ρε ταλος επειδη εισαι λογικος ανθρωπος ρε φιλε...μπορεις να χαιρεσαι σημερα και καλα κανεις..αλλα ξερειςπολυ καλα ποσο για τον πουτσο ειστε και τι κλαμα εχετε ριξει για τον βγενοπουλο πριν μια βδομαδα...και μετα την 4αρα...ειμαι σιγουρος πως ξερεις καλα οτι δεν εχει καμια ελπιδα η ομαδα σου και συντομα θα την κανει την μαλακια!!ΠΡΩΤΟΙ...έστω και χωρίς ομάδα....πάλι καλά...μόνο και μόνο για να πονά ο γαύρος...έχει πλάκα που λυσσάνε... .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Πάντως,να σας πω την αλήθεια, τον έκραξα λίγο τον Πεσέιρο που έπαιξε στο 0-0 με 2 αμυντικά χαφ.. αλλά τελικά μας βγήκε σε καλό
ακόμα βέβαια αναρωτιέμαι.. Γιατί δεν παίζει ο Νίνης??
Τι σε καλό ρε συ? Το 2-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην καρφωνεσαι ρεπαπια
[size=70pt]<-----[/size]
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
ναι ρε ΟΚ.. βάσει αποτελέσματος μιλάω μόνο.. σου είπα κι εγώ τον έκραζαΤι σε καλό ρε συ? Το 2-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.
καλη νικη η σημερινη για την ομαδα.
κερδισαμε μια ομαδα που ειμαι σιγουρος οτι θα κανει ζημια ειτε στο τηγανι ειτε στο οακα.
μου αρεσε η τριπολη, μεχρι την αποβολη μονο κιτρινες φανελες εβλεπες στο γηπεδο.
λες και παιζανε 2 παραπανω, φοβερο στησιμο οι τριπολιτσιωτες.
κερδισαμε μια ομαδα που ειμαι σιγουρος οτι θα κανει ζημια ειτε στο τηγανι ειτε στο οακα.
μου αρεσε η τριπολη, μεχρι την αποβολη μονο κιτρινες φανελες εβλεπες στο γηπεδο.
λες και παιζανε 2 παραπανω, φοβερο στησιμο οι τριπολιτσιωτες.
ο σοφερακος το δουλευει καλα αυτο το πρωταθλημα...
μετα τον ολυμπιακο(χαλια η ομαδα μου σημερα) σειρα ειχε η αεκ...
αυτος που επαιζε διαιτητης στη λεοφορο μπηκε φυτευτος αφου ο κακος δηλωσε κωλυμα...
τη πεμτη το βραδυ στη λαρισα τα σπαγανε στα μπουζουκια ο στρατος(παο) & ο πατερας του κορακα...
το ματσακι με το πανιωνιο ο ψυχομανης δεν το αφησε στη τυχη του...
ο φωτιαδης επνιξε πεναλτυ σε κοθοριστικο σημειο...
οι επιστολες που εστειλε ο γιαννακης εκαναν τον ψυχομανη να χεστει...
ο σοφερακος κανει οτι μπορει να παρει το πρωταθλημα..
αν το καταφερει θα το δουμε
0
αυτος που επαιζε διαιτητης στη λεοφορο μπηκε φυτευτος αφου ο κακος δηλωσε κωλυμα...
τη πεμτη το βραδυ στη λαρισα τα σπαγανε στα μπουζουκια ο στρατος(παο) & ο πατερας του κορακα...
0
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
διάβασε τα πόστ μου εδώ κατά την διάρκεια του αγώνα και θα δεις την γνώμη μου για όλα......αλλά να σας κάνω και λίγη πλακίτσα..τόσα μας σούρατε εσείς..σειρά μας τώρα...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ....ρε ταλος επειδη εισαι λογικος ανθρωπος ρε φιλε...μπορεις να χαιρεσαι σημερα και καλα κανεις..αλλα ξερειςπολυ καλα ποσο για τον πουτσο ειστε και τι κλαμα εχετε ριξει για τον βγενοπουλο πριν μια βδομαδα...και μετα την 4αρα...ειμαι σιγουρος πως ξερεις καλα οτι δεν εχει καμια ελπιδα η ομαδα σου και συντομα θα την κανει την μαλακια!!
Επισκέπτης
καλα εσειs καλυτερα μη μιλατε ο οσφπ να καρδιζει και οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε!!! αν ειστε αδικημενοι τι να πυνε αλλοι λιγο φιλοτιμο ρε παιδια δε βλαπτει.ο σοφερακος το δουλευει καλα αυτο το πρωταθλημα...
0
εισ ωραιοοοος!!!διάβασε τα πόστ μου εδώ κατά την διάρκεια του αγώνα και θα δεις την γνώμη μου για όλα......αλλά να σας κάνω και λίγη πλακίτσα..τόσα μας σούρατε εσείς..σειρά μας τώρα...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ....
καλα εσειs καλυτερα μη μιλατε ο οσφπ να καρδιζει και οι αλλοι να πανε να γαμηθουνε!!! αν ειστε αδικημενοι τι να πυνε αλλοι λιγο φιλοτιμο ρε παιδια δε βλαπτει.
τα γεγονατα γραφω φιλαρακο...
ας ετοιμαστουν οι αεκτζηδες για μεγαλο σφαξιμο στο οακα με παο
Κλαψε, κλάψε!ο σοφερακος το δουλευει καλα αυτο το πρωταθλημα...
0
Που πάει και ασορτί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παπια ζεσταινεσαι καθολου?Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Κλαψε, κλάψε!
Που πάει και ασορτί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη!
εδω εισαι μωρη φραγκοκοτα?
Κλαψ, λυγμ!εδω εισαι μωρη φραγκοκοτα?
Μιλάνε και οι ΤΡΙΤΟΙ στη βαθμολογία;
tyfeas βγαζεις ματι απο μακρυα ποσο αμπαλος εισαι...!!!!
1ον ο στρατος ο πουτανας γιος δεν ειναι παο αλλα αεκ...(ξερεις εσυ τι λεω)
2ον ο κακος παει για ξυλωμα καθως ειδες τι εκανε στο οφη-εργοτελης...δεν δηλωσε κωλημα και δεν θα λες οτι σου καυλωσει...
3ον ο φωτιαδης επνιξε και πεναλτυ στον τζιμπουρ στο 1-3
4ον ο σωφερ ειναι προεδρος της super league οπως περσυ ηταν ο δικος σας καφρος...
5ον ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ η καλαμαρια σημερα και καλα χρησιμοποιησε παικτη αντικανονικα...ο ολυμπιακος μαλλον θα παρει το ματς στα χαρτια...ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.....
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ....ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ....
1ον ο στρατος ο πουτανας γιος δεν ειναι παο αλλα αεκ...(ξερεις εσυ τι λεω)
2ον ο κακος παει για ξυλωμα καθως ειδες τι εκανε στο οφη-εργοτελης...δεν δηλωσε κωλημα και δεν θα λες οτι σου καυλωσει...
3ον ο φωτιαδης επνιξε και πεναλτυ στον τζιμπουρ στο 1-3
4ον ο σωφερ ειναι προεδρος της super league οπως περσυ ηταν ο δικος σας καφρος...
5ον ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ η καλαμαρια σημερα και καλα χρησιμοποιησε παικτη αντικανονικα...ο ολυμπιακος μαλλον θα παρει το ματς στα χαρτια...ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.....
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ....ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K