doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κατι σε ρωτησαΚλαψ, λυγμ!
Μιλάνε και οι ΤΡΙΤΟΙ στη βαθμολογία;
κατι σε ρωτησαΚλαψ, λυγμ!
Κλαψ, λυγμ!
Η απάντησή μου:κατι σε ρωτησα
αυτο τι γωτοβολιδα ειναι?δεν το ακουσα...5ον ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ η καλαμαρια σημερα και καλα χρησιμοποιησε παικτη αντικανονικα...ο ολυμπιακος μαλλον θα παρει το ματς στα χαρτια...ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.....
.
Και παραμένουν ΤΡΙΤΟΙ.ξεχασες να συμπληρωσεις...
που χωσανε 4 πουτσες στον πρωτο
tyfeas βγαζεις ματι απο μακρυα ποσο αμπαλος εισαι...!!!!
1ον ο στρατος ο πουτανας γιος δεν ειναι παο αλλα αεκ...(ξερεις εσυ τι λεω)
2ον ο κακος παει για ξυλωμα καθως ειδες τι εκανε στο οφη-εργοτελης...δεν δηλωσε κωλημα και δεν θα λες οτι σου καυλωσει...
3ον ο φωτιαδης επνιξε και πεναλτυ στον τζιμπουρ στο 1-3
4ον ο σωφερ ειναι προεδρος της super league οπως περσυ ηταν ο δικος σας καφρος...
5ον ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ η καλαμαρια σημερα και καλα χρησιμοποιησε παικτη αντικανονικα...ο ολυμπιακος μαλλον θα παρει το ματς στα χαρτια...ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.....
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ....ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ....
καλα γελα και διπλα εχουν ζεστανει το καζανι για να σε μαγειρεψουνΗ απάντησή μου:
psaxnw...παιζω μπαλα χρονια....λιγο μπαλα να ξερεις και καπου να εχεις παιξει θα ξερεις πολυ καλα πως οι διοικησεις κανουν οτι τους πουν...φυσικα και ξερουν τους κανονες...!!!ο ολυμπιλαγος σημερα επαιξε ετσι γιατι ειχε καλυμενα τα νωτα του...!!!
περιμενα λιγες ωρες...και θα ακουσεις την βομβα...!!!και θα μαθουμε ποσα πηρε ο ποντιος προεδρος για να βαλει μεσα το φυντανι του....!!!!βεβαια αποψη μου πρεπει να τιμωρηθει διοικηση και παικτης...!!!!
ντροπη να παρει ο γαυρος 3 βαθμους σε ενα ματς που ηταν μακραν το χειροτερο του την τελευταια 5ετια....
ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ FORUM ΣΑΣ....!!!
[/quotepsaxnw...παιζω μπαλα χρονια....λιγο μπαλα να ξερεις και καπου να εχεις παιξει θα ξερεις πολυ καλα πως οι διοικησεις κανουν οτι τους πουν...φυσικα και ξερουν τους κανονες...!!!ο ολυμπιλαγος σημερα επαιξε ετσι γιατι ειχε καλυμενα τα νωτα του...!!!
περιμενα λιγες ωρες...και θα ακουσεις την βομβα...!!!και θα μαθουμε ποσα πηρε ο ποντιος προεδρος για να βαλει μεσα το φυντανι του....!!!!βεβαια αποψη μου πρεπει να τιμωρηθει διοικηση και παικτης...!!!!
ντροπη να παρει ο γαυρος 3 βαθμους σε ενα ματς που ηταν μακραν το χειροτερο του την τελευταια 5ετια....
βρομα μποχα του παο η ιστορια....
εγω φιλε μου δεν θελω ουτε μισο βαθμο να παρουμε τσατσικο και μολις ακουσα οτι ο Ολυμπιακος δεν θα ζητησει κατι τετοιο....psaxnw...παιζω μπαλα χρονια....λιγο μπαλα να ξερεις και καπου να εχεις παιξει θα ξερεις πολυ καλα πως οι διοικησεις κανουν οτι τους πουν...φυσικα και ξερουν τους κανονες...!!!ο ολυμπιλαγος σημερα επαιξε ετσι γιατι ειχε καλυμενα τα νωτα του...!!!
2ον ο κακος παει για ξυλωμα καθως ειδες τι εκανε στο οφη-εργοτελης...δεν δηλωσε κωλημα και δεν θα λες οτι σου καυλωσει...
ναι ναι...χαχαχαχαχααΗ δήλωση της χρονιάς από τον προπονητή του Αστέρα: ''είπα στον Πεσέιρο ότι αν είχα τους παίχτες του θα έπαιρνα το πρωτάθλημα Ευρώπης''!!!
ο αστερας ειναι η πιο καλογυμνασμενη ομαδα στην ελλαδα,μακραν.θα κανει κηδειες πολλες ακομη,εσεις την γλυτωσατε εμεις με την αεκ να δω3 ;)
Είναι πολύ physical ομάδα. Δεν άφηναν να γίνει παιχνίδι. Επέβαλαν το στυλ που τους συνέφερε (ξυλίκι) και δεν πέρναγε η μπάλα μποστά με τίποτα.
Οι αντοχές τους και η δύναμή τους μου φάνηκαν πολύ μεγάλες