζει με ομάδες που θα ειναι στα μέτρα του..τες πα το θέμα ειναι εσύ τι κάνεις..και δυστυχώς εσύ εχεις κάνει το ένα λάθος μετα το άλλο.ειδικά φέτος ο σχεδιασμός ηταν απίστευτος..ούτε ερασιτεχνική ομαδα  δεν θα τα έκανε με τις ευλογίες ομως της διοίκησης..δηλαδή του αλαφουζου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το το εχω πει και εγώ...αλλα για να μπει θα παίζει με ομάδες που θα ειναι στα μέτρα του..τες πα το θέμα ειναι εσύ τι κάνεις..και δυστυχώς εσύ εχεις κάνει το ένα λάθος μετα το άλλο.ειδικά φέτος ο σχεδιασμός ηταν απίστευτος..ούτε ερασιτεχνική ομαδα  δεν θα τα έκανε με τις ευλογίες ομως της διοίκησης..δηλαδή του αλαφουζου.
Τα ίδια λέμε.....έχουμε κουραστεί με τις μλκς τους...... Φράγκα δεν δίνω στην συμμαχία πάντως,όπως και πολλοί άλλοι! Για να ξέρεις η χρονιά δεν βγαίνει αν δεν μπουν πολλά λεφτά...........

Επισκέπτης
Τα ίδια λέμε.....έχουμε κουραστεί με τις μλκς τους...... Φράγκα δεν δίνω στην συμμαχία πάντως,όπως και πολλοί άλλοι! Για να ξέρεις η χρονιά δεν βγαίνει αν δεν μπουν πολλά λεφτά...........
το θέμα ειναι ποιος θα τα βάλει τα λεφτά γιατί ο αλαφουζος το εχω πει αν τον γυρίσεις ανάποδα δεν θα πέσει ούτε σεντς.  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το θέμα ειναι ποιος θα τα βάλει τα λεφτά γιατί ο αλαφουζος το εχω πει αν τον γυρίσεις ανάποδα δεν θα πέσει ούτε σεντς.   :grin:
Κανένας...θα κλαίγονται πάλι στον Τζίγγερ,να κάνει καμιά δωρεά-διαφήμιση......

Επισκέπτης
Κανένας...θα κλαίγονται πάλι στον Τζίγγερ,να κάνει καμιά δωρεά-διαφήμιση......
κοίταξε για λέμε και στου στραβού το δίκιο..ο τζιγκερ έκανε παρα πολλά λάθη και ένας λόγος που η ομαδα σου ειναι σε αυτο το χάλι ειναι αυτός.δεν μπορει να πας να κάνεις δουλειές με τον βγενοπουλο και τον πατερα οταν ξέρεις ποιοι ειναι και τι κάνουν; του άφησε ο καπετάνιος μια ομαδα και την κατάντησε καφενείο.προσεξε λεφτά έχει βάλει αλλα με λάθος τρόπο.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.395
Πόντοι
7.135
O Τζίγκερ έκανε εγκλήματα και ποτέ δεν παραδέχθηκε τίποτα. Μέγα λάθος του. Τώρα όμως πρέπει να δούμε μπροστά.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
παίδες μήπως παίζει κανά Linκ για το μπασκετάκι του βάζελου ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κοίταξε για λέμε και στου στραβού το δίκιο..ο τζιγκερ έκανε παρα πολλά λάθη και ένας λόγος που η ομαδα σου ειναι σε αυτο το χάλι ειναι αυτός.δεν μπορει να πας να κάνεις δουλειές με τον βγενοπουλο και τον πατερα οταν ξέρεις ποιοι ειναι και τι κάνουν; του άφησε ο καπετάνιος μια ομαδα και την κατάντησε καφενείο.προσεξε λεφτά έχει βάλει αλλα με λάθος τρόπο.
Επίτηδες τους έβαλε στην ομάδα (μετά το συλλαλητήριο...ώστε να εκτεθούν,όπως και εκτέθηκαν.............. *P

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ο τζίγκερ είναι ο μεγαλύτερος αντιπαναθηναϊκός που υπάρχει.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κανει φασεις ο αστερας... ο παο κλασικα ερειπιο..

τον φερειρα τι τον κρατατε δεν μπορω να καταλαβω... και να κερδησει σημερα.. ο φερειρα αγωνστικα φταει για αυτο το πραγμα..

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι ρε γαμώτο.....έβγαλε τον σούπερ φορναρόλι......τελείωσε......τώρα ποιός θα β'άλει γκόλ?....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
a310tap.jpg

bye.gif

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για λυπηση...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
"Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι"! :grin:
Ακόμα ένα σημαντικό πόντο για την μάχη του υποβιβασμού τσίμπησε ο παππούς και τώρα ισοβαθμεί με την Κέρκυρα!!! :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
απολυτε αν χασει ο ΠΑΟΚ σημερα βγαλε αεροπλανο της ολυμιακης για αθηνα στο θρεντ του ΠΑΟΚ :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
"Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι"! :grin:
Ακόμα ένα σημαντικό πόντο για την μάχη του υποβιβασμού τσίμπησε ο παππούς και τώρα ισοβαθμεί με την Κέρκυρα!!! :grin: :grin:
δεν νομιζω να την γλυτωσει και αυτη την φορα τυπε
πρεπει να κανουμε αγωνα δρομου για να κλεισουμε τον αγγελαρα
μιλαει ηδη με την αεκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom